Keresés

Részletes keresés

jwkllr Creative Commons License 2019.07.10 0 0 5859

magyar egyetemisták is

Előzmény: BétaHím (5843)
konok kecske Creative Commons License 2019.07.10 0 0 5858

Nekem tetszik.

Előzmény: DexteR! (5856)
konok kecske Creative Commons License 2019.07.10 0 3 5857

:)

Amint elpihensz, zárt szemhéjad mögött megjelenik néhány kép, ahogy karnyújtásnyira ül előtted, mégsem tehetsz semmit. Talán őrült vagy. (nem talán, biztos) Hátulról átkarolod, arcod a nyakához érinted és beszívod az illatát képzeletben. Öleled, mint egy birtok- és vágytárgyat, arcod az ingébe temeted. "Tudod", jól meg lennél baszva ezután, hogy tudd, hol a helyed. A gondolatra mutató és középső ujjaddal a csiklódat kezded egyre nagyobb intenzitással nyomni, csípőd fölemelve. Erősen, kérlelhetetlenül, mégis finoman masszírozni kezded. Ahogy elképzeled a figyelmét, a tekintetét, egyre több nedvet csal ki belőled. Mintha elképzelt lénye kikövetelné a behatolást, egyre gyorsabban hajszolt csiklódról áttérve a rést kezded masszírozni, majd középső és gyűrűsujjaddal behatolsz mélyen, ujjperceidet mozgatva, mintha csak ő ujjazna. Úgy érzed, kinyíltál, mint egy virág, amelyben egy méhecske tapicskol. Nem tehetsz mást, mint, hogy eltűrd. 



DexteR! Creative Commons License 2019.07.07 0 2 5856

Első saját történet: 

 

Fullasztó meleg volt a délelőtt, de lassan elborul az ég, és kellemes hűvös szellő járja át a házat. Lassan elkezd csöpögni az eső. A hűs szellő borzongatja a bőrödet, a szép hosszú lábaidat, karjaidat. Feltámad benned a vágy, hogy a pokoli meleg után újra érezd a kéj érzését. Bemész a szobába és eldőlsz az ágyon. Lassan elkezded simogatni a hasad, a melleidet, a comjaidat. Először a felsőtől és a melltartótól szabadulsz meg. Élvezed, hogy a melleid halmai végre kiszabadulnak fogságukból és hűvös levegő cirógatja őket, és mellbimbód a vágytól megkeményedik. Lassan elkezded simogatni magad először a nadrágon keresztül, de ahogy emelkedik a vágyad gyorsan leveszed. Egyre gyorsabban simogatod magad és érzed, hogy a kéj hullámai egyre magasabban csapnak fel benned. Végül eléred a csúcsot és egész testedben remegsz. Agogy lassan visszatérsz a valóságba, élvezed a testedet simogató szellőt és a lágyan csöpögő eső hangját.

konok kecske Creative Commons License 2019.06.15 0 1 5855

Csak rövidke.

 

Érzékien szopta, félárbocra eresztett szemhéjai alól ábrándozó tekintetét mindvégig ura arcára emelve. Néha meg-megállt, hogy gyors nyelvcsapásokkal ingerelje, szopogassa a rózsaszín makkot, golyóit.

Róka úr kezdte elveszíteni a kontrollt. Lehetséges volna? Már ő maga is úgy képzelte, egyre közelebb kerül a cirkusz világához, habár azt nem tudta elképzelni, hogy a része legyen. Ellent kell állnia a kísértésnek, gondolta még... aztán belemarkolt a puha, szőke fürtökbe, s az ifjú torkára tolta lüktető faszát. 

:)

Előzmény: konok kecske (5854)
konok kecske Creative Commons License 2019.06.08 0 1 5854

Na jó. Egyelőre ennyi.

Nem kérek elnézést.

