Keresés

Részletes keresés

nyalomapuncidma Creative Commons License 2017.11.01 0 0 136

Hát mit mondjak. elviselném egy Debreceni vagy környéki nőtöl hogy a G pontomat bizgerélje! :) még fizetnék is érte! :) irjatok a nyalomapuncidma@gmail.com ra. akinek van kedve hozzá.

LTvedtél? Creative Commons License 2017.04.15 0 0 135

Igen, mi időnként szoktunk szeretkezés közben erre is hangsúlyt fektetni. (hetero pár vagyunk némi felfedező hajlammal)

Őszintén szólva a feleségem volt kíváncsi a látványra, érzésre milyen is, amikor Ő "dug" engem. Semmi komoly költséget nem jelentett, csupán egy nagy sárgarépát vett és ezt otthon tetszés szerinti méretűre, formájúra lehet farigcsálni.

Én valójában a végbélnyílás síkosítóval való izgatását, simogatását tekintem érzet szempontjából kifejezetten élvezetesnek amellett, h a feleségem mindvégig szájjal izgatja a farkam.

Azonban mikor a répát is használja, első alkalmakkor fura, székelési érzetet tapasztalni, amit egy idő és gyakorlat után külön választhatni a szándékolt izgatástól. Ez már szerintem érzetre nem annyira intenzív, de a tudati tényező is számít nálam, h egy nő így foglalkozik velem + egyfajta teltség érzetet ad.

Az idő közbeni szájjal való ingerlésre adott izom összehúzódások reakciója a végbél záró izmokat is érinti nálam és elélvezéskor úgymond a répára való rászorítás fokozza a kéjérzetet.

Nem minden alkalommal volt szerepe a segédeszközzel való prosztata ingerlésnek. De amikor a beteljesülés kiváltásában annak is volt része, akkor robbanás szerű, a korábbiaknál lényegesen nagyobb és kissé más érzetű az elélvezés.

A nők hajlamosak azt hinni, hogy a segédeszköz (legyen az bármilyen alkalmas tárgy) behatolásának mértéke egyenes arányban áll a kiváltott érzettel. Én a magam részéről ezt nem osztom, főleg a bemeneti nyílás környékének külső ingerlése okozott öröm érzést és egy ujjnyi mélységig való behatolás kézzel v segédeszközzel. A túlzott mélységű kifejezetten kellemetlen, fájdalmas lehet.

Előzmény: klimtin (134)
gubita Creative Commons License 2011.07.02 0 0 133

mi az hogy mélyebbre hatolt mint szokott?????????Nőtt a farka......???

Eddig miért nem tolta tövig??????Vagy a manus a hülye, vagy a nő hazudik!!!!

Ilyen nincs!!!!!

Nyugtassatok meg HímTársak!!!!

Előzmény: Nepp-01 (127)


Szexa Creative Commons License 2011.07.02 0 0 132

G pont... Feltehetőleg, szövettanilag születésünkkor már minden nőnek adott. De az izgathatósága vagy orgazmust kiváltó képessége tapasztalatokon, gyakorláson múlik. Nem minden nőnél, de az érzékenysége annyira fejleszthető, hogy az ingerlésével, akár orgazmusig is juthatsz. Titkokat rejt, mert valójában egy mirigyszerv, de teljesen nem tisztázott módon, kapcsolatban áll a női agy orgazmuscentrumával. Nem mindenkinél tanulható meg a G pont orgazmus. De ha másképp jó, fölösleges erőltetni. Bár egy szakember vezetése mellett, feloldva a rejtett lelki gátakat, és mondjuk a Kegel gyakorlatokon végigmenve, egy terapeuta vezetése mellett, esetleg csodálatos élményekig juthatsz. A hüvelyi orgazmus elérésében nagy valószínűséggel fontos szerepe van a G pont ingerlésnek. A női ejakulációs (spriccelős) orgazmus nem esik teljesen egybe a G pont orgazmussal. Ez a kettő sokszor független egymástól.

