Keresés

Részletes keresés

dekopir Creative Commons License 3 napja 0 0 1230

Korai magölés e-mail elindult! :D

Előzmény: Krka. (1229)
Krka. Creative Commons License 3 napja 0 0 1229

Akit dapoxetin (Priligy hatóanyag) érdekel írjon

Tottatab Creative Commons License 2023.11.28 0 0 1228

Én tudok jó késleltető sprayt amerikából szoktam rendelni nekem ez be vált a pár másodpercet tudom elnyújtani szinte ameddig akarom. Ha érdekel valakit írjon 



tejbegríz lekvárral Creative Commons License 2023.10.02 0 0 1227

Megfontolom. :)

Hairdresser27 Creative Commons License 2023.10.02 0 0 1226

Ez nem kor kérdése hogy jobb legyen a szexuális teljesítményed :-) 

Előzmény: tejbegríz lekvárral (1224)
Jh4320 Creative Commons License 2023.10.02 0 1 1225

Szerintem nem vagy Öreg Sokkal jobb metélve szerintem.

Előzmény: tejbegríz lekvárral (1224)
tejbegríz lekvárral Creative Commons License 2023.10.02 0 0 1224

Már öreg vagyok hozzá (40).

Előzmény: Hairdresser27 (1223)
Hairdresser27 Creative Commons License 2023.10.02 0 1 1223

Hány éves vagy? Körülmetélénél megszünik a makkérzékenysége….  

Előzmény: tejbegríz lekvárral (1222)
tejbegríz lekvárral Creative Commons License 2023.10.02 0 0 1222

Ezen már én is gondolkoztam. Mivel nagyon érzékeny a makkom, szerintem ennek nagyban köze lehet a korai megömléshez. Meg persze a gyenge PC izomzatnak is. 
Szóval az utóbbi időben mindig megigazítom mosdó után úgy, hogy  a bőrt hátrahúzva rakom vissza. Egy kicsit szokja a "dörzsölést", talán így nem lesz annyira érzékeny az idő után.

Előzmény: Hairdresser27 (1221)
Hairdresser27 Creative Commons License 2023.10.01 0 2 1221

Nekem a körülmetélés segített. Persze más miatt is kellett. Se segített ebben is .

Shedow Creative Commons License 2023.09.25 0 0 1220

Netről nem szoktam potencianövelőt rendelni inkább elmegyek egy szex shopba. Lehet hogy az sem a legjobb de ezzel én is így vagyok hogy bármit megtennék az ügy érdekében. De mint írtam is hogy nállunk ez a második menetes szex bevált. Persze kell hozzá a potencianövelő is.

Előzmény: részemről oké (1219)
részemről oké Creative Commons License 2023.09.25 0 1 1219

Manapság a netről mindent lehet rendelni. Az persze más kérdés, hogy mit milyen minőségben (főleg azokra a dolgokra gondolok, amiket nem tudunk szakszerűen ellenőrizni) kapunk meg.

dapoxetine-t tartalmazó Magyarországon kapható VÉNYKÖTELES Priligy az, amit nekem egyszer felírt egy urulógus, amikor elmondtam neki a problémám.

Vannak olyan potencianövelők, amikbe a sildenafil "mellé" rakják (pl 100mg sildenafil  + 60mg dapoxetine). Jellemzően a Távol-keletről származó gyógyszereknek van ilyen verziója, sokszor "super" előtaggal. Viszont van külön ilyen nevű is, amiben csak ez van és semmi más.
Nem csodaszer ez sem, ahogy a késleltető spray és az óvszer sem az. Nem biztos, hogy kellően használ, illetve nem tudjuk, hogy tényleg van-e a netről beszerzett "gyógyszerben" vagy sem.
Viszont azt gondolom és tapasztalom magamon, hogy a 3 együttes használata azért sokat segít. 

Persze, most jöhet az, hogy a netről berendelt dolgok, nem tudjuk mi van benne, nem éri meg tönkretenni az egészségünket,  stb, stb... 

