Keresés

Részletes keresés

ribizli Creative Commons License 1999.04.02 0 0 62
Gyertek át az "anyatopicba" megrendelni (ha még nem tettétek), meg szavazni, hogy legyen alapja ennek a topicnak! (x)
heki, bizony hiányoztál! És ha jelzed várható érkezésed a következô találkozóra, még a kitűzôvel sem kell bajmolódnod, mert a bejáratnál kapsz majd egyet (talán éppen személyesen tôlem ;-) ), és fogunk örülni Neked. :-)
ribizli
heki Creative Commons License 1999.04.02 0 0 61
Maj mingyá szólok a szádból de azt má nem hallod meg...höhöhö:):):)
Előzmény: jellem (59)
heki Creative Commons License 1999.04.02 0 0 60
ne alázz vaze : ):)
Előzmény: jellem (59)
jellem Creative Commons License 1999.04.02 0 0 59
heki!

Olyanannyira a számból szóltál, pontaztmondtad, és még a stílusod is...
Kezdek gyanakodni, hogy esetleges a saját másik nicknevem vagy? ::--))

heki Creative Commons License 1999.04.02 0 0 58
offto picon
Kedves ribizli!
Örexek mán és bizalmatlan vagyok és a szemem sarkából nézek és hűvös vagyok, de ez a hűvösség nem égi tisztaság, talán valami északi-sarkos hideg, jeges felülebb-valóság. Nem biztos hogy hiszek a szememnek se, hát még mindenféle népeknek. De néked ribizli, elhiszem azt, hogy jól éreztétek magatokat. Annál is inkább, mert láttam a képeket, láttam a képregyúrt arcokat, igen láttam én arcokon a visszfelületes dévaj öröm hullámit... és olvastam én, igen sorokat olvastam, topicocat olvastam és fáradt lettem, és ugyanakkor valami túlvilági irigység habzón rám borult, beterített, elnyelt, része lettem.
"Ezek itt jól érzik magokat, vazze, miközbe nekem aranyerem van." -gondolám lágyan. (De az a furcsa, hogy hiányom égető, lázas, lüktető sebét hogyan lepleztétek, hogy fedtétek el éji selymes-pót/köt/ködszerekkel.)
ofof
Előzmény: ribizli (54)
ribizli Creative Commons License 1999.04.02 0 0 57
Jól mondod! ;-))
ribizli
Előzmény: MuzX (56)
MuzX Creative Commons License 1999.04.01 0 0 56
vagy lehetne egy átvetkôzôt inkább???? :)))))))
Előzmény: ribizli (55)
ribizli Creative Commons License 1999.04.01 0 0 55
A viselés előtt esetleg lehetne átöltöző-versenyt rendezni a Krisztinában? ;-))
ribizli
ribizli Creative Commons License 1999.04.01 0 0 54
Kedves heki, látogass el a Iszoldába, nézd meg a találkozós képeket, és biztosan tapasztalni fogod, hogy jókedvű és magukat valóban jól érző emberek gyülekeznek a találkozókon. De ha visszamész az időben, és megnézed a korábbi találkozós topicokat, ott is efféle beszámolókat olvashatsz.
Szóval ne aggódj, nagyon jól szoktak sikerülni! :-))
ribizli
Előzmény: heki (52)
MuzX Creative Commons License 1999.04.01 0 0 53
Hadd éljek egy kompromisszumos javaslattal:
viseljenek melltartót, de az egyik keblet takarja csak :))))))))))

(ez még szexisebb megoldás is, mint bármelyik külön-külön) :)))))))))))

Előzmény: ribizli (40)
heki Creative Commons License 1999.04.01 0 0 52
helló hüjje sznobok

A világ pólói csak láncaikat avagy jóindulatukat vesztik el a Hrisssztinában?
Nemde poetikus kérdésfeltevés, avagy megy-é a póló által a világ előbbre, avagy saját farkába harap túlpergetett maszturbativitása okán?