NE FELEJTSD! NE LEGYEN EZ A KIZÁRÓLAGOS CÉLOD. DE A G PONTOD FELTÁRHATÓ, AZ ÉRZÉKENYSÉGE FEJLESZTHETŐ, ÉS NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL ENNEK SEGÍTSÉGÉVEL ELJUTHATSZ HÜVELYI, G PONT ORGAZMUSIG. Ha utánajársz, ebben szakemberek segítségére is találhatsz.

Kielégítő orgazmusokat!

 

Szexa

 

 

fogoskerdes Creative Commons License 2010.11.11 0 0 131

Sziasztok!

 

Szeretnék egy statisztikát csinálni.

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen mélyen van a G-pontja. Cm-ert írjatok légyszi. Nem tudom, hogy számít e a nőnek a testmagassága, de azt ís írjátok le +, hogy milyen irányban helyezkedik el, és kb mekkora a kiterjedése.

 

Szerintem érdekes eredmények lesznek. az előző oldalon nézelődve szerintem valaki a nőjének a méhszáját símogatta...

 

Köszi

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.10 0 0 130
Az én G pontom közép tájban lehet. Pár hete kezdtem el felfedezni, de még nem jártam túl sok sikerrel. Legelőször 1-2 éve hallottam róla, majd feledésbe merült, mert azt se tudtam akkor még igazán, hogy mi ez, mi a célja stb. Aztán később eszembejutott és úgy gondoltam, hogy utánanézek mi ez, mert érdekel. Ekkor kezdtem olvasni róla mindenfelé a neten, így tehát megtudtam mindenféle infót, 1-2 módszert és pár nap múlva elkezdtem kutatni, kísérletezni. Még nem sok eredményem van, de hamarosan ha továbbra is kitartok biztosan lesz. Szerintem is azért csak a nők kisebb része találja meg a G pontot, mert sokan nem tudják, hogy van ilyen és hogy mi ez, vannak akik nem hiszik el, vagy nem érdekli őket, vagyis nem hisznek benne. Én hiszek benne és az eddigi kísérleteim során éreztem, hogy valahol ott van, eddig még csak negyed részben sikerült izgalomba hoznom, plusz még nem voltam elég módszeres, ügyes és kitartó. Tehát minden nőnél tutira létezik, csak kérdés az, hogy ki tud róla, ki hisz benne és ki nem.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.19 0 0 129

Sziasztok!

A ti G-pontotok elöl van, vagy hátul? Az enyém hátul... :)

Nepp-01 Creative Commons License 2002.11.17 0 0 128
Gyorsan nyitottam egy topic-ot annyira érdekelt a téma, hogy nem is néztem körül alaposabban. Elnézésed kérem Gspot barátom.
Nepp-01 Creative Commons License 2002.11.17 0 0 127
A minap kaptam egy lettert egy barátomtól, aki a leirottak alapján, kezdi kapizsgálni a G-pont rejtéjeit. Nektek mik a tapasztalataid?
Ime a letter a Cosmopolitanból:

Dorottya véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó gombra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves tanárnő. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet."

Dorottya rejtett kincsét Grafenberg-pontnak keresztelték, amelyet mi egyszerűen G-pontnak hívunk. Ez a mogyoró nagyságú, szuperérzékeny erogén dudor a vagina elülső falában található, és - hurrá! - a kutatók szerint minden nőnek van. - "Kutatásunk mind a 400 női részvevőjénél megleltük a Grafenberg-pont szövetét" - állítja Dr. Beverly Whipple szexológus, a G-pont (Dell Publishing, 1983.) című, nagy sikerű könyv szerzője.

