Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.13 0 0 30

Szerintem a Frei dosszié jó műsor volt! Mindig nagyon vártam, szinte beszartam az izgalomtól. :D De elkövetett Frei Tamás egy hibát, a nézettség lett a mániája, jól is hozott a műsor, viszont utána már nem volt hiteles, mert hamisan állított dolgokat... Pedig ígéretes adások voltak, nekem bejöttek! :)

Onyikábogya Creative Commons License 2018.11.07 0 0 29

30

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 28

Kell-e a TV egyáltalá
John Zero2 Creative Commons License 1999.05.13 0 1 27
Szerintem a Frei musorat at kellene tenni szerdarol pentekre.

Hogy miert?

Mert a pentek az "Freitag" ;-))

skolo Creative Commons License 1999.05.13 0 0 26
Kell, vagy nem, de mars át az Éljen Anteris és az álhírek topic-ra! Ingyen osztják a....
Jack Slater Creative Commons License 1999.05.13 0 0 25
Honnan vagy ilyen jól értesült???!
Előzmény: prgprg (24)
prgprg Creative Commons License 1999.05.12 0 0 24
nem
Jack Slater Creative Commons License 1999.05.12 0 0 23
Bocsi, de én több hivatalos helyről is hallottam, hogy a nyomozás elején még Fridi is a "gyanúsítottak", lehetséges megbízók listáján volt...

Princz Gáboron kívül más nem jöhet szóba egyébként???

Előzmény: Derrick bácsi (22)
Derrick bácsi Creative Commons License 1999.05.12 0 0 22
Nem hinném, hogy tévedsz. Miben utazott Fenyő? 600 SEL Mercedesben :)
De félretéve a tréfát: főleg magazinokban, újságokban (VICO). Melyik az a magyar bank, amely a mai napig tekintélyes sajtóportfólióval rendelkezik? A Postabank! Innen már egyértelmű, hogy PRINCZ GÁBOR a kérdéses személy!
Előzmény: Herold (21)
Herold Creative Commons License 1999.05.12 0 0 21
Legalább is nem árt.
A mai (május 12.) adásból is érdekes dolgot tudhattunk meg. A rendőrség "magyar Columbo-ja" elmondta, hogy a Fenyő-gyilkosság ügyében eljutottak egy emberhez.
Rákérdez a Frei: Ugye ez egy közismert személy?
Nyomozó: Igen.
Frei: És ugye bankár?
Nyomozó: ..... Nem.

Frei állította, hogy az ember bankár, a nyomozó tagadta. Namost, hány emberről tudtok, aki bankár is meg nem is? Én csak egyről. Aki bankár VOLT de már nem az. Kisherceg....
Persze, lehet hogy tévedek.

frej Creative Commons License 1999.05.10 0 0 20
kell!
frej Creative Commons License 1999.05.10 0 0 19
kell!
den Creative Commons License 1999.05.10 0 0 18
Vizy András lehet hogy magánéletben normális, de nem a képernyőre való a vásári rikkancs stílusával, ostoba poénjaival és bárgyú vigyorával.
A motani Frei dossziét úgy kéne hívni, hogy Frei dosszié -light, egyébként a régi friderikusz show paródiája.
Előzmény: John Zero2 (16)
Mawe Creative Commons License 1999.05.10 0 0 17
Hm, a "regi" Dosszie jo volt!! Teccett, es neztem is ha tehettem.

Az "uj" sajnos elcsepelt kozhelyes, untato, remelem megszunik, miharabb

Mawerick (sajnos a regi jelszot effffelejtettem, igy ujra kellett regisztraltanom magam) :)

John Zero2 Creative Commons License 1999.05.10 0 0 16
A regi Frei dosszie szerintem is jo(bb) volt, de ez az uj stilus nem tetszik...

