Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.04.06 0 0 20
Sent: FRI 4/2/99 4:09 PM

To: 'nyiro@mail.internetto.hu'
CC: 'moderator@mail.internetto.hu'
Subject: 'koszovó'

Kedves Modera-torok,

Nem szívesen fordulok hozzátok, de ugyanazokat a fasiszta uszításokat Politikai Üldözött módjára koszovó-nick mindenhova odacsinálta.

Egyet-egyet minden böfögéséből érdemes volna megtartani, de nem mindet, mert hányingerem van. És nem vagyok egyedül.

Köszönöm, és kellemes nyuszikat!

maskep
---

Kedves Fórum,

Miközben pénteken Lehel kürtjét igyekeztem rábírni, hogy állításait próbálja megalapozni, koszovó durván zsidózó röplapokat helyezett el majd minden topicban, amihez aznap hozzászóltak.

A fenti levelet én küldtem a moderátoroknak. Mégegyszer nyomatékosítanám: Nem az volt a kérésem, hogy koszovó hozzászólásai tűnjenek el, hanem az, hogy ugyanazon "vélemények" (feltételezem) uszító és/vagy romboló szándékú duplikátjai tűnjenek el. Továbbra is a cenzúra ellen vagyok, ezt én (mivel meg is maradt koszovó néhány megszólalása) takarításnak nevezem, mely a véleménynyilvánítás szabadságát nem sérti.

Lehel kürtje jelezte, hogy onnan tudta meg percek alatt, hogy koszovó topicnyitási joga is le van tiltva, hogy rákattintott az adataira.

Érdekes, én nem. Ki más?

maskep

kerdojel Creative Commons License 1999.04.05 0 0 19
Kepzeld! En is pont igy ertettem!:)))))

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: azigazitrebitsch (17)
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.05 0 0 18
Udvariaskodj csak, kend be magad minél jobban.
Előzmény: LDTockij (16)
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.05 0 0 17
Az ő logikájának a megfordítása.
Azt itt már mindenki tudja, hogy én a New York-Párizs- Jeruzsálem tengely része vagyok.
Megfordítottam a kérdést: ő milyen tengely része az általa emlegetett befolyásos barátokkal.
Előzmény: kerdojel (15)
LDTockij Creative Commons License 1999.04.05 0 0 16
Kedves Lehel K.!

Tájékoztatlak, hogy a "befolyásos barátok" korszaka tavaly május óta fel van függesztve. Remélhetőleg nagyon hosszú ideig. (Ez sajnos nem igaz a médiára.) Nekünk t.i. nincs annyi "barátunk", mint elődeinknek.
Ha lehetne, akkor inkább külföldön próbálkozz. Írod, tieid ott is befolynak.

kerdojel Creative Commons License 1999.04.05 0 0 15
:)))))))))))))))))))

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: azigazitrebitsch (11)
tündi Creative Commons License 1999.04.05 0 0 14
Akkor befolyásosan szopj le!
Előzmény: koszovó (10)
Derek Creative Commons License 1999.04.02 0 0 13
"Vigyázat! Ez az ürge "befolyásos barátai"-val egy világösszeesküvés része."
Vagy tokonszurta a Tel-Aviv-NewYork tengely es azert visit
Előzmény: azigazitrebitsch (11)
Orbitális Creative Commons License 1999.04.02 0 0 12
agódj=aggódj
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.02 0 0 11
Vigyázat! Ez az ürge "befolyásos barátai"-val egy világösszeesküvés része.
koszovó Creative Commons License 1999.04.02 0 0 10
Te attól ne agódj...elég sokat utazgatom a nagyvilágban, mindenütt vannak befolyásos és kevésbé befolyásos ismerőseim, barátaim, hál istennek a média területén is...
Egyébként meg nincs semmi bajom a fórummal legalábbis addig amíg bárki, bármit vagy bárkiről elmondhatja a véleményét anélkü és nem görcsölnének olyanok akiknek néha fáj az igazság...:-)))
Előzmény: Derek (9)
Derek Creative Commons License 1999.04.02 0 0 9
"Ezek után, olyan visszhangot csinálok belföldön és külföldön egyaránt ennek az úgynevezett "demokratikus"
(??????????)
forum oldalaknak, hogy azt még nagyanyáink is
megemlegetik"

Csinalj csak visszhangot, de ki a turo fog rad odafigyelni.Foleg azutan, ha el is olvassa par a listan levo irasodat.

