Keresés

Részletes keresés

sandhurst Creative Commons License 2005.10.28 0 0 44

mi lenne ha legalizalnak a ferjuket boldogga tevo noket?

akkor nem volna kupi,es nem kene arra hivatkozni,hogy kereslet van ra,azert viragzik.

ouzo Creative Commons License 1999.08.09 0 0 42
Na még egy kupipárti felszólalás:
A striciket én kifejezetten lámpavasszökevénynek tartom, a kupik rendesen lecsökkentetnék a számukat. Annyira utálom őket hogy már az APEHnek is szívesebben adnék pénzt, mint nekik.
Második szempont, jó lenne, ha visszajönne a bárca. Ez mindenkinek csak jó. A kurvaság sosem lesz társadalmilag elfogadott szakma, talán éppen a nem kurva nők miatt. De akkor is normálisabb lenne jó házakba járni. A kurváknak is jobb lenne, ha lenne nyugdíjuk, TB-jük stb... Aki meg meg akarja csalni a feleségét, az végképp nem azon múlik, hogy vannak-e kuplerájok vagy sem. Hiszen a gerjedelem olyan mint a halál, ha el kell menni, hát el kell menni....
Talán épp azért nincsenek kuplerájok, mert az alvilág túlságosan kezében tartja a politikát, és végülis ez az egyik fő bevételi forrásuk....
Vang So Creative Commons License 1999.08.07 0 0 41
Lufi
Szerintem a probléma forrása nem a technikai részletekben rejlik. A nő nyilván inkább a szeretőjéhez jár, mivel általában igénye van a testiek mellett az érzelmi "szolgáltatásokra" is (ilyen értelemben a "szabadjára engedés" régóta nagyon is működik, nem kell őket engedni, mennek maguktól). Az én alapfelvetésem ez: csak olyat tegyünk, amit nem bánnánk, ha velünk is megtennének, és fordítva. Ha tehát én kurvához megyek, az semmivel nem "természetesebb", mintha a feleségem/barátnőm stb. megcsal. Sokak számára ugyanis úgy látom ez amolyan bocsánatos biológiasi bűn. Én ezt képmutatásnak érzem.