Mitől olyan különleges ez az örömzóna? Mint Dorottya is tanúsíthatja, a G-pont ingerlése tetőtől talpig cikázó élvezetet idézhet elő, amely teljesen eltér a csiklón keletkező orgazmustól. "A nők azt mesélik, hogy ilyenkor nemcsak a nemi szervüket, hanem egész testüket hullámokban járja át a gyönyör" - magyarázza a szexológus. Aki a G-pont izgatására élvez el, azt egész mélyről, egész belülró1 fakadó érzés rázza meg, mely néha annyira heves, hogy az illető elveszti a fejét. Egykor az orvosok a pont létezését is tagadták. De Dr. Whipple kutatatásainak eredményeként a G-pont végre megkapta a neki járó elismerést - így a nők immár alaposan megismerhetik testük e kincset érő területét.

Gyakorlással, kitartással és a megfelelő módszerrel téged is átvillanyozhat a G-pontod - forróbb lesz a lepedőd a kielégülés eddig ismeretlen gyönyörétől. A Cosmo megszólaltatott kutatókat és olyan nőket, akik már felfedezték magukon ezt a különlegesen érzékeny zónát: tanácsaik és ötleteik nyomán te is bátran elindulhatsz a G-pontod keresésére.

Sőt, kapaszkodj meg, a pasidnak is van G-pontja - és nem, ez nem a pénisze. "Ha ügyesen megmasszírozod a gáttájékát, csodálatos érzést kelthetsz benne" - állítja a szexológus. Tamás 30 éves gyógyszerész így számol be a gátmasszázs különleges hatásáról. "Életemben egyetlen nővel találkoztam, aki tudta, hol van ez a rejtett pontom. Ismert néhány fogást, imádnivalón tudta izgatni."

1. örömelv: Keresd meg a G-pontot!
Hogy átélhesd a hihetetlen gyönyört, először is fel kell kutatnod az abbahagyhatatlan élvezetre csábító zóna lelőhelyét. "A barátnőmtől hallottam először a G-pontról. Forró történetei után megfogadtam: ha addig élek is, megtalálom - emlékszik vissza Miklós 25 éves fényképész. - Jó néhány próba kudarcot vallott, de nem adtam fel, és a végén, iszonyatos örömömre, megtaláltam." Az élvezetek élvezetét kiváltó terület a hüvelynyílás és a méhnyak között helyezkedik el félúton, a vagina elülső falában. "Képzelj el egy kis órát a hüvelyedben, mely a delet a köldököd felé mutatja - magyarázza a szexológus. - A legtöbb nő G-pontja az óramutató 11 és 1 órai állása között található." Nagyjából a fanszőrzeted felső vonalában bukkanhatsz rá. Bár egyedül is megtalálhatod, mennyivel jobb, ha ketten indultok keresésére! Hátha nem olyan hosszú az ujjad, hogy segítség nélkül is célba érj. Páros G-pont-vadászat esetén sem a hímvessző a legjobb keresőeszköz. K ét okból is pontosabb szerszám az ujjbegy.

Először tartósabb nyomást tud kifejteni a hüvelyfal felénél elhelyezkedő pontra (a fegyelmezetlen pénisz valószínűleg elcsúszkálna). Másodszor tisztábban érzékeli a hüvely falán keresztül a megduzzadt területet.

Próbáljatok ki néhány kellemes előjátékot: például feküdj hasra, ő pedig gyengéden, de határozottan hatoljon síkosított mutató- és középső ujjával a hüvelyedbe úgy, hogy nyitott tenyere lefelé nézzen, ujjait pedig hajlítsa be, mintha hívna valakit (épp csak fejjel lefelé).

"Ezen a területen sokkal nagyobb nyomásra van szükség, mint a csiklónál" - így a szexológus.

