Keresés

Részletes keresés

XNC Creative Commons License 2020.11.15 -1 1 65

"21 éves a topic nem semmi:D"

 

A TV2 meg 23 éve indult.... Azóta lehet elégedetlenkedni a műsorával.

Bár amíg tartott a beetetés addig nyomtak filmeket, ma meg már a saját készítésű szarjaikkal van tele.

Előzmény: kelso82 (63)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.15 -4 0 64

A "Szombat esti láz" topikban találod a hozzászólásokat! 

Előzmény: kelso82 (63)
kelso82 Creative Commons License 2020.11.15 -1 0 63

21 éves a topic nem semmi:D

Az előtted lévő hsz meg 14 éves:)

 

De ,hogy válaszoljak:én nem néztem még egy adást sem, már amennyiben erre a mindenki táncolosra gondolsz.

Gondoltam mikor indult, hogy majd belenézek vmelyik adásba, de sosenem történt meg:D

Előzmény: XNC (62)
XNC Creative Commons License 2020.11.15 -2 0 62

Most nem nyitok külön topikot ennek a műsornak, amely jó eséllyel pár hsz után elhalna;

de komolyan kérdezem: ezt a táncolós marhaságot van aki nézi??

 

Az ilyennek mi van az agya helyén?????

Replay Creative Commons License 2007.01.01 0 0 61
Gondolom ki volt rakva a 12-es karika, de az is lehet, hogy 16-os. Ki is írják, el is mondják a szokásos szöveget, hogy csak szülői felügyelettel, stb. Innentől szerintem már Tied a felelősség, ha engeded nekik megnézni.
Előzmény: pdani79 (59)
pozsoka Creative Commons License 2007.01.01 0 0 60
Állítólag erre van igény sajnos,és ez még csak a kezdet,lesz ennél rosszabb is.
Előzmény: pdani79 (59)
pdani79 Creative Commons License 2007.01.01 0 0 59

Már unalmas lehet a sok szemét a mai világban, de mindíg van valami ami újabb mélységeket tár elénk. aki esetleg nem látta volna a mai aktívot: A végén volt egy "kandi kamerás"  rész, ahol Dundika éppen egy fotózáson volt, behajtó emberek érkeztek, mindenkit sakkba vágtak, üvöltöztek a tulajdonossal, molesztálták a drága "művésznőt", majd a végén a szeme láttára lelőtte a tulajt. Miután a lány már azt sem tudta hol van, sírt, elárulták neki, hogy ez csak egy kedves kis ártatlan átverés volt. (A végén meg persze vihorászott egy nagyot, a legtöbb ami elvárható tőle). Ha csak magammal törődnék magasról tettem volna az egészre, megnéztem volna, elszörnyülködtem volna és továbbkapcsolok. Ilyen standardok szerint és között kell felneveljem a gyermekeimet? Nem lehetünk ott lépten nyomon felvigyázva, hogy mit néznek, egyre több szánalomra sem méltó szemét lep el minket, komolyan erre van igény? Mi lenne ha én is csinálnék egyszer egy ilyen fergeteges bulit, a gyerek előtt látszólag kibelezem az anyját, majd miután ideggondozó szanatóriumba került leszedálva, elmondom neki, hogy ez csak egy kis poén volt, jó hangosan kacarászik két napig és él tovább boldogan, meséli lépten nyomon, hogy apa milyen csodálatos. Milyen értékrendek szerint élnek azok akik kitalálják a hasonlóan szórakoztató műsorokat? Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy felnőtt emberek agyszüleményei.

