Keresés

Részletes keresés

Opart Creative Commons License 2005.05.02 0 0 56
Remélem látogatja még valaki a topicot! Egy megbízható és kifizethető bőrgyógyászt keresek. Ha valaki ismer ilyet, kérem adja meg valamilyen elérhetőségét. Előre is köszi!
hirvike Creative Commons License 2004.11.03 0 0 55

Halihó!

 

Tud valaki egy megbizható bőrgyógyászt Pesten?

ewq23 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 54
Üdv!

Szerettem volna egy ellenőrzésre bejelentkezni a Kékgolyóba, de csak májusra kaptam időpontot. Nem tudjátok, hogy az ottani orvosoknak nincs-e magánrendelése, vagy van-e egyéb gyorsítási módszer? Egy halántéknál lévő anyajegyet szeretnék megnézetni, ezért olyan helyet keresek, ahol profik.
Ezzel a májussal azt mondják magukról, hogy csak komolytalan esetekkel vagyunk hajlandók foglalkozni, ami várhat. Akinek meg esetleg sürgős, az menjen máshova.

Előzmény: kzs1974 (53)
kzs1974 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 53
Halihó!

Csingiling, voltál már a dokinál?

Mi újság?

Én tegnap voltam újra. Jövő héten kimetszik az anyajegyemet, csak még nem tudom, mikor.
Kiváncsi leszek a szövettani vizsgálat eredményére, remélem, semmi baj nem lesz.

Előzmény: csingiling (51)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 52
Szia!

Remélem, hogy nem lesz, bár azt mondta a doki, hogy ez bőrtípusfüggő, és mivel nekem zsíros bőröm van, ezért számítharok az újabb szemölcsök megjelenésére :o(

Heg: az én esetemben szerintem fog maradni heg, mert 1 kis bemetszést kell ejteni, de ugyebár a hónalj nem olyan vészes hely. És én úgy vagyok vele, hogy inkább 1 kis heg legyen ott, mint pár év múlva egy ronda bibircsók...

De úgy gondolom, minden esetben próbálják úgy megoldani a dolgot, hogy a lehető legkisebb heg látszódjon az eltávolítás után. Nem vagyok orvos, de ismerem annyira Molnárt, hogy nem végezne kontár munkát, ill. ő is csak olyan dokihoz küld, aki hozzá hasonló "kaliberű".

Úgyhogy szerintem ne aggódj, keresd fel minél előbb! Érdemes az ilyen dolgokat még télen, a naposabb időszak beköszönte előtt elvégezni, mert tavasszal, amikor már éri napfény a bőrt, nagyobb az esélye annak, hogy a heg alatt végleg fehér marad a bőr. (Ezt spec. a doki mondta.)

Előzmény: csingiling (51)
csingiling Creative Commons License 2002.02.20 0 0 51
Na, örülök, hogy akkor most rend van. :-)

Kicsit bátrabb lettem, el fogok menni hozzá.
Azt nem mondta, hogy megmarad-e a helye (anyajegynek)?
Egyébként ne félj nagyon a szemölcsöktöl. Nekem a térdemen volt még ált.iskolás koromban. Egyet leszedtek, és a többi is eltünt. Úgy látszik, tényleg van ilyen, hogy az a góc közepe. Azóta nincs, de most ezt lekopogom. Lehet, hogy még egy jópár évig nem lesz neked sem. :-)

Előzmény: kzs1974 (50)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 50
Na, szóval tegnap voltam.

Marha rendes volt a doki! Igaz, nem kaptam érzéstelenítőt, de kibírható volt.
És végre minden szemölcsöt leégetett rólam!
Igaz, a szemölcs esetén ez nem végleges megoldás, mert vírus okozza, és évente 1x el kell majd mennem "irtásra", mert vhol ugyis mindig elő fog jönni a testemen. De sebaj. Végre jó kezekben voltam.

Más: nekem is van 1 anyajegyem (vagy pigmentfolt v. akármi) elég kényes helyen (hónalj), és sajnos az utóbbi időben elkezdett nőni. :o(
Megbeszéltem a dokival, kis bemetszéssel eltávolítható.
Azt nem ő csinálja majd, hanem beutal egy sebész kollégájához. A beutalóért majd a rendelőbe kell mennem, aminek a címét megadtam.
Ez kb 3 hét múlva lesz majd esedékes.

Szerintem érdemes elmenni Molnárhoz, mert nagyon rendes. Nem kapkodott, nem sietett, megnézett minden gyanúsnak tűnő kinövést. Sőt, amikor elvileg befejezte volna az egész műveletet, és öltöztem, akkor jutott eszembe, hogy a hátamon is volt 1 pigmentfolt, és azt is megnézte szó nélkül.

