Keresés

Részletes keresés

lepoatti Creative Commons License 2006.07.03 0 0 36

Kiss Lajos és Zenekara

 

Zenekar lakodalmakra , bálokra egyéb táncos rendezvényekre:

Weboldalunk : http://www.kisslajoszene.uw.hu

 

Kiss Lajos és Zenekara
perfect party Creative Commons License 2005.05.30 0 0 35

Kedves érdeklődők!

Ezúton szeretném szíves figyelmetekbe ajánlani a Perfect Party Company rendezvényzenekart.  Együttesünk 100%-osan élőben játszik (dopgép, sequencer, minidisc kizárva!) kölönféle rendezvényeken: esküvőkön, céges partykon, fogadásokon, stb. A repertoáron rock and roll, latin, disco, magyar és örökzöld slágerek szerepelnek a 60-as évektől napjainkig. (Igény szerint mulatós zenék is.)

 

További részletekkel kapcsolatban weboldalunkat érdemes felkeresni a  www.perfectparty.hu címen.

SolarTom Creative Commons License 2005.05.24 0 0 34

http://ngr.uw.hu

 

Mohácsi csapat és azt játszanak, amit akartok!

30/929-62-47

deeday Creative Commons License 2002.04.03 0 0 32
čn is zenekart keresek, de inkább rock'n'roll stílust (augusztusban, balaton közelében). tudtok valakit?

Kösz

deeday

mancsi Creative Commons License 1999.05.11 0 0 31
Nyuszika!

Levél ment.Várom a választ.

Anikó

Előzmény: kockasfulunyul (30)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.05.11 0 0 30
Mint már többször kifejtettem, gagyi és lakodalmas zene nálunk nem lesz.
Van más igényesebb zene, ami az idősebb korosztálynak is jó nosztalgiázásra.
Ez a mi lakodalmunk lesz és engem és a vőlegényt is ki lehet űzni a világból azokkal a borzasztó sramli és kombiné zenékkel. Ha az lenne, megszöknék.Szóval ez kizárt.
Itt mindenképpen igényesebb könnyűzene lesz, esetleg kis szalonzenével, de színvonalesést nem engedek meg. Nótázás sem lesz, a rokonság sem olyan.
Végülis, rendben visszafognak emlékezni a lakodalomra, de nekem is szívesen kell emlékezni rá, sőt leginkább nekünk kell jó emlékeket vinnünk megunkkal SZVSZ.
A tejelés pedig eleve elvetve, mert menyasszony tánc nem lesz. Nem húzok le két bőrt a rokonságról a nászajándékkal és a menyasszonytánccal - ez így tisztességes.

Előzmény: Halászkirály (29)
Halászkirály Creative Commons License 1999.05.11 0 0 29
Mint lentebb már egy előttem szóló kifejtette, nem a zene a lényeg, hanem a hangulat! És mivel 100-200 ember tartózkodik ezeken a lakodalomnak nevezett eseményeken, nem célszerű csakis egyetlen stílust felvonultatni, mert akkor unalomba fullad az egész! Bemelegítésnek egy kis nosztalgia a 60-as évekből (az ismert dallamokra elkezdenek nosztalgiázni a középkorúak, üvegek nyílnak, mosolyognak, alaphangulat máris meg van), utána egy kis Szállj el kismadár a Republictól és akkor jöhet a nótázás. Amikor a kajálás van, úgyis mindenki ül, akkor mehet egy kis igényesebb könnyűzene. Majd utána megint valami gagyibb. Saját tapasztalat, hogy éjfél után még a sznob nagynénik is keményen rázzák magukat az idétlen lakodalmas zenére! Sokan nem szeretik (én sem), de hát ha a hangulat meg van, tök mindegy, mi szól már. Egyszer az életben mindenki kibírja. Na és az sem elhanyagolandó szempont, hogy egy qrvajó hangulatú lagziban jobban tejel a rokonság is... :))
Végül is, a házasság a későbbiekben akármilyenre is sikeredik, de a jó hangulatú lagzira mégis szívesen visszagondol az ember...
Törölt nick Creative Commons License 1999.05.11 0 0 28
Táncosokkal Farkalók Band.
Hibátlan zenészek, kb. azt játszanak el, amit akartok.
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.05.11 0 0 27
A Zsűri nem hiszem, hogy megfelelne a szüleim és nagybátyáim korosztályának. És rájuk is gondolni kell. Azért kösz! :-))
Előzmény: nemisbéka (26)
nemisbéka Creative Commons License 1999.05.10 0 0 26
Kockasfulu: Zsuuuuuuri!!! Azt nem tudom, hogy eskuvore vallalnak-e, de SZVSZ nagyon jok bulihangulatban! Mondjuk a Somloval a csucs, de nem tudom, hogy az belefer-e a kasszaba :).
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.05.10 0 0 25
Egyéb jó ötlet?
Várjuk.
PuPu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 24
Szigeti Fiúk -Taksonyból.
Profi, első osztályú sramli bőrgatyában. + még amit akarsz.
Isteni hangulatot tudnak csinálni.
Csak olyan helyre, ahol trombita is szólhat...
Előzmény: chris7 (8)
hosszu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 23
Most akadtam ra gyujtemenyemben az Ulloi Uti Fa:k Eskuvo cimu szamara.