Akinek olyan szintű korai magömlése van, mint nekem, az mindent megtenne, hogy ezen javítson!
Szóval igen, nem biztos, hogy okos ötlet netes dapoxetin-t tartalmazó gyógyszert használni.
Megjegyzem, az urulógus a késleltető spray-től is távol akart tartani (szerinte nem fújúnk semmit a farkunkra...)

Nekem viszont ezek segítettek. A spraykből ki kell tapasztalni, kinek mi használ... de jellemzően a lidocaint tartalmazóak beválnak..

Nem merek terméket írni, a neten bárki fél perc alatt megtalálja őket.

Előzmény: Shedow (1218)
Shedow Creative Commons License 2023.09.24 0 0 1218

Ezt a dapoxetine-t tartalmazó készítményt kifejtenéd bővebben? Nem reklám kedvéért hanem hogy milyen potencianövelőben van benne.

Előzmény: tejbegríz lekvárral (1216)
Shedow Creative Commons License 2023.09.24 0 0 1217

Szia! Ezt mintha én írtam volna. Most vásároltam késleltetős óvszert,de még nem volt lehetőségem kipróbálni. Hála az égnek az én feleségem is megértő, de azért jó lenne ha természetes úton nem különböző módszerekkel elérni a normális szexuális teljesítményt. Igen az a helyzet hogy a korai magömlésnek is vannak fokozatai. Valaki aki bírja 2 percig de valaki meg köztük én is a behatolás után közvetlen pillanatában elélvez. Az meg hogy bedugod szorítasz megint bedugod megint szorítasz nem működik. Nem jó neked nem jó a párodnak. 

Előzmény: tejbegríz lekvárral (1216)
tejbegríz lekvárral Creative Commons License 2023.09.23 0 0 1216

Ha pedig nem riadsz vissza a potencianövelőktől sem, akkor érdemes lehetne dapoxetine-t tartalmazó készítményt is használnod. Ugyanúgy lehet rendelni a neten, mint a potencianövelőket. Az is hozzáadhat kicsit a teljesítményhez.

Előzmény: Shedow (1214)
tejbegríz lekvárral Creative Commons License 2023.09.23 0 0 1215

Sajnos én is ezt tapasztalom. Én a 40-es korosztályhoz tartozom, és egész életemet végigkísérte ez...
A PC izom torna lehet, hogy segítene/segített volna, de sosem voltam elég kitartó (ebben sem).
Én is volt így sokszor, hogy az első néhány lökésnél azonnal elélveztem. Ilyenkor gondoltam azt, hogy nálam még az elszorításos technika sem működne, hiszen már nem lenne időm kivenni sem.
Meg valljuk be őszintén, melyik nő/barátnő/feleség türelmes annyira, hogy szex közben elnézi, hogy kiveszed, vársz egy percet, aztán vissza.. 5-6 lökés aztán újra... el is megy a kedve az egésztől. Teljesen jogosan!
Azoknál, akik bírják percekig, ott működhetnek ezek a dolgok.

 

Viszont!

Ami nekem segít valamennyire az: szexshopokban vásárolható késleltető spray, plusz késleltetős óvszer együtt. Ha lassan kezdek el mozogni az elején, és csak fokozatosan gyorsítok, akkor percekig is. Ami egy átlagembernek nem nagy eredmény, de nekem igenis az! Szerencsémre a feleségem is gyorsan élvez, és így tökéletesen elég neki ez is.

Ami hátrány: néha a merevedés nem annyira kemény (lehet túl sokat fújok rá).

A késleltető spray közül sokat kipróbáltam, nem mindegyik használt. De talán mindenkinek más válik be. Érdemes kísérletezni. Meg persze az óvszer is jó ilyenkor. Mondjuk akkor nagyobb bajban lennék, ha óvszer nélkül kellene.. félnék, hogy a feleségem is érzéketlen lesz tőle. De szerencsére az óvszert preferálja, mert nem szeretne tablettát szedni. Na meg amilyen kevés alkalommal van szex, nem is érné meg...

