Keresés

Részletes keresés

Darwin Creative Commons License 2017.04.01 0 5 386

fvs Creative Commons License 2003.07.27 0 0 384
Próbálni inkább a Párom próbálta, de volt részem benne, igen. :) Szerintem az orális szex csúcsa, hihetetlen jó érzés! :)
F
Előzmény: Hobgoblin (368)
fvs Creative Commons License 2003.07.27 0 0 383
deep
F
Előzmény: Vadmalac az ebadta (382)


Vadmalac az ebadta Creative Commons License 2003.07.18 0 0 382
Deap throat - mély torok.
Előzmény: Hobgoblin (368)
Belo Creative Commons License 2003.07.13 0 0 381
Huh
Spaulding Creative Commons License 2003.03.21 0 0 380
Na kész vagyok :) Ez is fantasztikus volt! Hogy tudsz ilyen érzéki leirást adni?
Előzmény: Endorfin (362)
Spaulding Creative Commons License 2003.03.21 0 0 379
Gyönyörű volt ez a leírás! Szinte éreztem... :) Klassz vagy :)
Előzmény: cSiki (370)
petike23 Creative Commons License 2003.03.21 0 0 378
Hobgoblin: ld. a "Deepthroat - a melytorok technika" c topicot..

Peter

Előzmény: Hobgoblin (368)
szilvácska Creative Commons License 2003.03.13 0 0 377
Ezt még olvasni is jó volt :)))))))
Előzmény: Endorfin (362)
Endorfin Creative Commons License 2003.03.03 0 0 376
CornFake Creative Commons License 2002.12.27 0 0 375
uhumm,ezt enis tudom:)))
Előzmény: cSiki (370)
cSiki Creative Commons License 2002.12.20 0 0 374
:-PPPPP
Előzmény: Törölt nick (373)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.20 0 0 373
szerintem jobban örül, ha mutatod ...
Előzmény: cSiki (372)
cSiki Creative Commons License 2002.12.20 0 0 372
Megmondjam neki? ;-)
Előzmény: Törölt nick (371)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.20 0 0 371
irigylem a kedvesed ... :-)))
Előzmény: cSiki (370)
cSiki Creative Commons License 2002.12.20 0 0 370
Az a hölgy nem mondta, hogy tud még valamit? :-) Akkor folytatom:

"Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nö nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nö pedig kudarcként könyveli el magának.

Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belölünk kitünö oboázó. A
következökben pontosan ezt fogom elmondani nektek. Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra
szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heveröt választottatok.

Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akirol tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás. Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tarts a markodban a farkincát, majd halolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel.
Most húzd elö a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerüen
csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkát pedig a jobba.
Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szopásra. Körözz a
nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelödni. Most nyisd ki egy picit a szádat, hogy ezzel kínozd és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegot!
Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd! Gyözödj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belöle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a
folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz.
Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás elötti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, rekciót fog kiváltani párod farkában. Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni-mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba.
Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetöt. A kínzás persze nagyszerü... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidözve a középen levö lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szopjad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levö puha börrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az ö farka is!
Préseld végig a rudat és nézd meg, elöbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Ha pont a megfelelö módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod!
Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a puncidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést! Ezen a pontos sok lehetöséged van. Íme az egyik: csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretöd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó? Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok!
Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szopással megegyezö ritmusban.

És egy újabb dolog. Amellett, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen
más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettö marha jó érzés. Lehetséges persze,
hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira! Vedd csak a makkot a
szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a
férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok. A másik típus a hosszú, pásztázó
szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod.

Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerü érzés az elsö néhány vagy több alkalommal, de egy idö után ideje lesz a következö játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig. És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörü, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettöl a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz.
Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szopjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog. Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belöle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelö geci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebbol a nedübol és milyen messze ellö. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebböl tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belöle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy. Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernöje lenyeli a spermáját. Igyekezz visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz töle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát elöször a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le!

