Keresés

Részletes keresés

Pásztörperc Creative Commons License 1999.04.06 0 0 11
Az egészséges ifjúságról és más effélékről ide s tova fél évszázada terjesztett maszlagok dacára az élsport súlyosan egészségkárosító (kivéve néhány labdajátékot; azok nem súlyosan).

Ha pocsék a színvonal, a nézőket sem szórakoztatja. Ha elég jól űzik, úgyis dőlnek hozzájuk a nézők és a nézőkre célzott reklámpénzek, hát el tudják tartani magukat. Ha (és amíg) nem, sportoljanak amatőrként! (Az amatőr az nem pancser, hanem olyan ember, aki nem abból a tevékenységéből él.) Ha profivá akarnak válni, de (még) nem elég jók hozzá, fizessenek maguknak olyan edzőt, akiben bíznak, hogy majd felhajtja őket a kellő szintre!

libebols Creative Commons License 1999.04.06 0 0 10
A stadionokhoz nem kell nyúlni. Maradjon, ahol van. Csak az állami támogatást kell megszüntetni. A nagy vidékpárti kormáynunk a sportban mást sem tesz, csak a pesti csapatokat támogatja. Kivéve a 3x4-es selejtezőt, de az agyrém. FV(ideékfejlesztési)M 700 milliója a Fötöcönek. Milyen alapon? Aki az Újpestért sír: ne azt nézd, hogy tavaly 1xx milliót kaptak, hanem hogy kaptak idén is, mikor más se.
Röviden: minden csapat tartsa el magát nézőkből és szponzorokból, állam meg támogassa az utánpótlást. Amelyik meg tartozik az államank és nem fizeti ki, szűnjön meg.
Mondom ezt debreceniként szurkolóként, aki minden meccsen ott van. Vagy kifizeti valahogy a Loki a 400 millás köztartozást, vagy szűnjön meg. Röhely, hogy aki a játékosoknak adta oda a pénzt (így többet tudott adni -> jobbakat vehetett) röhög a markába, mert elengedik neki a tartozásokat. Aki meg fizetett rendesen, ott áll a gyengébb focistákkal. És mindkettő tiszta, mint a ma született bárány.

Ps: A Tatabánya nem nyeri a kupát. Az a Lokié lesz :) Ha lesz még egyáltalán :(

kibic Creative Commons License 1999.04.04 0 0 9
Hát azt én meg honnan tudjam?
Előzmény: morcos (8)
morcos Creative Commons License 1999.04.03 0 0 8
...és a gondolkodást mivel tették volna?
Előzmény: kibic (7)
kibic Creative Commons License 1999.04.03 0 0 7
Én csak azt nem értem, hogy ha az a koncepció, hogy hagyni kell tönkremenni az összes nagymúltú focicsapatot és össze kell veszni a FIFA-val és UEFA-val, akkor miért kellett előtte 1millió USD-t kiadni a fociEB nevezési díjára? Nem lehetett volna előre gondolkodni?
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.02 0 0 5
Nem az a baj, hogy nem menti meg a klubokat senki. Menjenek tönkre, ha nem bírják. Az a baj, hogy a minisztérium teszi őket tönkre, működésüket ellehetetlenítve.
Nem az a baj, hogy nem támogatják őket. Ne tegyék. De akkor viszont adják vissza ingatlanaikat, amik a működés alapjai lehetnének.
Ha nem adják vissza, akkor pedig állják a klubok működésének a számláját.
Nem baj az, hogy piaci viszonyokat akarnak, de mindezt állami tulajdonnal úgy hogy a klubok még bérleti díjat is fizessenek. Ez nem piaci viszony, hanem államszockapitalizmus.
E közben a minisztérium illetékesei stadionok lebontásáról, kulbok szükséges tönkremeneteléről nyilatkozank. Aztán az üres telkeken pedig majd mehetnek a spekulációk.
LDTockij Creative Commons License 1999.04.02 0 0 4
Igen!

A Lombard FC-Tatatánya. (Semmi TBSC)

Egy pesti zsidó (nem pejoratíve, csak tény) zálogháztulajdonos által felkarolt proficsapat. A sportlétesítmények a város tulajdonába kerültek és bérlik őket.
Ennyit a városszéli pusztákon való focizásról.

azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.02 0 0 3
A Tatabánya most fogja megnyerni a magyar kupát.
Előzmény: LDTockij (2)
LDTockij Creative Commons License 1999.04.02 0 0 2
Urak!..
...tapicskoljatok még egy kicsit a saját hányásotokban.

A vidéki, évekkel ezelőtt szétrohadt nagymúltú egyesületekért (pl: Tatabányai Bányász 1910) miért nem zokogtok? Miért éppen a fővárosikakat kellene megmenteni közpénzekből?
Elegem van ebből a Demszky tempóból!

azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.02 0 0 1
A Vasas és az Újpest pedig a városszéli pusztákon focizhatnak.
azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.04.01 0 0 topiknyitó
Sportkoncepciót a mai napig nem tett le a minsztérium, de az egyesületeket már sorra lakoltatják ki. Úgy tűnik, hogy ingatlanokkal való gazdálkodásra nagyobb affinitása van az ifjú Deutsch stadiontulajdonos úrnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!