Keresés

Részletes keresés

iejahg Creative Commons License 2015.01.30 0 0 369

http://www.sont.info/internetes-p-nzkeres-s-androidos-telefonnal.html

 

Sziasztok!

 

Szeretnék mutatni nektek egy Androidos alkalmazást.

Pénzt kereshettek azzal, hogy videókat néztek vagy app-okat telepítetek a telefonotokra.

A minimum kifizetés 2.5$, ezt körülbelül 1-3 nap megkeresni.

Tudom, ez nem sok, de egy kis zsebpénzkiegészítésneknek szerintem nem rossz!

 

Ha megtetszett és kipróbálnád:

 

1. Töltsd le: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate&hl=hu

2. Regisztrálj (nem kell megerősíteni)

3. Használd a kódot az első indításnál: " VSTORH " -> 1000 pointért vagy 1$-ért.

 

Ha elkészültél csak kezdd telepíteni a felajánlott programokat majd hagyd a telefonodon 3 napig, hogy megkapd a pénzed.

 

Érdemes 1-2 óránként visszanézni ugyanis gyakran frissül a kínálat.

 

Kifizetésről kép:

 

 

Ha működik és megtetszett ne felejts el kommentelni és megosztani !

tungsram82 Creative Commons License 2013.10.07 0 0 368

Elég kevés ember van aki a pokeren hosszútávon yereséges tud lenni. Ez a roulettnél mégnehezebb.

Előzmény: bingo45 (363)
bingo45 Creative Commons License 2013.08.03 0 0 363

Pókerezni ingyen is lehet befizetés nélkül valódi pénzben.

Online pókerrel foglalkozó weboldal. Ingyen Póker Pénz  Nem kell hozzá befizetni!!

buyandhold Creative Commons License 2013.05.17 0 0 360

Nagyon meggyozo amit irsz! Tenyleg lehet benne valami!

Ha nem szakmai titok, az elmult bo 2 honapban mennyit sikerult osszepokerozni?

Ha titok, legalabb annyit arulj el, hogy sokat vagy nagyon sokat?

 

 

Előzmény: dracon08 (356)
thomas89 Creative Commons License 2013.03.18 0 0 357

ez elég nagy baromság volt, amit leírtál, a tőzsde pl. egyáltalán nem szerencsejáték, persze az is van benne, de nem arról szól.

Előzmény: buyandhold (355)
dracon08 Creative Commons License 2013.03.03 0 0 356

Srry, de TE pókereztél már valaha?!

Előbb győzödj meg róla, h. mi is az, h. póker?! Aztán talán (bár óriási tévedés!) leírhatod, h. szerencsejáték, pedig közlöm:

NEM AZ!!!

A póker egy nagyszerű játék, és meglepő módon nem Angliából indult el (esetleg Franciao.ból), mint minden más, hanem USA - ból, Texas - ból!:) DE: a lényeg, h. JÁTÉK és NEM szerencsejáték. Szívesen játszanék ellened mondjuk a 2015/J PREMÁK (már ha van ilyened) - odat v. egyéb befektetéseidet, tedd már fel a játékunk során!:)

Előzmény: buyandhold (355)
buyandhold Creative Commons License 2013.03.01 0 0 355

Szerintem meg az. Maga a poker lehet hogy nem szerencsejatek, de ha penzben jatszod, akkor mar az.

Pl. a labdarugas szerencsejatek? Nem. De ha toto-zol,  fogadast kotsz ra, akkor az.

Barmelyik olimpiai sportag(pl. uszas) vagy az okolvivas szerencsejatek? Nem. De ha fogadast kotsz ra, akkor az.

A pokernel csak annyi a kulonbdseg, hogy a sajat nyeresedre fogadsz.

Minden olyan tevekenyseg szerencsejatek, amit penzben jatszanak, es nem nem tudod elore a kimenetelet.

Pl. a bankbetet nem szerencsejatek. De ha csodkozelben van a bank, es ezert magas kamatot iger, akkor szerencsejatek.

Es igen, a tozsde is szerencsejatek.

Előzmény: makosjanos (353)
makosjanos Creative Commons License 2013.02.17 0 0 353

Kérlek, szánj egy kis időt erre a szövegre.

