Keresés

Részletes keresés

bcsi Creative Commons License 1999.04.09 0 0 23
Amikor jóindulatuan bemész az önkiszolgáló irodájába, és szólsz a vezetőnek, hogy a plafon ázik a cukros - lisztes polc fölött.
Ezerrel megköszönik, majd udvariasan kísérnek a kijárathoz. A sorban álló
tömeg pedíg csak nééééééz.....És gondolkodik. Na ezt kísérik a megvető pillantások.
Előzmény: pink (22)
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 22
hurrá,
megérkezett az első fecske (avagy második kör: milyen ciki másokat cikizni :) de a törzsasztal pont hogy túl pozitív, ezért kell egy kis negatif ellensúly ;)
autóügyben viszont jól kiokosítottatok. ehhez a témához abszolúte nem értek.
egyébként ez a tarisznyás/zsíroshajú/szeressetek-a-lelkemért típus mostanában annyira nem jellemző. az egyetemista fiúklányok nagy része normálisan öltözik, legalábbis amit én látok belőlük. pár éve beette magát ez a sztereotípia, hogy minden bölcsész csaj tarisznyás, etnoruhás kis patkány, haja zsíros csomókban lóg és szeret látványosan baudelaire-t olvasni a villamoson. ez a típus szerintem pont kihalófélben van.

mégegy ciki: azok a zenék, amikor az udmurtiai/tanzániai/amazonasparti törzsi varázsló kántálása alá keverik a középtempós tucc-tuccot. na az egy vicc.

Előzmény: hzolee (17)
hzolee Creative Commons License 1999.04.09 0 0 21
persze, meg az mar a futomuvet is nyirja. nekem nincs kiforditva, csak kijjebbrakva egy centire. gombfejcsere ezerrel.
Halászkirály Creative Commons License 1999.04.09 0 0 20
hzolee: a kifordított felni lehet, hogy stabilabbá teszi a kocsit, de hogy qrvára életveszélyes, az is biztos! Egy nagyobb kátyúnál már reped, a következőnél már törik...
A háromküllős alufelniből pedig már tényleg Dunát lehet rekeszteni! (Nekem hatküllős van...) :)
hzolee Creative Commons License 1999.04.09 0 0 19
hordol=hordok
hzolee Creative Commons License 1999.04.09 0 0 18
csakazéris kilógok a sorból, leírom rajtam mi a ciki. amióta nem futok, hízik a fejem. fejre hízok. hajpiszkálás. rozsdás a kocsi. ez főleg ladáknál ciki. ciki, ha nyiszorog a kormánymű, bár most nem. ciki, ha legyorsulok vele egy 16szelepes asztrát. ciki, ha az autó a testem kiterjesztése. ciki, ha a cég előtt az utcán kell könyékig zsírosan szerelni, hogy hazajussak vele. ciki ha második hete hordol egy farmert, mert lusta voltam mosni.
na.
hzolee Creative Commons License 1999.04.09 0 0 17
jajmá, ez a topik nagyon jó, remek lenyomata a t.asztalnak.
hogy mi ciki. Itt mindig a fikázás megy. Számoljátok össze, hány fikázótopik van.
minden ciki ami nem *ÉN* vagyok, igaz?
ciki minden autó, ami más mint az enyém.
ciki a festett haj, mert az enyém eredeti. ciki a smink, mert én ügyetlen vagyok, hogy megcsináljam, ezért nem is rakok magamra. Konditerembe járni is ciki, mert szégyellem a ványadt testemet a kajak manuszok között. Meg szoliba, mert én sosem merek bemenni a bombanők közé szürkeegér létemre. Szerintem meg ez a ciki. Aztán egymást erről nagyközösen meggyőzni. Szürke cuccokban meg eltebölcsészkaros tarisznyával görnyedten járni smink nélkül szimpla hajjal, mert én olyakirvaintelligensvagyok, engem a lelkemért szeressenek - ezzel meg is magyarázom hogy miért nem törődök magammal. Ez a q. ciki. Meg a magam előtt átölelve tartott dosszié (iskolacucc), hogy jajdefelsőoktatott vagyokénéppen. Ciki ilyenkor egy t-vel írni azt, hogy "kellett".

Halász, a kijjebbfelni stabilabbá teszi a kocsit. Mici, a háromküllős azért ciki, mert mindenkinek az van. Nekem meg nincs.

