Hallott valaki a Grobust,Miracle Bust vagy más hasonló szerről?
Az interneten sok külföldi reklám van róluk.
Magyarországon lehet-e kapni és mennyiért?
A sex-shopok dolgozói, tulajdonosai nem tudnak segíteni?Gondolom ők külföldről is hoznak árut.
Aki tud segítsen, biztosan sokan vagyunk ezzel a problémával.
A nőgyógyászok válaszát is várom:hormonkezelés
lehetséges-e és mennyibe kerül?
Volt ilyen, rengeteg hozzászólással. Ha elolvasod, pár (?) órácskádat igénybe veszi majd, erre készülj fel.
Endorfin Férfiak - Nők linkgyűjteményében megtalálod (ez még a 2 napos asztalon van), címe:
Számít-e a méret az ágyban?
(Endorfinnak hála így könnyebb elérni, mint lehívni az összes eddigi topicot.)
Igazad van, csak idegesít az, ha valaki úgy ír be valamit egy topicba, hogy nem szán rá még egy kis időt sem, hogy az előzményeket legalább átfussa.
Ezér hangzanak el állandóan olyan kérdések, amire alant már meg lehet a válasz.
Ismétlés a tudás anyja II.:
Szentem spec. a női mellnél a forma a fontos, nem a méret. Mindenféle nagyságú mell lehet szép is és ronda is. Én példul kevésbé komálom a hosszúdad formájú mellyet, szeretem, ha olyan szép kerekded, felfelé álló, hegyes bimbókkal. Ez aztán lehet tenyérbe férő is, meg szép nagy is.
Ziege 1999.03.25. 15:29
Felhívnám a figyelmeteket, hogy e mégkorábbi kijelentésem csak látszólag mond ellent a másik, ugyancsak korábbi állásfoglalásommal. Amellett, hogy azt írtam: a formás mell lehet szép nagy is, továbbra sem vagyok feltétlen híve a tejcsárdáknak.
Kicsimell és közepesmell rulez!
(azok a kis ruganyosak, hmmm!)
A forma is szamit.
2 kedvencem van, mindkettonek korte formaju a keresztmetszete (a meret miatt, alma forma csak a kis melleknek van):
- a kellemes husos mell, ahol ket mell parhuzamosan fut es kozte egy kellemes volgy
- kisse szetallnak es igy oldalrol is es hatulrol is nagynak hatnak,
amelyik husszu megnyult es a has kozepen kezdodo nem igazan tetszik
Fiúkák,
csak a méret a fontos? A forma az semmi.
Láttam egy filmet valami afrikai törzsről, ahol a nők annál értékesebbek, minél hosszabbra nyúlik a mellük. Szóval milyen formákat kedveltek?
De kedvesek vagytok, ennyi hozza(m)szolast!
Kar, hogy mind ronda szoros himtol van (stee, ments meg! Fenyegetnek feltekeny ferfiak!)
Duda: na ja, de egy tejcsarda szetterulve mar tulzas...
SebDani: nahat-nahat, honnan ismered a katonai szlenget? Amugy a muanyag lady felreertheto, szoval nem a felfujhatos babakra, hanem a mindenfele implantokat hasznalo divatcicakra utaltam. Szambaveve a lehetosegeket :) csakis az eredeti, valodi, egyeniseg lanyok johetnek szoba...
beep: Vikoca busz egeszen mas...Persze aki egy tavolsagi bussza randizik, az jobb, ha csendben marad :)
Én a kis- és közepes (na nem vállalkozásokat, hanem) melleket szeretem! Amik olyan szexisen-csinosan, formásan állnak, ha nem muszáj, nem kell őket megtartani mindenféle BH-kkal. Kedvesen ruganyosak, s beleférnek az ember kezébe!
Tejcsárdák nálam esztétikailag szóba sem jöhetnek!
Ziege 1999.04.02.11:58
Akkor ebben az esetben az orvosoknak nem szilikonnal kellene feltolteni a zsakocskakat, hanem suritett levegovel, mondjuk heliummal. Egy megfelelo szeleppel es suritettlevegos tartallyal barmikor lehetne csokkenteni-novelni a mereteket, es sohasem logna, hanyattfekve nem lenne szetterulo. (Mas dolog, hogy egy ilyen muanyag lady nekem nem volna szimpatikus)
Valami modularis no kellene, akire mindeig igeny szerinti mellet lehet feltenni.Vad szeretkezeshez hatalmas dudakat, futashoz kicsi formasat, csak ugy hetkoznapra pedig nagy es kellemes formajut.
