az igaz, hogy kijön ebből most egy visztára optimalizált változat? mert nekem itt nagyon szaggat a vonatos rész, mondhatom úgy is hogy mintha zakatolna, ha ha ha érted, de komolyan, lesz ebből obtimalizáld változat? e?
a fúrófejet belülre aplikálva kijutottam a járműből, most le is ugrottam. Két napja zuhanok, nem merem kikapcsolni a gépet, mert nem mentettem. Bele se merek gondolni az újrakezdésbe. Nektek mennyi idő volt átlagosan ez a zuhanós rész?
Na hallgass a nőre, félre akar vezetni. Ugorj ki a vonatból, és szállj át a robotra! Az olasz verzióban ehhez be kell írni a konzolba, hogy volare il treno.
szerintem az lesz a gond, hogy a kínai piacon csak bolgár windowst tudtam szerezni, ehhez pedig nem passzol az olasz Halfinto-Lifenta nevü játékom és nem is találok hozzá semmit a feliratok.hu -n. De akkor megnézem ezt a fúrófej nevü modot hozzá, köszi!
még mindíg annál a résznél tartok, amikor valami vonatban vagy metróban kell menni, nem tudom irányítani sem, hogy kell beálíltani a configomat? lehet erről magyaráz a nő, de sajnos nem értek olaszul. Segítsetek!
Naná! Legyél te is csíter! :) Amúgy természetesn működő Steam account-ot adok vele, vagy segítek az átiratásban, ha egy másik account-ra akarja az új gazdi majd átrakni.
(Nono, hát ezt nem így terveztem. Hanem így:) Vettem egy HL2 Collector's Edition-t, így az eredeti dobozos HL2-m feleslegessé vált. Ha érdekel, katt ide.
Na persze, sőt, ha a a kernelt is átírod, még kisebb memóriahasználatot lehet elérni :) Csak én pl használom is az XP-met sokféle dologra, és nem idle módban nézegetem az üres képernyőt egész nap. Pl az internet elérés miatt nem lehet mindent kiszedni belőle, sőt, pluszban firewall-nak is futnia kell, stb...
Féloff... Akkor az az XP igen szarul van beállítva, nálam első körben 85 mega volt az idle footprint, amiből még mindig lehetett volna vagy 10 megát legfaragni, ha kikapcsolok még 1-2 olyan dolgot, ami csak alkalmanként kell. Most, hogy theme-eket meg egy-két egyebet is használok, olyan 100 mega körüli az alap memóriahasználat, de mivel közben történt egy kis memória upgrade, már nem zavar annyira, hogy így meghízott... :)
Lehet, hogy a HL1 egyszerűen nem nagyon szeret XP alatt futni, azért döccen néha, az XP bekavar neki valamit időnként. Egyébként nálam DX módban mindig is furán viselkedett, különböző hardvereken is, ezért mindig OpenGL-ben játszottam, az gyorsabbnak és stabilabbnak tűnt.
Hmmm. Hát, innentől az a kérdés, hogy mennyi memóriád van, és milyen operációs rendszer? Mert ilyen pillanatnyi megakadások leginkább virtuális memóriakezelés miatt lehet, amikor elfogy a fizikai, és kénytelen swap-pelni a vinyóra/ról.... Egy XP pl 512 MB alatt semmilyen komolyabb játékot nem szeret megakadás nélkül futtatni, mert csak az, hogy megy az XP, 250-300 MB memóriát megesz...
Az pedig bőven elég (már ha a HL1-ről és nem a 2-ről van szó...) OpenGL-ben vagy DX-el nyomod? Általában OpenGL-ben szeret menni a HL, ha tudja a vid. kártya.