Keresés

Részletes keresés

gerely Creative Commons License 2001.06.05 0 0 101
Hello!
Van esély W2K alatt egy Gravis Extreme működésre bírására? Az ESS rész -magában- megy, persze akkor már inkább menne csak a GF1....
Modeller Creative Commons License 2001.05.06 0 0 100
A POProxy.exe a Norton Antivirus localhostra telepített POP3 szervere. Ezen keresztül szedi le a levelezőprogid a leveleidet. Ez azért kell, mert miközben átmennek rajta a levelek megnézni vírusra és szükség esetén blokkolja.
Előzmény: beszedes (58)
LordFinesse Creative Commons License 2001.04.21 0 0 99
>>>>Szóval a w2k nem igazán kompatibilis a win98-al?

Ezt hogy érted???? Valamit rosszul csináltal érzésem szerint, bár nemigazán tudom elképzelni, hogy egy telepítésnél mit lehet elrontani.

>>>>Mert állítólag directX is van alatta... Meg "játszani" is lehet.
Vagy ez csak tévhit a részemről?

Van w2k alatt is van directx, úgyanúgy a 8-as verzió a legfrisebb és játszani is lehet rajta mindent. Az elöfordulhat hogy rippelt játék nem megy.

Egyébként itt van egy másik, friss windows 2000 topic, hogy akadtál erre a régi re??? :-))))

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.21 0 0 98
felhozom a topicot, hátha okos ember is olvassa.

Szóval felraktam, múködött a háló, nem indult el a WindwosCommander 4.5, leformáztam. Egy órát telepítgettem, amikor kiderült, hogy egyik legfontosabb progim nem megy. kiirta, hogy nem win32 alkalmazás... Ezek után, az Asus kártya drivere, alaplap (Via minidriver 4in1), codecek a videókhoz, fel se került. Letöröltem az egészet.

Szóval a w2k nem igazán kompatibilis a win98-al?
Mert állítólag directX is van alatta... Meg "játszani" is lehet.
Vagy ez csak tévhit a részemről?

gufi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 97
1. Szedd ki a gombot
2. Vágd el a kábelt. Mellékhatás: néhány (104) másik billentyű nem fog múködni.
3. Vegyél máski billentyűzetet.

Na jó, a viccet félretéve, nem tudom. Tényleg szar lehet. Nekem szerencsére az insert fölött van, és az a 3x3 gomb közvetlenül a nyilak fölött. De én is kerestem rá megoldást, mert nekem is eszembe jutott, hogy mi van ha...

Nem tud valaki valamit?

Előzmény: RevenGe (96)
RevenGe Creative Commons License 2000.06.04 0 0 96
APM-et kapcsold be, akkor kikapcsolja magat az ATX haz. Hogy lehet kikuszobolni a billentyuzet Power gombjat? pont a del alatt van es mar nagyon sokszor szivtam vele.

Rev

Előzmény: djyangce (95)
djyangce Creative Commons License 2000.05.26 0 0 95
Sziasztok!

Sztori!
Újratelepítgettem ma a gépemet, ugyanis nem műxött rendesen a W95. Folyamatosan hibákat jelzett ki különböző programok indításakor. Felmerült bennem, hogy talán azért, mert amikor telepítettem már 2000 volt. Bejött, most minden tökéletes. Sőt. A W2K telepítése után azt vettem észre, hogy amikor ki akartam kapcsolni a gépemet, akkor a W2K nem rebootolt, hanem az "It's safe now to..." szöveg jelent meg! Rájöttem, hogy akkor telepítettem, amikor még nem volt visszaállítva az óra. Pusztán ennyi a megoldása, a nem túl veszélyes, de idegesítő problémának (legalább is AT házon).
Ezen kívül pl. nem kellett semmi különös ahhoz, hogy Adminként installálva az "All Users"-be kerüljenek a programok (ez előtte nem működött).

Yangce

_PiRO_ Creative Commons License 2000.05.26 0 0 94
Van mégegy Windows 2000-rel foglalkozó fórum is. Látogassátok meg a w2k problem-et!
djyangce Creative Commons License 2000.05.12 0 0 93
Nemtudom, hogy ez milyen szolgáltató lehet. Semmiféle különbség nincsen a kommunikációban. A modem az modem, főleg, ha a gép nem új, csak a szoftver lett rajta lecserélve. Vagy az nem értett hozzá, akit felhívtál.
Mindegy. Az a helyzet, hogy ha valamilyen internetszolgáltatóról van szó, vagy normálisabb zárt hálózatról, akkor nem hiszem el, hogy ez létezne. Punkt-um.
Előzmény: ttaarrllee (92)
ttaarrllee Creative Commons License 2000.05.12 0 0 92
Kösz a választ.
Szóval van egy WIN2000-em.
Van egy modemem.
Létrejön a kapcsolat a szerverrel. Fogad a gépem kb.100 kb-t és aztán többet nem.
A szomszédom beállításai ugyanazok, mint az enyémek.
Minden ötletet hálásan köszönök.
Előzmény: djyangce (87)
-aThom- Creative Commons License 2000.05.12 0 0 91
Hi!