Előzmény: Shedow (1214)
Shedow Creative Commons License 2023.09.22 0 0 1214

Sziasztok! Szerintem a korai magömlésből kilábalni nem lehet. Biztos van az a stádium amikor esetleg intim tornával, különböző technikákkal lehet rajta javítani vagy esetleg megszüntetni, de ahogyan olvastam a kommenteket sok embernél nem működik semmi. Sajnos én is ehhez a csoporthoz tartozom. Én is kipróbáltam már nagyon sok mindent. de sajnos semmi nem vezetett eredményre. Nálam a korai magömlés azt jelenti hogy a behatolás közvetlen pillanatában el is élvezek. Régen fiatal koromban egy második menettel tudtam javítani. Most már így közel az 50-hez ez nem annyira megy. Ezért én a potencianövelőkhöz nyúltam és igazából ez hozta meg az eredményt. 

Longdickman Creative Commons License 2023.01.12 0 0 1213

Nem hiszem, hogy segítene rajta, de embere válogatja.
Nekem a körülmetéléstől se lett érzéketlenebb a szexben.

Előzmény: Voltemort (1212)
Voltemort Creative Commons License 2022.12.22 0 0 1212

Ha a fitymafeket atvagatnam akkor tovább bírnám vagy érzékenyebb lenne?

soproni15 Creative Commons License 2022.07.28 0 1 1211

Sajnos semmit nem változtat a gumi, pedig abból is kipróbáltam már több fajtát. Igazából már szerintem túl vagyok mindenen amit ki lehetett próbálni ezen a téren. És még azt sem mondhatnám hogy nem voltam elég kitartó. Nagyon sok technikát kipróbáltam már eredménytelenül. Például nálam a pc izom megfeszítése csak olaj volt a tűzre. Ezt csak azért írtam példaképp ,hogy vannak olyan dolgok akinél ez segített ,nálam meg nem.

Előzmény: CFNMLover (1210)
CFNMLover Creative Commons License 2022.07.28 0 2 1210

Szia!

 

Két nap alatt több évnyi beidegződést nehéz is megváltoztatni. Véleményem szerint a korai magömlés inkább pszichoszomatikus probléma mint szervi. Ha pedig így van, akkor csak te segíthetsz magadon! Ezt a legnehezebb elfogadnia az emberi mivoltunknak az élet bármely területén. Úgy tudom (lehet rosszul), ha elmegy az ember evvel az orvoshoz, akkor lényegében hangulatjavítót, vagyis antidepresszánst írnak fel. Vagy valami hasonló paraméterekkel rendelkező pirulát. És itt vissza is kanyarodtunk a pszichés kezeléshez. 

Mantrázni valamit nem sokat ér, ha közben az énképünk a béka feneke alatt van. Ezért írtam, hogy próbáld meg beleélni magadat az érzéketlen faxú pasas szerepébe :) Rajtam ez segített! Tegnap este direkt mértem, 23 percig reszeltem az asszonyt, na jó ebből az első 5 percig szopott. Akárhogyan is, nálam határozottan beszélhetünk "gyógyulásról", és az általam leírtakon kívül semmit nem csináltam.

Korábban írtam, hogy spray-k, krémek szerintem nem megoldás, mert csak tünetet kezel. Viszont annyiban segíthetnek, hogy a szexet tovább bírja az ember és így pozitív (siker)élményeket szerezhet, vagyis fokozatosan el lehet hagyni a használatukat. Én egyszer próbáltam ilyen késleltető kenceficét, valahogyan az újjamra is rákerült amit később a heves állapotban véletlenül megnyaltam. A szám is lezsibbadt... Úgy éreztem magamat mintha fogorvosnál lennék. Nem tudom, hogy akik ilyet rendszeresen használnak azok nem szopatják meg a partnerüket? Lekorlátozódik a szex csak a behatolásra? ...vagy ha igen, akkor a csaj szája lezsibbad és ez tök jó? Vagy hogy? 

Írtad, nálad nem is jöhet ilyen szóba, mert két gyerek stb stb... had kérdezzem meg, hogy gumióvszerrel is ugyanilyen érzékeny vagy? 