Akinek kicsi van, nagyobbat szeretne. Akinek nagy van, az nem biztos, hogy szereti.
Végül is mindkettőt meg lehet únni...Meg a másikat kívánja az ember egy idő után. De igazából a NŐ a fontos !!!!
Stee!
A szilikonos megoldas nem izgat? Asszem mar 100eFt alatt is meguszhato. Ha valakinek minden mas parametere OK, akkor hatarozottan sokat dob a megjelenesen....
Tipikus? Szoval ismerjuk egymast? Varj egy kicsit, hadd gondolkodjam....
Persze, megvan, Te vagy az a kedves fiatal lanyzo! Majdnem olyan magas, mint en. Hogyne emlekeznek, kedvenc kliensem vagy! Ugye, hogy hasznos a masszazsterapiam, most legalabb elmondhatod Nekik!
Ahogy azt Te elkepzeled... Noi mellmasszirozast (formasito, ellazito, karbantarto (szo szerint is)) csak en vallalok. Szukseg eseten vegezhetek maszekolast munkaido utan is, bar elegge be vagyok tablazva...
Hat persze! A Duda tartja az orat, magyarazza a vegzendo gyakorlatokat, en meg elvallaltam a bemelegito/levezeto masszazst :) (aminek a fontossagarol mar volt szo korabban)
Jo kis vallalkozas, ugye?
A noi mellformalo torna nem azt jelenti, hogy 100 kiloval kell fekvenyomni. Ezek egyszeru finom gyakorlatok, amik arra valok, hogy a lottyedt mellizmikat feszesse formalja.
Ebbol az is kovetkezik, hogy akinek nem lottyedtek a mellizmai (nem a mellei) annak sokat nem hasznal a torna, sot akar fogyaszthatja is a mellet.
A tornaval valoban nem art vigyazni, erre jo peldak a testepito nok, akik mindenhonnan leegetik a zsirt a testukon, es mar csak a mellizom marad, szoval ugy neznek ki, mint egy ferfi, melltartoban :( De, ahogy a hason is lehet fejleszteni/edzeseben tartani a kotoszoveteket, szerintem a mellet tarto kotoszoveteket is lehet edzeni a nyujtas-elernyesztes parokkal.
Gayol!
Szerintem hiába testmozogsz a cici mérete nem fog változni. Az alakja meg pláne nem. Vagy most megcáfolom magam, Vagy mit is akartam?
A kicsiket nem szereti senki??
Hehe...
khm-Khm...
:)))
Nna! Komolyra fordítva a szót:
akit az Isten naagy cicikkel áldott meg azoknak nem segít a torna. Van egy pár csalódott barátnőm. Viszont ha kicsi a cicid, akkor még kissebb tud lenni (erre is van bizonyítékom) a torna által.
Szóval szerintem ez abszolute alkati kérdés.
cáfoljatok ha nem így van....
Szerintem a testmozgást kétféle képpen is lehet értelmezni.
Az a) változat szerint, ami az egyszerübb eset, te is együtt testmozogsz, szinte azonos ritmusban . És ilyenkor a társad mellei számodra megszépülnek.
A b) variáció esetén pl. mellre gyúr. Ez megváltoztatja mellei formáját, ugyanis a fejlődő mellizmok, meg a feszesebb bőr és a kevesebb felesleges zsír, szintén előnyös irányban fejtik ki hatásukat. Bár én ehhez nem értek csak így tűnik logikusnak.
No én erre gondoltam testmozgás alatt.
Arra gondoltál, hogy a lógós úgy alakítható előnyére, hogy egy kis testmozgás keretében a gigacicik tulajdonosa fejenáll és akkor majd nem lóg hanem dudorodik?
Ha valaki is tudta volna a szer nevét az asztalról, biztos megírta vonlna már, úgyhogy egyáltalán nem baj, hogy egy picit eltértünk a témától, így legalább a későn érkezők is lehetőséget kapnak a megfejtés közlésére. A kérdés meg persze továbbra is él, ugyanis még mindíg nem tudom a szer nevét.
A személyes véleményem pedig az, hogy Size doesn't matter. A forma az ami igazán fontos számomra és egy kis testmozgással igen is lehet előnyös irányban változtatni. Vagy nem?
Szeretném figyelmeztetni a kedves kollégákat, hogy messze offtopicok ! Arról volt ugye szó, hogy ki látta a lent említett műsort és segítsen már végre a szerencsétlen asszonynak. Senkinek semmi köze hozzá, hogy a mami matuzsálem, vagy fiatal huszonéves.