Jellem kérdése azért is jogos, mert.
Így létezünk.
De tik már voltatok Tasztaltalkozón, milyen volt? Nem volt görcsösendeazértisjólérzemmagamköztetek-feeling?

ribizli Creative Commons License 1999.03.29 0 0 51
Hú, jellem, ennyire leamortizált az a _nyelvvzsga_? ;-))
Hát még csak virtuálisan létezik az összetartó póló!! :-)
Denemisbaj, majd most április tizenhetedikén a világ pólói találkoznak a Krisztinában.
Azt hiszem, szükség lesz egy (át)öltözőre is. ;-)
ribizli
jellem Creative Commons License 1999.03.29 0 0 50
Mivel a hétvégén komoly nyelvvzsgát tettem, megpróbálom komolyra fordítani a szót:

Pezseg itt a pólózás, azután a találkozós képeken mindenki a saját ruhájában van. Most akkor hogy van ez? Nem tetszik az uniformis? Mindannyian érezzük, hogy a pólóviselés az lehet egy ilyen ciki dolog is. Akkor minek a póló? És hogyan lehet azt úgy viselni, hogy ne legyen "gyerünkgyerekek tartozzunkössze megminden"? És egyáltalán, létezünk??

jellem Creative Commons License 1999.03.29 0 0 49
Pólót fon az éj,
a Nagy Szakács,
Óda rug ki a Szamosra.
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.29 0 0 48
Azannya, micsoda elet volt itt, amig offliner voltam!
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.29 0 0 47
Az Úr keze betette a lábát. Szép dolog, ondhatom.

Bizony mondom néktek: póló által szépül, ki pólót ragad. Ha azonban semnem pólód, sem pedig pólód se nincsen, kivetlek tégedet az én számból mert az én fogkefémnek pólója kell legyen, miképp az ég maradainak, a föld gilisztáinak és a japán szamurájszakszervezet titkárságvezetője kisfiának is kedden és pénteken.

Kopogtassatok és kivasaltatik néktek, miképpen a balga gyalogbéka vasaltatik ki az országúton az marhanagy barom RÁBA kamion által.

A póló legyen veletek!

jellem Creative Commons License 1999.03.29 0 0 46
Jövök mán, jövök mán. Addig csak tessenek fogyasztani aranyoskáim. A hurkapóló muris! ::::::::--------)))))))))))))
Előzmény: ribizli (44)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.28 0 0 45
A topicgazda hétvégén pihen. Lőn este és reggel, hetedik nap.
Előzmény: ribizli (44)
ribizli Creative Commons License 1999.03.28 0 0 44

És hová tűnt a topicgazda?
Vagy most gondolkodik a viselés koreográfiáján?
ribizli
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.28 0 0 43
Ez ügyben számíthatsz rám, utoljára akkor viseltem atlétatrikót, amikor Rambót szinkronizáltam a bánegresi kertmoziban, amikor elment a hang.
Előzmény: ribizli (42)
ribizli Creative Commons License 1999.03.28 0 0 42
Na ugye megmondtam? ;-)
Ismerlek, mint a te nyeredet! ;-)
És a pasik viseljenek-e alatta atlétatrikót??
(Szerintem ne...) ;-)
ribizli
Előzmény: CooCooFooZoo (41)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.28 0 0 41
Ej, micsoda provokációóóó! :-))))) Szerintem mindenki azt akar, amit csinál.

Így jó?!

