Én még csak tervezem a paintball kiprobálását.
Ebben segítségeteket kérnénem. Elkezdtem az embereket szervezni, eddig kb 10 totál kezdő (sosem painball-ozott) barátot/ismerőst összeszedtem (Átlag 25 évesek). Senkinek SEMMILYEN tapasztalata, felszerelése sincsen!!!!
Egy min. jó félnapos játékra gondoltunk.
A kérdéseim:
- Melyik játéktípust ajánljátok?
- Miskolciak vagyunk, úgyhogy a környéken milyen hivatalos pálya anjálható? (Nekem valami erdős, terepes, épületes lenne a legszimpibb.) (Nyiregyházáról, Kazincbarcikaról halottam, de nem ismerem)
- Elég a 10 ember?
- "Kapunk bérbe" olyat aki a konkrét játékot megtervezi, vezeti, stb.. ?
- Lányokat játékosnak (némelyik amazont komolyan érdekli) érdemes-e vinni? Vagy inkább nézőnek. (Védőfelsz.ben persze.
- Kb. mennyibe fog kerülni?
- Ez a 7.5J-os korlátozás csökkenti/lehtetlenné teszi a játék élvezetét, vagy esetleg most az "átmenti" időkben nem is találunk olyan pályát aki "mer" bérbeadni eszközöket?
Üdv a nagyérdeműnek! Egy kis felhívás, hátha valaki érdekelt közületek :)
2. Amatőr Paintball Kupa - Fegyveres Testületek részére Tökölön.
szervező: Dark Shadows Paintball Team
Időpont: 2000 június 24.
Jelentkezési határidő: 2000 június 16.
A Kupán 5-fős csapatok vehetnek rész. Nevezési díj: 5000 HUF/csapat; lőszer a helyszínen 11 HUF/db.
A verseny típusa: zászlószerzés speed pályán. Egy pár kép a pályáról 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Nevezés a következő faxszámokon: HM - 02/12/68-42 ; v 06/24/488-680
További információ: Farkas Zsolt 06/30/900-50-64
Én még csak 1x voltam, de nagyon tetszik. Az ember kiélheti a koca-kommandós hajlamait :)
Most voltam elösszőr.. de nem utoljára
Nem értem én az embereket , fáj mint állat , mágis pengetnek érte (nem is kevesset)
A beavatólövés után aszthittem meghalok , a vesém majdnem leszakadt , a fldön ordítottam (na ja azért nem). Aztán gyaktunk ezerrel. Jó dolog az a védőszemüveg , csak a fejemet találták el , nyakig sárga lettem. Aztán meg a fegyvert találták telibe , az egész a maszkra folyt , na meg persze a számba , tudtátok milyen jó ize van? Aztán a CTF.. a Quake-s taktika nem sokat ért , de elég jóra sikerült , főleg mikor a másik oldalon folyt a harc a zászlóért , mi meg vívtuk a magunk harcát , és egszer csak jött a kiáltás , hogy nyertünk. Na sebaly. A Speedball elég brutális lett , a földön fetrengtem utána. A töltény kevés volt , habár egyszer kiburult , nem volt semmi , olyat káromkodtam hogy...
Másnap úgy éreztem magam , mint akin átment az úthenger , megrágták volna , és kiköpték.. fájt mindenem , csupa horzsolás (kúszás para dolog)
Asszem megyek legközelebb is , habár az erdő terep jobban teccet volna , addig is Live Fantasy ezerrel..
Mikor legutoljara voltam...
Hat az KU**A JO VOLT.
Lehet hogy kicsit mazochista vagyok.
-Beneztem egy ajton, torkon lottek, hogy vagy fel percig nem kaptam levegot se.
Aztan amikor beszalltam a kocsiba akkor lattam meg a nyakam a visszapillanto tukorben.
Az elm utcaban, vagy az Alienben nem volt ilyen durva.
Akkor megtanultam, hogy fel kell huzni a cipzart.
-Amikor kivertem egy /meg eppen maradt/ ablakot, es ki akartam rajta maszni, az uveg beleallt a kezembe de nagyon.
-Hatulrol zajt hallottam, de akkor mar a kis golyo benezett a maszkom ala.
Ki is viragzott a szam.
Jott belole a piros.
-Be akartam nezni egy szobaba az ablakon keresztul, csak eppen ott volt az enemy.
Fejbe akart talalni csak koztunk volt az ablak.
A golyo kinyomta az uveget, ugyhogy az egesz a nyakamba szakadt.
-Nekem meg ocsemnek elfogyott a loszerunk.
Odajott hozzank Jos (az egyik spanom)
Jos: mi van sracok elfogyott a loszeretek?
En: Aha.
Jos: Nekem meg van egy par...
...fussatok.
Ugyhogy amikor hazaertunk a lakotelepre a hot dzsuvas ruhaban (verzo szajjal, nyakkal, kezzel) mindenki ugy nezett rank, mint valami ...izere.
Utalva 04.13.-i hozzászólásomra örömmel jelzem, hogy a Magyar Paintball Egyesület Honlapja sosem látott sebességgel és rengeteg új információval, köztük a megígért MPE-Aréna ismertetésével és éjszakai játékok képeivel a neten.
Terepruhás fiúk (állandó költői jelzőtök van, mit szóltok?:)), a képek készen vannak, mint az kiderült, szívesen át is szolgáltatom némelyiket, mongyuk a kendőmért cserébe.:) Áll az alku?