Az a véleményem, hogy a fórumon eluralkodott a nyálcsorgató önimádat, valamint az álszent ideologizálás.
SebDani, kedves, úgy hívják a jelenséget, hogy önbizalomhiány. A férjének ígyis-úgyis tetszik, nem ez a gond. Hanem hogy nyáron ha pólót vesz fel, akkor a bordáit meg lehet számolni, de a melleit nem nagyon :( Ami nincs, arra pedig nehéz melltartót felvenni :)
Figyusztok, valaki korábban elnyögte már a terhességet mint ideális cicinövesztőt. Na jójó, de amikor már a szoptatás korszaka is lezárult, akkor bizony gyakran előfordul, hogy a cickók annyira visszahúzódnak, vagy hogy nevezzem, hogy úgy néz ki az illető, mint egy serdületlen tízéves. Vagy mint akinek amputálták a melleit. És ez piszok zavaró tud lenni egy csinos fiatal anyukának! Nekik milyen bölcseket tudtok mondani? (A férjnek semmi problémája a dologgal, csak az illető anyukának) Mert óhatatlanul is felkapják a fejüket erre a növesztő izére...
Na?
Na jo, nem azt mondtam, hogy csak a nagymellu lanyok tetszenek, es azt sem, hogy minden nagymellu lany tetszik. Hiszen egy csomo mindentol fugg a dolog.
Abszolut egyetertek MuzX-al. Regen rossz, ha egy lany mar csak a mellei miatt szimpatikus. Fontos, persze, de annyi minden mas is fontos. Es ezek kozul rengeteg dolog nem a kulsovel fugg ossze...
Ez az! Olyat gyakran hallani, hogy valaki megnagyobbittatja a mellet es ettol bomba no lesz. Olyat, hogy valaki kissebbiti ritkan hallani.
Macs!
Lehet, hogy csak mi kepzeljuk a nagymellu nokrol, hogy tapasztaltabbak, mert jobb veluk a sex. Ez egyszeruen azert van szamunkra eggyel tobb izgato szerv van rajtuk :D
Macs, miért gondoljam el? Én semmi ilyet nem mondtam, csak örültem, hogy nem a többséghez tartozom.
Másrészt az ún. általánosan elfogadhatóbak mondott ideálisan szép forma és méret nem minden. Egy kevésbé "szép" mellű hölgy esetleg sokkal izgalmasabb és jobb szeretô lehet, mint egy tökéletes szépségű, de kevésbé érzéki.
Duda,
a mellméret és a tapasztaltság nem áll egyenes arányban egymással. Bár a nagy mellű nőkről többet képzelnek, s lehet, hogy többet is várnak az ágyban - lehet, hogy tudat alatt meg is akarunk felelni ennek az elvárásnak.
>>"A nagymellu nok magabiztosak es tapasztaltak:
Hogyne, hiszen a gyakorlat teszi. Marpedig ok keresettebbek igy termeszetesen tobbet is gyakorolhattak. Egy kicsit hujen fogalmaztam, de remelem ertitek ;)"
Na, itt a lényeg!
Szóval azért keresnek a kiscicik mellnövesztő szert, hogy keresetebbek legyenek, nem?
En ugyan nem varratom a ruhaimat, de eleg nehez ram ruhat venni a magassagom miatt.
Eleve kisebb a valasztek a meretemben, raadasul azt hiszik a ruhatervezok, hogyha valaki magas, akkor jo dagadt is.
A nagymellu nok magabiztosak es tapasztaltak:
Hogyne, hiszen a gyakorlat teszi. Marpedig ok keresettebbek igy termeszetesen tobbet is gyakorolhattak. Egy kicsit hujen fogalmaztam, de remelem ertitek ;)
Akkor megnyugodtam, nem szeretek a többséghez tartozni :))))))))
Bár szerintem ez inkább egy elterjedt tévhit... elég sok barátommal dumáltunk már errôl, és jórészt egyetértettünk, hogy a Playboyban, meg fôleg az amerikai soft sexfilmekben szereplô bombázók sokkal jobbal néznének ki ha a felszilikonozott, teljesen természetellenes tartású melleiket meghagyták volna eredeti változatban.
Eddigi tapasztalataim alapján a nagymellű nők sokkal magabiztosabbak és tapasztaltabbak az ágyban és a szerelemben, mint a kisebb cickókkal rendelkezők.
Nem tudom, hogy ezt meg tudja-e valaki erősíteni, de én így tapastaltaltam. Bár lehet, hogy ez azért volt, mert a általában a nagymellű hölgyek azért közelebb jártak az igazi "arany" női életkorhoz.