Magnat Creative Commons License 2003.06.17 0 0 58
Á, eszükbe sem jutott. Viszont most már én is kíváncsi lettem, mennyi maradt le belőle, holnap megnézem, dvd-n milyen hosszúak a lemaradt chapterek.
Előzmény: savanyujoska (57)
savanyujoska Creative Commons License 2003.06.17 0 0 57
Szvsz nem tíz perccel vágták meg.
A film asszem önmagában három órás, most viszont a reklámblokkokkal együtt volt ennyi.
Pofátlan szarházi banda.
Elnézést kértek már?
Előzmény: Magnat (51)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2003.06.15 0 0 56
Nem is ertem, hogy mi vezerelhette oket. Egy ejfelkor vegzodo film utan mi olyan fontos kovetkezhet, hogy vagni kell a musort? Nem volt elo sportkozvetites, orszagos jelentosegu hirt sem jelentettek be. Esetleg mentek volna mar haza a dolgozok, vagy olyan sok reklamot tomtek a szunetekbe, hogy nem maradt hely a filmnek maganak? Ugy tunik, hogy fontosabb a reklamok pontos sugarzasa, mint a musore, csak azt felejtik el, hogy a nezok a musor miatt nezik meg a reklamot is...
Előzmény: Magnat (53)
Magnat Creative Commons License 2003.06.14 0 0 55
aminek a Port szerint mennie kellene.
Előzmény: Magnat (54)
Magnat Creative Commons License 2003.06.14 0 0 54
Termésuetesen most sem az megy, aminek a Port menni kellene. A Talpig pácban c. sorozatot egyszerűen kicserélték vmi fracia werkfilmre. Mondjuk a Teletextben már az van, de akkor is. Menjenek a picsába.
Magnat Creative Commons License 2003.06.14 0 0 53
Az. Ha fél óra nem is, de azért elég sok. Én nem is tudom, h ilyet 1általán lehet-e csinálni. Mármint szerzői jog szempontjából. Írtam is nekik, de szerintem b@sznak válaszolni.
Előzmény: Alejandro DeSilva (52)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2003.06.14 0 0 52
Pontosan, en se hittem a szememnek, hogy egy jelenet vegen egyszeruen csak zarokep, majd bejelentik a kovetkezo musort. (bar en azt hittem, meg legalabb fel ora van hatra) Hihetetlen.
Előzmény: Magnat (51)
Magnat Creative Commons License 2003.06.13 0 0 51
Sziasztok,

én még sosem írtam a TV&R-be, de ez a mai eset annyira felháborított, h most mégis megteszem: a ma este sugárzott Minden héten háború c. film utolsó kb 10 percét egyszerűen _levágták_! Ráadásul pont a film csattanója veszett el így! Aki esetleg nem ismené, Al Pacino, mint edző közli Bomba Beaman-nel, a csapat menőjével, h mennyire fog neki hiányozni a köv. szezonban, merthogy ő elmegy a csapattól. Itt szépen elvágták. A maradék 10 percben aztán megtud6tuk volna, h Al Pacino mégsem hagy fel a szakmával, csak elszerződik Új-Mexikóba, és magábal viszi Beamant is, jól pofára ejtve ezzel cameron Diazt, aki a csapat tulajdonosaként végig szopatta Pacinot ... egyszerűen nem találok szavakat, sem magyarázatot ... felháborító. (dvd-n nekem a rendezői változat van meg, de ezt a részt moziban is leadták, + Hobon is, szóval tutira nem ez az ok. de akkor mi?) 1ébként már máskor is volt hasonló eset, de sem a filmet, sem a csatornát nem jegyeztem meg akkor.

gyoz_tesh Creative Commons License 2001.02.06 0 0 50
Én pont ezért nem nézek soha filmet a Tv2-n, mert szar a szinkron. Így inkább ne is vetítsenek mozifilmeket szerintem! Ilyen nyálas szinkronnal minek?
Előzmény: züfec (49)
züfec Creative Commons License 2001.02.06 0 0 49
Na ez az!

Újraszinkronizálnak!!!!

MINEK???

Hanyadik Eddie Murphy filmnek veszik már ki az élét a kimoderálással? Nem veszik észre, hogy a trágár szavak nélkül a film elveszti a lényegét?

Most megy a Harlemi éjszakák. Szállóigékké vált egy-két mondata, és ez most HIHETETLENÜL BÁRGYÚ BÉNA SZAR LETT!!!! MEGERŐSZAKOLTAK EGY FILMET!