Ha egyedül indulsz pontkutató expedíciódra, rajtolj guggoló vagy ülő pozícióból (akár az illemhelyen), így hatolhatsz ugyanis a legmélyebbre magadban. Hagyd szárnyalni a képzeletedet - a legtöbb nő csak izgalmi állapotban tudja megtalálni a G-pontját. "Síkosított mutatóujjaddal hatolj magadba, és lassan tapogasd végig a hüvelyed felső falát. Határozott nyomással haladj a köldököd felé - tanácsolja a szexológus. Egy apró, nedves babszemszerű duzzanatra fogsz lelni." Némi izgatás után a pont mogyoró nagyságúra duzzad, és megmerevedik (akár egy pénisz). Biztosabban jutsz eredményre, ha közben a másik kezeddel simogatod a hasadat a fanszőrzet felső vonala fölött, mert így a G-pontot külső ingerlés is éri. Amikor rátalálsz a G-pontodra, ne lepődj meg, ha hirtelen úgy érzed: pisilned kell. Ám néhány másodperces masszírozás után a kellemetlen inger elmúlik, és csak a határtalan élvezet marad meg.

Ha nem sikerül megtalálnod forró pontodat, használj kifejezetten a keresésre tervezett játékot. Amerikában diszkrét, nőbarát csomagküldő szolgálatok nagy választékban kínálnak görbített csúcsú vibrátorokat: G-pontozókat. (Kis hazánkban is legalább 2-3 féle kapható! )

"Többszöri önálló és társas keresés után sem találtam meg - meséli Laura 27 éves üzletasszony -, ezért vettem egy speciális G-pontozót. Olyan orgazmusokat éltem át, mint még soha."

2. örömelv: Lépj át az élvezet kapuján!
Szexológusunk merész ötlettel állt elő a G-pont érzékenységének fokozására. Ehhez először is meg kell fogadnod, hogy négy egész héten át nem élvezel el csiklóból. "Amikor a G-pont-orgazmust gyakoroltuk - meséli a 27 éves Anita, egy ifjúsági rádió munkatársa -, megkértem a barátomat, hogy érintse meg az ujjával. Ám csalódnunk kellett, mert nem élveztem el rögtön. Így aztán indítványomra visszatértünk a járt útra: a csiklómhoz." Nos, épp ez az, ami kerülendő: rá kell hangolódnod, hogy a gyönyör élményét kizárólag a G-ponton éld át." Ehhez legalább heti 2-3 alkalommal kell egy-egy negyedórát gyakorolni a kéjpont izgatását, akár társsal, akár egyedül. Amikor gyakorlás közben izgalmi állapotba kerülsz, feszítsd be a záróizmaidat, mert ez segít, hogy a megfelelő területre tudj koncentrálni, és át add magad a G-pont örömeinek.

Az amerikai Cosmo egyik munkatársa elvégezte az imént ismertetett G-ponttanfolyamot. "Nagyon ki akartam próbálni a G-pont orgazmust, és nem csalódtam - meséli. - Igaz, a barátommal nem négy, hanem öt hétig kellett gyakorolnunk. Végül eljutottam a csúcsra, és most már akkor ismétlem meg, amikor akarom."

Ha az O-gomb segítségével eljutsz a csúcsra, ne lepődj meg, ha híg, tejszerű folyadék csöpög a hüvelyedből. A nők egy részénél ez a fajta gyönyör valóságos ejakulációt okoz. De akkor sem kell aggódnod, ha ez nem következik be. Mindkét reakció teljesen egészséges, és a G-pont-orgazmus is egyformán erős.

3. örömelv: Élvezd, ahogy eddig még soha.
Ha sikerült izgalomba hoznod érzéki pontodat, jöhetnek a bonyolultabb ujj- és nyelvgyakorlatok, melyekkel az erotika újonnan felfedezett határait még messzebbre kitolhatod. Az új fogások elsajátítása szerencsére nem megvalósíthatatlan feladat.