Furán hangzik az ötletem, hogy gumival dugni a saját feleséget, de az tényleg csak akkor kerül fel amikor akció van és lehet tovább bírod. Ha igen, akkor pozitív spirálba kerülsz, és javul az énképed. :)

 

 

 

 

 

Előzmény: soproni15 (1207)
soproni15 Creative Commons License 2022.07.27 0 1 1209

Már 15 éve úgy hordom. Először én is ezzel próbálkoztam de nem változott semmi. Most meg már csak megszokásból. 

Előzmény: Longdickman (1208)
Longdickman Creative Commons License 2022.07.27 0 0 1208

Hátrahúzva hordani nem próbáltad?
Hátha akkor csökkenne az extrém érzékenysége...

Előzmény: soproni15 (1207)
soproni15 Creative Commons License 2022.07.27 0 0 1207

Volt egy kis időm ma és félre tudtam vonulni egy kicsit. Három napja mormogom magamban a általad leírtakak. Még egyedül sem egyszerű, fel fokozott izgalmi állapotban tudomást sem venni a farkamról hátmég éles helyzetben amikor érzi is az ember a punci melegét. Pláne úgy hogy szerintem nállam az extrém érzékenység miatt van a korai magömlés. De működhet a dolog mert már máshol is olvastam erről csak nem ilyen formában. Csak egyszerűen nem tudom még kivitelezni a dolgot mert egy pillanatra kizökkenek és már végem is van. A figyelem elterelés pl:döglött kutya, nem vált be soha. Gyógyszerek különböző érzéstelenítőket sem szeretnék használni mert két gyerek mellett így is nehéz időpontot találni a szexre, nemhogy 1-2 órával bevenni, bekenni stb. Minden esetre bízom ebben a módszerben, de baromi nehéz. 

Előzmény: CFNMLover (1206)
CFNMLover Creative Commons License 2022.07.25 0 1 1206

Változó, többnyire igen. Viszont nem nevezném koncentrálásnak az számomra feszült akaratot szimbolizál. Azt mondanám, hogy lazán rágondolok. Amolyan ego booster-ként "dícsérem" a férfiasságomat is. Gondolatban van, hogy azt mondom a nejemnek "na most egész éjjel sz.pni fogsz kurva" kezdéskor rápillantva a falon lévő digit órára - mert az időt mérni kell ugye. :) 

Aztán bevetek olyan trükköket is, hogy mikor érzem eldurrannék kiveszem a farkamat a szájából és csókolózok vele. Ezt Ő valami "romantikus" dologként éli meg, hogy értékelem a furulyát. Szeretem érezni a farkam ízét a szádon - mondom neki, pedig egy fenét, ilyenkor megpihentetem a velem egykorút.  

Punciban csak amolyan "ondóvezeték csapra" gondolok, és persze arra, hogy egyáltalán nem érzek semmit. Egy haverom aki szintén kipróbálta ezt, úgy oldotta meg, hogy döglött kutyákra, macskákra gondolt amíg elélvezett a csaja. Elterelte a gondolatait... fura kreativítás, de neki bejött.

A vizualizáció teljesen szabad, csak fantázia kérdése. Ami a legjobb, hogy tax free :)

Előzmény: soproni15 (1205)
soproni15 Creative Commons License 2022.07.25 0 0 1205

Szia! Még az lenne a kérdésem a témával kapcsolatban, hogy szex közben is koncentrálsz az érzésre? 

Előzmény: CFNMLover (1203)
soproni15 Creative Commons License 2022.07.25 0 0 1204

Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást. Minden féleképpen megfogadom és megpróbálom alkalmazni a leírtakat. 

Előzmény: CFNMLover (1203)
CFNMLover Creative Commons License 2022.07.25 0 0 1203

Szia!

 

Véleményem szerint az, hogy mennyi gyakorlás kell a jó, vagy jobb eredményhez teljesen egyénfüggő. Nem csak korai magömlés tekintetében, hanem bármilyen betegség pszichés kezelésekor. Nekem egy hét kellett, de csináltam már iylen "gondolati gyógyítást" (ez pocsékul hangzik) korábban. Nyilván könnyebb annak aki olvasott, gyakorlottab, nyitottabb ezen a téren. 

