Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Ha a Minimumot 0 MB-nél nagyobbra állítod csak akkor lesz "fix" méretű a swapfile.pl. 32 MB min.-nél 32 MB lesz az egybefüggő swapfile, de ha ezen túl van szükség mem.-re, akkor a Win nagyon lelassul, mert onnantól kezdeve szétaprózódik az, ami a 32 MB-n felül van. Én otthon sok memóriát zabáló alkalmazásokat futtatok, úgyhogy nekem a 64 mega RAM-hoz még le van foglalva még 64 mega a vincsin, külön particióban (ami 100 megás, hátha...) Ja igen, ha még meg tudod csinálni akkor érdemes létrehozni fdisk-kel egy külön particiót a swapnek, amin csak "ő" van mert akkor nem keveredik mással, és a win könnyebben kezeli. A Norton Utilities-ben van egy olyan util, ami optomalizálja a swapfile-t (kitalálja, hogy mekkora legyen és kirakja a vincsi elejére, hogy gyorsabban lehessen elérni.
Na ennyi

iselmo Creative Commons License 1999.05.13 0 0 0
Start - Settings - Control Panel - System - Performance - Virtual Memory - Minimum-Maximum
fishy Creative Commons License 1999.05.12 0 0 topiknyitó
szeretném tudni a módját hogy hogyan lehet beállítani a swapfile méretét
ja a lényeg érdekelne még a dupla pufferelés leállítása is, mert nincs scsi a gépemen.
bocs ha amatőr szinezete van a kérdéseknek de hátha tud valaki azért segíteni.......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!