Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 2001.07.23 0 0 32
nyomatod már a hüje topicjaidat!
:)
Előzmény: Skywalker. (31)
Skywalker. Creative Commons License 2001.07.23 0 0 31
Előzmény: GalambÁsz (30)
GalambÁsz Creative Commons License 2001.07.23 0 0 30
Nagyon régi.

Új FTC-Újpest 2001. július 29 19.45 (Sport1)

Hajrá Fradi!!!!

Tamás Creative Commons License 1999.04.23 0 0 28
Nem, hála az égnek, az én giganagy városomban (Budaörs) a foci nincs olyan szinten, hogy egyántalán pálya legyen... :-)

Viszont "lelkes" focibarátként jártam ki egy-két jobbnak ígérkező meccsre (pl. FTC-CSZK Moszkva nagy élmény volt stb.) és kint voltam egy FTC-UTE meccsen is 96-ban (az volt az egyetlen, amin nem volt balhé) - hozzátenném, hogy kiskorom óta a Kispest a nekem szimpi...

Pont azon az FTC-UTE meccsen volt, hogy ugye a lilák a vendégszektorba voltak zárva, mellette egy üres szektor, amellett meg a fradisták. Na most a szélső öt-hat oszlopnyi ember oly magasról szart a meccsre, ahogy kell. Egész végig oldalt álltak a pályának, rázták az öklüket a lilák felé és ment a kurvaanyázás. A barmok, direkt figyeltem, amikor a Fradi gólt lőtt, észre se vették, még örülni is elfelejtettek. De komolyan.

És láttam valamikor a tévében az egyik giganagy FTC-vezérszurkolót (nem először) aki belepöffeszkedte a kamerába, hogy ez háború a lilákkal, és akinek nem tetszik, az le van szarva. És egy ilyen patkány ott a lokálhíró... és a b...tt Torgyán meg tárgyal vele, meg a hasonlókkal - biztos qrva nagy rend lesz így.

SzVSz, ha könyörgök valakinek, hogy ne bántson, az a valaki csak akkor nem fog bántani, ha nem akar, mert onnantól fogva biztos lehet abban, hogy engem tud bántani.

Ergo: nem tárgyalni kell az ilyenekkel, hanem megmutatni ki az erősebb: ők, vagy a társadalom védelmére hivatott rendvédelmi erők - de akkor nincs csicskulás, háború legyen, ahogy a nagy fővezér mondja. Dolgoztam a rendőrségen - kívánom neki, hogy egyszer vigyék be, és meglátja, hogy a "háború" nem csak azt jelenti, hogy faszául villoghatunk a tévében...

Gyűlölöm az ilyen senkiházi, nagypofájú, beképzelt férgeket.

Bocsi a hosszúságért...

Előzmény: Hellhammer (27)
Hellhammer Creative Commons License 1999.04.20 0 0 27
jpmaster: Szerintem már kiderült, mi is volt a meccsen. :-( suxxx, a magyar foci így is egy szar, de EZ még rátesz egy... csillagrombolónyit :-)

Tamás: Köszi az egyetértést. Nekem volt egy barátnom Újpesten, egy utcára lakott az UTE pályától. Hát nem volt egy jó dolog az utcára menni amikor meccs volt. Inkább mást csináltunk. :-) Te is focipálya közelben laksz?

Töfröcsó: Te fogalmaztad meg szerintem legjobban azt, amire a többség gondol. De tényleg.

Üdv: Hellhammer

Töfröcsó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 26
Hopp fucku megelőzött...
Labrador Creative Commons License 1999.04.19 0 0 25
Ez igaz. Akkor marad a két géppuskasorozat térdmagasságban. Az elsőtől mindenki térdre esik, a második.... :)
Előzmény: fucku (23)
Töfröcsó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 24
Tudod ezzel az a baj, ha véletlenül arra jársz Te, vagy bármely szeretted akkor ezek a mocsadékok se téged se senkit nem fognak kímélni! Ezért inkább ennek acsürhének a teljes megsemisítése, felszámolása volna a megoldás.
Értelmezés:
megsemmisítés = letartóztatás, rendkívüli szigorral meghozott bírói itélet 8-10 év szigorított, vagyonelkobzás, pályabezárás, az egyesület játékjogának azonnali megvonása és természetesen mindezt az ilyen eseményeket követő 2 napon belül.