 

Egy olyan dolgot szeretnék bemutatni, amit rengeteg tévhit vesz körül. Ez a póker. Ez az a játék, amire sikerült temérdek hülyeséget ráragasztani. Ilyen például, hogy a póker az ördög bibliája, meg olyan, mint a drog, hogy függő leszel tőle. De a személyes kedvencem az, hogy a pókert pitbull képűek játsszák eldugott kis lyukakban kubai szivarral a szájukban. De mégsem ezek miatt nem játsszák sokan a pókert. Azért nem játsszák sokan, mert ki lett jelentve, hogy ez egy szerencsejáték. Szerencsére Amerikában több bíróságon is sikerült bebizonyítani, hogy hosszútávon teljes mértékben a játékos tudásán alapul.

Ezért én is saját elhivatottságomnak és célomnak érzem azt, hogy lemossam a temérdek mocskot a pókerről, amit a társadalom és a média sulykolt belénk. Továbbá, hogy minél több emberrel ismertessem meg a játékot és megtanítsam őket nyereségesen játszani. Szerencsére több oldal is létezik, amelyik rengeteg kiváló cikket, videót és egyéb oktató anyagot tartalmaz. A kedvenc oldalam ez, mert itt találhatóak a legjobb anyagok, továbbá adnak 10$ kezdőtőkét a kiválasztott terembe, ha nem akarsz befizetni. Megjegyzem, hogy, ha most kezded a pókert, nem fogsz egy hét alatt meggazdagodni. De ha elég kitartó vagy, szép kis summát összegyűjthetsz.

Fontos, hogy mivel szerencsejátéknak van minősítve a póker, ezért csak 18. életévüket betöltött személyek játszhatnak. Nem ajánlom, hogy bárki is kijátssza, mert ha sikerül is, úgy sem tudja kikérni a pénzt, mert kiutaláskor leellenőrzik az adatait.

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.13 0 0 352

Kérdés, érdemes-e még beszállni.

Előzmény: dracon08 (350)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.13 0 0 351

Bár régi a komment, akkor én is olvasgattam a botrányról, és nem tudom igazán sajnálni az áldozatokat, mivel tény, hogy hülyék voltak. Kb. az összes csalás gyanús tényező megvolt a Quantumnál, amiért épeszű ember nem fektet be náluk. De induljunk el csak az alapoktól:

 

Először is evidens, hogy ha valaki a kockázatmentes bankbetétek, rövid államkötvények (amik persze valójában nem teljesen kockázatmentesek) hozamánál magasabb hozamot szeretne, az ezért cserébe extra kockázatot kell vállaljon. Tehát lehet, hogy bukja akár a tőkéjét is, vagy legalábbis egy részét, ha rosszul jön ki a dolog. A Quantumnál több ponton is tetten érhető ez a kockázat. Először is a befektetéspolitika rejtett nagy kockázatot, hiszen az ilyen tőkeáttétes kereskedésnél ez helyből nagy, még ha jól is kereskednek. Ha jól kereskednek, mert erre sem volt biztosíték. Aztán a háttere sem volt biztos, vagy te utánanéztél talán hol van bejegyezve a cég? Az is kideríthető volt, hogy olyan rendszert használtak, ahol a lebegő mínuszok, tehát a nem zárt pozíciók eredménye nem látható. Tehát egy kockázatos és átláthatatlan befektetésről volt szó. A tőkevédelmet is ennyire lehetett komolyan venni, pl. a hazai tőkevédett alapoknál eleve biztosítja az ilyen szempontból amúgy átlátható befektetési politika, tehát hogy ha tőkevédelem, akkor a portfolió nagyobb részét bankbetét vagy biztonságos kötvény teszi ki, és ahhoz nem nyúlnak. De magad is biztosíthatod a tőkevédelmet, az még olcsóbb is, ha a kockázatos befektetésed mellett nagyobb arányban bankbetétet kötsz le. A másik fele a dolognak, hogy ha létezne elég kis kockázatú, de évi 50%-ot hozó befektetés, akkor a bankok is tartanának ilyet, ahelyett hogy lakossági hiteleket adnának 10%-ra, vagy államkötvényt tartsanak a mérlegükben 6-8%-os hozamért. De valahogy mégis a kisbefektetőket etetik meg ezzel. Az MLM rendszerű értékesítés meg csak hab a tortán, mit gondolsz, ami ennyire tuti befektetés, ahhoz miért kéne a hálózatépítős, rátukmálós értékesítés.

