Üdv Mindenkinek ! Tud valaki arról, hogy jelenleg hazánkban bárhol is kapható Wrigley's Spearmint ill. Wrigley's Juicy Fruit ill. Wrigley's Doublemint LAPRÁGÓ - a klasszikus. Bosszantó, hogy külföldön reneszánszát éli és gyártják - árulják orrba szájba, itthon meg évek óta nem látni. Köszike
Kicsi, buta sztori, melyen a tisztelt olvaso vagy kacag mert nevetseges, vagy megveto hangsullyal ciccegi, hogy "ej-ej beep, te sik bunko vagy".
Szoval, tegnap este megyek haza a negyeshatos villamossal, leulok (walkmant hallgatok), szembe leul velem egy idosb bacsi (erdekessege, hogy erosen propolisz szagot arasztott, de ez mellekes). Az ido telik, a villamos halad, a bacsi felnez a mellette tornyosulo fiatalemberre, es kerde:
- Maga ragozik? Ahelyett, hogy gondolkodna! Ez az amerikai metely mindenutt.
A srac erre elmosolyodik, s ekkor hirtelen megszallvan tunder lelkemet a kisordog oda szotlam a bacsihoz:
- Tetszik kerni? - nyujtottam fele a megkezdett orbitos tasakot.
- Nem dehogy. Hat maga meg kozben zenet hallgat? Miert nem inkabb magyar zenet [honnan tudja, hogy nem magyar zenet hallgatok?] ? [Es most jon az igazi logikai vegkifejlet:] Mar csak az hianyzik, hogy dohanyozzon is.
- Jessza, tenyleg mar csak az hianyzik. Viszlat, tovabbi jo utat. - es ekkor le kellett sajnos szallnom (rola).
Tanulsag: aki elmult 18 eves, az ne szalljon fel villamosra mert meg meguti egy oregur, amiert ragozik, ahelyett, hogy magyar nepzenere gondolkodna. Ekkora Orbitalis baromsagot ...
A legkirályabb akkor is a török gyártmányú tetkós rágó, amit jó ideje nem lehet kapni. Az ám az igazi, mikor 5 percen belül kőkeményre mered a nyál hatására, a tetkót meg három napig nem tudod levakarni a bicódról jól. Az a jó megnyalom-felrakom-5-percig-szorítom-ottmarad-a-király-skorpió effektus.
Az apukám még most is felveszi a színesebb darabokat, és megnézegeti, aztán zsebrerakja, láttam a múltkor mikor otthon voltam az ablakból. Olyan aranyos volt.
Én naptárt gyűjtöttem, meg cserélgettük az osztályban, a fényesért kettő vagy három mattot is lehetett kapni.
Én is gyűjtöttem őket, és én hajlandó voltam a földről is fölvenni...De csak és kizárólag a "külföldiekkel" álltam szóba...:o)Emiatt nem ártott, ha volt "kamionos" ismerős a közelben.:o)
Nekem a mai napig megvan a belyeggyujtemenyem. Gondolkom rajta, hogy eladjam, de azt hiszem varok meg par evet. Gondozni mar nincs sok idom.
Gyujtottem meg repulogepmaketteket, mindig nyakig festekes/ragasztos voltam mikor csinaltam oket.
Ezenfelul a kulonbozo seruleseket gyujtottem kiskoromban. Majd' minden
heten volt velem valami.
Nem OFFolunk tul sokat? Kellene egy ujabb topic: Ki mit gyujtott cimmel!
Regen mindig a nagymamam olebe ultem, es megkertem, hogy meselje el a viccet a papiron. Nem azert mert nem ertettem, hanem mert igy viccesebb volt.
Csokipapir is van! Tobb bon-bonos dobozba gyujtottem. Volt cukrospapir is, sot meg zacsi is!
Nagyon gyujtomanias voltam, a mai napig sokszor elrakok mindent, hatha jo lesz meg valamire...
A MAOAM-ról jut eszembe a
BABBALÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!! Ebből is finom lenne az epres, ha tovább tartana kettő egész percnél.
A furulya rágó az tényleg nagyon király volt, most jutott eszembe hogy mondtátok. De jóóóóóó!!!!!!!