Sokan kedvelik a következő gyakorlatot: a lány nyomkodja a fanszőrzete és az alhasa határát, vagyis kívülről izgatja a G-pontját, melyet eközben a partnere belülről simogat két ujjal. "A hasmasszázs gyorsabban juttat a csúcsra. Amikor el akarok élvezni, mindig ezt csinálom" - magyarázza Krisztina. Vagy próbálj ki, akár egyedül, akár a pároddal, egy még izgatóbb gyakorlatot: egy pillanattal azelőtt, hogy eljutnál a csúcsra, hagyjátok abba a G-pont masszírozását. Utána izgassátok a csiklódat, de elélvezés előtt itt is álljatok le, és térjetek vissza a G-pont masszírozásához.

Végül, amikor G-pontozol, ne akarj mindenáron elélvezni. A kényszer ugyanis feszültté tesz, és meggátolja a gyönyör kialakulását. "Ne az orgazmusra gondolj a G-pont keresésekor, inkább add át magad a kéjes képzelgésnek - így a szexológus. - Az ábrándozás minden bizonnyal beindítja a nagy O-t."

Csak akkor add át magad az élvezetnek, ha már végképp képtelen vagy magad fegyelmezni. "A G-pont simogatása késlelteti és fokozza az élvezetet - magyarázza a szexológus. - Az elnyújtott orgazmus sokkal erősebb, mint a gyorsan bekövetkező." A szexológus minden nőt erre az "összetett orgazmusra" biztat: vagyis olyan kéjkoktélra, amelyet a csikló és a G-pont izgatásának váltakozásával lehet elérni. "Egy ilyen komplex mutatvány teljesítéséhez fokozott együttműködésre és összhangra van szükség - figyelmeztet. - Többször ki kell próbálni, hogy tökéletes legyen."

"Ha összejön az összetett orgazmus, majd megtudod, hogy miért kellett akkora hűhót csapni - mondja Krisztina. Érzem, ahogy összehúzódik a vaginám, és borzongás fut végig az egész testemen. Ez az orgazmusok orgazmusa!"

4. örömelv: Tanulmányozd a G-pont Káma-Szútráját
Bár az sem megvetendő, amit két szenvedélyes ember a kezével és a szájával művel, az igazi azért mégiscsak a közösülés. Eljött tehát az ideje, hogy társad péniszét is bevesse a G-pont izgatásához. Egyes különleges szeretkezési pozíciók szinte garantálják a G-pont bomba robbanását. "A kutatók a szeretkező férfi péniszére kamerákat szereltek fel, amelyek megmutatták, hogy mi is történik a nő testébe való behatolás után - meséli a szexológus. - Kiderült, hogy bizonyos pozitúrákkal tulajdonképpen mindig telibe lehet találni a G-pontot." Liza 26 éves könyvelő nagy híve ennek az elméletnek. "Ha hátat fordítok a barátomnak, és így ülök bele a péniszébe, egészen biztosan eljutok a G-pontorgazmusig - mondja. - Ez a módszer azért tuti, mert a pénisze pontosan a hüvelyem elejéhez dörgölődik." Persze, ha jobban szereted, szembefordulva is részed lehet a nagy élményben, csak miközben lovagló ülésben ülsz, dőlj hátra egy kicsit, támaszkodj a karodra, és nyomd fölfelé a medencédet. Más kellemes pozitúrákban is el lehet érni a G-pont közvetlen izgatását. Próbáljátok meg például kutyapózban, amely garantálja a találathoz szükséges behatolási szöget. "Vagy feküdj hasra, a társad gyengéden telepedjen rád úgy, hogy hátulról mélyen beléd tudjon hatolni. Ez a pozíció egyszerre fogja kiváltani a G-pont- és a csikló élvezetét - tanácsolja a szexológus. - Ha pedig szemtől szembe akarjátok, ülj fel az asztalra." Vagy próbáljátok ki a misszionárius pózt, de a hátadat támaszd ki párnával. Mindkét alakzat tökéletes szögbe állítja a hüvelyedet, így szinte bizonyosan eléred a már említett együttes G-pont csikló orgazmust. Ezért, meglátod, érdemes kikelni a kényelmes ágyból.