;-)

Előzmény: ribizli (40)
ribizli Creative Commons License 1999.03.28 0 0 40
Hölgyek számára vajon ajánlott-e melltartó viselése a póló alatt?
Attól tartok, erôsen megoszlanak a vélemények...
pcsikvari biztosan arra szavaz, hogy igen.
Én arra, hogy nem.
Mi legyen?
Csak azt ne mondd, CCFZ, hogy demokratikus alapon ki-ki döntse el saját maga! ;-)
ribizli
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.27 0 0 39
Édeskés bájolgásnak nevezni egy régi barátság mindennél szorosabb szálakat szövő mindennapjainak felidézgetését csak afféle törzsasztalikus túlkapás, melynek ignorálása mindennapi teendőink közé úgy ékelődött már be, miképp a bilagit-várományos, disznótoros-zabáló hajnalokon fogaink közé egy-egy húscafat.

Heki azért persze velkam. Te hogy viseled majd a pólód?

heki Creative Commons License 1999.03.27 0 0 38
Vajh ennyi magasröptű és emelkedett szellem közé -reménykedéssel ugyanakkor a gyöngyi és a disznó sertés állatok esetén elmerengvén- hogyan is merne egyszerű mezei pórias halandó beférkőzni, hacsak nem pofátlan/arctalan az illető, kiről már a jövő is lemondott, és netán ebből fakadó ostobasága miatti kisszerű vakmerőségével törtetve nem is aljas disznó, de otromba elefánt módjára a fent említett cizellált, gyémánt tisztaságú, kristályos pontosságú bájcsevely tökéletes mondatai közé betüremkedve, szuszogva, zsíros hanggal forgolódni ott a patikamérlegre tett mondat-brilliánsok közt, hogy is mer ő, a mocsok állat, hogy is meri ezt tenni...
Mindazonáltal ccfz és jellem édeskés bájolgását közös múltjukról - mely bárgyú társalgás már máshol is koptatja a T.asztal virtuális abroszját-, amely múlt, ha nem is sötét, de felettébb zavaros leend, szóval meddig kell, hogy hallgassuk, he? Jó lesz, ha vigyáztok. Vazze. Én lenni terminátor. Én viselni Rambo 8 módon póló. Izomból. Kuss, hüje sznob ködharapók. :)
jellem Creative Commons License 1999.03.26 0 0 37
Kedves barátom CCFZ, te vérmérsékletem szerinti!

Remekül szabott soraid bárha kicsit késve is érkeztek meg hozzám, íme válaszművem, szolgálandó az e téma felvetésével is szolgálni kívánt hálózati közjó szent érdekeit.

Mára percnyi andalodásokká fakult közösen eltöltöt fiatal éveink nem figyelmen kívül hagyható tanulsága, hogy a minket bronzkori termékenység istennő módjára ágyékára ölelő mindenkori világunk jelenségeit hasonló, de legalábbis teljesen eltérő módon szokásunk értelmezni.
Szintígy feloszthatóak korábbi és jelenlegi cselekedeteink is, különös tekintettel az eseti érdekek mentén szerveződött kisebb-nagyobb társaságokban viselt dolgainkra, azon belül is lelki testünkön anyajegyként hordozott személyiségburjánzánsaink verbális kitöréseire.
Igen drága barátom, kétséged viharfelhőit sitve igyekszem szétoszlatni: hálózati társnőink testi lelkének érzékenyebb pontjain gonosz érdekeimet vadon élő rágcsáló módjára végigfuttatni nem leszek nyest!

Előzmény: CooCooFooZoo (32)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.26 0 0 36
+
Előzmény: ribizli (34)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.03.26 0 0 35
Én természetesen terepszínűben fogom viselni.
Csak le ne tegyem valahová ... .-(
Előzmény: CooCooFooZoo (30)
ribizli Creative Commons License 1999.03.26 0 0 34
Nem csüggedek, de megnéznéd az inboxodat?
ribizli
Előzmény: CooCooFooZoo (33)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.26 0 0 33
Kedves ribizli, tudom a megoldást, ám ennek közlése messze túlmutatna CCFZ júzer egyszerű és közvetlen, de mégis tisztelettudó törzsasztali stílusán. De ne csüggedj! ;-))
Előzmény: ribizli (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!