Gyakorlati tanácsként annyit hozzátennék, hogy ne görcsölj rajta! Ha már úgy vonulsz félre, vagy partnerrel kezded az együttlétet, hogy na most meddig fogom bírni, vagy fogom-e bírni akkor már tudat alatt a félelem beszél...  a félelem pedig a rosszban való hit! Már le is romboltad azt a vizualizált képet amit a nap folyamán felépítettél. A beleélésben és az ehhez kapcsolódó érzelmi állapotban van a technika kulcsa. El kell hinned magadról, hogy drótkefével is dörzsölheted a makkodat akkor sem fogsz elévezni - bocs a szélsőséges morbid példáért. Érzéketlen vagy és kész! Ez a beleélés dolog iszonyatosan nehéz elismerem. Mikor le van az ember égve piszok nehéz érzelmileg gazdagnak érezni magunkat, aki fogyni akar és kövér mint egy disznó, igen nehéz vékonynak éreznie magát, amikor a tükörbe néz. Pedig a kulcs ebben van. ...és a csapda is. A "bár csak" gondolatok, jelen esetben bár tovább bírnám a szexet pont az ellenkezőt generálják, mivel tudat alatt nem az érzéketlen farok van fókuszban, hanem ennek a hiánya.

Egyébként nem egy bonyolult dolog ez, kell némi gyakorlás mint mindenhez. Elvonulni lótuszülésben, füstölőkkel teli szobába meditálni... fenét, ezek külsőségek amiket a vallás - és ezoterikus tanítók ezért ajánlanak, mert amolyan pavlovi reflexént fukcionálnak adott esetben. Könnyebben ráál az emberi tudatállapot a probléma kezelésére. Mint írtam én mindig is erősen vizuális voltam, én minden üres percben lehetőséget látok. Munkahelyen van pár percem, piros lámpánál állva... csak lazán rágondolok, hogy milyen érzéketlen kemény vasdarab a farkam. Ilyenkor van, hogy spontán merevedésem is van, ami nem rossz 40+ évesként. 

Még valami. Hasonlítani biztosan fogod magadat, de ne az egyik pornó csatornán éppen látott 40 percig kefélő pasashoz mérjed a teljesítményedet hanem ahhoz aki voltál tegnap. Pl hétfőn 5mp volt a teljesítmény, szerdán már 10mp. Ugye a 10mp még mindig gáz... viszont ne így tekints rá, hanem úgy, hogy a hétfői 5mp-et bizony megdupláztad. Így lehet egy még mindig rossz eredményt pozitív élménnyé fordítani. Ebből lehet meríteni, más érzelmi állapotba kerülve, el is fogod hinni magadról, hog ez egyre jobban megy.

 

Ne értsen senki félre, természetesen fizikai világban élünk. Könnyebb egy szöget kalapáccsal a falba verni mint a gondolat erejével. Egy eset: Így negyven felé már nem lőttem akkorát mint fiatalon. Pedig szeretek arcra élvezni jó bőségesen, a feleségem is szereti. Az vagy amit megeszel alapon elkezdtem olyan ételeket fogyasztani ami az ondó mennyiségét növeli. Egyik drogériában míg az asszony vásárolt én nézelődtem, kezembe akadt tesztoszteron étrend kiegészítő. Tele van zinkkel, elkezdtem szedni, azóta akkorákat lövök, hogy a nejem már le akar szedni a szerről. Lehet csak placebó hatás ez is... Az emberi pszichének néha szüksége van arra, hogy tesz, tett valamit fizikailag is egy adott eredményért. Pl vannak akik csak akkor érzik jól magukat a pénzzel ha tudják, hogy keményen megdolgoztak érte. Lehet valakinek kell az a biztos érzet, hogy pirulát szed erre a korai magömlésre. Olvass utána milyen étrend, esetleg étrend kiegészítő segithet. Végül úgysem az fog segíteni, hanem a belé vetett hited és itt vissza is kanyarodtunk a megfelelő tudatállapothoz. 

Az előző hsz-ben említettem a szerotonin hormont, ami ha aktív az közvetve, de késlelteti a korai magömlést. Ezt lehet kapni étrend kiegészítőként, hangulatjavítóként árulják:

 

 

Griffonia kivonat van benne...