Ez mar ontopic :)))

(Bocsesz)

hosszu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 22
Alapveto tapasztalatom, hogy a vendegek jelentos reszet az oromszulok veszik fel a listara. Ez igy alakult, ez van. Az oka is megvan. Annak idejen oket is meghivtak. Akkor ok tettek tiszteletuket (es adtak ajandekukat), most jon a visszavago. Ehhez persze nem kotelezo ragaszkodni, kisebb kiadas, elvileg kisebb bevetel. A vendegek is azon jojoznak, mit vagy mennyit adjanak. Mert bizony errol is szo van. Na de felre az anyagiakkal.

Ha Te valakit vendegsegbe hivsz, akkor csak egy nagggyon kicsit nem erdekel, hogy jol erezze magat nalad? Ha ezt nem tudod biztositani, szerintem jobban jarsz, ha nem hivod meg. Persze ne te akard, hogy o erezze jol magat, de ez a cirkusz a nepnek szol. Barmikor maskor elmehetsz eleted parjaval szorakozni, vacsizni, eljatszhatod vele amire mindketten vagytok, akar lakodalmasdit isd. Akar a polgari, esetlegesen a templomi eskuvo napjan is. Nem kotelezo a lagzit aznap tartani. Tok mindegy, mikor tartod, ha tartod, azert tartod, mert a meghivottakkal egyutt szeretned megunnepelni. Ha csak kozonseget akarsz, mehetsz egy jo buliba is, nem?
En szemely szerint ruhellem a cirkusz, talan a hazassagtol nem is odzkodnek annyira, ha nem vonzana ekkora felhajtast. Nagy cirkusz utan jon a nagy beeges ;)

Jo off voltam, nemde?

Előzmény: Planney (21)
Planney Creative Commons License 1999.05.07 0 0 21
Hosszu,

Hehe, en alapvetoen a rendezveny ertelmet nem latom, de ezt mar Vanek ur nagyon szepen kifejtette. :-)
Na, a viccet felre teve, abban a teljesen valoszinutlen esetben, ha esetleg netalan-tan megis sajat eskuvot kellene rendeznem, 100% hogy csak a legszukebb rokoni-barati koromet invitalnam meg a jeles alkalomra. Abban is biztos vagyok, hogy ugy szerveznem a dolgot, hogy az a nap elsosorban az felesegemrol es rolam szoljon, nem pedig arrol, hogy "jajj, csak a vendegeknek legyen jo, mert mit szolnak". Ezt nekik is meg kell erteniuk. Termeszetesen nem azt mondtam, hogy csak nekunk legyen emlekezetes az a nap, de elsosorban megiscsak szamunkra legyen az, utana johet mindenki mas. Tudom, baromi egoista vagyok, de akkor is igy vélem. Mi a fraszt er az egesz, ha maga az ifju (es valoban szerencsetlen ;-) ) par az, aki rosszul erzi magat?

Planney

PS: Rakaszt persze csak viccbol mondtam, bar teny, jo hecc lenne. :))
Ot inkabb a legenybucsura... :-)))))

Előzmény: hosszu (19)
hosszu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 20
Rokonsagunkban is hasonlok miatt ment a legnagyobb gorcsoles. Hogy mindenki jol erezze magat lehetoleg maximalisan, minden elore el legyen intezve. Ennek az lett az eredmenye, hogy az oromszulok vegigveszekedtek fel evet. Na nem azert, mert nem tudtak valamiben egyezsegre jutni, hanem mert kesz idegek voltak.
Ha ram hallgatsz, egy egeszseges merteku szervezesen felul hagyod a dolgokat maguktol menni. Jo hazigazdakent vendegul latsz mindenkit (na ja, kulon poen vegigmenni az este folyaman a vendegseregen egy udvariassagi beszelgetesert), kompromisszummal kivalasztasz egy olyan zenei szolgaltatot, aki jo hangulatot tud csinalni (nem a zene a lenyeg) es te is megprobalod magad jol erezni.
Előzmény: kockasfulunyul (17)
hosszu Creative Commons License 1999.05.07 0 0 19
Szerintem alapvetoen rosszul latod a rendezveny lenyeget. Az ifju (szerencsetlen :) ) par latja vendegul a meghivottakat. Ha ruhheled a cirkuszt, ne hivj vendegeket. Ket ember meghiv egy-ketszaz masikat, hogy azok megnezzek, az a ketto milyen jol erzi magat a sajat eskuvojen? Eleg gyenge, nem? Ha ismered mindenki izleset, akkor tudod elore tervezni a zenet is. Ha nem, akkor maradnak a hagyomanyok. Egy Rakasz-fele eskuvo utan a rokonsagod sokaig emlegetne, ebben biztos vagyok :)
Mellesleg az utobbi idoben volt szerencsem nehany ilyen gyaszunnepelyeb :) reszt venni, nem mondhatnam, hogy barmelyik is rossznak nevezheto musort csinalt volna. Az mas kerdes, hogy nem studiofelvetel, amit CD-rol hallgatsz, nehol eleg gyenge utanzat, de altalaban fel vannak keszulve az ujabb slagerekbol is. Meg nem is igazan zenehallgatasrol szol a dolog.
A ciki az, amikor az ember egymas utan olyan helyekre hivatalos, ahol ugyanaz a zenekar, es elore ismeri a repertoart meg a poenokat, amiket kozben nyomatnak.
Előzmény: Planney (18)
Planney Creative Commons License 1999.05.07 0 0 18
Kocek,

