Keresés

Részletes keresés

Your DEvil Creative Commons License 2001.04.11 0 0 95
""És tudod mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?
Az, hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni! ""

Vazzeg! Isten nem akar magának egy jólmenő bányát?:-DDDDDDDDD

Előzmény: Tgyta (91)
cory25 Creative Commons License 2001.04.11 0 0 94
Itt van Riki a nyugdíjasok védőszentje. Tudatni szeretném vele, hogy én mosom tisztára azt a 200-at, amit a FIDESZ ellopott a nyugdíjasoktól.
Szóval Rikikém ne idegeskedj, a pénz jó helyen van.
Előzmény: RikiTikiTévi (93)
RikiTikiTévi Creative Commons License 2001.04.11 0 0 93
Szerintem egynek is kevés, ahhoz még nőnie kellene. Hol van még Demszkihez képest?

:-)))

Előzmény: Fine Tune (92)
Fine Tune Creative Commons License 2001.04.11 0 0 92
És azt tudod mi a különbség a három tenor és Orbán között?

A három tenor szeretne Orbán lenni, de nem tud.

Előzmény: Tgyta (91)
Tgyta Creative Commons License 2001.04.11 0 0 91
Fine Tune
És tudod mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?
Az, hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni!

Tgyta

Előzmény: Fine Tune (90)
Fine Tune Creative Commons License 2001.04.11 0 0 90
Bocs fiúk, mielőtt itt elszállnátok, Dabas pontosan mutatta, mi a különbség az MSZP és a Fidesz között.
Tgyta Creative Commons License 2001.04.11 0 0 89
Kedves delfyn!

Nem véletlen, hogy Orbán felkérte Horn Gyulát, hogy járjon közbe, és használja fel nemzetközi tekintélyét az európai uniós tárgyalásokkal kapcsolatban, amit minden további nélkül meg is tett, annak ellenére, hogy Kövér L. milyen alpári módon kezdte el sértegetni. Orbán viszont teljesen alkalmatlan az ilyen jellegű tárgyalások eredményes végrehajtására. Horn félretette a személyes sértegetéseket és tárgyalt a német fővárosban Peter Struckkal, az SPD Bundestag-frakciójának vezetőjével, majd Michael Steinerrel, a kancellár külpolitikai tanácsadójával, majd a kancellári hivatalban Gerhard Schröder szövetségi kormányfővel.
Továbbá, az MSZP elnöke Kovács László, aki annyi sértegetésnek van kitéve a jelenlegi kormány részéről, szintén nemzetközi kapcsolatait felhasználva lobbizik Magyarország nemzetközi elismertségéért. Pl. Svédország tölti be 2001 első felében az Európai Unió elnöki posztját. Kovács László megbeszéléseket folytatott Göran Persson svéd miniszterelnökkel, Lena
Hjelm-Wallén miniszterelnök-helyettessel és találkozott a Svéd Munkaadói Szövetség, valamint a Svéd Szakszervezeti Szövetség vezetőivel, Paavo Lipponen miniszterelnökkel. Kovács László a svéd miniszterelnök meghívására látogatott el Stockholmba és folytatott megbeszéléseket. A tárgyalások eredményét a napi sajtók, médiák részletesen közölték.

Mindezek a tárgyalások eredményes lebonyolítására, végrehajtására a jelenlegi koalíciós pártok vezetői, a kormány prominens tagjai - a külügyminiszter kivételével - teljesen alkalmatlanok. Pl. Mennyire lenne alkalmas a fülbevalós sportminiszter (pardon már fülbevaló nélkül), vagy Szabó János honvédelmi miniszterünk, vagy Kövér László fideszes pártelnök, és még sorolhatnám a névsort.

Tgyta

Előzmény: delfyn (88)
delfyn Creative Commons License 2001.04.11 0 0 88
Pontosan ezért fogják őt elfogadni remélhetően a párttársai és a tsd. is . Az agresszivitásból, a pökhendiségből, a hazudozásból, a félrevezetésekből, a gúyolódásból de leginkább abból, hogy hülyének nézik a tsd. "szürke" tagjait már nagyon elegük van azoknak akik nem tartoznak a Fidesz "kiválasztottjai" közé.
"Aki nincs velünk az nincs!" vallja a Fidesz minden tettével és a fent felsorolt tulajdonságaival, magatartásával. Azért mert Kovács László csendes, nem hőzöng, nem nyilatkozgat, ígérget és vádaskodik alaptalanul mint " egyesek", még nem jelenti azt, hogy gyenge politikus. Akinekvan esze az veszi a fáradságot és odafigyel rá!
Előzmény: Tgyta (87)
Tgyta Creative Commons License 2001.04.10 0 0 87
Egy biztos! A maszoptól erélyesebb, határozottabb fellépés kell!
KL. nem az a típus, mint a Fideszes olvtársak. Ö nem tud arogáns, agresszív, pökhendi lenni.
nurej Creative Commons License 2001.04.10 0 0 86
Ilyen a szerény pártelnök:

"Ugyanakkor hangsúlyozni kívánom: saját jövőbeni szerepemet nem csak miniszterelnök-jelöltként, illetve miniszterelnökként tudom elképzelni" - írta az elnökségnek címzett levelében Kovács."

