Más. Azóta rájöttem, miért nem akarta felismerni először a win. Master modeba kellett állítani a cseresznyétlent. Utána ment minden köpecül, letöltöttem a Diamond DVD stuffját, a Creativét (biztonság kedvéért), country code váltót, tehát végülis nem volt olyan fájó a cd hiánya.
Miután tisztáztuk a driverek problémáját, jöhet egy még ennél is érdekesebb kérdés. Hol lehet aranyos utilokat szerezni? Gondolok itt turbózó proggykra, stb. Gondolom Internettot lehetne belőlük rekeszteni, de még egy-két napja kezdtem el kutakodni. Hátha mást is érdekel.
Nem, de tenyleg nincs mellette kartya! En nem pesti vagyok!
Nekem ugy hoztak, de ha akarod, akkor elcserelhetjuk (en panara vagytam, de akkor meg csak ez volt)?
Ez a Hitachi egy kicsit nyugos. A Commandos kuldetes lemeze egy kicsit beporgeti. Nem bir olvasni rola.
Adat DVD-hez meg nem jutottam, igy nem probaltam olvasni rola.
Udv: Miki
Várj! Kitalálom. Az Acomputernél vetted a DVD-t. MPEG kártya nélkül.
Nekem csak Panasonic jutott. Amikor először ránéztem, megkérdeztem: ez vicc? Még egy barna cd-t sem tudtak volna mellékelni? Egy zacskó, benne egy drive. Tudom, hogy OEM, de azért...
Más. Próbáltál már vele dvd-t olvasni? Megy 5x-ös sebességgel?
Megint más. És Toshibával írt DVD-t? 17gigásat? Mert szerintem ezért kerál a stuff.
Szia!
Milyen operacios rendszerhez kell driver?
Nalam a WIN98 felismeri a Hitachi DVD-t. DOS alatt pedig egy egyszeru CD drivert (mar a regi pana CD-khez is a Toshv210.sys-t hasznaltam.) hasznalom.
Udv: Miki