To: 'nyiro@mail.internetto.hu'
CC: 'moderator@mail.internetto.hu'
Subject: 'koszovó'
Kedves Modera-torok,
Nem szívesen fordulok hozzátok, de ugyanazokat a fasiszta uszításokat Politikai Üldözött módjára koszovó-nick mindenhova odacsinálta.
Egyet-egyet minden böfögéséből érdemes volna megtartani, de nem mindet, mert hányingerem van. És nem vagyok egyedül.
Köszönöm, és kellemes nyuszikat!
maskep
---
Kedves Fórum,
Miközben pénteken Lehel kürtjét igyekeztem rábírni, hogy állításait próbálja megalapozni, koszovó durván zsidózó röplapokat helyezett el majd minden topicban, amihez aznap hozzászóltak.
A fenti levelet én küldtem a moderátoroknak. Mégegyszer nyomatékosítanám: Nem az volt a kérésem, hogy koszovó hozzászólásai tűnjenek el, hanem az, hogy ugyanazon "vélemények" (feltételezem) uszító és/vagy romboló szándékú duplikátjai tűnjenek el. Továbbra is a cenzúra ellen vagyok, ezt én (mivel meg is maradt koszovó néhány megszólalása) takarításnak nevezem, mely a véleménynyilvánítás szabadságát nem sérti.
Lehel kürtje jelezte, hogy onnan tudta meg percek alatt, hogy koszovó topicnyitási joga is le van tiltva, hogy rákattintott az adataira.
Az ő logikájának a megfordítása.
Azt itt már mindenki tudja, hogy én a New York-Párizs- Jeruzsálem tengely része vagyok.
Megfordítottam a kérdést: ő milyen tengely része az általa emlegetett befolyásos barátokkal.
Tájékoztatlak, hogy a "befolyásos barátok" korszaka tavaly május óta fel van függesztve. Remélhetőleg nagyon hosszú ideig. (Ez sajnos nem igaz a médiára.) Nekünk t.i. nincs annyi "barátunk", mint elődeinknek.
Ha lehetne, akkor inkább külföldön próbálkozz. Írod, tieid ott is befolynak.
Te attól ne agódj...elég sokat utazgatom a nagyvilágban, mindenütt vannak befolyásos és kevésbé befolyásos ismerőseim, barátaim, hál istennek a média területén is...
Egyébként meg nincs semmi bajom a fórummal legalábbis addig amíg bárki, bármit vagy bárkiről elmondhatja a véleményét anélkü és nem görcsölnének olyanok akiknek néha fáj az igazság...:-)))
"Ezek után, olyan visszhangot csinálok belföldön és külföldön egyaránt ennek az úgynevezett "demokratikus"
(??????????)
forum oldalaknak, hogy azt még nagyanyáink is
megemlegetik"
Csinalj csak visszhangot, de ki a turo fog rad odafigyelni.Foleg azutan, ha el is olvassa par a listan levo irasodat.
Ezek után, olyan visszhangot csinálok belföldön és külföldön egyaránt ennek az úgynevezett "demokratikus" (??????????)
forum oldalaknak, hogy azt még nagyanyáink is megemlegetik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó lenne, ha koszovó szólna valamit (feltéve, hogy írhat), ha már így szóltam az érdekében Annak érdekében, hogy szólhasson, a mondandójáért meg válalja ő a felelősséget. Az erkölcsit..
Matematikából elégtelen. Teljesen rossz az egyenleted.
Megmondom a megoldást, hogy legközelebb ne bukj meg. Koszovó adataira kell csak rákkattintani, és mindent megtudsz. Kiváncsiságból tettem meg én is, mert nagyon hamar eltűnt a topic.Pedig az angol nyelvű részt szerettem volna áttanulmányozni. (szótárral)
Mint már mondtam, nem értettem egyet a topic nyitásával, de ellenkező okokból, mint sondolom a letiltó.
Persze nem a topicot hiányolom, hanem azt csodálom, hogy az a nyitás után öt percel már el is tűnt. koszovó társunk topicnyitási jogával együtt.
Mert valakinek így tetszett.
Lehel kürtje a koszovó által nyitott topicot hiányolja, mivel koszovónak akkora hasmenése volt, hogy nem fért bele a termése az összes többi topicba, hát nyitott egyet. A zsidókat dicsérte, úgy, hogy Politikai Üldözött rengeteg IQ-ja valóban kiemelkedett volna belőle.
Ha végig olvasnád a listát, 6 olyan topicot is találnál, amely küzvetve vagy közvetlenül Koszovóval foglakozik. Elég spéci böngészod lehet, ha nem látod...
Koszovót már nem csak a NATO bombázza, hanem itt is letiltják a topicját.
Ugyan én sem értettem egyet azzal, hogy újabb zsidó témájú rovat legyen, de ezt talán ránk kellett volna bízni, hogy beírásaink hatására elhaljon a topic.