Aszongya: Én ugyan nem adom el!
Eredetiben: Nem adom el neked te buzi!!!

Jóisten, hányszor mondtuk ez utóbbit egymásnak, mikor gyerekek (nagyobb gyerekek) voltunk:))) Szép emlékek, amit tönkretesz ez a köcsög TV adó.

Eddig a legrondább szó az volt benne, hogy szar!!! El tudjátok ezt képzelni egy Eddie Murphy filmről? A rohadt anyját ennek a tetves köcsög TV-nek. UTÁÁÁÁÁÁÁÁLOM!!!!!!!

Előzmény: Commander Pepe (48)
Commander Pepe Creative Commons License 2001.01.08 0 0 48
Sziasztok!

TV2. Ez a pár betű,ebben a kombinációban elég, hogy az
életkedvem elmenjen. Ez a legszarabb adó, ami ebben az
országban valaha volt. Miért?
Hasonlítsuk össze az RTL-lel. Az RTL se a mintája az
ideális TV adónak, de még mindig sokkal jobb.
Nem olyan hosszúak a reklámblokkok, és nincs is olyan
sok.Jobbak a sorozatok, és a filmek is.
Ők legalább leadnak valamit a TV3-as örökségből.
Nincs ANNYI brazil sorozat, és nem hívják meg a szereplőket
a Dáridóba, mert az sincs. Vigadó volt, de Jimmy távozása
után már az sincs. Mellesleg a Dáridónál meg Lajcsinál még
az is jobb volt.Nincs annyi pocsékul újraszinkronizált film
se.Nincs az a bunkó riportergárda ami a TV2-nél (Pálffy,
Sváby, Jakupcsek stb.) Nincs multimilliomos, gyerekszáj,
napló, jó estét magyarország.
Na elég,mert sosem hagyom abba.

Sziasztok

chromax Creative Commons License 2001.01.02 0 0 47
Attól hogy neked meg az ismerőseidnek nincs ilyen kütyüjük, másnak még lehet...mivel Magyarországon elég sok háztartás van, és vannak megfelelő statisztikai módszerek, amivel elég kis mintából lehet megbecsülni a teljes lakosság tv-nézését elég ha egy bizonyos kiválasztási szempont szerint kevés helyre tesznek ilyet.
Előzmény: rayn (43)
Chris Kiki Creative Commons License 2001.01.02 0 0 46
Az Rtl-en meg az Elet mindig dragabol annyi reszt kivagtak, hogy mar erthetetlen/elvezhetetlen volt. Miert kell ezt csinalniuk??
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.02 0 0 45
Mi ez a bohóckodás, hogy a logójuk alá odaírják az évszámot: 2001? Semmi értelme.
rayn Creative Commons License 2000.11.26 0 0 44
A múltkor kezembe akadt egy Blikk. A címoldalon: mittudomén hány százezren kapcsoltak át Jimmyről Rexre. Most el lehet képzelni, hogy ezt olvassa egy átlag ember, és elkezd dolgozni a tudat alattija. Ezt nézik a többiek is? Akkor én is nézem!

Az utóbbi időben más "statisztikai" adatok is nyilvánosságra kerültek, amik óriási mértékben befolyásolják a közvéleményt. Emberek! Mi van itt?!

Mai Magyar Hírlap: egy grafikon ami a pártok népszerűségét mutatja....

Na ezek után no comment.

rayn Creative Commons License 2000.11.26 0 0 43
Nálam a TV2 és az RTLKLUB szintén 1 kutya. Néha mikor kapcsolgatom a TV-t nézek egyikből is, másikból is. Érdekes, hogy mindkettőben furcsán beszélnek. Mintha egy másik bolygóról jöttek volna! Beszél - szünet - beszél - szünet...
A másik dolog az a megtéveztő szöveg. Bizonyos keretek között azt mond, amit akar: "Csigatévé Magyarország vezetőtelevíziója..."