lufi Creative Commons License 1999.08.04 0 0 40
Vang So! En meg mar azt hittem, meghalt ez a topic... Ha ffiui elutasito hozzallasunkat is elnyomnak, es szabadjara lennenk kenytelenek engedni noi tarsaink ffi prostik iranti vagyat, a dolog megse mukodne, mukodik tulsagosan nagy szamban, szerintem.
Erre biologiai magyarazatot is sejtenek: márhogy a nemileg forditott, azaz a nok altal igenybe vett ferfi prostik szama miert toredeke a ffi altal igenybevett noi prostikenak:
mert az, hogy a kozosules letre johessen, nem igenyli a no nemiszervenek preciz tettrekesz mukodeset, eleg olajjal sikamlossa tenni, azaz mukodhet mechanikusan, sexualis vagy nelkul. A ferfi kozosulesi helyzetbe hozasahoz viszont elkerulhetetlenul merheto sexualis vagyszintet kell szamara biztositani igy ugy, aztan ez vagy sikerul, vagy nem.De ha nem, akkor miert fizetnenek a behatolas nelkul maradt noi kliensek? OK, elkepzelheto mas kielegitesi mod is, de a helyzet sokkal kevesbe kezenfekvo, mint noi prostitualtak szolgaltatasa eseten. Meg ezer mas nemi indok es kulonbseg sem engedi ezt elterjedni, kezdve onnan, hogy mas szerepe van a vizualis gerjedelemnek a ket nem eseteben, folytatva a megszuleto gyermek apjanak szemelye koruli biologiai valoszinuseg problemajanak az emberi parosodasi es szocialis szokasokra gyakorolt hatasanak szempontjaival...
Vang So Creative Commons License 1999.07.28 0 0 39
A kupirazziához: reklámfogás, a 8. kerben a zsaruk rendszeres havi apanázst kaptak, kapnak, cserébe a stricik vigyáznak a rendre, ami mellesleg az ő érdekük is.
A prostitúcióval kapcsolatban pedig éppen a stricik kizárásuk lenne a cél, lévén a bűnözés (erőszakkal kényszerítés, emberkereskedelem) főként ebből a körből indul. Hollandoknál elég sok jó dolgot kitaláltak már erre, most megint ezirányba lépnek (egyébként ott mostantól úgy néz ki, a prostik hasonló munkaválalló jogokat kapnak, mint bármely más dolgozó).
Pragmatikusan nem hiszem, hogy meg lehetne szüntetni a prostitúciót, viszont mindent el kell követni, hogy ne a súlyosabb bűnözés pénzesládája legyen (aki a kurváknak fizet, az, ha tetszik, ha nem, közvetve beszáll a drogbizniszbe is, az emberkereskedelembe is). Ha a nők kényszer nélkül pénzért akarják árulni magukat, árulják, ha valaki így akar szexet venni, vegyen (persze valószínűleg egyik eset sem az emberi méltóság legszebb megnyilvánulása). Kínálat és kereslet van, és valószínűleg még lesz is sokáig. Ez a pragmatikus és magánjellegű oldal.
A másik, nekem úgy tűnik, hogy a dolog nagyon egyoldalú: az természetes, hogy a férfi kurvázik, akár feleség, barátnő melett is, stb. Minden így érvelőnek (a természet szava, ugye, meg hasonlók) felajánlok egy gondolatkísérletet: mit lépne, ha a felesége, barátnője stb. állna elő azzal, hogy időnként elmegy, és megdugatja magát ezzel-azzal? Ezt is természetesnek kezeljük-e? Ha meccs, legyen fair, a nők számára ne csak a szolgáltató, de az igénybe vevő szerepkört is legyen "elfogadott". Mert jelenleg úgy néz ki, hogy egy férfi csak annál nagyobb csávó lesz, ha kurvázik, félrekefél, stb. ellenben a nő ugyanebben az esetben annál utolsóbb ribanc. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek? Én férfiként is azt mondom, elég furcsa ez a szitu. Ez esetben szerintem egész egyszerűen a férfiúi hiúságról van szó (én bárkit tömhetek, de az én csajomba senki se mártogassa a tollát).
Vélemény, everybody?
lufi Creative Commons License 1999.06.19 0 0 38
hozzáállás
Előzmény: lufi (37)
lufi Creative Commons License 1999.06.19 0 0 37
Zotyi, értelek! Én csak azért nem reagáltam itt, mert empatikusan azonosultam a beszámolódbeli hozzáálásoddal, és ezzel én nem tudnék vitatkozni. Pont ezt kérdezem: miért nem legalizálják még sem? Szerintem is bizonyos szempontokból jobb lenne a helyzet. Én már azon fantáziálltam, hogy tényleg milyen hatása lenne, ha már annyira legális lenne, hogy ez nem is kérdés többé? A te élményed az egyik lehetséges pozitív oldal melletti "aspektus".
Előzmény: zotyi (36)
zotyi Creative Commons License 1999.06.17 0 0 36
Hát igen..Az utolsó reakció 99. 04.28
Miért van az, hogy az emberek ha valamilyen komoly (drámai) levéllel találkoznak -ahol igazán elkelne egypár őszinte magvas gondolat- inkább zavarukban gyorsan nyitnak egy másik topicot, a "semmiről"..? (lásd: 99.04.27)
Pedig itt sok bölcs(?) embert ismertem meg..dehát csodák nincsenek.
Sebaj..Ha nem hát nem
zotyi Creative Commons License 1999.04.28 0 0 35
???-
Endorfin Creative Commons License 1999.04.28 0 0 34
Zotyi,
mintha már találkoztunk volna...:-)
Emlékszem a történetre.
Egyre gazdagabb az anyag erről a témáról.
Határozott véleményem, hogy nem lehet EGYETLEN oka annak, ha valaki kupiba jár-
akár dolgozni, akár kikapcsolódni.
A te eseted egy példa, és szerinted neked ez bevált.
De önmagában egy egészségügyi probléma nem lehet kizárólagos oka annak,
hogy valaki nem privát szexkapcsolatot létesit, hanem nyilvános házba (bocs...:)
jár.
A narkózásnál persze biztosan okosabb dolog.
(De mi nem okosabb dolog a narkózásnál ?...:)