5. örömelv: Ismerd meg társad G-pontját is!
Nemcsak a n ők élhetnek át túlvilági gyönyört. A férfiaknak is van G-pontjuk, ez pedig a húgyhólyag alatti mirigyben, a prosztatában található. "A férfi G-pont hasonlít női párjához, hiszen ez is ugyanolyan, testen belüli erogén zóna " - állítja Dr. Whipple.

A férfi prosztatáról az emberek általában csak akkor vesznek tudomást, ha valami baj (fertőzés, működési zavar) éri. Pedig a prosztata irányítja az ereje teljében lévő férfi ágyéka mélyén átélt heves szexuális örömöket. A záróizmok ugyanis az élvezet előtt és közben összeszorítják a prosztatát. Hogy ez miért szerez ilyen fergeteges gyönyört?

"Ez az idegvégződésekben gazdag szerv hihetetlenül érzékeny, és izgalmi állapotban, valamint az ejakuláció során folyadékot választ ki" - állítja a szexológus. A legtöbb férfi meglepődik, ha a titkos pontját keresed, hiszen örömzónájának puszta létezéséről sincs fogalma. De ha egyszer megismerte kezed varázserejét, örökké hálás lesz. "Ha egy nő ügyesen izgatja a G-pontomat, hihetetlenül beindulok, és lüktető, orgazmusszerű gyönyört érzek az alhasamban - meséli János 27 éves reklámszakember. - Ekkor már tudom, hogy ki fogja elégíteni legtitkosabb vágyaimat is."

6. örömelv: Masszírozd a prosztatáját!
Soha kellemesebb munkát a prosztataizgatásnál! Nyomkodd kedvesed gáttájékát: a herezacskója és a fenéknyílása közti szőrtelen területet, így a kéjmirigyét is ingerled. "Ha ezt a területet masszírozod, közvetve a G-pontot is dörgölöd" - fejti ki a szexológus. Ha a férfi szívének királynője akarsz lenni, sajátítsd el a prosztata és a gáttájék legérzékibb fogásait. Íme, néhány begerjesztő gyakorlat. A párod feküdjön a hátára, te pedig ülj a két lába közé. Masszírozd a péniszét körkörösen és persze érzéssel. "Ha közel jár az orgazmushoz, határozottan nyomd meg a gáttájékát - tanácsolja Dr. Whipple. Hihetetlenül kellemes, izgató érzést válthatsz ki, amely felülmúl minden korábbi extázist."

Próbáljátok ki a következő erotikus játékot is. Síkosított és a felső ízületnél begörbített középső és mutatóujjaddal dörzsöld körkörösen a férfi gáttájékát. Eközben, hogy tovább fokozd bódító gyönyörét, csókold végig a nyakát, a mellkasát, a hasát. "Néha azonban hagyj szünetet a masszázsban, mert a túlzott nyomkodástól egy idő után lanyhulhat az izgalom" - figyelmeztet a szexológus. Jó módszer, ha nyelvedet is beveted társad altáján. "Vedd a szádba vagy nyalogasd a heregolyóját, fél kézzel markold a péniszét, majd a szabad kezed hüvelyk- vagy mutatóujjával nyomkodd a gáttájékát - adja az útmutatást szexológusunk. - Ezt a legtöbb férfi egyszerűen imádja." István 29 éves politológus is közéjük tartozik: "Amikor a barátnőm orális szeretkezés közben az ujjaival ezt a vidékemet masszírozza, teljesen elvesztem a fejem, olyan vad orgazmust élek át."

A gáttájék jól megválasztott pozitúrákkal is ingerelhető. "Ráülök, neki háttal - avat be szerelmi életébe Helga 27 éves zongorista. - Óvatosan lovagolom meg, kezemet az ágyékára teszem, a gáttájékára. Amikor érzem, hogy el fog élvezni, erősen megnyomom. Tudom, hogy megőrül érte."

