Monika én 10-én a Balatonon vitorlazok de a zizivel kozben osszedugtuk a fejunket és 3.-a mind a kettonknek ugy néz ki jo, valami szalonnasutos focizosra gondoltunk.
Sajnalom zizi de itt 30-an van vége az iskolanak. Mar a 26-hoz is az utolso két nap nem mennének a gyerekek iskolaba de azt még meg tudom oldani? Viszont két héttel elobb nem tudok haza menni. Majd rendezunk valami kozos gyerekes programot egy kicsit késobbre. Jo? Egy jo foci? ;-)))
Nekem sajna ez még mindig nem jó, de lélekben ott leszek! Hacsak el nem tévedek ott a nagy Bp-n :-))) Pedig ott lesz a jelek szerint kedvenc képzelgőm :-(((
Ha a következő nem vizsgaidőszakban lesz (és időben tudomást szerzek róla), akkor ott a helyem!
Rahell Kedves!
Először is szeretném a magam részéről elismerésemet kifejezni munkásságodért.
Nekem tecc a strand, bár nem garantálom a fürdőruha nyilvános viselését!:))
Nem kell elkeseredni, ezzel senki nem lesz élmény-szegényebb!:))
De azért az is igaz, hogy fél 9 körül már lenyugsz a nap, így a sötétség ruha helyett is ápol, s eltakar, főleg, ha a medence nem lesz kivilágítva.
Az időpont kérdésében a többséghez igazodom!:))
Mongyuk, az a medence tele lesz Söööörrrel... és akkor majd itten lesz Sörönjárási kisérletezés is... és akkor majd sokk sztrovacsek szentet ki lehet onnan húzgálni, pláne, ha jön a Sörhullám..., mer'hogy akkor még olyan lélegeztető mesterek is kellenek majd a szebbik nemből.... :)))))))))
Hali mindenki! Végre magamon kívül más is van itt...:o)
Szóval üzenem mindkét oldalnak: semmi pánik gyerekek!
Úgy van intézve, hogy a "kecske-káposzta eset" érvénye süljön. Tehát lesz kaja, pia, ülési, állási, fekvési lehetőség. A fürdés, stb, - hangsúlyozom - opcionális jelleggel. Ja, és hogy ne a vízből legyen a piába a jégkocka, ezért külön nekünk melegített vízzel töltik fel, az általunk áhított hőmérsékletre. Este 7-kor kezdődne a buli - mint eddig -, a strand nyilvánosság számára történő bezárása után. Megmondom őszintén, azért gondoltam erre a helyszínre, mert szerintem ki kéne használnunk a nyáresték szépségét, és kertben lenni, viszont nem találtam sehol semmilyen kerthelyiséget, ahova elfér ennyi ember, és lezárják a mi kedvünkért. Szóval a medence csak egy plusz adalék, amit szerintem jó buli kihasználni...A részleteket ma megyek tisztázni, azt mondták, hogy vannak még különböző jópofaságaik pluszban. Szóval pontosabbat holnap. Ja és ugye itt a dohányfüst elleneseknek sincs okuk panaszra, friss lesz a levegő...:o)
Bocs, hogy beleböfögök, de az ilyen Talikon első sorban azér' jövünk össze, hogy beszélgethessünk IRL. Egy pancsikálással vagy hangosabb "diszkózással" pontosan ezt a célt nem érjük el, szóval, lehetőleg ne keverjük össze a dolgokat, egy nagy Tali azér' nem ugyanaz, mint egy kisebb csoportos összejövetel... Egészség!
http://terraserver.microsoft.com/ClickOnCoverage.asp?PPD=48&R=14&C=34&DSize=0&SrcId=0&ClickAt=?47,94
Finci kutya momentán nem viz imádó. soltikának meg általában az teccik amit Finci kutya akar .
A fenti etwas-ságot soltika meg most csak úgy kapta, mindenesetre 1,5 méterre soltika szeműveg nélkűl is el tud fókuszálni.
Most megijjedjek ?
soltika /aki a fenti seggfejt már egypárszor lekörözte/ + Finci kutya aki mostanság legbiztosabb jelző