Endorfin

Előzmény: zotyi (33)
zotyi Creative Commons License 1999.04.27 0 0 33
Kérem szépen..! Én sajnos rendszeresen nem tudok írni (munkahely), de olvasni azt igen. Én annak idején a "Kupleráj" rovat "hajnalán" írtam egy szomorkás történetet magamról, ami után némi örömmel tapasztaltam hogy a téma ellenzői egy jó ideig eltüntek a topicból. A történet röviden csak annyi hogy volt egy betegségem, ami után minden átlagos nő "látóköréből" kikerültem (értelemszerüen). Ez egy huszonéves férfinél hatalmas lelki válság lehetett volna..A barátaimnak akkor még nem mondtam el a bajomat, ők meg persze jót akartak...szerveztek házibulikat, látták hogy nics barátnőm beszerveztek facér lányokat, én meg a titkommal iszonyatos önuralommal próbáltam "viselkedni". Volt olyan hogy, inkább azt hazudtam hogy fáj a gyomrom, és haza mentem. Hazafelé kitört belőlem a sírás, még a buszra is szégyeltem felszállni kisírt szemmel... (soha nem felejtem el) Ekkor léptek az életembe -egy pszihológus tanácsára !!!- a kurvák Ez volt 11 éve. Azóta az orvosok elég jól "helyrepofoztak" (A történet "proxinak" ismerős lehet ha jó a memóriája) Immár több mint 10 éve csak propstikkal van kapcsolatom, és nyugodtan mondhatom viszonylag KIEGYENSÚLYOZOTT az életem, és ami a lényeg bátran vállalom azt nézetet, hogy inkább ez az életforma mint a KÁBÍTÓSZER, CIGERETTA, ALKOHOL, KÁVÉ, DEPRESSZIÓ, AGRESSZIÓ, ÍRIGYSÉG, FRUSZTRÁCIÓ, LETARGIA, ÖNGYILKOSSÁGI GONDOLATOK stb. Még egyszer hangsúlyozom ha már mindenképp választani kell...(Tehát én NEM reklámoztam a kurvákat) Az utóbbi időben megint elszaporodtak a "bpeti" féle okoskodók ebben a témakörben. Hát tessék ...áljon "elém" és vágja a pofámba hogy én egy szar alak vagyok....! A nyilvános házak (esetleges) legalizálásával kapcsolatban pedig csak annyit, az államnak csípi a szemét hogy van egy réteg aki ide hordja a pénzét amiből persze ők nem húznak hasznot. Nekik az a haszon ha cigizel meg iszol, egyrészt bevétel, másrészt hamarabb fogsz "megdögleni" és nincs veled "gond" idős korodra (nyugdíj, TB, stb.) Már annak idején sem kaptam elszánt kritikákat a levelemre, szerintem most sem fogok, de a bigott "ellenzék" talán egy kicsit megint elgondolkodik...Arra is kíváncsi lennék hogy a rendőrök e levél elolvasása után milyen lelki állapotban mennének egy újabb illegális bordélyház leleplezéséhez..... Hát ennyi "rőviden"...!
freelife Creative Commons License 1999.04.27 0 0 32
"Where do you want to go today?" (Hova szeretnél ma menni?) :o)
by M$
MuzX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 29
Akkor is lesz, ha nem legalizálják, Mindig is volt, mindig is lesz.
Így legalább a játékszabályokat talán jobban meg lehetne határozni.

De ettôl függetlenül inkább az kellene, hogy a szexuális kultúránk és az egymás iránti felelôsségérzetünk meg empátiánk javuljon. AZ többet használhatna talán...

Hmmm, már megint elaludtam írás közben, és álmodom? :))))))

Előzmény: lufi (28)
lufi Creative Commons License 1999.04.19 0 0 28
Akkor hogy lehet lebukni?
Előzmény: KoporShow (27)
KoporShow Creative Commons License 1999.04.18 0 0 27
Mit szoltok a sved modellhez: az "oromlanykodas" nem tilos, ellenben a szolgaltatas igenybevetele igen. Allitolag nagyon hatekony. Es tegyuk hozza, igazsagosabb is. Mas kerdes, hogy a cellal egyet ert e az ember.
lufi Creative Commons License 1999.04.16 0 0 26
stricy!

