Keresés

Részletes keresés

Mike Creative Commons License 1999.04.17 0 0 5
Probalkozzatok a dos prompt-os winrar-ral!
Udv, Mike
pancho Creative Commons License 1999.04.14 0 0 4
Állítsd át 8859-2-re (kelet-európai betűkészlet), akkor jó lesz az ű és az ő is (elvileg, bár nem csak a sokat szidott Windows tud nagyokat produkálni, de a Sun szoftverei is. Ha látott már valaki HotJava Browsert, tudhatja, aki nem, az nézze meg valahol, de a saját gépére ne tegye fel, ha jót akar.)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.30 0 0 3
MSIE4.0-val a rencer reszeve valik a cabview nevu COM objektum. Az Explorer ezt hivja ha 2x klattyolsz egy cabinet file-n. A Winzip 7.0 atveszi a filetipust. Tudom hogy lusta vagyok de semmi kedvem sincs a registry-ben matatni azert, hogy a cabview viszakkapja az extension-jet...

Solaris fontkeszlete az ISO 88592-1-t tamogatja default ezert az ű betu megjelenitesevel gondba kerul. Ahogy Unix alatt macerat okoznak az esetleges white space-k is a file nevekben...

Előzmény: Winston Wolf (2)
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.30 0 0 2
Meg kell szüntetni a .cab fájlok WinZippel történő társítását, és máris nincs ilyen gond. Mivel a .cab fájlok eredetileg semmivel nincsenek társítva, ez nem igazi probléma.

Milyen oprendszer az, ami nem kezeli az ISO8859_1 és ISO8859_2 szabványokat? Ezeket nem a Microsoft találta ki!

Előzmény: bnoplwk2 (1)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.30 0 0 1
Winzip 7.0-t en nem ajanlanam. Kicsereli az Explorer "cab" file browseret magaval, majd kozli, cab-file-ra kattintva hogy a "cab" file nem felel meg ilyen es olyan speckonak, tehat nem browse-olhato :((
Ekesitett filenev lehetoleg kerulendo. En mar nagyon sokat szivtam ezzel, ti, egy ilyen archiv kibonatsa pl unix alatt (Solaris) feler egy kinszenvedessel.
Előzmény: Winston Wolf (0)
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.25 0 0 0
Ennek elvileg mennie kell. Mi a hibajelenség pontosan? Nekem működött, de ma már 98-at és NT-t, valamint Winzip 7.0 SR1-et használok, és amióta Windows létezik, használok ékezetes fájlneveket - ezen legfeljebb mások bosszankodnak.
Előzmény: RAJ III. (-)
RAJ III. Creative Commons License 1999.03.25 0 0 topiknyitó
Meg tudna mondani valaki hogy
mikepp lehet magyar ekezetes
nevu file-okat tomoriteni?
Sima Winzip-pel (6.0)
valamiert nem megy.
OP win95

koszi

RAJ III.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!