Forrás: Cosmopolitan 1999/6

Shaba19 Creative Commons License 2001.08.29 0 0 123
Nekem a G-pont izgatása nagyon bevállt. A párom szokta símogatni az újjával miközben a
a nyelvével a klitoriszomat is ingerli. Ilyenkor hatalmasakat élvezek. Magamnak pedig vibrátorral szoktam csinálni, nagyon kellemes amikor belül vibrál minden.
eternity Creative Commons License 2001.07.16 0 0 122
En evek ota keresem ezt a konyvet, orvendek, hogy vegre megtalaltam.

Habar reszben hozzatartozik a G-ponthoz, de egy kicsit itt off ez a dolog.

Ha komolyan muvelitek az ESZO-t, talan nezzel be a Vélemények az ESZO-ról topikba, hatha van egy-ket hasznos hozzafuznivalod a dologhoz.

Előzmény: idiota (121)
idiota Creative Commons License 2001.07.16 0 0 121
Passz. Én is csak a neten keresve találtam meg, de elég hosszú írás, és nagyon hasznos! Csak olyan partner kell hozzá, aki vevő az ilyesmire.
Előzmény: eternity (120)
eternity Creative Commons License 2001.07.16 0 0 120
Millio koszonet ezert a link-ert.

Nem tudod, ez a teljes ESZO konyv, vagy csak szemelvenyek?

Előzmény: idiota (119)
idiota Creative Commons License 2001.07.16 0 0 119
Sziasztok!

Csak beleolvastam a topicba, ezért bocs, ha nem újdonság az alábbi, de nálunk bevált:
http://www.hszk.bme.hu/~s8093sza/eszo/

Endorfin Creative Commons License 2000.07.21 0 0 118
Tudományos szenzáció !
A kutatások kideritették, hogy nem csak az embernek, hanem az elefántnak és a bálnának is van G-pontja !
Akit érdekel, hogyan lehet megtalálni, a részleteket megtalálhatja itt:
Kattints ide !

:)
Endorfin

masodnikk Creative Commons License 2000.04.21 0 0 117
"Így aztán SZVSZ nem csoda, ha a G-pontját is csak a nők elenyésző kisebbsége tudja, meri felfedezni."

1. Sokan nem is tudnak róla, hogy ilyen létezik. Tehát először is tudni kell ennek meglétéről.
2. Nem árt, ha a másik nembéli is tisztában van azzal, hogy ezt létezik, és a G ez esetben nem a gravitáció rövidítése.
3. Ha mindkettőjüknek van erről ismeretük, akkor meg is tudják találni egymáson. Ez egészen biztos.

Csatlakozom azokhoz, akik frenetikus élményként írták le a pont megtalálását követő érzéseiket. Valóban elképesztően jó.

Előzmény: MaCS (112)
Rigoletta Creative Commons License 2000.04.21 0 0 116
Graeffenberg, Los Angeles-i nogyogyaszrol lett elnevezve, mert o hivta fel ra a figyelmet nyilvanosan eloszor.
tojo Creative Commons License 2000.04.19 0 0 115
El ne tűnjön pont ez a pont...
Endorfin Creative Commons License 2000.02.25 0 0 114
......Titkok és rejtélyek

A női orgazmus titkai

c. topicban.....

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 2000.01.24 0 0 113
Mostanában
pont a G-pont nem szempont ?....:))

Endorfin

MaCS Creative Commons License 1999.10.19 0 0 112
Halihó!

Ez szerintem nem csak hipotézis.
Gondoljunk csak arra, hogy pusztán az alapján, amit hiszünk, milyen testi érzéseket tudunk átélni.
Ott van pl. a placebo esete. Embereknek komoly, gyakran brutális sérülésből származó fájdalmait tudták mexüntetni szőlőcukorral, pusztán azzal a kijelentéssel, hogy az erős fájdalomcsillapító.
Ez nyilván a G-ponttal is így van. Ha valaki abban a szilárd hitben él, hogy neki nincs ilyenje, az simán le tudhatja blokkolni azokat az igereket, amik a ténylegesenmeglevő G-pontból törnének fel.

