Keresés

Részletes keresés

LutheR Creative Commons License 2003.04.25 0 0 8
Na mesélj, az elmúlt 4 év alatt sikerült megoldani a problémát? :-)
Előzmény: Caris (-)
Grath Creative Commons License 1999.05.01 0 0 7
Hi!
Nem tudom segít-e, de megjelent egy patch (0.7mb)...
grath
Dozsi Creative Commons License 1999.04.28 0 0 6
Wow, emberek! A griz eves jo otlet, legkozelebb, mikor hal a Win, kiprobalom!! :)
Na szvsz a griz, sot meg az almaspite is naaagyon sokat tud segiteni a probleman, de mondjuk ha megdobnad a Westwoodot egy levelkevel, tuti adnanak valami ujabb etelreceptet, ami meg hatasosabb.
Talan minusz 5-ot kene hasznalnod, mertugye, tudjatok, egybol hat :)
Előzmény: VaDer (5)
VaDer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 5
Most nem jóóóóóó? :-Đ
Nagy Csárli Filpó rajongó vagyok, az nyomta a sok babot meg a grízt ;->
Ja és van még pörkölt, puding, lecso csak ezeket meg nem használtam időve. Bár erről Henryt kérdezd ;Đ

Carris tod kis tejbe nyomsz 1 kis grízt , de ne túl sokat mert túl sűrű lesz, azután 1 kakaót a tetejére fahéjjal ;>

Előzmény: Hancu (4)
Hancu Creative Commons License 1999.04.27 0 0 4
Te Vadez, én már figyelem egy ideje a redkívül magasröptű tanácsaidat, de egyet nem értek: mi alapján döntöd el, hogy valakinek babot vagy grízt kell ennie (eddig ezt a két ultimate megoldást vettem észre nálad)??? :)))
Caris Creative Commons License 1999.04.27 0 0 3
Bajlövő textfile nincsen hozzá, a gépemet nem szívesen dobnám ki, mert másra még egész jól használható, Lol 3-at már inkább kihajítanám, de legjobb öteltnek mégis grízes javaslat tűnik....

Tudnál valamiennyivel részletesebb tanáccsal szolgálni? Pl. milyen módón elkészítve fogyasszam a grízt, hogy jó legyen nekem???? :D

VaDer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 2
Csak poén volt ;>
Hisz 4 db 80 perces cD ki az a hulye aki lerippelné? :]]]

Szoval szerintem olvass bele Troubleshúter ;>.txt-be vagy, dobd ki a kukába vagy a gépet, vagy a Lol3-at. De van 1 jobb ötletem! Egyél 1 kis grízt egyből jobban leszel ;Đ

Előzmény: Caris (1)
Caris Creative Commons License 1999.04.26 0 0 1
Mindig tudtam, hogy számíthatok az öreg VaDer segítségére... :)
Ez kérlek nem rip, hanem az E****T kft által kis hazánkban forgalmazott eredeti, dobozos változat.
Így még érdekesebb a kérdés, nem?

Caris

Előzmény: VaDer (0)
VaDer Creative Commons License 1999.04.26 0 0 0
Rip????? :ĐĐĐĐĐĐĐ

Előzmény: Caris (-)
Caris Creative Commons License 1999.04.25 0 0 topiknyitó
Tapasztalt valaki már hasonlót? Ha igen, hátha tudja a megoldást...
A program egész egyszerűen nem hajlandó visszatölteni az aktuális játékállásomat (a régebbit igen), hanem egész egyszerűen visszalép Windows-ba, néha hibaüzenettel (illegal protection fault, vagy vmi hasonló, nem láttam rendesen az idegtől), néha nem.

Caris

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!