Bérelt lakásokon dolgozó 6-8 csajos, madamos kupiknak is "bizonyos együttmüködésre" van szükségük a yarddal? Mert ilyet támadtak most be nagy csinnadrattával.

Előzmény: stricy (25)
freelife Creative Commons License 1999.04.15 0 0 24
stricy
Hallottál már a "kupi razziákról"?
Előzmény: stricy (23)
szaboze Creative Commons License 1999.04.15 0 0 22
Mellesleg holgyek nem szoltak hozza a temahoz!?!?
lufi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 21
Freelife!

A te nicknamed is teccik.
De, ilyen lagalizálásra gondoltam, és túlrohantam egy kicsit attól tartok. Szóval már ott tartok a képzelgésben, hogy az adott civilizációban már semmi, de semmi pejoratív gondolat nem tapad a kurvasághoz, olyan, mintha valaki szinésznő lenne.

Előzmény: freelife (19)
lufi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 20
Kedves SmartAss!

Teccik a nicknamed, elég hülyén hat együtt a kedves szócskával, dehát te is kedves lufiztál.

Sajnos én bizonyos mértékig a szexuális kisugárzás rabja vagyok, amihez hozzátartozik egyfajta szexuális magabiztosság és rámenősség, amivel csak olyan emberek rendelkeznek, akik elégedettek a külsejükkel többé-kevésbé. Van egy szint, ami alatt a világ legjobb személyiségű és szexuális technikájú partnere sem teszi az életem teljessé.Gondolom én. Mindössze ennyi, én azt hittem, ezzel más is így van. Ha egy kicsit is értesz, akkor nem kell feltétlen bombázóra gondolnod. Ha a bombázó fogalmától elválasztjuk a jó külsejű nő fogalmát, kezdesz érteni?

A bombázó nő ürességének esetlegesen igaz magyarázatát magad adtad.Hasonló gondolatokat osztunk. Ebből következik, hogy mi lesz velük, ha egy állandó normális partner megszerzéséhez egy legalizált kurválkodás világában már csak a külső nem lesz elég? Szerintem tényeg elkezd a hangsúly áthelyeződni, és összetettebbé válik a kép. Lehet, hogy a bombázó nők kénytelenek lesznek tartalmasabbá válni?

Előzmény: SmartAss (18)
freelife Creative Commons License 1999.04.13 0 0 19
lufi
Szerintem ha legalizálnák a prostitúciót és a kupikat, az nem azt jelentené, hogy attól kezdve minden nő minden férfival csak pénzért. Hisz szerelem is van a világon. :) Sőt talán ez az életben a legfontosabb.
Szerintem a lányok és a piros lámpás házak továbbra is csak marginális jelentőséggel bírnának.
Én inkább ott látom a jelentőségüket, hogy a férfiak nem zakkanának meg, ha éppen nincs kivel, mikor pedig vágynának rá.
Vagy te nem ilyen legalizálásra gondoltál?
Freelife
U.i: A tüntetés végén átadnánk a házelnöknek a tiltakozásul összegyűjtött százezer melltartót. :)
Előzmény: lufi (17)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.13 0 0 18
Kedves Lufi!

Igy utólag elolvasva az LHV topicot (húsvétkoz éppen nem volt gépem, úgyhogy kihagytam a flémet) szerintem azért maradt viszhangtalan filozófiai okfejtésed, mert megszólítottad a bpetit, aki éppen enyhe közutálatnak örvendett (hogy nagyon finoman fogalmazzak), és ezzel talán kissé diszkvalifikáltad magad. Persze ez csak az én IMHO feltételezésem.