 

Történt egyszer, hogy egy bizonyos vándorcirkusz ütötte fel a sátorfáját abban a faluban, ahol Róka úr is lakott. Túl sok minden nem történt ebben a faluban, leszámítva egy-egy népdalköri "virágtalanítást", illetve a helyi fogadó mérsékelt látogatását, Róka úr élete kellően nyugodalmasan telt, nem panaszkodhatott. A falubéliek már kevesebb nyugalommal tekintettek őrá. Bár sokan kedvelték, néhány öregasszony meg volt róla győződve, hogy éjszakánként kígyóvá változik, és az óvatlan falusiak házaiba besurranva villás nyelvével csiklandozza a fiatalabb szűzleányok, és az érettebb szépasszonyok nyakát, illetve egyéb testrészeit. Minderre ráerősített, hogy valóban volt az uraság megjelenésében, tekintetében valami ijesztően nyugtalanító.

A kis trombitás már a szekérről észrevette, amelyen a társulattal együtt érkezett. Az első pillanattól nem tudott szabadulni attól a tekintettől, bár akkor még nem vallotta volna be magának sem, ahogy Róka úr az út széléről figyelte továbbhaladásukat, egyik kezét lazán zsebretéve. Túl sok ideje trombitált már, kevesebb megbecsüléssel, mint ahogy szíve mélyén érezte, járt volna. A cirkusz volt a családja, stabilitást, védelmet jelentett számára. S, bár mind lenézték egy kicsit a külvilágot, amely nem tűnt olyan színesnek, gazdagnak és rendezettnek, mint az ő életük, a kis trombitás az út szélén álló alak láttán mégis megrendült kissé. Meglátta benne mindazt, amitől félt, amit elutasított, amilyen életre azonban a szíve mélyén mégiscsak vágyott. Arra, hogy ne mások döntsék el az élete irányát, hanem függetlenül azt mondhasson, azt tehessen, úgy trombitálhasson, ahogy csak akar. Nem tudta feloldani ezt a dilemmát magában, sokat tépelődött.

A falu szélén felhúzott sátorban az előadásokon többször látta megjelenni a titokzatos férfit, ám a végére valahogy sosem tudta elcsípni, hiába kereste. Egyszer azonban, ahogy társaival hajlongtak a porondon, látta, hogy a férfi a sátor kijáratánál áll. Ahogy kihunytak a tüzek, elindult ő is a kijárat felé a tömeggel. Nem bírta levenni a szemét Róka úrról, aki rezzenéstelenül várt, mint pók a hálójában. Ahogy odaért, megállt előtte. Álmodozó tekintete összekapcsolódott a ravasz kígyószemekkel. Egyszerre érezte őket veszélyesnek és biztonságot adónak.

Már mindenki eltávozott, csak a két férfi maradt, farkasszemet nézve egymással. Trombitásunk egyszercsak, valami belső nyomás hatására féltérdre ereszkedett.

-Szeretnék a szolgád lenni, hogy kivezess engem abból a szolgaságból, amiben élek. Mert önmagamtól nem vagyok képes rá. Lehet, hogy lázadni fogok ellened, de ez az egyetlen út számomra.

-Biztos vagy benne? Nem lesz kellemes, szenvedni fogsz. - mondta, a benne lévő erőtől egy kissé önmaga is megbabonázódva Róka úr.

-Igen. - az idősebbik férfi még figyelte egy darabig a rá felnéző arcot. Tisztának, nyíltnak találta, egyelőre.

-Kövess. - szólt végül.

Előzmény: konok kecske (5852)
apalánya Creative Commons License 2019.06.08 -5 1 5853

kutyát szopnék és dugatnám vele magam! 06 20 521 78 96

konok kecske Creative Commons License 2019.06.07 0 0 5852

A ravasz vén róka és a párás szemű kis trombitás kalandjai. Vajon mi a "kulcstárgy"? Erényöv? Mellbimbócsipesz? Análdugó? Valamilyen afrodiziákum? :P Jobb lenne, ha egy nálam perverzebb személy megírná a történetet. Ártatlan, szerény személyem kevés ehhez a feladathoz. :(

Penge666 Creative Commons License 2019.05.04 0 1 5850

Igazatok van a felszívódással,de semmi baja nem lesz a nőnek egy pezsgős játéktól.Ha a pezsgős üveget felrázod és a nő beleül,akkor a pezsgő java kifolyik.Ami pedig bent marad,azt ki tudod nyalni minden berugás nélkül.Sem a nő,sem pedig te nem lesztek részegek.Csipni sem csip,max kellemesen bizsereg.

