Mert, ha igen akkor szeretnék feltenni pár kérdést, ugyanis hosszú évek után lett számítógépem, meg elég gyors is ehhez a játékhoz. Sőt megkaptam a játékot is, de van egy csomó dolog amit nem értk benne, vagy nem tudom mire jó.
Annó nagyon rég játszottam vele egy barátomnál és ott tetszett. Most sem rossz, csak nem találtam hozzá sehol leírást.
Ez "nagyon" egyszerű. Az irányítótorony mellett van egy rámpa. Arról a rámpáról a tetőre kell ugratni, ahol van egy kangaroo_on_command (vagy mi). Utána azzal nekifutásból a rámpa nélkül lehet beugratni az ablakon. Kb 100-ból 1-szer sikerül is.
Sziasztok!
na én alapítottam ezt a topicot..
de mikor azt tettem akkor mégcsak épphogy megvolt ez a game..
Mostmár játszottam vele, így mondok véleményt is :)
Szerintem akinek van egy stabil gépe monjduk egy 300 proci, meg egy jobb 3D, annak nem fog szakadozni (sokan mondták, hogy szakadozott lassabb géppel) A játék maga jó, (azoknak akik szeretik a brutalitást) viszont akik írtóznak a vértől és egyéb ilyen dolgoktól annak nem ajánlom .(ezt már az első részben is tapasztalhattuk :) A 3D külső jól sikerült,ezért is kell a jó gép hozzá. A kocsikat is elég jól szét lehet törni. Egy dolog viszont nem tetszik benne, mégpedig az, hogy 3 pálya után mindig ad 1 küldetést.. szerintem ez nem volt jó ötlet, mer' van mikor nehéz küldetést ad és akkor el lehet akadni..ezt csak azért mondom mivel vannak akik csak a "gyilkolás öröme" miatt játszanak vele.. Ezenkívül szerintem jó játék, ajánlom mindenkinek!