Gróf úr, a barátnődnél maradt a kesztűm, ha jól emlékszem, az pedig még kell nekem, mert a Micuskáé volt, és fontos emlék. Visszakaphatom?
Mi van kapitány ,nem volt elég,az agyaggalamb lövészetből!?
Hajtassz az előléptetésre mi? :-)))
Egyébként elsősorban nem a terepruhával volt bajunk,remélem azért ez már a számodra is világos.
Köszi az ajánlatot,megbeszéljük.
Oks, a dátum valszin május közepe körül lesz, nehéz a csapatot összehozni (időpontilag...:)
Persze a kihívás az úgy szólt, ha 5-ből mi nyerünk töbet (3-at pl.:), akkor minden ottani klts a Tietek, ha Ti nyertek többet, fizetjük a rendes díjjat, + a sör a legközelebbi kocsmában (pl. Taszár vagy Lenti....:)) ...:))
'Szal ha megvan a pontyos idő, írok emilt, de azért figyelmeztess! Thx
eMM szia!
Ha gondolod, és akarsz egy visszavágót, nem leszünk terepruhában, ill.
szerzünk Nektek is hasonlót! Vállaljuk azt is, hogy mi csak max. 50 lőszert
veszünk menetenként, míg Ti a maximumot is... Nos? Vállaljuk a 2:1 arányt is, azaz lehettek 2x annyian, mint mi...
JinxSan, ha tényleg komolyak a vásárlási szándékaid, a www.paintball.hu alatt megtalálod az ország egyetlen paintball szaküzletének adatait, és a kisker árakat, valamint a kedvezményeket is. Valamennyi ismert márka és tipus kapható (kb 25 féle raktárról), illetve megrendelhető. Pótalkatrészek, tunningcuccok, GARANCIÁLIS SZERVÍZ. Az üzlet egyébként az amerikai NPS (ha tudnék linket csinálni ..., de nem tudok: www.nationalpaintball.com) magyarországi képviselete.
Vagy ha olcson szeretnel vasarolni minosegi fegyvert(Tippmann, stb), akkor a www.weinerrpaintball.hu esetleg a www.paintballhungary.com.
Az ott talalhato telefonon erdeklodhetsz az arak felol, vagy inkabb emilben kuldjunk?
Sziasztok,
Uj fiu vagyok, tudnatok nekem felvilagositast adni, hogy hol, mennyiert, es milyen paint-gunt lehet kapni Magyarorszagon?
akar e-mailben is: Koszi elore is
Ha mégis úgy döntesz, hogy eljössz hozzánk is játszani, akkor garantáltan terepruhát fogsz kapni, és azokkal játszhatsz akikkel akarsz, és persze akik Veled is akarnak. Az MPE Arénát úgy építettük, hogy egyszerre 4-6 pályán lehet játszani, tehát, ha a Tasztalosok külön akarnak nyomulni, akkor ennek sincs semmi akadálya.
Cpt. Nemo
Ha belövitek az időpontot emilezz Nekem, hogy az igért kedvezményes díjat biztosítsuk. Nem kötelező a Tasztalosokkal jönnötök, az ajánlat külön is áll egyszeri alkalomra. Minden nyert meccsre egy pofa sör ???
eMM,
pont cpt. Nemo volt az a "terepruhás", aki az utolsó menetben a "nylonzacskósokkal" volt és egyedül két embert kötött le egy gumihalom fedezékéből. Nem úgy, mint az a csíkosdzsekis, aki egy másik játékban a játéktér szélén ücsörgött egy fa mögött, míg a többiek az épületben küzdöttek a terepruhásokkal, ugye.
Ha újra Vajkékhoz megyünk, akkor pedig mindenki terepruhás lesz, ha jól olvastam. Na, most akkor ki ellen leszel?
Nemo kapitány!
Egyeztessünk hogy ne kerüljünk össze.
Semmi hangulatom nincs megint a terepruhások ellen játszani.
Mi inkább maradunk Vajkéknál.
Azért persze sok sikert kívánok, a játékhoz !
Már csak azért sem, mert tavaly viszont néhányszor igen csúnyán elkaptak minket (hopp, most kiderült, hogy mi egy csapatban is szoktunk játszani ...). Legnagyobb bánatomra a kupa is Győrben pihen. Remélem csak a szezon végéig.
Vajk!
Te is törzsasztalos vagy! A saját cuccoddal, természetesen, mint írtam grátisz jöhetsz. Sőt, a konkurenciát mindig szivesen látjuk.
Hogy mi jár arra, azt megnézem és beírom. A vendégeink általában autóval jöttek, vagy hoztuk Őket.
Remelem a kedvezmeny ram is vonatkozik:))) Marmint az uj palyan:)
Jar arra busz? Vagy HEV?
A fel vilag ugy tartja: akkor egyunk szart,mert a rengeteg legy nem tevedhet?:) Na ez egy ocska kis graffiti, de a lenyeg nam a tomeg,hanem a mindenkori helyzetbe valo helyes beillesztes. Es az eloszor jatszok, vagy nem cspattal erkezoknek szerintem keves a karszalag.Stonenak igaza van,ez akkor jo, ha a csapat osszeszokott es ismeri egymast. De jelen esetben ilyenrol nem volt szo.