Egy másik, szintén izgalmas lehetöség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem
maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedüt engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörüséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylö ondót a makk felett. Ez is nagyszerü, buja látvány, számodra is és szeretöd számára is. Most egy olyan franciázást adtál elö partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni.

Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni téged. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nö közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És erröl s meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idösödsz.

A férfiak szerint az idösebb nök sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nö van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nöket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben.

Egy végsö megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: ne eröltessétek! Nincs annál szörnyübb, ha a nö fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernödnek kedve van hozzá, úgyis hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég idöt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernöd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következö szeretöddel.

A férfiak imádják, a nök élvezik. Hát akkor? Rajta! "

Előzmény: Endorfin (362)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.20 0 0 369
Extremitás... :)
És kicsit attól félek, hogy nem őszinte (igaz).
Legalábbis amikor a fiú elmegy, hogy kap a lány levegőt...? Vagy csak én nem kapok eleget az orromon? :)
Előzmény: Hobgoblin (368)
Hobgoblin Creative Commons License 2002.12.19 0 0 368
Pár oldallal korábban 'oo' leírt egy orális sex formát, amiről eddig még nem hallottam, de nagyon felkeltette az érdeklődésemet. A barátja ugyanis a torkán át lassan a nyelőcsövébe dugja a péniszét és ritmikusan mozogás után oda élvez el. Nagyon perverzül hangzik, de nagyon izgató is férfiszemmel. Próbálta már valaki ezt közületek. Szerintem ez elég ritka forma.
Előzmény: Nocturnal (367)
Nocturnal Creative Commons License 2002.12.14 0 0 367
Nekem ez volt életem első szexuális élménye. Igaz, hogy csak 34.5, de azért jó volt. Nagyon :) /én kényeztettem az aranyomat/

Szerintem egyébként sokkal kivitelezhetőbb valami, mint a klasszikus szeretkezés, mivel nem jár azzal az izgalommal, hogy lesz-e belőle gyerek - ami a mai fiataloknál egy elég erős gát a szex ellen. És ráadásul tapasztalatnak, felfedezésnek sem utolsó (elvégre ahol a száj, ott a szem is :)

Ti mit gondoltok erről? (úgy emlékszem ezt a szempontot még senki nem vetette itt fel)

Endorfin Creative Commons License 2002.12.11 0 0 366
Itt van a FRANCIA nyelvhelp...:)
biborheart Creative Commons License 2001.12.01 0 0 365
Azért az ember megválogatja hogy melyik puncit hajlandó kinyalni.És amikor érzed a csipos vagy kellemetlen izt a nyelveden, akkor hagyd abba.Tuti clamydia vagy candida.És kérdés hogy AKARSZ-e egyáltalán szexuális örömöt nyújtani a lányoknak?Mert ha nem szép fiú vagy akinek a testét szexuálisan vonzónak találják-akkor MINEK?
Majd a szépfiúk.Nehogy már azt higgyék a ribik hogy ok a fontosak...
Hahahaha Creative Commons License 2001.11.30 0 0 364
Hat a geci.fr nek tenyleg nem tul sok koze van a szexhez hiszen ez egy csoveket azokhoz valo illesztoket tartalmaz Viszont en a focimet emelnem ki miszerint a lenyeg a tokeletesseg ha egy holgy szaj munkaja tokeletes azt meg kell tartani mert ez egy igazi kincs
Endorfin Creative Commons License 2001.11.28 0 0 362

Mint arra az öreg rókák és ifjú titanillák is bizonyára emlékeznek, eme topic diszkutálta elsőként a felláció és vele szinkronban végzett kunninlingus gyakorlati kérdéseit.
Most mintegy felújítva, összefoglalva, avagy upgrédelve az eddigieket, olvassátok és fogadjátok meg egy nagy tudású hölgy tanácsait.

Íme.:)
Hé fiúk!

Nagyra becsüllek titeket, akik szerettek puncit nyalni, mert sajnos túl kevés van beloletek. Nem én vagyok az egyetlen no, aki ezt állítja. Ráadásul vagytok néhányan, akik ósdi iskolás módszerrel csináljátok a dolgot, vagyis nem túl jól, ezért talán jó segítség lesz ez a kis lecke.