Ami a tartalmat illeti, nem teljesen értek veled egyet. Az emberiség igen kis százaléka tartozik a szép (nők) és jóképű (hapsik) kategóriába. Ha meg már meg is szólalnak, tovább csökken a jelentőségük. A párkapcsolati sikerélményekhez IMHO igen kevés köze van a külsőnek, hiszen a párkapcsolat elsősorban a belső, emberi értékekről szól, nem pedig a partnerszerzésről.
(ismered a mondást: nem lehet a világ összes jó nőjét lefektetni, de törekedni kell rá).

Nem tudom, neked milyen tapasztalataid vannak, de a bombázók jelentős része kimondottan unalmas, és legtöbbször idegesítő csaj. Megszokták, hogy nekik minden "jár", semmiért nem kell megdolgozni, szívességet tesznek a világnak, hogy egyáltalán a világon vannak. Az ágyban unalmasak, leteszik az ágyra a seggüket és részükről mindent megtettek a siker érdekében. Úgyhogy egyáltalán ne sajnáld, ha kevés ilyen skalppal rendelkezel!

Előzmény: lufi (17)
lufi Creative Commons License 1999.04.12 0 0 17
Kedves freelife!
Úgy látom kellemesen elhülyéskedünk itt. Végül is köszi, hogy idelinkelted szövegelésemet. Én azért nem akartam, mert egy kicsit szabadstílusú, de ez akkor, a LHV húsvéti anyázós hangulatában fel sem tünhetett. Itt olyan, mintha hirtelen így akarnék jópofáskodni. Szóval ennyit a magyarázkodásról.
Viszont az emberek nem igazán szeretik beleélni magukat ebbe "mi lenne ha ..." szituba prosti ügyben. Elismerem, nehéz előrevetíteni, mihez vezet, tényleg túl sok empátiás energiát köt le.
A feltételezésem, hogy a jókülsejű nők eszesebb tagjai különleges hatalomhoz jutnának általa, szerintem reális.
És a jóképű de nem túl értelmes ffiak is nehezebb életet lennének kénytelenek élni, mint most. A párkapcsolati sikerélményeik lecsökkenének és már nem igazán emelnének önbecsülésükön.
Biztos vagyok benne, hogy az emberi külső szerepének súlya valamilyen irányban határozottan elmozdulna. De nem tudom kikalkulálni, hogy merre...
Előzmény: freelife (16)
freelife Creative Commons License 1999.04.12 0 0 16
Szerintem csak annyiban változna meg az emberek "magánélete", hogy kevesebb (szexuális) feszültség lenne bennük.

Egyébként, kedves lufi, víziód a "forradalomról" tetszett. :)
Mik legyenek a mi forradalmi követelésünk?
Pl: "Minden férfi minden hétvégén főzhessen egy jó kis tyúkot." (kivéve a vegetáriánusok)
"Le a házassággal!" sőt: "Le az anyósokkal!"
"A külföldön lévő magyar lányokat hozzák haza!"
... :)

Folytatja valaki a sort?

Előzmény: lufi (14)
freelife Creative Commons License 1999.04.12 0 0 15
Ide másolom lufi írását, ha már ő nem tette meg:

Elfilozásom 04.04-én 19.20 perckor a LHV topicban megtörtént:

Dialektikus állítások:
Szerintem szükség van bpeti-re ebben a topicban.
Szerintem komoly funkciója van a kurváknak a különféle társadalmakban.
Bpeti egymagában egy genetikai törvényszerüséggel próbálja felvenni a harcot, ezért küzdelme egyszerre reménytelen és tiszteletre méltó.

Az, hogy geciládázza a kurvázó férjeket, meg egyenesen találó.
Hiba totálisan szégyelleni, hogy teng bennük a geci kilövellhetnék.
A kurvák környezetében sok a szemét állat strici. A dolog illegalitásából "törvényszerüen" ered.

A kurvázás legalizálásával nem biztos, hogy jól járna a ffiak többsége. Onnantól már csak egy lépés a teljes társadalmi elfogadottsága, és akkor a szerényebb pénzű jóképüek ( a szarképüekről nem is beszélve) aránytalanul hátrányosabb helyzetbe kerülnek a gazdagabb normálisakkal szemben a jó külsejű nőkért folytatott harcban. És akkor a lekurvázás erkölcsi gátja sem rémíti majd el a jónőket attól, hogy szépségüket tényleg a pénzügyi biztonság megszerzésére használják, magyarul sokak számára nehéz lesz exkluzív viszonyban maradni egy jókűlsejű nővel. Magyarul a faszikon még nagyobb és még mélyebb lesz a kényszer a pénzszerzésre, ami szintén motiváció a bűnre.