(Az általam említett drnő ezért külön időpontra behívott volna, és csak azért kellett volna kifizetnem 6000 Ft-ot, hogy megnézze - tavaly sajna eljátszotta ezt velem)
Ja, és a doktornő tavaly ugyanezzel a technikával (égetéssel) szedte le rólam a szemölcsöket. Csak épp az ő munkájának eredményeként hetekig borsónyi varrak voltak az arcomon, ill. minden szemölcs helyén. Most pedig nem is látszik szinte semmi.....Ennyi a különbség....

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Molnár Lászlót, bármilyen bőrgyógyászati problémája van!

Előzmény: csingiling (49)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 49
Jaj, de jó, azt hittem, nem fog írni senki. Engem érdekel, hogy hogy ment a dolog, mert én is jártam már úgy, mint te azzal a drnovel.

Nekem van egy pár anyajegyem, ami elég kellemetlen helyen van, dörzsöli a ruhám és sokszor hajszálon múlik, hogy nem sérül meg, mert megtanultam kezelni, de azért jobb lenne nélkülük. Az egyik elég gyorsan no és ezért most elhatároztam, hogy vége, elmegyek dokihoz. Akkor meg már bánja a többi is... :-)

Köszi a javaslatot! És jöhet a beszámoló.

Előzmény: kzs1974 (48)
kzs1974 Creative Commons License 2002.02.19 0 0 48
Én csak egyet nem értek: miért nem lehet megadni a doki telefonszámát? Fél valamitől?

Mindenesetre én megadom az én dokim elérhetőségét (nagyon rendes és jó szakember!): Dr. Molnár László
Szt. János Kórház és Rendelőintézet;
I-XII. ker. Bőr- és nemibeteggondozó
Szilágyi E. fasor 18.
Tel: 458-4676
Napont 8-11 közt rendel.

Ez egy amolyan SZTK szerűség. Érdemes 8 előtt odamenni, és akkor megvan az esély, hogy elsőnek be lehet jutni. 8 után már rengetegen vannak!
ELső alkalommal a kartonozóba kell menni, ott megcsinálják a betegkartont (TAJ szám kell hozzá!), az alapján hívnak be.
Ott is mondani kell, h. Molnár főorvoshoz akartok menni.

Van magánrendelője is, de annak a címét ő adja oda névjegyen. Először megnézi a problémát, és utána megmondja, mit lehet vele tenni.

Én ma megyek hozzá szemölcseltávolításra, ha érdekel vkit, majd megírom, milyen volt.
Ja, a magánrendelőben a vizitdíj 5000 Ft (de ebben minden benne van).
A Szilágyi E. fasorban természetesen ingyenes.

P. S.:Tavaly rólam egy "jó szakember" (csak magánrendelője van a nőnek) 2 hét alatt legombolt 14 ezer Ft-ot (szintén szemölcseltávolításon voltam), és persze a felét rajtam hagyta :o(

Előzmény: csingiling (47)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 47
Írhat ám más is, aki tud jó bőrgyógyászt, csak segítsetek.
Köszi!!!
Előzmény: csingiling (46)
csingiling Creative Commons License 2002.02.19 0 0 46
Sziasztok!
Jó régi ez a topic, de remélem olvassa most olyan is, aki itt volt.
Izsike csodadokijára lenne szükségem (3. sz. hozzászólás), elég sürgető a dolog. Kérem, hogy aki tudja az elérhetőségét, írjon! E-mail jobb, mert azt hiszem, izsike nem akarta, hogy publikus legyen.
Köszi!!!
Alex99 Creative Commons License 1999.05.06 0 0 45
Izsike!
E-mailt vettem, nagyon szépen köszi.
izsike Creative Commons License 1999.05.06 0 0 44
A szememben nekem is van!
szemafor Creative Commons License 1999.05.06 0 0 43
Na mondok újat. Hallottatok már olyanról, hogy valakinek a szemében van anyajegy? No mert én is merek egyet. És ez nem vicc. Ő se hitte el, még az orvosnak is csak nehezen...(mármint hogy az anyajegy)
anyajegy.hu
izsike Creative Commons License 1999.05.06 0 0 42
Alex99!
E-mail ment.
Piri Creative Commons License 1999.05.05 0 0 41
Nekem a térdemről kb 2 hónapja vettek le egy csúnya fekete "atipiás" anyajegyet és szerencsére jóindulatú volt de könnyen átváltozhat rosszindulatúvá és a szakkönyvek szerint amiket átolvastam ha 3,5 mm re lemegy a bőr alá akkor a 3 éves túlélési arány 0 % !!!!!!!
tehát jobb levetetni ha növekszik,viszket,feketedik, megdagad, ezek mmind atipikus jelek és akkor rlehet belőle "bőrrák" malignum cutis
sajnos fiatalkorban is egyre több van és aszongyák aki bőrrák miatt hal meg az télleg magának okozta mert az egyetlen rák ami kívülről látszik és egy egyszrű dermatoszkóppal /bőrgyógyászati nagyító/ láthatóvá válik