(és egy eltévedt kósza NATO tomahawk az üllő és megyeri útra ;-((()

Előzmény: Labrador (21)
fucku Creative Commons License 1999.04.19 0 0 23
Csak tudod az a gond ezzel, hogy a barmok nem csak egymást verik, hanem lehet, hogy téged is, ha épp arrajársz, és nem vagy 2 m, 130 kg színizom, szegecsekkel kiverve, napszemüveggel és biciklilánccal a jobb kezedben.
Előzmény: Labrador (21)
bakter Creative Commons License 1999.04.19 0 0 22
Előzetesben annyit, hogy sose voltam egy foci imádó, de a sportokat nagyon szeretem.
Ez a hétvége, ezzel a "csodálatos" idővel, arra kényszerített engem, hogy a lakásban rohadjak a tévé előtt.
Amikor megláttam a felvételeket teljesen elképedtem. Nem hinném, hogy embernek kéne nevezni, azt az illetőt, aki így viselkedik. Persze nem mondom én azt, hogy a rendőrök teljesen vétlenek lehettek, mert azért van nekik is vaj a fejükön és amit a tévében mutattak az természetesen csak egy "szemszögből" volt levetítve.
De ha valaki figyelmesen végignézte azokat, az láthatta, hogy a szurkolók walami állati módon viselkedtek. És persze, hogy nem voltak józanok, sokak kezében lehetett látni az aluminium dobozt a DREHER felirattal és azt is ki merem jelenteni, hogy némelyik biztosan még fel is tuningolta magát wmi fincsi kis "anyaggal"....
Mit mondjak még? Felfordul a gyomrom ezektől...
Labrador Creative Commons License 1999.04.19 0 0 21
Én a következő meccsre nem vinnék egy rendőrt sem, hadd üssék egymást a barmok!
Töfröcsó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 20
A fő okot én ismételten abban látom (mint azt már írtam számos ezen témájú topicban), hogy bizonyos politikusi körök ezt az egészet szándékosan támogatják. Egy megkérdőjelezhető elmeállapotú miniszter hogyan juthat olyan következtetésekre, hogy a rendbontásért a rendőrség a felelős? Dr Zetor olvasata szerint a rendőr azért túlórázik szombaton INGYEN, hogy leköpjék, fejbedobják, közlekedési táblával megdobálják? A 15%-ot csak ilyen szavazók segítségével lehet megszerezni a parlamentben? Aki ezt a huliganizmust állami sőt kormányzati tisztségviselőként pártolja az a többre érdemes jelenlegi államhatalmat és kormányt is mínősíti. A TV-ben látott képsorok roppant hasonlatosak voltak a bukaresti, vagy marosvásárhelyi bányászjárások képeivel. Szégyen! Szégyen ez az egész magyar foci. szégyen ami körülötte van. Most már a klubbok élén is tombol a politika sport-dilettantizmus (Újpest, FTC, Honvéd).
Ha itt demokrácia van, akkor a szombat esti nyilatkozatáért, Dr. Zetort a főparasztot, aki nyilatkozatával ráutaló módon a közrendet megzavaró huligánok védelmére kelt, valamint a demokratikus rend védelmében eljáró rendőrséget fenyegetően kritizálta, nem csak a kormányból és a parlamentből de az egész politikai közéletből is tűzzel vassal kiírtják!
Tamás Creative Commons License 1999.04.19 0 0 19
Hellhammer, újra egyetértek Veled.

Miért van az, hogy X napokon nem mehetek haza/akárhová azért, mert néhány fasz balhét akar csinálni??? Miért kötelesek a rendőrök eltűrni azt, hogy senkiházi patkányok balhézzanak, anyázzák őket stb.???

Ne tudjátok meg, milyen jó érzés volt látni azt a lovasrohamot, meg a tömegoszlatást... :-)

Úgyhogy megoldás: egyszer szólni, aztán
ÓLMOT BELÉJÜK - abból talán tanulnak.

U.i.: a Torgyán meg baszódjon meg. Arra is képtelen h. a Lányi haverjával megpofázza, hogy fogják vissza a saját szurkolóikat. Patkányok, patkányok...

fucku Creative Commons License 1999.04.18 0 0 18
Hé, Geci !

Tudod mit neked ?
A nevemet: fucku !
Ha nem ugatod az English-t, akkor magyarul: fákk jú !
Kis fasszopó kotonszökevény

Mr geci Creative Commons License 1999.04.18 0 0 17
Na,azért ti sem panaszkodhattok,és HAJRÁ FRADI!!!!

MrG

Előzmény: VIOLA BULLDOGS (15)
Mr geci Creative Commons License 1999.04.18 0 0 16
Ennyit a moderációról...
Miért kell ezt a topicot megszűntetni,történt valami?
Kérem világosítsatok fel,mert a nyitás óta nem volt módom megnézni.Ennyi joga egy topicnyitónak csak van,vagy nem?
Bezzeg a Fradi-MTK-t nem semisítettétek meg!
MrG
Előzmény: bgrbftby (11)
VIOLA BULLDOGS Creative Commons License 1999.04.18 0 0 15
Kiváncsi vagyok hány rendőrt fognak megbüntetni, hogy hagyták magukat ártatlan fradi "szurkolók" által megdobálni. A végén még bocsánatot is fog kérni a rendőrség mert nem hagyta, hogy néhány rendőrt meg Újpest szurkolót a fradista csöcselék meglincseljen.

Ami pedig T.J egykori válóperes ügyvédet illeti..... ne felejtsétek el, hogy a koaliciós szerződés alapján jövőre a kisgazdák jelölik a Köztársasági Elnököt. A személy pedig nem lesz meglepetés...... T:J.

