Ezek a lépések jobbára megtörténtek. De mégis: kivárjuk minden lapját és utánna, megfontoltan támadunk... A legfrissebb hír: A sajtó is bekapcsolódott, összes véres tollaival.
Olyan nincs, hogy valahon nincs tejföl. De a rosszindulat oly mértékű és határtalan, hogy én magam sem hiszem el, pedig már láttam néhány dolgot. Vissza pedig már ha akarná se tudná vonni a feljelentéseket, mert a nyomozás olyan stádiumban van. Az illető talán otthon ül és élvez... Ezen!
Kedves Georgie!
Javaslom az illtő elleni következő lépéseket: Hitelrontás, becsületsértés miatti azonnali feljelentés. A hatóságok figyelmét pedig fel kell hívnod a Hamis vád miatti kötelezően elrendelendő vizsgálatra.
Halmazatilag letöltendő lesz a vége.
A hatóság sem szereti ha hülyének nézik!
Távol álljon tőlem, hogy ítéletet alkossak, de azt gondolom, hogy az 5 év és teljes vagyonelkobzás csak akkor áll meg, ha tényleg történtek disznóságok.
Ha nem voltak, akkor megbüntetni sem fognak.
Ha voltak, akkor hagyd el az országot, amíg lehet.
További fejlemények:
A mai nap az ügyvédhez járás jegyében telt. Gyakorlaikag a témához tartozó egyik legjobb és válhetően legdrágább ügyvéd meglátása: 5 év és teljes vagyonelkobzás. Szerintetek mi a reális legkevesebb amivel ebből ki lehet mászni?
Megj. Privát mailben szívesen kifejtem a részleteket, ha valakit érdekel, és egy potenciális megoldáshoz hozzásegít.
Ha van valami szennyesed, amihez a fickó hozzáférhetett, vagy annak ismeretében kellemetlenségeket tudott okozni, akkor azt kell mondjam hogy te voltál a balga. Más kérdés ha tárgyi bizonyíték, vagy valami átütően meggyőző érv nélkül tett mindenféle feljelentéseket és azonmód intézkedik a hatóság.
Mint említettem az illető 7 évig dolgozott a cégnél, így méltán sokat tud a cégnél történtekről. Mégis, minden megtorlás nélkül terjesztheti a munkájával összefüggő adatokat?
Éppen a szoftvermizéria kapcsán olvastam Új Péter írását -asszem abban volt hogy - házkutatást bűncselekmény alapos gyanúja esetén, bírósági határozattal, a határozathozó személyes felelőssége mellett lehet elrendelni. Nos úgy látom ezekhez egy névtelen feljelentés bőven elegendő!
Na és mikor dönt úgy a hatóság hogy lezárja az ügyet és megfordul a feljelentő felé. Ugyanis ezek mindent elkövetnek hogy bizonyítsanak. Ez az egy ügy közel ötven hatóságit mozgat. Mellesleg olyan kisvállalkozásról van szó, amelynek az 5 éves könyvelési anyaga kb. 2 teherautót nyom. Még azt is megkérdezném, hogy ugyan lehet-e hatékonyan panaszkodni az eljárás módja ellen?
Kedves Mindenki!
A Hatóság nem áll mindenki és minden felett! Arról nem beszélve, hogy ha valaki feljelentést tesz, akkor az eljárást végig kell játszani. Ha a feljelentésben szereplő vádak nem igazak, akkor a feljelentő ellen kell(ene) indítani eljárást hatóság félrevezetése miatt...
Samuka: Az 5-let persze bennem is felmerült. Ez is egy megoldás lehet. Az is előfordulhat hogy hatásos. Mégis lehet bizni netán a JOG-ban is? Netán naív vagyok, de eddig volt olyan hogy meg tudtam bízni valakiben...
komolyra fordítva ez kemény,nézz körül a Nyugati aluljárójában,ha mázlid van 10e találsz valakit,aki a taknyot is kiveri az illetőből...
a hatóság meg hatóság,azzal nem érdemes packázni,most végig csinálják,nem találnak semmit,de a csávót veresd meg,hogy leszokjon...
Talán két hete kezdődött az az egész családom és környezetem idegi állapotát, néhányak egészségi és anyagi stabilitását veszélyeztető esemény sorozat, melynek köszönhetően életre hívom ezt a témát.
Családi vállalkozás. Talán sokak számára ismerősen cseng az elnevezés. Bizony nem mai találmány. Mégis sokakat zavar az a családias légkör, ami - számunkra legalábbis - megszokott, még a foglalkoztatott alkalmazottak tekintetében is.
Történt ugyanis, hogy a cég gépjárművezető alkalmazottja, aki egyébként 7 éve dolgozott itt munkavállalóként, egyszercsak úgy goldolta, hogy őt az eddigiekben kizsákmányolták, túl sok volt a munkája és kevés a fizetése. Ennek hangot adva, munkáltatóját olyan megeggyezésre kívánta késztetni, mely a gigazdálkodható bérezésen jóval túlmutat. Elégedettlenségét felmondással nem volt hajlandó nyugtázni, így nemes egyszerűséggel visszamenőleg kezdte követelni az állítólagosan elmaradt béreket. A munkáltató kénytelen volt felmondással reagálni, melynek hatására elindult a lavina.
"Oda szarunk ahol eszünk" alapon névtelen és nevesítettfeljelentéseket tett az alábbi hatóságoknál; APEH, TB, Munkaügyi Felügyelet, Rendőrség, Vám- és Pénzügyőrség. Noha a Munkaügyi Felügyelettől megérkezett az ellenőrzés, a bírság és a figyelmeztetés, az APEH-TB-től az 5 évre visszamenő teljeskörű ellenőrzés, a Rendőr- és Vámhatóságtól pedig a HÁZKUTATÁSI PARANCS, melynek alapjaként a közokirat-hamisítás és a csempészet mint alapos gyanú szerepel. Kérdem, mivel érdemel ki egy ilyen megalázó és mindenre kiterjedő, a személyiségi és alkotmányos jogokat, demokráciát sárba tipró eljárást egy olyan, rendes adófizető állampolgár, aki amúgy a törvénnyel soha összeütközésbe nem került? Vagy netán rendőrállam lennénk, ahol névtelen bejelentéseknek adnak igazságok és azonnal bűnvádi eljárást indítanak minden szó nélkül? Mit tehet ilyenkor az ember, annak elkerülésével hogy a hatósággal se ütközzön össze és az igazát is érvényre tudja juttatni? Hallhat, eltűri hogy megsértsék a magánéletét, elkobozzák meghatározatlan időre azt a munkaezközt, amivel amúgy a kenyerét keresi Mindezt azért, hogy valaki, aki arra érdemes hatósági kapcsolatokkal rendelkezik, rosszallásának és személyes sértettségének ílymódon adjon hangot. Mert ugyanis, Hörgyeim és Uraim, ma ez történt...