Keresés

Részletes keresés

M61-021 Creative Commons License 2005.12.08 0 0 20
Én inkább rádiót szeretek hallgatni.

Vezetés közben is jobban működik a dolog, ha fél füllel figyel valahova az ember.
bammoc Creative Commons License 2004.11.22 0 0 19
Leginkább az rtlklubot nem szabad nézni!Gusztustalan!
Előzmény: eMM (13)
Tamisa Creative Commons License 2004.11.21 0 0 18
Rosszabb az arány, sajnos.
Előzmény: eMM (13)
médiasuttyó Creative Commons License 2004.11.09 0 0 16

Az a baj, hogy mi vagyunk a törpe kisebbség, akinek még volnának igényei.

Az utánunk következő nemzedékek már ezen a szaron nőnek fel és azt hiszik, hogy ez a kultúra.

Előzmény: Törölt nick (15)
SIRály Creative Commons License 1999.05.08 0 0 14
Izlések és pofonok...
Szerintem ez nem kor kérdés.
Előzmény: Feher Tigris (12)
eMM Creative Commons License 1999.05.08 0 0 13
A TV műsorok 95% igénytelen.
De a maradék 5%-ot érdemes megnézni.
Feher Tigris Creative Commons License 1999.05.08 0 0 12
szoval ezek a yo musorok. eleg fiatal lehetsz. annyit azert meg kell engedni, hogy az izlesunk passzol (en is ezeket nezem, ha egyaltalan), csak en mint legkisebb rosszra tekintek, es nem mint yora.
Előzmény: SIRály (10)
Szulamit Creative Commons License 1999.05.08 0 0 11
A minap észrevettem, hogy a szobám sarkában hever egy iszonyatosan poros monitor-szerű valami......
Letöröltem!
Az utóbbi hónapokban ez volt az egyetlen kapcsolatom a TV-vel.
Mostanában olyan estéim vannak, hogy igazán jobb lenne tévézni.
:-(
Kissé fáradt vagyok..
PussssssszHeki!
SIRály Creative Commons License 1999.05.08 0 0 10
Azért akadnak még yo műsorok a TV-ben.
Pl: Egy rém rendes..., Csengetett, Mylord. Bár igaz, hogy most nem is tudok több. Majd töröm a fejem:-)

Üdv!
SIRály.

Mamzi Creative Commons License 1999.05.08 0 0 9
Én is imádtam a TV-t, de mostanában folyton csak kapcsolgatok este, csak nagyon kevés műsor tud lekötni. Megvesznek már minden sz&@{rt...
Néha legszivesebben kivágnám a 8.-ról.
Ha igazán ki szeretnénk kapcsolódni )és megfelelő az alkalom), felteszünk inkább egy jól bevált vidit. Abban nem csalódunk.
heki Creative Commons License 1999.04.30 0 0 8
Tennap filmklub volt, és a ifjúsággal megnéztük az Underground c. Kusturica filmet, amelyet talán érdekesen aktuálissá tesz a mostani helyzet.
Arról gondolkodtunk, hogy az az önkép (a szerbségről), amit Kusturica sugall, mernnyire oka a mostani helyzetnek. Azaz egy nép mennyire lehet áldozata a saját magáról alkotott kép következményeinek. (Idea, minta, modell, stb.) Aztán hagymás zsíros krenyeret ettünk, és utána a sörnek is hagymaíze volt.
Tegnapelőtt viszont tévét néztem!!!!
Mea culpa....meccs volt, naon tanulságos volt... az angolok az utolsó 10 percbe mongyák "namivan vazze há miko kezdjük erl a meccset az edzés után..." de már késő volt nekik. Magyar csapat örömmámorban búvárkodik.
heki Creative Commons License 1999.04.29 0 0 7
Shongohan, én rögtön megértettem, hogy neked teccik ez.
Milyen szép dolgokról is maradhattam le, hüpp-hüpp....
Előzmény: Shongohan (2)
mekklátja Creative Commons License 1999.04.29 0 0 6
A mútkó', hogy berúgtunk,
Egy jó nagyot danótunk!

Oszt marha jól éreztük magunkat. Előtte + színházas volt, az amolyan "most mutasd +" féle.

Ja, és nem volt tv :)))

mekkÜdv

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.04.29 0 0 5
Itt voltak már vélemények mama topicjában : Könyv vagy tévé?
Csülök Creative Commons License 1999.04.29 0 0 4
Legyünk tárgyilagosak,
a monitor is TV valahol... :(
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.04.29 0 0 3
Shongohan nem mond botor dolgot, de szerintem az sem igaz, hogy "tízezer légy nem tévedhet" (úgy-e ismeritek a viccet?).

Ezernyi örömből kimaradunk, mert tízezernyi dolog tartogat örömöt számunkra amit nem ismerünk és nem is fogunk, ha leragadunk bizonyos örömöknél. Ezért fura is az összehasonlítása a különböző dolgokat. Van aki azt mondja : agymosás és ez nem hagyja gondolkodni az embert. Viszont van aki szívesen "kapcsol ki" néhány órára. Persze aki elvéti az arányokat, azt már nehéz visszavezetni. Itt a lényeg.

A kérdésre : séta, beszélgetések, elmélkedés a világ dolgairól és új topic-ok kiötlése .-))

Előzmény: heki (-)
Shongohan Creative Commons License 1999.04.28 0 0 2
Van akinek tetszik. Miert nehez ezt megerteni? Nezz korul, es szerintem rajossz hogy nem erdemes eroltetni az ilyen elmeleteket hogy hagyjuk a tv-t mert a lakossag donto tobbsege rendszeresen tv-zik. A tv musorok 90-95 vagy talan megtobb %-a valoban rossz, de azokat nem is kell megnezni a maradekot viszont erdemes. en szeretem a dragon ballt es elvezem, hozzateszem ez meg par 100.000 emberrel igy van, ugyhogy szerintem nem erdemes ez ellen kardoskodni.
Vannak jo dolgok is a tv-ben. Ha ezt nem fedezted fol akkor szep dolgok maradhattak ki az eletedbol.
heki Creative Commons License 1999.04.28 0 0 0
esténként nullásozok az internetton.
heki Creative Commons License 1999.04.28 0 0 topiknyitó
Most elolvastam a Dragonball körül gyűrűző botrányt, és nagy-nagy csodálattal vettem észre, hogy ráérő emberek miről képesek beszélni. Alienne-nek utólag is fejet hajtva mondanám ezt, ő ezt naon szépen írta le. Noha jómagam is olykor ráérő ember vagyok, de ez csodálatos, ez az össznépi felzúdulás egy tévé!!!- film?!? sorozat lapcsán. Ténleg kábszer?
Arra gondoltam, hogy a songoku & co. elvesztése kapcsán esett mély gyászú siránkozóknak lelki vigaszt kell nyújtani, azaz elmesélhetnétek egy-egy tévétlen jóízű estéteket.( Ha van ilyen. Reméljük!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!