(.)(.)
" "
Íme a tuti mellnövesztő (nálam legalábbis bejött)
Mikor a párommal összeköltöztünk, híztam egy keveset (cca.20kg-t)- minden testtájamon. A C-kosaras melltartóimat D-re kellett cserélnem (ez is szűk volt). Később sok-sok tornával lefogytam, de a cickóim megmaradtak nagynak.
Úgy vettem észre, hogy a fickók többsége a nagy melleket szereti, viszont sportolásnál baromira útban tudnak lenni. Továbbá egy nagy mellű nő nem tud magának normális ruhát venni, mert a felső mérete 4-6 számmal nagyobb az alsónál.
Én a kis- és közepes (na nem vállalkozásokat, hanem) melleket szeretem! Amik olyan szexisen-csinosan, formásan állnak, ha nem muszáj, nem kell őket megtartani mindenféle BH-kkal. Kedvesen ruganyosak, s beleférnek az ember kezébe!
Tejcsárdák nálam esztétikailag szóba sem jöhetnek!
Centiméterben!
Calliope, te csillag!
"(Különben sokban függ szerintem az illető hölgy magasságától és egyéb testtájain lévő gömbölydedségétől, hogy mi neki az ideális...)" Ez természetesen evidens.
Egy átlagos méretű, formájú, ízű, illatú női egyedre gondoltam.
Bár egy női kebel más egyéb fontos szempontok is lényegesek.
A méreten kivül a forma, az elhelyezkedés, az állag, a rugalmasság, a két mellbimbó közötti távolság, a két cici közötti völgyecske formája, stb...
Az a lényeg, hogy a megfelelő személynek tetszen...
Engem a forma tud inkább megbolondítani, mint a méret!
A legjobb mellnövesztő technológia a "Kerekecske, gombocska..." című népnemzeti dal megfelelő masszázzsal kombinálva. Bár igazándiból a megfelelő masszázson van a hangsúly!
(.)(.)
Mi az ideális ciciméret? Tippeket kérek!
pl. Alma 85!
Irigység? Haha... :))
Köszönöm, de elégedett vagyok (sőt, a múltkor belegondoltam, hogy kimondottan zavarna, ha nagyobb lenne).
Aki "formás tejcsárda", még csak-csak, de nem ez a jellemző (a gravitáció az gravitáció, meg egyéb). Persze nem tudom mit problémázok, ha neki és a fickóknak tetszik, akkor biztos úgy a jó... :)))
Stee, megyek Spanyolhonba! (Bár nem hiszem, hogy nagy sikerem lenne, mert magam is barna hajú/szemű vagyok... Igaz, a görög pasik (akik hasonló érdemekkel rendelkeznek ezek szerint, mint a spanyolok) kimondottan buktak erre a típusra... :DD)
Alejandro, szerintem nincs visszataszítóbb, mint egy lógó mellű tejcsárda pl. pólóban, melltartó nélkül. (De ez meg az én privát véleményem, ha valaki úgy érzi jól magát... Szíve joga melltartó nélkül járni. Én meg majd nem nézek oda. :)))
Ugyanezt tudom javasolni a fiuknak is. A spanyol nok kajoljak a feher ferfiakat.
Egyebkent DeSilvanak igaza van. Ha az izmokat karbantartjak, az mellmeret novelo hatasu lehet (hatulrol megnyomja a zsirszoveteket a nagyobb izom), sot emelei is a melleket.
Csak ez a torna nem ugyanaz, mint amit a konditermekben csinalnak a fiuk.