1 hete használom a Win2000-et, nagyon megtetszett, de akadt máris egy problémám. A gép konfigja: PIII, 128MByte, ATI Rage Pro, ESS, COMPAQ CDROM, ADAPTECH AHA2940es SCSI kártya+YAMAHA 4416SX. A probléma az, hogy a SCSI írót nem tette be külön drive-ként! :( Minden hardware-t tökéletesen felismert. A winyómon 2 partíció van: C: FAT16 (2MByte), D: NTFS (8MByte). Az E: drive-on a CD-ROM helyezkedik... Elvileg (mint NT4-nél is ezt tette), F: Drive-ra be kellene "ülnie" a SCSI írónak, de nem teszi...:( Viszont megfigyeltem, hogy az USB, ATI RAGE PRO és az ADAPTECH SCSI kártya egy IRQ-n csücsül (IRQ=11). Viszont sehol se tudtam ezt változtatni... (meg a drive-ok jelölését sem... pl CD-ROM-ot X: -re tenni...) BIOS-ba külön IRQ-ra állítottam ezeket a hardware-ket, de WIN2000 akkor is IRQ11-re rakta mind3 egységet...
Tudtok rá valami megoldást? Hogy lehet WIN2000 alól hardwareknek az IRQ-ját megváltoztatni? Hogy lehet pl. a CDROM-ot X: -re "tenni" ???
Nagyon sokat segítenétek, ha sikerülne megoldani, mert WIN2000 tényleg prof. program, de ennélkül nem tudom használni... Tehetem vissza az NT4-et...

Előre is köxi !!!

ui.: WIN2000 Professional van telepítve

pfiszty Creative Commons License 2000.05.11 0 0 90
Udv

A W2000 állítólag tudja az NFS (Network File System) megosztásokat kezelni.

Felrkatam az összes hálózati cuccot, de nem tálálom ?!

Lehet, hogy h.l.e vagyok, de van vki aki tudja hol, s hogyan kell beállítani?
Pif

djyangce Creative Commons License 2000.05.11 0 0 89
Na, azért kíváncsi vagyok, hogy nem ugyanezt kapom-e válasznak, ha írok :-)))
Előzmény: RevenGe (88)
RevenGe Creative Commons License 2000.05.10 0 0 88
Hello ******,

Thank you for writing to microsoft.com.

We have forwarded your mail to the appropriate Microsoft group for review and response. Your comments are very important to us. By taking the time to write, you are helping us provide the best-possible products and services. Thanks again!

Sincerely,

Mae C.
microsoft.com Customer Support
----

kiraly, nem? :)

Rev

Előzmény: RevenGe (85)
djyangce Creative Commons License 2000.05.10 0 0 87
Talán, ha egy kicsit részletesebb lennél...
Ki akar kivel kommunikálni? Élénk fantáziám azt veszi ki ebből a szövegből, hogy Te otthonról akarsz valami szervert elérni (merthogy a szomszéd el tudja). De amit egyébként mondanak azt én sem tartom valószínűnek.
Talán, ha a szomszédodat megkérdeznéd, vagy megnéznétek, hogy mi van neki, ami neke nincsen?
Előzmény: ttaarrllee (86)
ttaarrllee Creative Commons License 2000.05.10 0 0 86
Felhívtam a szerver technikusát és az azt mondta nekem, hogy a szerverük nem alkalmas a Windos 2000-rel való kommunikációra, mert hiányzik valami hardver. Kérdeztem másokat, akik szerint ez hülyeség. A szomszédom tud Windows 200-rel forgalmazni velük, de én nem. Mi a fene lehet a baj?
RevenGe Creative Commons License 2000.05.10 0 0 85
hi,

írtam én is. felvazoltam nekik pontosan a problemat es megkerdeztem hogy mit ajanlanak. Majd meglatjuk hogy mit fognak valaszolni (fognak, az fix)

De ez alapbol nagy batárság

sebaj,

Rev

Előzmény: djyangce (82)
djyangce Creative Commons License 2000.05.09 0 0 84
Végülis egy Monitor switch is elég lenne, amivel (elvileg) két gépre lehet ráköteni egy monitort. Már én is böngészem az árlistákat, de asszem kimegyek Infóra is...

Köszi, yangce

Előzmény: Dr. Padre (83)
Dr. Padre Creative Commons License 2000.05.09 0 0 83
Szerintem egy ilyen szerkezetett megkapsz 5 -6 rpiért is.
Ha gondolod megnézem neked.

