Arról nem tehet a miép, hogy most "jelen helyzet" van.
A miép mindig is Nagymagyarország-párti volt, pl. ezért volt egy fordulópont az Ukrán-Magyar alapszerződés az MDF további sorsában.
maradok csoro
Na, találtam klasszikus irredenta nótákat az mp3 menüben.
"Újvidékre menetelek" - ez a jelen helyzetben jól illusztrálja a MIÉP szélsőségektől tartózkodó józan politizálását.
:-(
:)))))
Mosttanában nekem is nagyon sokszor lefagy a netscape mióta kábelen vagyok :)))
Azóta IE 5-öt használok... remélem mindenkit sikerült elkápráztatnom hatalmas ontopic hozzászólásommal
:))
Yfel aki továbbra is irtózik a politikától mert a legmocskosabb dolognak tartja amit ember kitalált...
Tasztaltarsak,
ahhoz kepest, hogy senkit nem erdekel a tema, eleg sokat foglalkoztok vele.
Egyebkent tuggya valaki, mikor lesz a Magyar Forum frissitve?
maradok csoro
Hát igen. Az internetton is lehet hirdetni, hát persze. Pl. ott villog az a kutyaszaratós animált kép a topic tetején. Ott az is villoghatna, hogy MIÉP. Csak hát akkor már fizetni kellene. Így meg ingyen van. Polgári erkölcs????
Bizony elofordul. És nem azért, mert nem igazán szimpatikus a reklámozott oldal tartalma. Más lenne a dolog, ha egy konkrét témát dobnál be, és mint forrás- vagy háttéranyag lelohelyeként hivatkoznál az oldalra, de így...
Külsőre elég jónak tünik. Szerintem szép is (MIÉPes jelvényt kivéve) szerver elég gyorsnak tűnik. A tartalom viszont a megszokott III/III-ashangvétel Csurkás változata. Ezek a nézetek a szállasi féle hazaárulókra emlékeztetnek. Olyan mint a légyölő galóca. (piros alapon fehér pötyökkel) Nagyon szép, ám nagyon mérgező is. (tartalom a méreg)