Ez (is) az amit sosem ertettem az eskuvokben. Az eskuvo az en unnepem, en szeretnem jol erezni rajta magam. Szerintem nem arrol kene szolnia, hogyan tudok a rokonok izlesenek megfelelni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a rokonok szorakozasat ne helyezzetek a ti szorakozasotok fole. Ne nekik feleljetek meg, hanem elsosorban ti erezzetek jol magatokat. Szept. 11 a Ti napotok. (Hacsak nem ment meg a Vanek :) )

Planney

PS:
Meg is halnek egy lakodalmas zenekartol, az bizonyos.

Előzmény: kockasfulunyul (17)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.05.07 0 0 17
Planney, nem kell lakodalmas zene. Ki nem bírnám ha azt kellene hallgatnom egész éjjel.
A jazz nekem nagyon tetszene, de a "másik felem"-nek nem, és a rokonság sincs oda érte.
Planney Creative Commons License 1999.05.06 0 0 16
Nem biztos, hogy olcso lenne. :-)))
Bar kituno valasztas, ez teny.

Planney

Előzmény: Rigoletta (15)
Rigoletta Creative Commons License 1999.05.06 0 0 15
Én egy 3 tagú jazz triót + énekesnő tudnék elképzelni.
vince Creative Commons License 1999.05.06 0 0 14
Elküldtem, a fórumon fellelhető címedre
chris7 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 13
Szeptember első felében lesz a buli, légyszíves írd meg levélben amit csak tudsz róluk (pl. telefonszám). Kösz !
Előzmény: vince (12)
vince Creative Commons License 1999.05.06 0 0 12
Mikor lenne ?
Én tudok, egy rockendrollos, rock os hapy zenét játszó amatőr zenekart.
eddíg nem okoztak csalódást, bár lagziban még nem játszottak.
Planney Creative Commons License 1999.05.06 0 0 11
Oket a SOTE-Klub topicban talalod meg. Talan van ilyen ismertseguk, amire nektek van szuksegetek.

Planney

Előzmény: Planney (10)
Planney Creative Commons License 1999.05.06 0 0 10
Amugy milyen zenekarra gondoltatok?
Ugye semmi lakodalmas-gagyit nem akartok?
Kerdezzetek meg Hokuszpokot vagy Deejee99-et, ok zenei palyan mozognak, talan van valami jo tippjuk. (En az eskuvomre [ami sosem lesz, csak felteteles mod] biztos a Deejee99-et kernem fel, keruljon barmennyibe :))) )

Planney

Előzmény: chris7 (8)
Vanek Creative Commons License 1999.05.06 0 0 9
Szóval meginogtál. Helyes. :)
Előzmény: chris7 (7)
chris7 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 8
Szóval tud valaki ajánlani jó zenekart ?
chris7 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 7
Vanek:
Ez nem volt valami jó ötlet. Ebben a topic-ban én tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy tud-e valaki ajánlani normális zenekart. Off dolgokat ne keverjünk ide.
Vanek Creative Commons License 1999.05.06 0 0 6
Kedves Nyuszika!

1. Csakhogy pont rólad van szó.
2. A sok nyamvadt topic mellett elfér.
3. Segítséget kértetek és én megadom...
4. Nono AZ nem ugyanaz a leánykérés volt. Ott egy xy ember megkérte zw leányzó kezét.Ehhez semmi közünk. De itt most chris7-nek kell megkérnie a kockasfulunyul kezét és ez bizony minket is érint...
5. Továbbá a leánykérés topic hozzájárulhat a megmentéshez...

Vanek -a segítokész-

Vagy Chrisnek máris inába szállt a bátorsága, netán annyira nem is fontos ;))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!