Nekem is vannak más elképzeléseim...

Nurej

Tappancs Creative Commons License 2001.04.10 0 0 85
"Horn pártütést készít elő, bár nyilván nem ő akar lenni a pártelnök. "
Most megint jelentkezett pártelnöknek. Erősen lökdösték hátulról.
Előzmény: medve (-)
dekóder Creative Commons License 1999.07.06 0 0 84
"Akinek a politikai élete nem a rendszerváltással kezdődött, és szerepet vállalt a Horn-kormányban, a jelenleginél lényegesen kevesebbet kellene szerepelnie..."

"Meg kell újítani a kommunikáció nyelvezetét, a párttagokat pedig rá kell venni, hogy azonkívül, hogy befizetik a tagdíjat, mást is csináljanak. A tanulmány szerint változtatni kellene a párt jelképrendszerén is. Erőteljesebbé tennék a vörös szín használatát, és kiemelt szerepe lenne a piros-fehér-zöld trikolórnak."

Bővebben Itt

jégtörő Creative Commons License 1999.07.04 0 0 83
Nem se, hanem de. Bocsánat. Éljen Micsurin. Ekkora marha még ő sem volt, mint magyarországi utódai.
Előzmény: jégtörő (81)
Tappancs Creative Commons License 1999.07.03 0 0 82
Nálam meg gyermekkedvezményt hagyott (és nem adott!) az 1999-es SZJA-törvény, ami a 6 forint 50 fillérnél mégis több. Biztos vagyok benne, hogy jobban fel tudom használni, mint a Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalma vagy bármelyik más szervezet :)
Előzmény: speaker (15)
jégtörő Creative Commons License 1999.07.03 0 0 81
Ne viccelj, a nagy előd és példakép Micsurin utólsó alkotása.
Mszp és nemzeti szín. Mint tűz és víz, fából vaskarika, stb.
Se Micsurinhoz méltó.
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.03 0 0 80
Muatták tegnap az új 3 szinu logót. Borzalmas. Nem lehetne visstatérni az eredetihez?
lcsaba Creative Commons License 1999.06.18 0 0 79
A kérdéshez: "MSZP 2000 válaszok a jövőnek" lásd.fennt. Én megpróbáltam...de a cenz. úgy döntött, hogy bírálatot nem fogad...Így marad a régi rögös.
Pásztörperc Creative Commons License 1999.06.18 0 0 78
1. attrocitás = atrocitás. Ja! az atrocitás nem "irányul". Iránya a támadásnak van.
2. Baja F. abban a pillanatban, hogy a zsurki vodkagyár ügye először szóba került, követelte az ööszes dokumentum nyilvánosságra hozatalát (ez idővel szinte szokásává vált). Úgy vélte, a papírok teljesen és egyértelműen tisztáznák őt. H.Gy. NEM ENGEDÉLYEZTE.
3. A Maszopban nincs "fiatalabb vonulat" (sajnos). Vannak K.L.-nál fiatalabb politikusok (nem kunszt), de nincs közöttük egység — hatalomvágy van, koncepció nincs.
Előzmény: speaker (77)
speaker Creative Commons License 1999.06.17 0 0 77
Nincs válság az MSZP-n belül fogalmazott Nagy Sándor nemrégiben arra a hírre reagálva, amely szerint a szocialista frakción belül jelentős erőt képviselnek azok, akik a jelenlegi pártelnök, Kovács László távozását szorgalmazzák. Felvetődik a kérdés, hogy Nagy Sándor egyáltalán miért emleget válságot. Hiszen rajta kívül senki sem szólt erről. A szocialista frakció képviselői is csak úgy fogalmaztak, más vezetővel eredményesebben tudna politizálni a párt.
Az, hogy Nagy Sándor támogatottsága megnőtt a pártban, úgyis csak átmeneti állapot volt, hiszen róla is kiderült: több millió forinttal vette ki részét a Postabank jótékony hiteleiből. Nagy már a lemondását is felajánlotta, de ez a momentum csak formalitás volt. Napról napra egyre több MSZP-s képviselő ismeri el, hogy ilyen vagy olyan formában, de a szokásostól eltérő konstrukciókat nyújtott számára a pénzintézet.
Ha ez a trend továbbra sem változik meg, végül nem marad már a pártban olyan személyiség, aki úgy tudná vállalni a szocialista párt vezetését, hogy nincsen több kiló vaj a fején. Veszélyes folyamat ez. Azt már akkor lehetett látni, hogy az MSZP-nek nem fűződik komolyabb érdeke a Postabank ügyeleteinek bolygatásához, amikor Kuncze Gábor megkezdte a pénzintézet szerinte Fidesz-közeli tranzakcióinak feltárását. Ekkor ugyanis a szocialista politikusok ki tudja miért, csak hallgattak.
Kovács László a tőle megszokott diplomatikus higgadtsággal nyugtázta a párton belüli csökkenő népszerűségét, mondván: ennek a jelét sem látja. Ő ugyanis úgy gondolja, hogy ez csupán a Napi Magyarország újabb, az MSZP ellen irányuló attrocitása. Holott a magával elégedett pártelnöknek észre kellene végre vennie, hogy a pártjában megjelenő fiatalabb vonulatnak az ő személye már nem felel meg. Régóta közismert tény, hogy a Magyar Szocialista Pártban nem szokás beismerni a hibákat, majd levonva a következtetéseket távozni egy posztról. (Ez alól talán Horn Gyula képez kivételt, akinek háttérbe húzódásával az MSZP vitathatatlanul szürkébb lett.) Sokkal inkább a problémák szőnyeg alá söprése és agresszív tagadása a jellemző. Gondoljunk csak Baja Ferenc esetére, aki miniszter maradt a kormányváltásig, hiába volt Zefirusz-ügy, zsurki vodkagyár és sorolhatnánk.
Visszatérve Nagy Sándor kijelentésére, talán igaz, hogy nem érzékelik még a párton belüli válságot, de amennyiben minden így folytatódik, később valószínűleg átlépi az ő ingerküszöbüket is.
Villányi Károly
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 76
"Kovácstól viszont tart" Aztán miért? Ha Kovács lesz miniszterelnök jelölt 2002-ben a jobboldal 2/3-os többséget szerez a parlamentb
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 75
Kedves vörös ördög!

