Elhiszem én, de hidd el Berlin védelmébe bele lehet gebedni. Igazából a III.-as taktigailag gyengébb mint a többi CC, de a csaták egyenként élvezetesebbek.
Segíthetne vki. Elindítottam egy hadjáratot. Egy pálya kb. két perc. Elindítom a tankokat, néhány orosz egységet kiiktatnak és "Victory".....ennyi az egész?
KEllene, jogy menjen, mert nekem az xp-n megy a 2, 4 és az 5 is. Apropó honnan szerezted meg a játékot? Már tűvé tettem a 3. részért mindent, de sehol nem találni meg!
Olvasom, hogy páran a Gaming Zone-ban játszotok.
Én is próbálkoztam a CC3-mal párszor, de csak egyszer jutottam el odáig, hogy már bejött a game.Még meg sem kezdtük az ütközetet, amikor megszakadt a kapcsolat. Az AOE2-vel is csak 3 percet tudtam játszani, mert az is meghalt.Pedig ISDN-em van.
Ha tudtok valami megoldást (vagy egy közelebbi servert)légyszi írjátok meg.
Előre is köszi!
Kicsit nem ide tartozik, de azert ide irom. :)
Szoval. Ki ismeri az Eastern Front-ot? Kene sok info rola, ha linkeket adtok az is tokeletes.
Elore is koszi.
Mint sok jateknak, ennek sincs igazan rengeteg ertelme egyedul, szolval aki kedvet erez, az dobjon meg egy levellel, szinte minden este raerek egy jatekra.
Szerintem multiplayerben eleg kevesse lehet hasznalni a langszorosokat ill. a bazookas sracokat (gondolok itt a ketfos csoportokra) inkabb aknavetore ill. agyukra erdemes kolteni.
Ujra elovettem a gamet.
A nehezseget felhuztam a maxra, nos igy egy kicsit elvezetesebb lett. Erdemes (szerintem) mar az elejen elit tankokat venni, ugyanis ezeket lehet legeloszor a legjobb tankokra upgradelni, gondolok itt a kotenyezett Pz IV-esre illetve a jo oreg Tiger-re.
Egyvalamit hianyolok, de nagyon. Megpedig, miert nem lehet a tankokkal elgazolni a gyalogsagot? Hmmmm? A multkor 5 Pz IV-el inditottam egy rohamot mogottuk szaladt a gyalogsag, es nem belerohantam egy csomo kuszo ruszkiba. Akkor ott meg kellett alni es szetloni az osszeset, azok sem voltak persze hulyek es molotov koktelt kezdtek halyigalni. Szoval segitett volna egy kicsit az a gazolgatas :) Meg jo lenne az a lehetoseg ami a Steel Panthers-ben megvolt, megpedig az, hogy legi illetve neheztuzersegi tamadast lehetett vasarolni. Szoval az itt is jol jonne.
Varom a negyest, azt igertek az ev vegere kesz lesz! :)
Ujra elovettem a gamet.
A nehezseget felhuztam a maxra, nos igy egy kicsit elvezetesebb lett. Erdemes (szerintem) mar az elejen elit tankokat venni, ugyanis ezeket lehet legeloszor a legjobb tankokra upgradelni, gondolok itt a kotenyezett Pz IV-esre illetve a jo oreg Tiger-re.
Egyvalamit hianyolok, de nagyon. Megpedig, miert nem lehet a tankokkal elgazolni a gyalogsagot? Hmmmm? A multkor 5 Pz IV-el inditottam egy rohamot mogottuk szaladt a gyalogsag, es nem belerohantam egy csomo kuszo ruszkiba. Akkor ott meg kellett alni es szetloni az osszeset, azok sem voltak persze hulyek es molotov koktelt kezdtek halyigalni. Szoval segitett volna egy kicsit az a gazolgatas :) Meg jo lenne az a lehetoseg ami a Steel Panthers-ben megvolt, megpedig az, hogy legi illetve neheztuzersegi tamadast lehetett vasarolni. Szoval az itt is jol jonne.
Varom a negyest, azt igertek az ev vegere kesz lesz! :)
Kedvenc pályám a Hermann Göring-division nevű
scenario,ott is az oroszokkal védve a falut.
Ha tankokkal jönnek a fritzek,a bazookásokat
jól elhelyezve megállíthatók legkésőbb a második
házsornál.(na jó nem mindig)
Ha a gyalogosokat küldi előre,szépen bevárjuk őket kb.30m-re a falu szélétől és akkor jöhet az
aknavetőtűz(persze nem ész nélkül).Ezzel párhuzamosan egy-két sniper tizedeli a rohamozókat.Ha már jelentős veszteségeket okoztunk,visszavonulunk a falu belsejébe kézitusára.Itt előszeretettel alkalmazom a flame-eng + nehézgéppuska párost.
Tankok ellen továbbra is a bazooka+flame a gyógyír(már ha egyáltalán bemerészkednek a házak közé).
Hálón eszméletlen jó csaták szoktak kialakulni,remek hangulatban,király beszólásokkal.
csak a trialt ismerem, de abban már jo vagyok. a kedvencem az orosz tankelharitas. - meg hogy nem mukodik.- egyebkent hol lehet a fullverziohoz hozzajutni?
Nézzünk akkor egykét taktikát, ami nekem bevált:
Németekkel:
- Vegyünk egy Wurfhamen-t vagy mit, tegyünk elé "pajzsnak" egy PzIV Minerollert, mert előről yo a páncélzata.
Ha gyalogság jön, az halott, a páncélosokat meg a Wh. kilövi.
- Vegyünk egy rakétavetős és egy lángszótós emberkét. Tegyünk hozzá egy mesterlövészt. Alkalmazzuk brutkó tankok ellen. Biztos hatás.
- Vegyünk egy Ferdinandot ill. Elephantot, tegyük fel egy magaslatra, vegyünk egykét gyors tankot PzII Flame amivel füstöljük ki a ruszkikat, a settenkedő tankok reszkessenek a Fréditől!
- A gyalogosok közül nem érdemes (szerinte) gyagyit venni, csak brutkót.
A Zoroszokkal:
- Eleinte fontos lehet a T34 de később szerintem hanyagoljuk.
- Ha nincs pénzünk vegyünk KVII-t, szar, de elég jó átütőerejű lövege van.
- Később JS2-3 tankokkal nem túl nehéz nyerni.
Nagyjából ennyi.
Üdv:
Chornell
Ha valakinek valamilyen gondja akadna, akkor e-maileljen.