 

"A Griffonia simplicifolia Afrika nyugati részein található növényfaj. A magvakat gyógyszerként használják, mert 5-hidroxi-triptofánnak (5-HTP) nevezett vegyi anyagot tartalmaznak. A Griffonia simplicifolia magvakat általában szájon át használják depresszió, szorongás, fogyás, fejfájás és álmatlanság kezelésére."

 


Én csodát ettől sem várnék, de pszichésen rásegíthet füleg azoknál akiknél ez a tudatállapot dolog elvonttnak tűnik.

 

Előzmény: soproni15 (1202)
soproni15 Creative Commons License 2022.07.25 0 0 1202

Szia! Nagyon érdekes gondolatokat osztottál meg. Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyi gyakorlás szükséges ahhoz hogy kézzelfogható eredmény legyen. Sajnos az én esetemben mindig is fent ált a korai magömlés, és idáig semmi nem vezetett eredményre. Úgy gondolom kipróbálom az általad leírtakat. Mivel veszteni nem fogok semmit. Ha még meg tudsz osztani pár gondolatot a témával kapcsolatban azt előre is megköszönném. 

Előzmény: CFNMLover (1201)
CFNMLover Creative Commons License 2022.07.24 0 1 1201

Üdv Mindenkinek!

 

Leírnám az én esetemet. Azt olvastam a korral (is) jár, hogy ki mennyi ideig bírja. Nekem a 30-as éveim végéig nem volt gondom, aztán közel negyvenhez rövidülni kezdtek a menetek. Volt néhány másodperces is, itt kezdtem el aggódni. Ez alól kivételt képeztek azok az együttlétek amikor fáradt voltam, - ilyenkor állítólag a szerotonin hormon szintje megnő (ez a hormon segít minket ébren maradni a melatonin meg elaludni) az idegekben amelyek az ejakulációért is felelősek. A szerotonin szint a hangulatunkra is hatással van, ezért olvastam valahol, hogy antidepresszánssal is szokták ezt kezelni, melynek így közvetve, de hatása van az ejakulációra is.

Nem vagyok orvos, amit fent leírtam lényegében a témáról olvasva szedegettem össze.

 

Akárhogyan is, ez csak megerősített abban a hitemben, hogy lényegében minden a fejben dől el - akármennyire is elcsépelt közhelyként hangozzék ez. Nem is nagyon akartam pirulákhoz nyúlni mert írtózom a mellékhatásoktól, akkor is ha nincsenek. Ezt csak fejben, az idegek, hormonok szintjén lehet kezelni (szerintem) minden más (spray, kenöcs stb) csak tüneti kezelés. A problémát nem orvosolja!

 

Szóval gondoltam az önszuggesszióhoz nyúlok, gyógyultam már így ki betegségből korábban, elméletileg működhet itt is. Mivel vizuális típus vagyok ez nem volt gond... többször elképzeltem, pontosabban beleéltem magamat abba a tudatállapotba, hogy a szerszámom vasból van. Nem feltétlenül a keménységre fókuszálva, hanem az érzéketlenségre. Meditatív gondolatban elvágtam a makkomból kiinduló idegeket is. Együttlét közben egy "kis csapot" vizualizálok az ondóvezetékemre ami el van zárva (itt viszont aktus közben nem gondolok rá "erőteljesen"*), így kivárva azt a pontot amikor úgy érzem eldurranhatok. Ilyenkor csak elengedem magamat és jön aminek jönnie kell...

A pózok változtatásával is késleltethető a magömlés.

 

Természetesen nem az "észosztás" a hsz-em célja, de nekem segített. Olyan vagyok megint mint 20 évesen :)

Hátha ez még egy járható út azoknak akik úgy érzik minden kipróbáltak eredménytelenül. A vizualízásás hogyanja az mindenki kreativitására van bízva.

 

"ha az akarat és a képzelet szemben áll, a képzelet fog győzni" - amikor nagyon akarunk valamit, a képzeletünkben az jelenik meg, ami ellen akarunk cselekdni, mert arra fókuszálunk.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!