Az általad hivatkozott oldal nem jön be.

Ellenben már előtte megnéztem a honlapon, hogy igaza van-e a hvg szerzőjének.

Igaza van, ha összeveted a Magyar SZociáldemokrata Charta 7. és 9. pontját. Egy kis segítség:

"7. A szociáldemokraták gazdasági felfogásának középpontjában a modern piacgazdaság fejlesztése, szabadságának és versenyképességének biztosítása áll. [...]

9. A szociáldemokrácia a jóléti rendszerek világméretűvé terebélyesedő társadalmi-gazdasági válságának körülményei között is meg kívánja őrizni a jóléti állam legfőbb vívmányait, a társadalom többsége számára biztosított általános jólétet, létbiztonságot."

Őszinte sajnálatodra igaza van a hvg szerzőjének.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 74
Egy frászt. (Már ne haragudj a durva indításért)
Orbán Hornt már egyszer megverte. Kovácstól viszont tart, tudja hogy veszélyes ellenfél lesz. Horn -ra lehet pufajkázni, kommunistázni, villát épített, tocsik, stb... Soroljam még. hogy hány hibapontja van?
Kovácsot viszont egyelőre nem tudja támadni. Ezért próbálja Horn szerepét, ázsióját kiemelni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 73
Esetleg az MSZP dokumentumai kapcsán érdemes figyelembe venni az MSZP dokumentumait.
A szocdem chartában arról, amit Te idézel nem igen van szó. Itt
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 72
Elnézést, ezt a meghatározást a HVG-ben olvastam, úgy tűnik ellenőrizni kellett volna, megnéztem az MSZP honlapját és nyoma sincs a tisztségviselők között. Hiába a forrás...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 71
"Immár nem a bérből és fizetésből élők alkotják a magyar szocialisták-szociáldemokraták legkedveltebb társadalmi csoportját - a velük való szolidaritás kinyilvánítását a chartában megelőzi a külföldi működőtőke, valamint a hazai kis- és középvállalkozások iránti szimpátia megfogalmazása (...)" HVG 1999. 05. 29. 104. oldal
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 70
Talán Mátéra gondolt. De már ő is csak "ex"
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 69
Csak a pontosság kedvéért:
Horn Gyula nem alelnöke az MSZP-nek,
ellenben frakcióvezetőhelyettese a
parlamenti frakciónak, hogy megszólalhasson a parlamentben napirend előtt.
Viszont: alelnöke a Szocinternnek.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 68
Kedves Horn buktatók!
Ti tudtátok, hogy akiről beszélünk, az az MSZP alelnöke... vagyis nem bukott túl messzire.
azfix
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 67
Kedves szalonna!

off on

Repül a nehéz (Hengemalom)kő ... kit hogyan talál meg?

off off

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 66
szalonna,

már megint jár a száb? Nem lesz ennek jó vége... (bocs)
:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!