Ha egy no ráakad egy férfira, aki "jó fejet" tud nyújtani, akkor igazi kincset talált, akit nem fog egykönnyen elengedni.

Az ilyen férfi ritka példány, ezzel tisztában van a no. Még a barátnoinek sem fog beszélni róla, mert különben ez a fickó lesz nemsokára a legnépszerubb férfi a városban. Tehát ne felejtsétek el: a legtöbb férfi jól tud dugni, ezzel semmi gond, de aki jól nyal, igazán nyeregben érezheti magát. A legtöbb no hiú, ha a testérol van szó. Még ha a világ legdögösebb nojével fekszel le, o akkor is aggódni fog, hogy tényleg tetszik-e neked. Mondd neki, hogy gyönyöru, beszélj arról, hogy melyik részeit szereted a legjobban, beszélj bármirol, de annyi bizalmat mindenképpen keltsél benne, hogy leengedjen a lábai közé. Állj meg egy kicsit és jól nézd meg amit látsz. Gyönyöru, ugye? Semmi más nem teszi a not annyira egyedivé, mint a puncija.

Én csak tudom, jó párat láttam és kóstoltam már. Mindenféle méretben, színben és formában találkozhatsz vele.Van, amelyik begömbölyödik, mint a kislányok punija és van, amelyik vastag, húsos, kikandikáló ajkakkal köszönt téged. Van, amelyik suru bozontok mögött rejtozik és van, amelyiket csak vékonyabb, átlátszó szor fed. Értékeld partnernod egyedi tulajdonságait és meséld el neki, mi teszi ot különlegessé. A nok általában sokkal verbálisabbak a férfiaknál, különösen szeretkezés közben.

A szerelmes szavak is jobban hatnak rájuk, vagyis minél többet beszélsz partnernodhöz, annál könnyebb lesz kielégítened ott.Tehát mindvégig, amíg csodás puncijával játszadozol, simogatod, beszélj róla! Most megint figyelj a puncira.Óvatosan húzd szét az ajkakat és szemléld meg a belso részeit. Meg is nyalhatod, ha akarod. Tágítsd ki a punci külsejét a tetejénél annyira, hogy megtaláld a csiklóját.

A csikló is mindenféle méretben lehetséges, ugyanúgy, ahogyan nektek is különbözo méretu a farkatok. A méret azonban nem határozza meg a no orgazmus-kapacitását. Ha kisebb a csikló, ez csak azt jelenti, hogy nagyobb része a felszín alatt van.

Ha bármikor megérinted a csiklót, mindig legyen nedves az ujjad. Megnyálazhatod, de a no testnedveit is használhatod. Akárhogyan is teszel, legyél biztos benne, hogy elég nedves az ujjad mielott a csiklóhoz érsz, mert az nem rendelkezik saját nedvekkel, viszont borzasztóan érzékeny. Hozzáragad az ujjad, ha száraz, és ez fáj! De most egyébként sem akarod megérinteni a csiklót.