Előzmény: Törölt nick (5842)
rolka175 Creative Commons License 2019.04.27 0 0 5849

Messze rugaszkodom, beszélnél erről őszintén? Engem tiltana a net.

indasima9999@gmail.com

konok kecske Creative Commons License 2019.04.27 0 0 5848

Mellesleg annál komplexebb fantáziákra gondoltam, mint átlag faék egyszerűségű hím fantáziák, amiket említettem, de már az is valami lenne.

Tényleg senki? :(

Előzmény: konok kecske (5847)
konok kecske Creative Commons License 2019.04.27 0 0 5847

Jó, a két nő mondjuk kapcsolódik a több nős, pezsgős fantáziához talán. :) Bocs, csak jó lenne néha sztorikat is olvasni, olyan kevesen írnak... :(

Előzmény: konok kecske (5846)
konok kecske Creative Commons License 2019.04.27 0 2 5846

Abban mi a fantázia, hogy beraksz képeket? Erre vannak a képes topikok, nem? Mert ha odaírnád, hogy megcsöcsörésznéd, megkúrnád hátulról, vagy rágeciznél, ha lenne mögötte sztori, akkor megérteném, de így csak képek...

Előzmény: jwkllr (5845)
jwkllr Creative Commons License 2019.04.27 -1 4 5845

jwkllr Creative Commons License 2019.04.27 0 5 5844

Előzmény: jwkllr (5841)
BétaHím Creative Commons License 2019.04.24 0 0 5843

az alkohol gyorsan felszívódik a nyálkahártyán keresztül -erre nem gondoltam, akkor nekem csak kölyökpezsgő marad a punciban?!

 

de most hogy mondod, olvastam ilyet, hogy orosz katonák földugták maguknak a Diana sósborszesz cukorkát és 1 perc alatt mattrészegek voltak.

akkor ez nem jó projekt.

pedig a hölgy pont úgy néz ki mint jwllr kollega szemléltető ábrája, csak barna hajjal.

pezsgő kezelés csak külsőleg lesz.

Előzmény: Fel, támadunk! (5840)
jwkllr Creative Commons License 2019.04.24 0 6 5841

Előzmény: Fel, támadunk! (5840)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.04.23 0 0 5840

Mocskos nagy bebaszás lesz belőle, mivel az alkohol gyorsan felszívódik a nyálkahártyán keresztül...

Előzmény: BétaHím (5839)
BétaHím Creative Commons License 2019.04.23 0 1 5839

Ez most még csak fantázia, de a jó hír, hogy a héten megvalósul:

 

Tanácsot szeretnék kérni.
Kedvenc nőcim hamarosan munkába áll, így már nem nagyon tudunk majd találkozni. Tartunk egy búcsúdugit, amin valami extrát is kapok. A popó-pofi-2csaj lehetőségekből az utóbbit választotta, így eljön a kedves barátnője is (akivel egyszer már voltunk 3asban, akkor is jutalomfalatként).


Arra gondoltam, hogy viszek pezsgőt erre az alkalomra. Aztán arra gondoltam, hogy esetleg meg is locsolom a lányokat pezsgővel – milyen jó lesz azt nyalogatni. Aztán arra gondoltam, hogy a puncikat jó alaposan meglocsolom majd és ők is nyalogatják egymást. Aztán arra gondoltam, hogy mi lenne, ha bele is töltenék egy kis pezsgőt a kelyhekbe??


Puncikból pezsgőt inni, hm… (ja, egyébként nem szeretem a pezsgőt, de így azért meginnám)


Szerintetek van ennek valami akadálya? Úgy értem, nem káros, vagy ilyesmi?
Azt tudom, hogy pezsgősüveget földugni nem szabad, de ez a pezsgős punci jól hangzik!

 

Véleményetek?

történetíró Creative Commons License 2019.04.22 0 2 5838

-Pisilni megyek.-mutattam a wc irányába.