A kurvázás legalizálásával lehet, hogy a sex a helyére kerülne. A jó nők egyszerűbb szexuális elérhetősége hatalmas feszültséget vezetne le, és a pasasok is elkezdhetnének nyugodtabb aggyal egyéb értékek felfedezésére indulni egy nőben. A jónők meg válaszhatnak, hogy amellett, hogy a külsejükből is vígan megélnek, akarnak-e tartalmasabb emberekké vállni.

Bpeti, a család, mint értékkategória előbbrevalósága szempontjából azt kérdezném tőled: A férj, aki nem tehet róla, de olyan szexuális étvágya van, amit felesége már nem tud-akar kielégíteni, mit tehet?
A) Szeretőt szerez, ami intimebb viszony, mint kurvázni, sokkal nagyobb a veszélye a szexuális vonal után az érzelmi vonal felerősödésének, ami elviselhetetlen döntési helyzetbe hozhatja a családjával kapcsolatban...
B) hébe-hóba megdug egy kurvát, így az alkalmi partnerrel a viszony érzelmileg steríl, emócionális kötödését családjához nem árnyékolja le a szexuális feszültség?

Szóval?

lufi Creative Commons License 1999.04.11 0 0 14
Lehet, hogy túlrohanása ez máris a kérdésnek, de mondjuk megtörtént a kupik legalizálása. Évek teltenének el így, és társadalmilag éppoly elfogadott szakmává válik, mint mondjuk pultosnőként dolgozni. Elképzelhető ez egyáltalán, ha igen, azt is eltudná-e valaki képzelni, hogyan változna meg az emberek magánélete? Ha nem, miért nem?
lufi Creative Commons License 1999.04.11 0 0 13
Ja. Nem is számítottam ekkora összhangra a kérdéssel kapcsolatban. A világ összes csatornáján beszámolnának egy ilyen tüntetésről a Parlament előtt. Kérdés csak az, hogy kik mennének el valóban tüntetni. Mondjuk egy komolyabb kupibezárási kampány után, amikor az útszélieket is eltüntetnék, és ez az állapot már hónapok óta tartana, akkor mint egy forradalom: pár végsőkig kiéhezett, mindenre elszánt ffi elkezd hőzöngeni. És mint amikor a véksőkig elfojtott belső nyomás kitőr, elszabadulnak az indulatok, és utcáról utcára járva a keménymaghoz egyre többen csatlakoznak, és a kurva hajlamú nők is beállnak, és egy hatalmas egyesülés történik a Kossuth téren, kiéhezett ffiak, jogaikért küzdő kurvahajlamú nők, az évszázad bulija...Ha börtönbe zárják őket, az se nagy kicseszés, folytatnák a feszültségoldást a cellákban...
freelife Creative Commons License 1999.04.09 0 0 12
Úgy láttam, hogy mindenki egyetért a kupik legalizálásával.
Akkor menjünk tüntetni a parlament elé... :) Csak vicceltem.
N___ Creative Commons License 1999.04.09 0 0 11
Bocs ez freelifenak szolt
Előzmény: N___ (10)
N___ Creative Commons License 1999.04.09 0 0 10
Egy az oka, külföldi példával megvilágítva az élvezeti cikkek piacát eccerű:
kábitószerek betiltása->kínai maffia születése
alkoholtilalom->az olasz maffia születése
prostitúció beszüntetése->?????
Érdekes, hogy az utóbbi kupiborításoknál (volt)állami vezetők kerültek a fénybe. Szóval ez a meg nem nevezett kategória azt hiszem az összes tetején ül....
Hiába, ami illegális, attól még termel elég jó láthatatlan jövedelmet, amit pedig csak jó állami kapcsolatokkal lehet bemosni a gazdaságba.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!