Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2001.04.18 0 0 16
A tegnapi előadásra, a jegyzetfüzet helyett:

Szép volt Eszenyi Enikő,
Te fehérbőrű színésznő!:)))))

b.bela Creative Commons License 1999.06.29 0 0 15
hat bazmeg legszivesebben azt irnam : ki az az eszenyi
de sajnos ismerem a muvesznot
es micsoda? van cd-je is?
aki megveszi az meg is erdemli
Dzsabb Creative Commons License 1999.06.29 0 0 14
Végre!

Mennyit kellett várni egy + hozzászólásra :)))))
Az autoban folyton hallgatom, egyre jobban tetszik, sőt szupi.

Előzmény: dsun (13)
dsun Creative Commons License 1999.06.23 0 0 13
Nekem nagyon tetszik a CD. Jó, hogy Enci csinált egy hanghordozót. Remélem lesz majd új lemeze

dsun

csapnivalo Creative Commons License 1999.06.22 0 0 12
Egyik ábécé áruházban láttam a cd-t, (vagy lemezboltban?), de beájultam ettől a modoros címtől, hogy hanghordozó, azt is hittem a topic az elnevezéssel foglalkozik. Tipikusan olyan ez az elnevezés -nekem- mintha burkolni lenne hivatott a commercialitása a dolognak. Plusz utalás arra is, hogy egy darabot veszel Eszenyi Enikőből, vagyis nem az van, hogy veszel egy zenét, a zene miatt, hanem egy Eszenyi Enikő neve és lénye alatt jegyzett hanghordozót (jó marketing). Plusz, akik nem szeretik a pop-zenét, vagy legalább is nem költenek CD-kre, (ami nem u.a.), azoknakez az elnev. remek kibúvót jelent.
Amúgy a képlet, de nem újságként mondom, 00-ül 1xű. Ha van nézettséged, népszerűséged, megveszik a CD-d is, legaláb is eladható stádiumba kerül a projekt. Tulajdonképpen hamarabb van meg a CD-d, mint mielőtt sikerülne összehozni azt a pár számot. A népszerűséged akkora zicer, mint akinek véletlenségből két lakása van, egyiket, a pénz világának törvényei szerint előbb utóbb kiadja az illető, én így tekintek a színész-CD-kre is.
Ismerek azonban egy kivételt: Jennifer Lopez, az If you had my love c. klipje, és méginkább a zenéje tök igényes darab, azt érezni, hogy a színésznő még zenét is tud csinálni. Melesleg nem fura, hogy Mao-n mintha sokkal nagyobb divat lenne a színész CD, mint pl. a US-ben? Ott van Kavin Bacon, akinek van egy zenekara, az öccsével, második CD-jüket keverik, (lehet, hogy már kész is), de a színészként felhaalmozott népszerűségét sokkal kisebb %-ban tudja átcsoportosítani a zenekarához, mint azt Mo-n lehetséges. (A Hollywood Online szerint éppen hogy van rajongó táboruk.)
Előzmény: Dzsabb (8)
mcnab Creative Commons License 1999.06.21 0 0 11
Azért szeretem, mert jó SZÍNÉSZNEK tartom. Nem a legjobbnak, de jónak.
Előzmény: Dzsabb (10)
Dzsabb Creative Commons License 1999.06.21 0 0 10
Kedves mcnab!

Miért is szereted?
Azért, mert;
"Rendez, énekel, szinészkedik, ruhátbemutat... "

vagy mert;

"olyan lesz belőle, mint a Tőrőcsik Mariből"
?

Előzmény: mcnab (9)
mcnab Creative Commons License 1999.06.20 0 0 9
Egy kicsit elegem van az Eszenyi Enikőből.

Rendez, énekel, szinészkedik, ruhátbemutat...

Mindenhez ért...Higyjétek el olyan lesz belőle, mint a Tőrőcsik Mariből.

De azért szeretem.

Dzsabb Creative Commons License 1999.06.07 0 0 8
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Dehogy! Csak túl komolyan veszi az egészet. ;-)) <
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Engem tudjátok mi lep meg? Emlékszem, néhány éve láttam a tévében az Én és a kisöcsém c. zenés darabot tévéjátékká alakítva, amiben Eszenyi Enikô volt az egyik fôszereplô. Szépen is szólt a dal a szájából, csak az hibádzott, hogy a végén a feliratozásnál a neve alá került: énekhangja: XY (már nem tudom, ki adta kölcsön a hangját...) Hát, lehet, hogy azóta egyfolytában csak énekórákat vett.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Örülök, hogy Nálad is Enci a legjobb, szerintem is zseni a maga nemében, de szerintem nem az életben játszik, inkább a játékba viszi bele az életet?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
...szerintem meg annyira nem szrták el,mint a Dés a Jazz+Az lemeyt.Nem rossz,csak vértelen rutinmeló egy profi zenésztől.Az Enci anyag meg 5 profi zenésztől...Mellesleg mint színész szerintem zseniális,de képtelen a valóságban meglenni,ezért csínál(szerintem)még a civil életből is szerepjátszósdit.Az egész élete -e körül forog,ez néki a zsenije.Mert vitathatatlanok a színészi képességei.Szerintem Mo-n az egyik legjobb....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
SzVsz Eszenyi Enci egy hisztérika. Minden mozdulatán láccik...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Egyetértek veled, de ha lehetőséget van többször is hallgasd meg a lemezt. Sajnos az előadásmód, és a zenék valóban túlzottak /néha borzalom/, de úgy érzem, hogy aki szereti az Eszenyit, nagyon sokat fogja hallgatni a számokat. Néhány dal átírata nagyon rosszra sikerült. Pl.: Lesz maga juszt is... Ezt a számot fantasztikus előadásban láthatjuk eredetiben a Vigszínházban a művésznő előadásában, de az átírt változat rettenetes!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1

Valamelyik héten láttam a Kincsestárban a művésznőt, ahol a Fodor kérdéseit negligálva a CD-jét reklamírozta. Be is adtak belőle 1-2-3 (túl sokk) számot, hát szóval szerintem borzalmatosra sikeredett a produktum. Olyannyira pénzszagú, és olyannyira gyenge zeneileg/művészileg, hogy én spec. nagyon kiakadtam rajta. Méghogy tangó modern feldolgozásban...

Mellesleg az Eszenyinek filmügyileg azér voltak jó megmoccanásai, pld. Csapd le csacsi, bár azt a szerepet nehéz lett volna rosszul eljátszani...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Inkább aktfotókat adott volna ki... ;)

Ja, egy nullás...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Környezetemben elég sok Eszenyi rajongó él. Ők fura hangulatban fogadták a művésznő új vállalkozását. Pedig szerintem az anyag nem rossz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!