A műtét különben nem fájt na de az érzéstelenítő ... juj

Big-B Creative Commons License 1999.05.05 0 0 40
Mesélj, hol van még anyajegyeid! Annyira felizgat már a pocin is, hogy hallani akarom a többit.
Előzmény: Arabella (39)
Arabella Creative Commons License 1999.05.05 0 0 39
Imádlak!:)
Előzmény: Big-B (38)
Big-B Creative Commons License 1999.05.05 0 0 38
Kell az az anyajegy a pocikáról. A köldök után a legszexisebb dolog a pocin.
Akinek mégsincs, azzal szóba sem állok.
Alex99 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 37
Izsike!
Ha ez a doktornö egyéb börproblémákkal is foglalkozik, akkor kérném és is az adatait. Konkrétan a fiaim miteszer ill. pattanásaikból kifolyólag érdekelne.Ráadásul a nagyobbiknak majdnem borsó nagyságú hegszerüségei maradtak. Előre is köszi!
izsike Creative Commons License 1999.05.05 0 0 36
Arabella!
Kár a szóért, ha csak kiforgatod!
Akinek ez a baja az menjen= azt írtad hogy még soha senki nem hagyott ott az anyajegyeid miatt, tehát azt jelenti, hogy ha valaki azért hagy el mert anyajegyeid vannak, akkor az menjen is.
Szerintem minden embernek vannak anyajegyei, de van különbség anyajegy és anyajegy között!
Te azt írod, hogy a tied kicsi, aranyos, hát nem mindegyik olyan, van amelyik igen komoly ápolást igényel, de nemigazán adottak hozzá a feltételek, és itt nem a púderra gondolok, hanem pl nincs olyan eszköz, amellyel el tudnád távolítani a szőrzetet az anyajegyből anélkül hogy fel ne sértsd, és ha felsérted az ugye igen veszélyes, vagy a melltartó állandóan dörzsöli vagy stb.
Igenis van olyan eset, hogy le kell vetetni! Amikor én levetettem az anyajegyeimet nem azért tettem mert olyan akartam lenni mint a nagy átlag, hanem mert kellett, és nemcsak esztétikai okai voltak a dogonak.Jobban is érzem magam azóta és nem azért mert azt gondolnám hogy most milyen gyönyörű lettem. Egyébként a lézeres kezelés után semmilyen hegg nem marad ha rendesen kezeled!
Előzmény: Arabella (34)
hullarablo Creative Commons License 1999.05.05 0 0 35
Üzit vettem!
Nagyon szépen köszi!
Előzmény: izsike (30)
Arabella Creative Commons License 1999.05.05 0 0 34
>Ha a háton látok, ok az természetes,
Micsodaaa? Az természetes, hogy a háton van? Aztán mitól természetesebb, mint az arcon???
> akinek ez a baja
Ez nem baj, ez nem betegség ez állapot!!!
> az menjen is,
Igen? Hova? Orvoshoz? Miért? Mivel nincs mindenkinek anyajegy az arcán, ezért aki talál, az rögtön rohajon levetetni, hogy hasonlíthasson a " nagy átlagra"??
Előzmény: izsike (31)
originalqszi Creative Commons License 1999.05.05 0 0 33
hullarablo kedves: ne raboljátok időtöket az anyjegy eltávolításával. A vulkánt nem jó piszkálni! Inkább tanuld meg szeretni őket!!! én is megjegyeztem minden barátnőm anyajegyeit:-))))))
Előzmény: hullarablo (-)
Álom Creative Commons License 1999.05.05 0 0 32
Izsike köszönöm, megkaptam!
izsike Creative Commons License 1999.05.05 0 0 31
Én sem azt gondolom, hogy az anyajegyeid miatt valaki otthagyna, de én még mindig azt hangsúlyozom, hogy nem mindegy hogy hol van. Ha a háton látok, ok az természetes, akinek ez a baja, az menjen is, de pl. ha az arcodon van, és nem is "olyan kis aranyos" mint ahogy te mondtad, és mindíg minden ember belebámul az arcodba, akkor kiváncsi lennék, hogy még mindíg kitartanál e az álláspontod mellet., Nem hiszem!
Előzmény: Arabella (28)
izsike Creative Commons License 1999.05.05 0 0 30
Hullarabló!
E-mail ment! (Többieknek is folyamatosan)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.05.04 0 0 29
Próbáltad már ?
Hátha hatásos ...
.-))
Előzmény: Arabella (28)
Arabella Creative Commons License 1999.05.04 0 0 28
Gondolod, hogy azt lökdöstek Anyucihoz???? Nem adtak örök bérletet, csak örök jegyeket, azt meg nem mutathatom az ellenőrnek:)))
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (27)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.05.04 0 0 27
Gondolom erre azért már jár az örökbérlet !
.-))
Előzmény: Arabella (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!