A nézettségi adatokat, meg tuti, hogy nem a nézőktől tudja, mert nekem még egyik ismerősőmet sem kérdezték meg milyen TV-t néz és egyik ismerősőm sem rendelkezik a nézettséget mérő berendezéssel!

A lényeg az, hogy most divatba jött valami újszerű közvéleményt befolyásoló módszer, ami hamis adatok közzétételén alapszik. Sajnos ezt a módszert nem csak a TV használja.

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 41
nulla erekció
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.22 0 0 40
elég hatásvadász és görény műsort rittyentettek ma estére (gyerekkórház - Ungarische vészhelyzet)

tétova kísérlet a Reality TV című gusztustalanság bevezetése felé

iscloz Creative Commons License 2000.10.21 0 0 39
Nem tudom, ki hogy van vele, de az osztálytalálkozó ez az egy adása után máris tarthatna egy jó hosszú szünetet.
Kinek az ötlete volt Ciccolina? Mert aki ezt kitalálta az nem épelméjű!
_TomTom Creative Commons License 2000.10.21 0 0 38
Gondoltam, felhozom ezt a topic-ot -- bár márciusi, de jó címe van :-) --, hogy újból ejthessünk pár szót arról, hová is süllyedhet a kereskedelmi televíziózás. A múlt héten még azt gondoltam, a mélypont a mindenkori péntek este, amikor Lagzi Lacsi és Jimmy küzd a nézettségi kvótákért, de nem... ;-)

A legutóbbi (ha ez a címe) Osztálytalálkozó szvsz annyira rossz volt, hogy végig kellett nézni, dacolva az agyhalállal is.

balooo Creative Commons License 2000.03.10 0 0 37
Kedves gixxx man!Sajnos a kereskedelmi televíziózással azok a dolgok amiket leírtál vele járnak!Az állandó harc a nézettségért ,a reklámok,mind mind a verseny s a létfentartás miatt vannak. Sajnos az is igaz, hogy annak, hogy a siker filmeket,műsorokat mindig az ellenfél ugyancsak sikerprodukcióival szemben adják, a legnagyobb a vesztese a néző!!!!!!!!
De azért egyett ajánlhatok neked: ha állandó időben , ugyanazon a helyen vetített műsorokra, filmeker vágysz akkor nézd a MAGYAR TELEVÍZIÓ műsorát!
Gixx-man Creative Commons License 2000.03.09 0 0 36
Az en szememben a tv2 ill. az rtlklub azonos besorolast kapnak, valahot ott lent a beka feneke alatt. Neha az az erzesem, hogy, ha nincs hir, akkor mennek es csinalnak. Undorito szenzaciohajhaszas az egyesz, es nem csinalnak mast, mint egymast cseszegetik jobbra-balra. Pl.: az rtlklub vetiti a Veszhelyzetet. eddig korrekt. Na most a tv2 a sorozat vege fele azonos idopontban (mikor maskor?) el kezdi vetiteni a Profilert, amit legalabb annyira imadok, mint a Veszhelyzetet. No mondegy... akkor nezem a Profilert. De aztan az rtl-en vege lett a sorozatnak, es mino meglepo a tv2 a Profilert egy hettel kesobb eltokitette a francba, hogy azota se talalom. Vigasztalas keppen (en igy ertelmeztem) folytattak a Sentinelt szerdan. Mar kezdtem orulni, hogy van mit nezni, errefel azt is eltuntette. Most mar nincs mit nezni a tv2-n. Javaslom, szuntessek be a tv2-t es az rtlklubbot, es mentsek meg a tv3-at!

Ennyi.

nobodybuilder Creative Commons License 2000.03.09 0 0 35
Én azért szeretem a tévékettőt, mert amíg oda nem ment elnöknek Pintér, addig a Kossuth rádió Reggeli Krónikáját vezette néha. Na az a műsor nekem fix reggeli pont (nem tehetek róla ... :-) és elég vacak (mostanában) amúgy is. Amikor Pintér volt benne, akkor egyenesen hányni kellett tőle. Köszönöm, tévékettő, hogy elvitted a Pintért! :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!