Namost, hogy leírtam hogy ez a topik miért ciki, leírom, hogy szerintem mi a ciki.
A háromküllős alufelni az az. Mert nem drasztikus a kinézete hanem olyan kerekített-gömbölyített mint ezek a mai kocsik. Ciki a fehér opelasztra (a rencerváltás ladája). Meg a piros széria szuzuki (előzőnek a trabija). Akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem, de ezt persze senki se hiszi el nekem mert mindenki ezt mondja aztán befizet részletre.
Az is ciki, mikor fehér ingen átsejlik az atleta triko.
Meg az, amikor 1 gádzsi felöltözik q egyénien (azaz tucatmódon) - ez még nem ciki, csak az, hogy: - rádnéz ilyen "énvagyok ám a legjobb nő, hát te ki vagy kisfiam, lenézek rád innen fentről."
Ciki vörösboros kólát vedelni a közgázpincében, aztán másnap azt mondani "de jól szórakoztunk". Ciki a piálást "szórakozás"nak nevezni.

Ciki, hogy írtam ebbe a topikba.

z.

Micimackó Creative Commons License 1999.04.09 0 0 16
Gondoltam, hogy nem hagyod szó nélkül. :-) A rád váró események fényében persze nem is csodálkozok. Kezded trenirozni magad az "úgyis az enyém az utolsó szó" c. házastársi vetélkedőre ? ;-))
Előzmény: kockasfulunyul (15)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.04.09 0 0 15
Mi bajod van a farkammal? Az mindenhol jól néz ki: :)))
Előzmény: Micimackó (13)
Halászkirály Creative Commons License 1999.04.09 0 0 14
Dulifuli: hogy mi!???? A Spice Girls nem ciki???
Nem is olyan régen láttam egy Elton John Live Show-t, ahol híres brit zenészek és sportolók is felléptek a műsorban. (Dumáltak és énekelhettek is). Az egyik dalát a Spice Girls-szel énekelte el élőben Elton John. Mondanom sem kell, kész katasztrófa volt. (Nem is kaptak igazán tapsot).
Még a focistáknak is tisztább hangjuk volt, mint a Spice Girls-nek!
Blama.
Micimackó Creative Commons License 1999.04.09 0 0 13
A belső tükrön a rózsafüzér teljesen helyénvaló viselet Dácia esetén. Ahogy azt a kocsit a románok összerakták, tényleg csak az imádság tartotta egyben.

Nagyon ciki nyuszifarok vagy más ilyen kis szörme az antennán vagy a belső tükrön.

Előzmény: Halászkirály (11)
Dulifuli Creative Commons License 1999.04.09 0 0 12
Nem tudom, hogy a Spice Girls miért ciki. Szerintem jól csinálják, amit csinálnak. Egyébként én is meglehetősen utálom, ha valaki egy nicknév mögé bújva bunkózik. Ezen kívül azt is, amikor mindenféle mű dolgokat aggat magára. Például az erős smink és hajfestés a nőknél, vagy a sok ékszer a férfiaknál. Egy igazi férfi max. órát és jegygyűrűt visel. Esetleg még egy szolid nyaklánc belefér.
Ja, és ha valaki már messziről "illatozik", az is elég ciki.
Előzmény: Halászkirály (5)
Halászkirály Creative Commons License 1999.04.09 0 0 11
Na igen, ezek az autós dolgok egy külön kategóriát is képviselhetnének...
Nem tudom, milyen idősek vagytok, de volt idő, amikor bizonyos kelet-európai gk-típusokhoz törvényszerűen klappolt egy bizonyos ismertetőjegy is. (A kívételek minden esetben erősítették a szabályt!) Pl:
Wartburg - középkorú, sokszor már idősödő kalapos úrivezetővel
Dacia - a belső visszapillantó tükrön rózsafüzérrel
Skoda - Rallye-felírattal a szélvédőn
Kispolski - nagyonszőke és agyonsminkelt hölgyvezetővel
Lada Niva - kifordított Volga-felnikkel (hogy így széleskerekűnek tűnjön)
bcsi Creative Commons License 1999.04.09 0 0 10
ÓÓÓÓÓÓÓriási.....)))))))))
Előzmény: pink (9)
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 9
helyesbítek: 90%.
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 8
ki ne felejtsem: KERTITÖRPEEEEEE!!! , műanyag galambok a kerítésrudakra applikálva, gipsz petőfi-szobor a kertben (esküszöm láttam már ilyet), gipszvénusz/ámor/ezek mutációi, limarával/impulse-zal befújt művirágcsokor, párválasztó műsorok, tiniújságok lelkisegélyrovata ("ülj le beszélgetni a szüleiddel" :), halszemobjektív a hip-hop videóklipek 9%-ában.

kezdek nagyon negatif lenni.