 

Én már látom, hogy akár pont a Quantum gazdái 3 év múlva ismét elő fognak jönni hasonló beetetéssel, és akkor is lesz elég balek, mert nem tanulnak. Ez az utolsó mondat is meglehetősen baljósan hangzik:

 

"Az elvesztett összeget tanulópénznek fogom fel, de bízok benne, hogy máshol visszakeresem ezt."

Előzmény: n.károly1967 (345)
dracon08 Creative Commons License 2013.01.12 0 0 350

OFF vagy talán nem is annyira. Az Euróval most jól lehet keresni szerintem, akinek volt vagy még van. Ki tudja meddig fog még emelkedni? Szerintem érdemes adni-venni és kis szerencsével szépen lehet vele keresni, akár jobban, mint egy bankbetéttel vagy kötvénnyel. Ki - mit gondol erről a témáról?

MilkManWT Creative Commons License 2012.12.02 0 0 349

http://fxtraining.eu/gyorgyeikornel/Üdvözlet mindenkinek!

 

Ha pénz keresésnél tartunk megosztanék veletek egy újonnan kialakult egyedi rendszert, nekem és trader társaimnak hasznosnak bizonyult, ha gondoljátok nézzétek meg. Az alábbi link elnavigál titeket.


lelkesedés Creative Commons License 2012.11.29 0 0 348

Igy is lehet

n.károly1967 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 345

Tisztelt befektetőtársak, érdeklődők!!!

 

Alábbi levelemet a hónapok óta gyűrűzött harag és értetlenség szülte. Nem szoktam fórumokba beírni és ritkán is olvasom ezeket, viszont az egyik legjobb és leggyorsabb csatornának tartom jelen üzenetem/ értesítőm átadására. Olyan információkkal lettem gazdagabb az elmúlt hetekben/ hónapokban, amelyre minél több embernek szeretném felhívni a figyelmét!

Befektetni szánt összegemet egy fél éve helyeztem el a Quantum XXl nél. Elsőre nagyon megnyerő volt a lehetőség és vonzóak az elérhető hozamok. Már akkor is gyanús volt, hogy csak pluszos kötéseket látok a számlámon, de gondoltam, hátha megtalálták a „szent grált” és tényleg egy tökéletes rendszer része vagyok. Ugyanez a gondolatmenet sokakban lezajlódhatott, hiszen ez volt az egyik ok, amiért a Quantum xxl ekkora ügyfélkörre tett szert. A másik az értékesítési hálózat volt. Számomra visszatetszést váltott ki, hogy MLM ben értékesítenek egy komoly befektetési terméket, de engem az elérhető hozamok motíváltak, nem a hálózatépítés. ( A cég arculatára nem térnék ki, amely menthetetlen izlésficamról árulkodik- de nyílván nem a grafikai elemekkel akarták meggyőzni a tömegeket...) A program többször is szünetelt a befektetés ideje alatt, valamint lassan kiderültek a háttérben húzódó tulajdonosi és kereskedői személyek kiléte is. Ezek sem zavartak. Aztán Februárban kitört a botrány. A hónap közepén lenullázta a befektetéseket az Irbenisz, amivel együtt kiderült, hogy a kereskedést végző személyek és programjaik ugyanazok, mint a Quantumnál! Ez az összefonódás a Quantum csődjét vetítette előre. Nem kellett sokat várni, hogy „kiessenek újabb csontvázak a szekrényből”. Most hétvégén a Tadawul ( brókercég, ahol a quantum is fut) allokálták az egyes számlákon lévő visszaeséseket, így kiderült, hogy a háttérben 60-70-80 % mínuszt is elszenvedő számlák vannak. Ez a cég által kínált 70% tőkevédelmen jócskán túlvan. Nem kell kitérnem rá, mit is érzek befektetőként... Etikátlan, alantas, a haszonszerzés érdekében mindent elkövető csapatot ismertünk meg, akik rengeteg pénzt szedtek össze tisztességtelen „munkájukkal”.  Ilyen leleplezés után nem kéne továbbiakban benn tartani a befektetéseket és aki tud száljon ki. Mivel áttért a Tadawul FX a equity  alapú elszámolásra, ahhoz, hogy nyereség képződjön le kell dolgoznia a kereskedő robotnak ezt a hatalmas mínszt! Lássuk be, hogy az lenne a legnagyobb kockázat, ha tovább benn tartanánk a pénzeket. Ami az egész történetet megkoronázza, az nem más, hogy az összeharácsolt pénzből a kereskedő csapat létrehozott egy brókercéget XFX néven. Ez a brókercég fogja a hátteret biztosítani a további a Quantum XXL Red Team nevezetű befektetés mögött is! Ilyen horderejű csalás nem maradhat megtorlatlanul és ma tudomásomra jutott, hogy a tulajdonosi háttér ellen rendörségi feljelentés született!!! A legfrissebb, hogy mindezek után levonják maguknak a jutalékot, ezzel is tovább mélyítve a mínuszt, amelyet okoztak! Felháborító!