Remélem azért nem lövet majd az ellene tüntetőkbe !!!!!

VIOLA BULLDOGS and DEMOKRÁCIA FOREVER !!!!!!

NagyAnd Creative Commons License 1999.04.18 0 0 14
Vagy legalabbis kiallitanam azt a hulye torgyant a rendorok koze az elso sorba, akiket kovekkel meg uvegekkel dobaltak. Csak nem adnek neki pajzsot...
Kivancsi volnek, akkor is kovetelne-e vizsgalobizottsag felallitasat a "rendori brutalitas" kivizsgalasara az a hulye torgyan, ha tortenetesen az ujpesti szurkolokat utottek volna...

Előzmény: Penta (13)
Penta Creative Commons License 1999.04.17 0 0 13
HI all!!

Hát a tököm ki van ezzel az egésszel!!!!!! (már ne haragudjatok)
Torgyánnal az élen! Becsületes (adózó+választó) polgár sétál az utcán és Torgyán bácsi csatlósai hálából szétverik a fejét+gépjárművét. Huhhhh baromi morcos vagyok!!!!!!
NÁTÓ!! Torgyánékat bombázzátok le de azonnal!!!!!!!

HJM Creative Commons License 1999.04.17 0 0 12
bgrbftby Creative Commons License 1999.04.17 0 0 11
T. hozzászólók!
Legyetek oly' kedvesek, ezeket a problémákat a drukkerkocsma külső fórumban megvitatni! Ha technikailag lehetséges az eddig beküldött hozzászólásokat átküldjük a Drukkerkocsmába.
A topicot holnap megszüntetjük.
feledekeny sztrovacsek Creative Commons License 1999.04.17 0 0 10
Na, ki nem tudja mi volt, itt megnezheti .
VIOLA BULLDOGS Creative Commons License 1999.04.17 0 0 9
ÉLJEN A MAGYAR RENDŐRSÉG !!!!!!!

VÉGRE VAN RAJTUNK KIVÜL VALAKI AKI FELVESZI A HARCOT A ZÖLD PATKÁNY HORDÁK ELLEN !!!!

AMI PEDIG A DICSŐ SPORT CLUB ELNÖKÖT ILLETI A MA ESTI HIRADÓBAN VALÓ SZEREPLÉSE UTÁN TALÁN CSAK ANNYT.....

MONDJON LE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heavy_D Creative Commons License 1999.04.17 0 0 8
Szerintem annyira egyszerü a megoldás. Be kell zárni az FTC pályát sőt még magát a szakosztályt is meg kéne szüntetni mert ez a magyar sport szégyene ami itt zajlik. A legnagyobb poén, hogy emberek arcuk eltakarása nélkül elö adásban üthetnek rendöröket, verhetnek szét arra járó autókat vagy csak viselkedhetnek úgy, hogy méh az edzetebb szerb népírtók is eltakarnák szemüket.
jpmaster Creative Commons License 1999.04.17 0 0 7
Hali!
Rendes - szokásos - verekedés + ilyenek?
Vagy valami komolyabb?
A focit én se szeretem (gyerek korom óta) valahogyan viszolygok tőle, megpedig nem a durvaságtól (jéghokiztam) hanem a kapcsolódó részeitől pl.: akik kimennek leállatosodni. A leg+döbbentő az volt, hogy az egyik ismerősőm kivitte a 11 éves fiát (3x először, utoljára és soha többet) egy UTE meccsre és egy közismert ember nem kifejezetten a magyar nyelv lexebb kifejezéseivel "szurkolt".
A k.... anyád és f... szopó b.zi volt a mondatkezdés, ugyhogy el is jöttek a 1/2időben.
A gyereknél is lejátszott a focimeccsre járás.
Csá:
JP
Előzmény: Hellhammer (6)
Hellhammer Creative Commons License 1999.04.17 0 0 6
Ja, megint volt balhé. Mikor nincs? Többek között ezért utálom a focit.
IMHO meg lehetne ezt oldani, csak a rendorség tehetetlenkedik. Én mondjuk akár közébük is lövetnék (nem a rendorök közé), de hát ebben a véleményben a személyes undor is benne van...
Üdv: Hellhammer, a radikális
Előzmény: jpmaster (5)
jpmaster Creative Commons License 1999.04.17 0 0 5
Szasztok!
Állitolag +int balhé volt a meccsen.
Tényleg?
JP

Előzmény: mash (3)
Mr geci Creative Commons License 1999.04.17 0 0 4
Ha kérhetném fejtsd ki bővebben(sajna nem tudtam ott lenni)...
Előzmény: mash (3)
mash Creative Commons License 1999.04.17 0 0 3
bocsika
most jöttem a meccsröl és nem néztem meg az új topicokat
Hajrá Fradi
tetű minden rendőr
Mr geci Creative Commons License 1999.04.17 0 0 2
Ha,ha,ha.
Előzmény: namam (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!