Ehhez elobb még dolgoznod kell! Ha a no izgalmi foka nem elég magas, a csiklója túl érzékeny ahhoz, hogy avval játszadozz. Lassú ütemben közelíts a puncihoz. A nok, sokkal inkább, mint a férfiak, imádják, ha kényeztetik oket. A combok belso felülete a no leglágyabb pontja. Nyalogasd, csókolgasd, nyelved hegyével rajzolgass rá. Kerülj a punci közvetlen közelébe, majd lassan húzódj vissza. Ha kezd nem tetszeni a nonek, hogy nem nyúlsz már a puncihoz, akkor csinálod igazán jól.
Most nyald meg a comb és a punci találkozásánál levo völgyet. Temesd az arcodat az illatos bozótba. Ajkaiddal fésüld végig a punci nyílását, de ne nyomjad rá erosen. Evvel tovább izgatod partneredet. Miután ezt csináltad egészen addig a pontig, amikor a no már nem bírja tovább, és követeli, hogy többet és közelebbrol kapjon beloled, akkor tedd az ajkaidat a punci fölé... Csókold meg, óvatosan, aztán erosebben.
Most a nyelveddel válaszd szét az ajkait és amikor kitárul, fel és le futtasd végig a nyelved a punci húsos rétegei között. A kezeddel gyengéden tárd szét kissé jobban a combjait. Mindent, amit egy novel teszel, akinek a punciját fel akarod falni, gyengéden kell tenned. Dugd meg a nyelveddel! Ez kifejezetten jó érzés, és elszabadítja benne a poklot, mert mostanára már azt akarja, hogy a csiklójára fordítsd a figyelmedet. Figyeld csak! Nézd meg, hogy eléggé megmerevedett-e már a csikló ahhoz, hogy kibújjon a rejtekhelyérol. Nyald meg, ha igen. Ha nem látszik, még mindig lehet, hogy a felszín alatt várakozik rád. Tehát vidd a nyelved a punci tetejéhez és keresd, érezd a csiklót. Tisztán érezheted a jelenlétét.De még ha nem is érzed a parányi gyöngyszemet, elocsalogathatod az azt fedo bor nyalogatásával. Most nyald erosen és nyomd a nyelved a borhöz. Gyengéden húzd szét a punci ajkait és verdesd a nyelvedet a csiklóhoz, akár takarva van, akár nem. Ezt gyors ütemben csináld. Ennek a hatására a no lábai remegni fognak.
Ha úgy érzed, hogy már közelít az orgazmus felé, formáld ajkaidat O alakúra és vedd a csiklót a szádba. Kezdd lágyan szopni, és nézd a reakciót partnernod arcán. Ha bírja, szopd erosebben.Ha tetszik neki a dolog, szopd még erosebben. Menj vele. Ha a közeledo orgazmus feszültségében a levegobe emeli az ágyékát, mozogj vele együtt, ne akard leküzdeni. Tarts ki, és tartsd a szádat a csiklón, ne engedd eltávolodni tole. Ezt fogja mondani o is: "Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba!" Ennek pedig oka van, méghozzá az, hogy a legtöbb férfi túl korán megáll. Akárcsak a farokszopás, ez is olyasvalami, amit érdemes megtanulni, méghozzá érdemes megtanulni jól csinálni. Ismerek egy férfit, aki gyengén kúr, egyszeruen gyengén, de úgy tud puncit nyalni, ahogyan senki más az ismeruseim között, és neki soha nem okoz gondot egy randi összehozása.
A lányok odavannak érte. De térjünk vissza a puncinyalásról szóló leckéhez. Van még valami, amit megtehetsz a no élvezetének fokozása érdekében: ujjazhatod, amíg o puncinyaló tehetségedet élvezi. Ujjazhatod elotte, közben, vagy utána, biztos, hogy tetszeni fog neki. A csiklót körülvevo erogén zónán kívül van a nonek még egy különlegesen érzékeny pontja, a vagina padlásánál. Ennek dörzsölodik a farkad dugás közben. Nos, mivel a farkad elég messze van a szádtól, az ujjaidat kell használnod a dugáshoz. Két ujjal kefélj, mert egy az túl vékony volna, három pedig túl széles, és nem érnének be elég mélyre. Ügyelj arra, hogy nedvesek legyenek az ujjaid, hogy ne irritáld a no borét. Csúsztasd be oket, eloször lassan, aztán kicsit gyorsabban. Ritmusosan kefélj az ujjaiddal.
Csak akkor gyorsíts, amikor o is így tesz. Figyelj a légzésére. Tudatni fogja veled, mikor mit kell tenned. Ha egyidejuleg szopod a csiklót és ujjazod a puncit, sokkal több inger éri a not, mint amit egyedül a farkaddal tudnál nyújtani. Tehát számíthatsz rá, hogy ettol nagyon felizgul a szeretod. Ha bármilyen kételyed van, ellenorizd a szimptómákat. Minden no egyedi. Lehet, hogy a mellbimbói már akkor megkeményednek, amikor elkezd izgulni, de lehet, hogy csak az orgazmus hatására. Lehet, hogy a teste elpirul vagy reszketni kezd. Ismerd meg partnernod szimptómáit és ezáltal érzékenyebb, jobb szereto leszel. Amikor elkezdodik az orgazmusa, eszedbe ne jusson eltávolodni a csiklótól!
Lógjál rajta egész végig! Amikor a no izgalmi foka csökkenni kezd az orgazmus után, told ki a nyelvedet a csikló alsó része mentén, de ajkaiddal még mindig takard a tetejét. Mozgasd a nyelvedet ki-be a punciban! Ha az ujjaid is bent vannak, mozgasd azokat is egy kicsit, de csak óvatosan, mert most minden fokozottan érzékeny. Ha helyesen játszod ki a kártyáidat, ismételt orgazmusokat érhetsz el ezzel a módszerrel. A no az orgazmus után még egy teljes óráig izgalmi állapotban marad.
Az utolsó tanács, amit adhatok, a következo: Miután kielégítetted partnernodet, tedd a rabszolgáddá azáltal, hogy a legalaposabb puncinyalásban részesíted, amit valaha is kapott. Ne hagyd most még magára! Beszélgess vele, simogasd a testét, kényeztesd a melleit, morzsolgasd a mellbimbóit. Csendesen folytasd a szeretkezést egészen addig, amíg teljesen le nem csillapodik az izgalmi foka.