Bízok benne, hogy ez a rossz tapasztalat nem fogja végképp elvenni az embrek kedvét, hogy ha találnak egy másik lehetőséget az életben azt ne használják ki. Ez egy komoly lecke mindenki számára, azonban így már én is tudom, hogy mire kell figyelni a kezelt számlás szolgáltatás esetében. Példáúl arra, milyen brókercégnél kereskednek és a visszaesést megjeleníti e a cég vagy sem stb. stb. Az elvesztett összeget tanulópénznek fogom fel, de bízok benne, hogy máshol visszakeresem ezt. Remélem levelemmel sikerült rávilágítanom a Quantum XXL valódi működésére és ezáltal figyelmeztetni minden befektetőtársat és pénzügyi személyt!

 

Üdv.

 

 

Excelsior84 Creative Commons License 2011.10.09 0 0 339

a www.portfolio.hu oldalon van néhány jó cikk a technikai elemzésről. érdemes elolvasni. Ha az angol nyelv nem jelent akadályt, nagyon sok angol nyelvű cikket találni. Valamint a Quaestornak vannak ingyenes befektetői akadémiái, 4 hétvégés előadássorozat minden félévben.

Előzmény: Babaloo (338)
Babaloo Creative Commons License 2011.09.21 0 0 338

Sziasztok! A segítségeteket kérem, szeretném megtanulni a devizakereskedést, a nulláról kell kezdenem, és nem tudom, kihez-milyen tanfolyamra érdemes elmenni. Nem 3 nap alatt kívánom megtanulni, azt már felfogtam, hogy nagyon komplex szakma. Bármilyen jó tanácsnak örülnék. Bárcsak mondhatnám, hogy a pénz nem számít...

Excelsior84 Creative Commons License 2011.07.19 0 0 337

valaki tud OTP-re egy jó daytrade stratégiát?

JAMIE21 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 330
Te sem sietted el a választ...:))))
Előzmény: Törölt nick (329)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.11 0 0 329

hihi ha van 1 millió euróm, akkor már olyan nagyon nem akarok sok pénzt keresni MERT MÁR VAN.... nemde? ;)
Előzmény: Csigusz78 (327)
Csigusz78 Creative Commons License 2008.10.09 0 0 327
Sok pénzt keresni?

Trade-lj, de okosan.

Aki azt mondja, hogy ha adsz ennyi és ennyi pénzt és az ötszörösét adja vissza, keresztet is vethetsz a pénzedre.

A TRADE-lésnek megvannak a szabályai, amit a nemzetközi bankszövetség ellenőriz és bármilyen probléma esetén a nemzetközi bíróság az illetékes.

Nagyon komoly szabályok vannak, amit be kell tartani, erre azért van szükség mert így védve van a befektető és a bank is.

1. Nem adsz senkinek semmilyen pénzt. (megsúgom 25 millió FT-al Te nem nagyon fogsz ilyenbe bejutni) általában 1 000 000€ a belépés. (Néha akad egy-egy kisebb program de azok is 300 000-400 000€-tól indulnak.)
2. Két dolgot kell tenned a.) beigazolni a befektetett összeget b.) útlevél másolata
Csak ekkor kapsz időpontot a banktól és csak ekkor kapsz a befektetési csomagokról, kondíciókról listát. (A közvetítő tudja ezeket, de amíg nem teszed le az előírtakat, nem fogja közölni (megvannak az okai, volt hogy kikerült egy-két ilyen lista és vissza lehet vele élni)
3. A program közvetítője nem köt veled sikerdíjra szerződést, nincs előköltség, mivel őt a bank fizeti ki. (megsúgom, nem is keveset).
4. A beigazolás után kapsz időpontot a banktól, ahol kiválaszthatod a neked legjobban tetsző ajánlatot.
5. Elfogadás után szerződéskötésre kerül a sor.
6. Nyitnak neked egy számlát a Tradelést vezető banknál, aminek kizárólagos tulajdonosa vagy, Te írhatsz alá, te zárolhatod és Te oldhatod fel
7. Erre a számlára kell utalni a befektetni kívánt összeget
8. Zárolod
9. Alapesetben ide kapod a hozamot, ha nincs más rendelkezésed