Amugy meg hallottam egy Vizy Andrassal keszult interjut, beszelgetest, es abszolut normalis, ertelmes embernek tunt. Persze a TV-ben jatszotta a ra osztott szerepet, ahogy azt kell, de amugy ertelmes (bar a TV, 100-bol 1 alapjan ezt en se neztem volna ki belole csak ugy ;-)
tenyek Creative Commons License 1999.05.10 0 0 15
Kedves draga LeszterKE!
Ha te kicsinyitokepzovel latod el a Stahl Judit nevet, akkor a te nevedet is lekicsinyitjuk...jo?
Egyebkent nem tudom, mennyire vagy jaratos egy hirmusor elkesziteseben, de gyanitom, hogy nem nagyon. Elegge huzos dolog ezert egy hirolvasot hazudosnak nevezni, ugyanis neki van a legkevesebb koze a musor tartalmahoz. Elarulom, hogy mindossze annyi a feladata, hogy egy kupac papirbol vagy a sugogeprol beolvassa a SZERKESZTO ALTAL OSSZEALLITOTT hireket. Tehat ha problemad van, akkor nem a musorvezetot kell hazudosnak titulalnod, hanem a szerkesztot.
JLeszter Creative Commons License 1999.05.07 0 0 14
Vérszem!
Szerintem kikészül mindenki tőlünk (tőlem). De mindenesetre nem utasítom el azt amit írtál, én így látom, te úgy, örülök, hogy normális emberek módjára (én egy kicsit szélsőséges vagyok bevallom) beszélgettünk. Jó, hogy megosztottad velem a véleményedet.
Előzmény: Vérszem (13)
Vérszem Creative Commons License 1999.05.07 0 0 13
Senki sem tekinthető bűnösnek a bíróság jogerős ítéletéig. Tehát az még korántsem bizonyított, hogy MLSZ elnöke köztörvényes bűnöző lenne (a most idehívott független könyvvizsgáló cég beszámolója lehet alapja egy büntetőeljárás kezdeményezésének).
Ha az a gyanú annyira alapos volt, akkor miért kellett kiegészíteni Deutsch úrnak a felfüggesztő határozatát?
Azt kifogásolom, mivel remélem Deutsch felelős miniszter is ismeri a FIFA alapszabályát (remélem), és számíthatott erre a visszahelyezési ultimátumra, miért nem más megoldást választott? Ezért merült fel bennem a gyanu, hogy nem is olyan egyértelmű ez a szituáció, és csak Kovács Attilát akarta eltávolítani, és az MLSZt irányítása alá vonni, és mivel K.A. saját vagyonával felel (Kovács Rt.) ezért számomra kérdéses, hogy fel kellett-e függesztenie, egy MLSZ rendkívüli közgyűlés is megtehette volna.
Én nem azt mondtam, hogy Deutsch leváltotta, hanem az MLSZ közgyűlése váltsa le!
Nehéz objektíven tájékoztatni ebben az ügyben, nehéz helyzetben van Stahl Judit és szerkesztőtársai, de egyszerre mindenki véleményét nem tudja elmondani.
Előzmény: JLeszter (12)
JLeszter Creative Commons License 1999.05.07 0 0 12
A híreket nem (csak) ők szerkesztik, de a szövegeiket többnyire bizony ők írják. És nem a hírrel, hanem annak tálalásával van bajom. Még véletlenül sem akartam politikai lenni, de főleg ebben van a bagoly - a politikai hírekben. Azt írtam le, miért tartom hazudósnak őkelmét.
De a FIFA szabályzatának melyik pontja mondja azt ki, ha valaki ellen gazdasági visszaélés gyanúja merül fel (és NEM LEVÁLTJÁK, hanem felfüggesztik a vizsgálat idejére), hogy akkor ők zsarolással - ha tetszik, ha nem ez történt - kényszeríthetik a felelős minisztert, hogy tegye semmissé a felfüggesztést?
Ezt nevezed irányításnak? Nincs még egy ország a nap alatt, ahol a vizsgálat eredményét megvárják ilyen esetben. Erre való a felfüggesztés formulája. Az MLSZ-nem nincs mentelmi joga, felettes szerve köztörvényes bűnesetben nem a FIFA, hanem a mindenkori magyar kormány. Arra volt jó a felfüggesztősdi, mert ennek ez a törvényes rendje. Arról nem beszélve, hogy Deutschról beszélünk, de ez nem egyszemélyi döntés volt, mint ahogy egyik sem az, soha nem is volt, mióta köztársaságban élünk.
Előzmény: Vérszem (11)
Vérszem Creative Commons License 1999.05.07 0 0 11
Ebből az ártatlan kérdésből is politikai ügy lett!
Gondolod, hogy a hírolvasók találják ki a szöveget? Mert nem jellemző.
Az MLSZ ügyhöz annyit, hogy a FIFA a saját szabályzata szerint járt el, miszerint kizárással fenyegette meg MLSZ-t, és ezért Deutsch kényszerűségből visszahelyezi (lejátszották a Nap-Kelte felvételét). Ez nem hinném, hogy "egy bohóccsapat zsarolása" lenne.