Micimackó Creative Commons License 1999.04.09 0 0 7
Majdnem mindennel egyetértek amit írtál Halászkirály, de én a háromküllős alufelnit nem sorolnám a ciki dolgok közé. Egyetlen kivételt tennék, egy ismerősőm 4 ütemű trabantjára tetetett, de hogy miééér ??? Máig sem értem. Egyébként teljesen normálisnak tűnik a srác. Na az tényleg ciki volt. És marha nehéz volt megállni röhögés nélkül, amikor begördült az alifelnis trabant.

Én mindenféle autómatricázást ciki kategóriába sorolok. Ide tartoznak még a fekete abakú, alufelnis rohadó kasznijú kormot okádó 25 éves BMW-k és Merdzsók is. Az is marha cikis. Meg a "Kuka utas vésd az észbe..." és hozzá hasonló matricák a műszerfalon. Lópatkó a hűtőrácson.
Asztali ventillátor nyersgumiba ragasztva a műszerfalon (full-extra, ezt is trabantban láttam).

Ciki még a fülbevalós fickó, a skinhead, a lófarkas bunkó, a tetkó, az orrkarika, a bomberdzseki (főképp élesre vasalt vászonnadrággal és vászon tornacipővel). Fésű a farzsebben (a nyeles főképp). BoneyM-es netán indiános zsebtükör. A zsebtükör amúgy is ciki, ha nincs rajta semmi, akkor is. A Lennon szemüveg, főképp ha fekete. Esős, borult időben mindenféle napszemüveg ciki.

Ciki a padlizsánszínűre festett hajú nő, meg minden ilyen plasztikszín, legfőképp a magyartarka (falusi fodrászok többszinnyomású remeklése). Az emancipő (bár el kell mondanom, láttam már olyan nőt emancipőben akinek a kedvéért mélyen hallgattam volna eme véleményemről)

Nagyon ciki az a ház aminek a vakolatába üvegport kevert a "mester", hogy csillogjék csak az az új kégli. A legcikibb az amikor műanyagkeretes indiános zsebtükröket nyomnak a friss, még lágy vakolatba, és hagyják belekötni, imigyen diszítve a házat.

Nagyon ciki az internet forumokon és IRC-ken nick mögé bújva csúnyán beszélni, gyalázkodni, anyázni.

No most ennyi. Persze sok lenne még de ezek a legcikibb cikik.

Előzmény: Halászkirály (5)
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 6
kedves Halászkirály,
úgy látom nem vagy nagy rajongója a teljes gőzzel tomboló plasztik divatnak :) gondoltam, hogy az első körben jön a susogós maci meg a fehér zokni meg a patacipő is.

szerintem pl. az is elég gáz, amikor egy csaj megvesz egy magas sarkú cipőt, és utána úgy jár benne, mint egy 8éves kislány, aki anyuci cuccait próbálgatja a tükör előtt.

Előzmény: Halászkirály (5)
Halászkirály Creative Commons License 1999.04.09 0 0 5
Ciki a
-makkos cipő
-fehér frottírzokni
-suhogós jogging
-Bonney M-es szatyor
-betonra zselézett séró
-légtalpas edzőcipő kantáros farmerrel
-G-Play zenekar(?)
-High Life diszkó
-háromküllős alufelni
-traktortalpú cipő
-Spice Girls
-zöld öltöny bordó nadrággal
-hawaii ing
-bőrnyakkendő
-fekete szájkontúr
-csukló-vastagságú fukszok a nyakban
-huszonéves VW Golf O'Neill felírattal
Mackó Creative Commons License 1999.04.09 0 0 4
Fehér zokni ! ! !
Kivéve sportoláskor.
Kedvencem az öltönyös pasas, táska, mobil stb + f e h é r z o k n i !

u.i.: A 0-ás engem nem zavar, szerintem poén.

pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 3
bcsi,
úgy örülök, hogy az első hozzászólás normális, és nem marhaság. :) köszi.

az egyébként télleg elég rossz, amikor más nem veszi észre magát, és te égsz.

bcsi Creative Commons License 1999.04.09 0 0 2
Ezt most Te tetted !
Előzmény: pink (1)
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 1
ciki pl. belekakálni minden topikba, hogy jéegy0áááááás.
:)
bcsi Creative Commons License 1999.04.09 0 0 0
Ha más miatt nekem kell szégyenkeznem..
Előzmény: pink (-)
pink Creative Commons License 1999.04.09 0 0 topiknyitó
mit tartasz _te_ cikinek?
(nem vagyok szociológus, csak kíváncsi vagyok.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!