A férfiak elélvezés után pillanatokon belül el tudnak aludni anélkül, hogy bármilyen hiányérzetük lenne. A nonek viszont természetébol fakadóan szüksége van szeretoje gyengédségére és figyelmességére a szexet követo rövid idoszakban. Az orális szex lehet a legélvezetesebb szexuális élmény. Olyan, amilyennek csinálod. Szakíts rá elég idot, gyakorold rendszeresen, fordíts figyelmet szeretod jelzéseire, és ami a legfontosabb: élvezd, amit csinálsz!

*****....ahogy a csillag megy az égen, csak úgy érdemes....:)

Endorfin Creative Commons License 2001.06.01 0 0 361
..ha valaki esetleg franciázni szeretne...:)

http://www.geci.fr/

:)
Endorfin

(a webcim nem kamu, létezik)

Oranje Creative Commons License 2001.04.29 0 0 360
Szia, Endorfin!

Kosz a versiket (vagy mit), ezt a nagypapam is mondja neha, egy par poharka bor utan, csibeszes mosoly kisereteben.

Oranje

Előzmény: Endorfin (359)
Endorfin Creative Commons License 2001.04.28 0 0 359
Na jó,akkor most franciázzunk egy kicsit:

Que est que ce est:
papü lapadon, labansz őr,
möszjő radö la nőre,
madame sikitde tűri

Endorfin

Zs4zet Creative Commons License 2001.02.14 0 0 358
Nekem úgy rémlik a farncia betegség - szifiliszt a franciák náplyi (vagy csak simán olasz) kórnak hivják.
(A nemzet biztos, a betegség pontos neve nem, a forrás Merle családregényfolyamának az egyik kötete volt.)

Zs4zet.

Előzmény: Törölt nick (355)
RogerWilco Creative Commons License 2001.02.14 0 0 356
Az speciel nem jut eszembe, bár valami spanyolra hivatkozás rémlik nagyon halványan.
Hasonlóképpen - ugye lehet "angolosan távozni" Az angolok szerint ez "take the French leave"
Előzmény: Törölt nick (355)
patty Creative Commons License 2001.02.13 0 0 354
Hát én ezt máskéő tudom.
Endorfin Creative Commons License 2001.02.13 0 0 353
libuci,
a "french kiss" kifejezésből kiinduklva feltehetőleg angol hatásra terjedt el a "franciázás" mint magyar kifejezés.

Endorfin

Előzmény: libuci (350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!