Egyébként az MLSZ elnök saját vagyonával felel! Egyébként én speciel ki nem állhatom, de azt se szeretném ha a kormány irányítaná az MLSZt, és Deutsch bármit megtehetne mindenféle kontroll nélkül, majd a könyvvizsgáló cég bebizonyítja a törvénytelenséget, és utána az MLSZ(!) közgyülése váltsa le az a balekot. Mire volt jó Deutschnak ez a felfüggesztősdi, csak a népszerűsége romlott, semmit nem ért el vele, akkor viszont nem kellett volna belevágnia, hanem átgondoltan cselekednie, én ezt várnám el egy minisztertől.
Előzmény: JLeszter (10)
JLeszter Creative Commons License 1999.05.07 0 0 10
JACK SLATER
off
Remélem nem omlik egy világ össze benned, de Leszter a vezetéknevem :))
on
Hogy miért ilyen az egyik és miért ilyen a másik azt nem tudom...
De szeretnék egy (rövid) történetet elmesélni.
Kerényi Imre - színházigazgató - meghívást kapott egyszer a Tények-be. Aki azzal kezdte, nagyon udvariasan, hogy elmondta mi volt a két - ő talán úgy fogalmazott - pontatlanság Juditka felkonferáló szövegében, majd hozzátette, hogy ez egyébként Juditkánál gyakorlat. Mármint, hogy nem ragaszkodik hűen a valósághoz. Juditka persze köpni sem tudott. Tudom ez nem fog téged meggyőzni... Gondolom az sem, ha azt állítom pl. a mai adás után, hogy hazugság úgy előadni egy hírt, ahogyan ezt ma tette éppen ő (illetve összegezte, mert Pálfy konferálta fel), nevezetesen a FIFA-Deutsch ügyről van szó. Soha nem halottam azt tőle, hogy vajon milyen jogon zsarolja meg ez a bohóccsapat Magyarország miniszterét? Nem hallottam azt sem, hogy megkerült-e az a közel 2 milliárd (2 milliárd) forint, amivel Kovács Attila nem tudott elszámolni, s ami miatt felfüggesztették? És így tovább, akármit csinál a kormány, mindenbe beleköt és semmit nem úgy mond el ahogy az valójában megtörtént. Vagy te nem szoktál Internetto-t olvasni? Ajánlom, mert néha éppen az ellenkezőjét olvasod itt, mint amit Juditka mond. Én csak azért nem fogom ezt a kormányt utálni, mert az MSZP úgy kívánja, vagy mert divat.
Antóniáról csak annyit (véletlenül ez is Deutsch -ügy), hogy januárban, azon a napon amikor megalakult a Sportmin., az RTL Klub 7 órás híradója ezt a hírt nem tartotta érdemesnek közölni a tvnézőkkel. A román bányászzavargással (?) kapcsolatban pedig az RTL Klubon volt a galaktika egyetlen híradója, ami következetesen, többször, tehát nem véletlenül szélsőjobboldalinak minősítette a Bukaresti anarchistákat. Még a Tényekben (!!!) is szélsőbaloldalról beszéltek. Egyébként mindkettőjük áldatlan tevékenységéről tudnék órákig beszélni, de remélem ennyi elég..
Előzmény: Jack Slater (5)
FüLiG JiMmY Creative Commons License 1999.05.07 0 0 9
A régi Dosszié (még vmelyik, Állam bácsi által birtokolt adón, ami még nem show volt...) SzVSz jó volt. ... Ha az lenne megint, én nem bánnám.
Előzmény: Vérszem (8)
Vérszem Creative Commons License 1999.05.07 0 0 8
Frei elmehet a Dossziéjával meg a Koóstolójával ahova akar. Nézettségben sehol sincsenek. A dosszié pedig megszűnik.
Cs. Elod Creative Commons License 1999.05.07 0 0 7
Kihagytad Pálfyt is, aki a legszebb férfi 1998ban a People magazin szerint
Előzmény: Vérszem (6)
Vérszem Creative Commons License 1999.05.07 0 0 6
Kihagytad Bárdos Andrást, aki a leghamarabb ért vissza Jugoszláviából a NATO támadás előtt.
Előzmény: JLeszter (4)
Jack Slater Creative Commons License 1999.05.07 0 0 5
Eszti!

Megmondanád miért hazudós a Judit és miért mocskolódó az antónia?

Előzmény: JLeszter (4)
JLeszter Creative Commons License 1999.05.07 0 0 4
Mér?
Stahl (Hazudós) Judit
Erős (Mocskolódó) Antónia
Máté (Gyűlölködő) Krisztina
Szellő (Buta) István
Vízy (Tahó) András
stb. stb. stb. kell a TV-be egyáltalán?
csab Creative Commons License 1999.05.07 0 0 3
Es a smile hol marad ;)
Előzmény: tomato (1)
skolo Creative Commons License 1999.05.07 0 0 2
Csak Pokrivtsákot ne!
Előzmény: tomato (1)
tomato Creative Commons License 1999.05.07 0 0 1
Ki kell b*szni onnan végre, a fiatal tehetségek nem kapnak lehetőséget!
Ideje már, hogy a Pokrivtsák Mónikának is egész estés műsora legyen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!