szoval ezek a yo musorok. eleg fiatal lehetsz. annyit azert meg kell engedni, hogy az izlesunk passzol (en is ezeket nezem, ha egyaltalan), csak en mint legkisebb rosszra tekintek, es nem mint yora.
A minap észrevettem, hogy a szobám sarkában hever egy iszonyatosan poros monitor-szerű valami......
Letöröltem!
Az utóbbi hónapokban ez volt az egyetlen kapcsolatom a TV-vel.
Mostanában olyan estéim vannak, hogy igazán jobb lenne tévézni.
:-(
Kissé fáradt vagyok..
PussssssszHeki!
Én is imádtam a TV-t, de mostanában folyton csak kapcsolgatok este, csak nagyon kevés műsor tud lekötni. Megvesznek már minden sz&@{rt...
Néha legszivesebben kivágnám a 8.-ról.
Ha igazán ki szeretnénk kapcsolódni )és megfelelő az alkalom), felteszünk inkább egy jól bevált vidit. Abban nem csalódunk.
Tennap filmklub volt, és a ifjúsággal megnéztük az Underground c. Kusturica filmet, amelyet talán érdekesen aktuálissá tesz a mostani helyzet.
Arról gondolkodtunk, hogy az az önkép (a szerbségről), amit Kusturica sugall, mernnyire oka a mostani helyzetnek. Azaz egy nép mennyire lehet áldozata a saját magáról alkotott kép következményeinek. (Idea, minta, modell, stb.) Aztán hagymás zsíros krenyeret ettünk, és utána a sörnek is hagymaíze volt.
Tegnapelőtt viszont tévét néztem!!!!
Mea culpa....meccs volt, naon tanulságos volt... az angolok az utolsó 10 percbe mongyák "namivan vazze há miko kezdjük erl a meccset az edzés után..." de már késő volt nekik. Magyar csapat örömmámorban búvárkodik.
Shongohan nem mond botor dolgot, de szerintem az sem igaz, hogy "tízezer légy nem tévedhet" (úgy-e ismeritek a viccet?).
Ezernyi örömből kimaradunk, mert tízezernyi dolog tartogat örömöt számunkra amit nem ismerünk és nem is fogunk, ha leragadunk bizonyos örömöknél. Ezért fura is az összehasonlítása a különböző dolgokat. Van aki azt mondja : agymosás és ez nem hagyja gondolkodni az embert. Viszont van aki szívesen "kapcsol ki" néhány órára. Persze aki elvéti az arányokat, azt már nehéz visszavezetni. Itt a lényeg.
A kérdésre : séta, beszélgetések, elmélkedés a világ dolgairól és új topic-ok kiötlése .-))
Van akinek tetszik. Miert nehez ezt megerteni? Nezz korul, es szerintem rajossz hogy nem erdemes eroltetni az ilyen elmeleteket hogy hagyjuk a tv-t mert a lakossag donto tobbsege rendszeresen tv-zik. A tv musorok 90-95 vagy talan megtobb %-a valoban rossz, de azokat nem is kell megnezni a maradekot viszont erdemes. en szeretem a dragon ballt es elvezem, hozzateszem ez meg par 100.000 emberrel igy van, ugyhogy szerintem nem erdemes ez ellen kardoskodni.
Vannak jo dolgok is a tv-ben. Ha ezt nem fedezted fol akkor szep dolgok maradhattak ki az eletedbol.
Most elolvastam a Dragonball körül gyűrűző botrányt, és nagy-nagy csodálattal vettem észre, hogy ráérő emberek miről képesek beszélni. Alienne-nek utólag is fejet hajtva mondanám ezt, ő ezt naon szépen írta le. Noha jómagam is olykor ráérő ember vagyok, de ez csodálatos, ez az össznépi felzúdulás egy tévé!!!- film?!? sorozat lapcsán. Ténleg kábszer?
Arra gondoltam, hogy a songoku & co. elvesztése kapcsán esett mély gyászú siránkozóknak lelki vigaszt kell nyújtani, azaz elmesélhetnétek egy-egy tévétlen jóízű estéteket.( Ha van ilyen. Reméljük!)