Az örömteli szex legnagyobb akadálya szerintem a szorongás, a bűntudat, a rengeteg idióta beidegződés, amit kisgyerekkorunktól nyomatnak belénk.
Valamiért ugye eleve a kéjérzet is ciki. Egy csomóan még a párjuk előtt is szégyenlik, sőt, szégyenlik, ha a párjukat élvezni látják. Pedig a legszebb testi érzés, és szerintem az ember igenis nagyon szép, ha élvez. Ennek ellenére valami teljesen torz negatív mellékzöngét kapott a szexuális öröm átélése, amitől nagyon sok ember nem tud mexabadulni.
Így aztán SZVSZ nem csoda, ha a G-pontját is csak a nők elenyésző kisebbsége tudja, meri felfedezni.

Üdv: MaCS

Előzmény: Kicsi_Lany (110)
alejandro_magno Creative Commons License 1999.10.19 0 0 111
Ez érdekesen hangzik. Ha módomban állna, ki is próbálnám.
Addig is részleteket meg lehet tudni?
Előzmény: Kicsi_Lany (110)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.19 0 0 110
Madlen kedves,
en ezt a korrelaciot a lanyok felszabadultsaga es a G-pontos orgazmus kozott nem latom, mert statisztikailag nem tudom alatamasztani, megis egyetertek Veled. Valahogy ugy erzem, hogy a G-pont erzekenysege ugyanugy fokozhato, mint ahogyan a mellbimboe vagy a test egyeb teruleteie..... persze ez csak egy hipotezis.

KL

Előzmény: Madlen (107)
Lumania Creative Commons License 1999.10.11 0 0 109
Az én hozzászólásom is inkább ide illett vona nemm pedig oda. Na majd legközelebb.
Lev Creative Commons License 1999.10.11 0 0 108
Kedves Kezdő (Lányok orgazmus előtt)! Érdemes ezt a topicot is végigolvasni!
Madlen Creative Commons License 1999.10.01 0 0 107
Én is azt olvastam, hogy csak a nők 10-40%-nak van -- és ez szerintem hülyeség! Inkább nyitottság kérdése, és azé, hogy az illető elhiszi-e, hogy neki is van. Én egészen közeli korrelációt látok aközött, hogy az illető lány szexuálisan mennyire felszabadult, és élvez-e a G-pontján keresztül.
Előzmény: Kicsi_Lany (102)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.01 0 0 106
hej, nem mondtam, hogy keresnem kell :)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.01 0 0 104
tomcat kedves!
az irodalomban .... nem szotevesztes volt :))
KL
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.01 0 0 102
Az altalam olvasott szakirodalomban eddig az szerepelt, hogy nincs mindenkinek, csak a nok egy reszenek. De szinte kivetel nelkul megjegyzik azt is, hogy nagyon sok meg a homalyos pont a G-ponttal es a noi ejakulacioval kapcsolatban...Az is lehet, hogy mindenkinek van??
Ha valamit talalok rola, majd beirom...
Előzmény: gspot (101)
gspot Creative Commons License 1999.09.30 0 0 101
kicsi-lany!

Egyetertek... Ezt a Forumot azert inditottam, hogy a G-ponttal kapcsolatos
tapasztalatokrol lehessen megosztani a gondolatainkat.
En eddig sajnos csak egy lanynal tapasztaltam, hogy van neki, de az olyan elmeny volt, hogy azota sem tudom elfelejteni. Olyan elvezetet tudtam neki okozni, hogy beleremegett a fold...
Ami engem szemelyszerint legjobban erdekel, hogy a G-pont a termeszet ajandeka egyes lanyoknall, vagy mindenkinek van es gyakorlassal meg lehet tanulni erezni?

Előzmény: Kicsi_Lany (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!