Előzmény: koszovó (8)
koszovó Creative Commons License 1999.04.02 0 0 8
Ezek után, olyan visszhangot csinálok belföldön és külföldön egyaránt ennek az úgynevezett "demokratikus" (??????????)
forum oldalaknak, hogy azt még nagyanyáink is megemlegetik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Lehel kürtje (7)
Lehel kürtje Creative Commons License 1999.04.02 0 0 7
Jó lenne, ha koszovó szólna valamit (feltéve, hogy írhat), ha már így szóltam az érdekében Annak érdekében, hogy szólhasson, a mondandójáért meg válalja ő a felelősséget. Az erkölcsit..
Lehel kürtje Creative Commons License 1999.04.02 0 0 6
Matematikából elégtelen. Teljesen rossz az egyenleted.
Megmondom a megoldást, hogy legközelebb ne bukj meg. Koszovó adataira kell csak rákkattintani, és mindent megtudsz. Kiváncsiságból tettem meg én is, mert nagyon hamar eltűnt a topic.Pedig az angol nyelvű részt szerettem volna áttanulmányozni. (szótárral)
Mint már mondtam, nem értettem egyet a topic nyitásával, de ellenkező okokból, mint sondolom a letiltó.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.02 0 0 5
Azt, hogy koszovó topicnyitási joga is le van tiltva, azt két ember tudhatja közvetlenül:
-Aki letiltotta,
-Akit letiltott.

Az első biztos nem te vagy.
A második talán, de az biztos annyira szoros kapcsolatban vagytok, hogy te öt perccel később már tudtad.

Tehát, figyelem!

Lehel kürtje = koszovó

Legalább is lélekben.

IGNORE ON részemről.

Előzmény: Lehel kürtje (4)
Lehel kürtje Creative Commons License 1999.04.02 0 0 4
Persze nem a topicot hiányolom, hanem azt csodálom, hogy az a nyitás után öt percel már el is tűnt. koszovó társunk topicnyitási jogával együtt.
Mert valakinek így tetszett.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.02 0 0 3
Kedves Tata,

Lehel kürtje a koszovó által nyitott topicot hiányolja, mivel koszovónak akkora hasmenése volt, hogy nem fért bele a termése az összes többi topicba, hát nyitott egyet. A zsidókat dicsérte, úgy, hogy Politikai Üldözött rengeteg IQ-ja valóban kiemelkedett volna belőle.

Hagyjuk ezt is elsüllyedni...

Előzmény: tata (1)
tata Creative Commons License 1999.04.02 0 0 2
Ja és a törzsasztal részlegben is van még 4.
tata Creative Commons License 1999.04.02 0 0 1
Ha végig olvasnád a listát, 6 olyan topicot is találnál, amely küzvetve vagy közvetlenül Koszovóval foglakozik. Elég spéci böngészod lehet, ha nem látod...
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.02 0 0 0
Mindegyik?
Előzmény: Lehel kürtje (-)
Lehel kürtje Creative Commons License 1999.04.02 0 0 topiknyitó
Koszovót már nem csak a NATO bombázza, hanem itt is letiltják a topicját.
Ugyan én sem értettem egyet azzal, hogy újabb zsidó témájú rovat legyen, de ezt talán ránk kellett volna bízni, hogy beírásaink hatására elhaljon a topic.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!