-De gyorsan.

Miért gyorsan? Gondoltam magamban. Nem mindegy? Én kurvára ráérek. Nyilván ő is, ha van ideje itt ijesztgetni.

Jöttem visszafelé, és ahogy elhaladtam mellette, tenyeremet végighúztam az alhasán, közben figyeltem. Ez mindig működött. Összefont karokkal állt, de most elkapta a csuklómat, és az ágyra lökött. Félig ülő helyzetben érkeztem le, lelökött teljesen, majd áthengerített a hasamra. Tulajdonképpen nem volt ellenemre ez a hevesség. Eddig a pontig. Mert itt leszorított a hátam alsó részénél, és elkezdte erősen csapkodni a seggem.

-Áu! Elég volt...! - kiabáltam, de ügyet se vetett rám. Menekülni próbáltam, de egyik térdével még jobban fixálta a helyzetemet. Csak annyit értem el vele, hogy még kényelmetlenebbül éreztem magam.

Amikor végre abbahagyta, magzatpózba hengeredtem. Nem akartam bőgni, de nem bírtam visszatartani. Láttam, hogy vigyorog.

-Te szörnyeteg...- mondtam, miközben éreztem, hogy a puncim tocsog az olajos nedvességtől.

-Ribanc. És most szedd össze magad.

Előzmény: történetíró (5837)
történetíró Creative Commons License 2019.04.20 0 0 5837

Hallottam valahol valami ehhez hasonló kezdeményt. Hogyan folytatnátok? Én egyelőre nem merem. :)

 

-Az a baj, hogy ma egy kicsit szét vagyok esve.-mutattam magam köré, a rendetlenségre, amit a vízipipa illata és gőzei belengtek. Felálltam, és egy kicsit megszédülve, de elindultam a wc irányába, hogy időt nyerjek. Hogy' jött be ez a fasz egyáltalán? Azt hittem, bezártam az ajtót.

-Mikor nem? - kérdezte a pasi, az utamba állva. Fejét felszegte, kezeit elöl összefogta, és összességében nem tűnt túl barátságosnak. - Azt mondtam, öltözz fel.

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.01 -1 1 5836

Test / lélek -csere erotikus történet?

 

Olyan !Erotikus Jellegű!

történetet, filmet, mesét, képregényt, regényt, pornót, stb.

keresnék, amiben

 

egy Férfi és egy Nő testet avagy lelket cserélnek.

ismételném, erotikus jellegűt. :)

 

Köszönöm.

jwkllr Creative Commons License 2019.02.01 -2 7 5835

Bitkereskedő Creative Commons License 2019.01.29 0 0 5834

Valamiért én most jutottam ide Anita! Nagyon különleges és izgalmas élményben volt Részed!!! Izgató! Nagyon!

Előzmény: anita1000 (5717)
jwkllr Creative Commons License 2019.01.26 -3 6 5833

Előzmény: jwkllr (5832)
jwkllr Creative Commons License 2019.01.18 -1 5 5832

jwkllr Creative Commons License 2019.01.16 0 6 5831

Előzmény: Törölt nick (5034)
jwkllr Creative Commons License 2019.01.16 -1 7 5830

Előzmény: jwkllr (5829)
jwkllr Creative Commons License 2019.01.12 0 10 5829

Előzmény: jwkllr (5826)
konok kecske Creative Commons License 2019.01.11 0 3 5828

A két oldalról kutyapózban tömködő pózt sok nő megalázónak érzi, de ezt legtöbbször még kimondani is megalázó, ezért inkább mond valamit, ami egy kicsit igaz, de mégsem a valódi indok. Ha egy számára ténylegesen vonzó pasival felváltva dugnátok úgy, hogy az éppen nem dugó pasival valami finom kis kézimunka zajlik, a farkán, a feleséged mellén, vagy szopogatja a mellbimbóját, hajsimogatás, kutyapózban hát, tarkó simizés, bármi, vagy csak látómezőben veri a farkát hangulatfokozásképp, egy ehhez hasonló felállás talán jobban tetszene neki.

Előzmény: Törölt nick (5818)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!