Padre

Ui.: internet használóknak:
nekem mindenhogy megy a net, ha gondolod segítek a beállításban, nem olyan nagy dolog.

djyangce Creative Commons License 2000.05.09 0 0 82
Meggondoltam magam.

Ugyan kipróbálni még nem próbáltam ki, de egy ilyen switch kb. 50 rugó, mint azt megtudtam. Akkor már inkább egy új monitor kellene, ami majd jó a következő géphez :-)
Amúgy meg fogok írni a picipuháéknak... hátha válaszolnak (Álmodj királylány...).

Yangce

Előzmény: djyangce (81)
djyangce Creative Commons License 2000.05.09 0 0 81
És ha nem lesz patch? Mer a Microfosnál könnyen előfordulhat az ilyen, mondván minekaz, majd megveszi a lámajúzer a nagyobb kártyát. Ha az meg nem megy bele a gépébe, akkor vesz új gépet. No meg akkor már vegyen meg ezt-azt.
Ha tényleg át kell ehhez dugni és nem csak külön kártyaként beazonosíttatni, akkor megteszi egy CPU Switch is, csak nemtom mennyibe kerül. De ez egy új gép esetén még jobban felhasználható, ha mondjuk az egyiket esetleg szerverként, vagy tűzfalként stb. akarod használni.
Előzmény: RevenGe (79)
RevenGe Creative Commons License 2000.05.08 0 0 80
eleg cseles. leszedtem az 1.0.2-es beta drivereket, abban a readmejeben semmi nem volt. azt hittem csak az 1.0.2 suxx, vagy kell ala az 1.0.0 (kisebb) es azt is leszedtem. Na annak a readmejeben volt.

Rev

Előzmény: djyangce (76)
RevenGe Creative Commons License 2000.05.08 0 0 79
dugjam at minden jatek elott a monitort? nem hangzik tul jol... En inkabb megvarom a hivatalos patchet (mar ha lesz)

Rev

Előzmény: djyangce (75)
ttaarrllee Creative Commons License 2000.05.08 0 0 78
FORD FAIRLANE-nek
Tehát létrejön a szerverrel a kapcsolat. Azután be kell írnom a felhasználő nevet és a jelszót. Ezt már igen lassan veszi be. Azután beenged a szerver a rendszerbe és én beírok egy címet. Alul az az izé, ami mutatja, hogy hány százalék jött le felkúszik kb. 20%-ra, de tovább nem, mert ott elakad.
Előzmény: Ford Fairlane (73)
Hisu44 Creative Commons License 2000.05.08 0 0 77
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, kinek műkdik valami játék win2k alatt.
Nekem sem az aoe2 sem nhl/fifa 2k nem műxik.
Az EA azt mondja, hogy a microsoft tehet róla.
A microsoftnál pedig nem válaszolnak...

Azoknak akiknek internet problémáik vannak azoknak üzenem hogy nekem is dial
up networingen megy csak a net a 2000 alatt.

Válaszokat előre is kössz.

Hisu

djyangce Creative Commons License 2000.05.08 0 0 76
Még1 kérdés:

Hol találtad az alábbi szövegrészt? A helpben?

Előzmény: RevenGe (74)
djyangce Creative Commons License 2000.05.08 0 0 75
Köszi szépen.
De ezexerint "elvileg" van megoldás ( The card must be installed in the same way as you would install a secondary 2d/3d board in a multi-monitor setup). Ha hazamegyek ki is próbálom, ahogy időm lesz rá.

Yangce

Előzmény: RevenGe (74)
RevenGe Creative Commons License 2000.05.07 0 0 74
hi

a voodoo2-es problemarol annyit, hogy sokaig en se tudtam mi a gaz. Aztan elolvastam a readme-t es kiderult hogy a win2k kernelje nem tamogatja a detached device nevu dolgot, ami a csak 3D-s kartyakat takarja (pontosabban a visszakotott eszkozoket) Ez ugye nagy szivas. Hogy lesz-e patch nem tudom. En nagyon remenykedem, bar vegre itt az indok egy TNT2 ultrara vagy egy G450-re :)

Rev

UI Az eredeti angol szoveg lenyege:

NOTE : Windows 2000 does not support the passthrough feature of the
Voodoo2. The card must be installed in the same way as you would install
a secondary 2d/3d board in a multi-monitor setup.

Előzmény: Atlantic (70)
ttaarrllee Creative Commons License 2000.05.07 0 0 72
HELP!
A WIN-98-amat kicseréltem WIN NT-2000-re,és most nem működik a modemem. Amikor eléri a szervert, akkor igen lassan működik a felhasználónév beírásakor, és amikor azt beírom, akkor meg nem jelenik meg egyik lehívott cím se.
anvin Creative Commons License 2000.05.06 0 0 71
Segítséget kérek!

Hol lehet találni outlook express tutorialt?
Létezik-e könyv az outlook expressről? Ha igen, hol lehet venni?
Köszönöm

anvin

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!