B megoldás: Itt a pénzt nem kell mozgatni (de ez speciálisabb és egy kicsit bonyolultabb. Igény esetén felvázolom ezt a megoldást is.

Amint ezek megvannak utána már ketyeg a hozamszámlálód (konstrukciótól függ, hogy mikor lesz a kifizetés)

Mindent Te ellenőrzöl. A bank a futamidő alatt rendszeresen ellenőrzi, hogy a számládon van továbbra is a fedezet.

Figyelem:
Senkinek nem adsz a kezébe pénzt!!!!!!!
A BANK-kal kötöd a közvetlen szerződést!!!!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.28 0 0 326
Mert az ámokfutó mindenhová postolta, ami nem okés.
Meg szerintem értelmetlen is volt, bár ez alapján nem töröl a modi.
Előzmény: Mikee31 (325)
Mikee31 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 325
Miért tűnt el a post?
Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.27 0 0 324
(off)Megtudtuk, hogy a bankok piszkosul jól keresnek, mert a semmit adják kölcsön kamatra. Egy tucat másik topikban is olvashattad, mert az ámokfutó mindenhová postolta.(/off)
Előzmény: Mikee31 (322)
vpe5 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 323
Sok pénzt keresni? Van egy ötletem

1millió FT-os befektetés -- Forexnél, tőzsdénél biztosabb és hosszú távon nagyobb hozamú(2-3év), nem magánnyugdíjpénztár, nem ingatlan, nem biztosítás, egy új régen várt ésszerű dolog.
Kérdés: van-e 1,5 órád mielőtt ítéletet mondasz
Ismertető SZemélyesen! Tel: 20/3887808
skype: vpepem - email: vpeti6 # yahoo.co.uk
Mikee31 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 322

Miért tűnt el a 320?

Mi volt abban?

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 321
666

... es a televizio kepernyojen az ordog jon demoni formaban...
Előzmény: Törölt nick (320)
Drg. Creative Commons License 2008.09.20 0 0 319

Ez jó! :-D

 

Lám-lám nemcsak én nyesegetem a vadhajtásokat!

 

Sok sikert hozzá és Köszönet érte!

 

U.i.: Igaz a másik féltől nem ezt fogod hallani :-)

 

Jah és a Lord Of Ring is OK! :-)

Előzmény: hamariberkenye (313)
breko225 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 318
Hi!
Szerintem is nagyon fontos a tanulás. Tudás nélkül, óvok mindenkit a saját tőkével való tőzsdézéstől, legyen az BÉT, USA tőzsde, vagy Forex (saját tapasztalatom alapján) Sok helyen van demo számla, mindenki gyakoroljon azon. Ne a veszteség legyen a tanulópénz, az elvesztésre szánt összeget inkább fordítsátok tanulásra. Sokszorosan megéri, nem beszélve a hatékonyságáról. Én most kezdtem egy tanfolyamot - www.tozsdeiskola.hu , első alkalom után én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bőven behozta az árát. Olyan dolgokra is felkészítenek, a lényeg mellett, amikre nem is gondoltam korábban, hogy fontos lehet pl: adózás, veszteségek kezelése, tőzsdepszichológia, stb... Akit érdekel kérdezzen, szívesen beszámolok :)
forexhunter Creative Commons License 2008.05.04 0 0 316

Sziasztok,

 

 

szeretnék ajánlani egy web oldalt, ami leginkább a kezdők számára készűlt, hogy segítsen a megfelelő tőzsdei, devizapiaci ismeretek elsajátításában:

 

http://www.forexhunter.hu

 

 

 

Üdv,

 

forexhunter

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.23 0 0 315
Előzmény: Törölt nick (314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!