:)
Persze, kosarazashoz, lovaglashoz, futashoz erosen javallott, sot, szerintem ekkor karos nelkule. Maskor meg mar teljesen maganugy, hogy viseli-e vagy sem az illeto. (bar en a nem-re szavazok :)
Ez igaz, és ebben az esetben tényleg számít a méret. Káros lehet a cicifix, ha tényleg egyfolytában fenn van, és ellustul a kötôszövet. De nagy cicinél meg még károsabb, ha nem dúcolja alá a melltartó, mert ezek a szövetek idôvel megnyúlnak, és ezt már csak a sebész tudja visszacsinálni. Hagyományos értelemben vett tornáról tehát nem lehet szó, mert nem olyan rugalmas, alakítható szövetrôl van szó, mint az izom. Na, bocs a sok okoskodásért, húzok is elfele, majd azért szóljatok, ha megtaláltátok a cicinövesztôt. :)
Most nem tapasztalatokat irok le, mert nincs mellem, tornaztatni meg plane nem tornaztattam, de: a formajaert, feszessegeert, az ot tarto kotoszovetek felelosek, amelyek bizony a test minden szovetehez hasonloan hajlamosak elgyengulni nen-hasznalat eseten. Na most egy jol megvalasztott torna ezeket a szoveteket mozgatna meg. Amugy szerintem a melltarto karos lehet, mert elveszi a munkat a kotoszovetektol. Masszazs: na ja, szivesen megmassziroznam en is valakiet, es kozben mondhatnam, hogy ugye csakis a Te erdekedben :)
Soha. Gyerekek, értsétek már meg végre, hogy a nôi mellben egy fél sejtnyi izom sincs!!! Zsírból és mirigyekbôl áll, az izom alatta van, erôsíteni max. azt tudod. De ha "torna" alatt masszázst meg ilyesmit értetek, akkor visszakozom, bár a formát az se nagyon fogja módosítani, inkább a bôrnek jó, meg a löttyedés megelôzésére.
Nem tudom miből állhat egy mellnövelő torna, de én már egyszer próbáltam mellre "gyúrni", és pont az ellenkező hatást értem el (kissebbek lettek). Úgyhogy gyorsan abbahagytam.
Mellnövelő hatása van még néhány fogamzásgátló tablettának is .
ha valaki végképp nem tudja magát, mint nő elfogadni, menjen ki 1 hétre Spanyolországba.....Tuti a hatás!
:))
A mellformáló tornákkal én is azt gyanítom, hogy max. izmosabbá teheti a kebleket (tehát feszesebbek lesznek, de nem nagyobbak).
Stee, de mi van akkor, ha valaki nem tudja magát meggyőzni, meg főleg híjján van a (megjelenéséből adódó) sikerélményeknek?!
(Természetes mellnövelő szer: gyerekszülés. :-DDD)
Hát ez nem egészséges....
Először magaddal kell tisztába jönnöd, szeretned kell magad (a tested is) és akkor már no problem.
Senki sem tökéletes. És egyátalán...ki mondta, hogy mindenkinek úgy kell kinéznie, mint Cindy Crawfordnak???
Na igen, az mar egeszen mas teszta. Azt hiszem, leteznek mellformalo tornak, szoval van segitseg meg kes ala fekves elott is, valamennyire lehet kompenzalni az adottsagokat. Ha meg vegkepp nincs megelegedve vele a 'tulajdonos', mert olyan gond van vele, amit korrigalni kell, akkor az pont olyan betegseg, mint mondjuk a terd-odema, es ekkor viszont mar nem szabad hezitalni.
Szerintem ebben az esetben a nőnek kell keresni egy olyan antoniobanderast, akinek fekszik az adott méret. Persze az is lehet, hogy ilyen nem akad, és csak melgibsont talál, de talán ez nem olyan tragédia.
Szentem spec. a női mellnél a forma a fontos, nem a méret. Mindenféle nagyságú mell lehet szép is és ronda is. Én példul kevésbé komálom a hosszúdad formájú mellyet, szeretem, ha olyan szép kerekded, felfelé álló, hegyes bimbókkal. Ez aztán lehet tenyérbe férő is, meg szép nagy is.
Mi a túró ez a "csodaszer"? Egy kicsit bővebben nem lehetne?
Egyébként igaza van stee-nek. Cipelni...
Egyszer volt a téveben egy kis nőci, irdatlan nagy méretű keblekkel (no plasztika, semmi gyógyszer, pusztán természet), és kimondottan panaszkodott, hogy milyen sokat fáj a háta, mert a gerince nem bírja a terhelést.
Egy másik nő (asszony) meg azért feküdt kés alá, mert szoptatás után túl nagyok maradtak a mellei, és nagyon zavarta. Ilyen is van...
Az élet nagyon igazságtalan:(((((
De elsősorban kombinatív agyunk a felelős érte, hogy ilyenek vagyunk férfiak és nagyon hüjék:(((((DDDD
Saját maga megnyugtatására sajnos nincs más választása szegény nőnek, mint a plasztikai sebészet:((((( De ne az irdatlan nagy dudákért, könyörgöm!!!!!
Hat, igen valoban NAGY, en mar inkabb a borzalmas szot hasznalnam mar erre a meretre, kb a koldokeig er, ha jol emlekszem, volt valami rontgenfelvetel: az eredeti szovetek vastagsaga a bor alatt mar csak kb. 1/2 mm, a tobbi mind szilikon. Nincs az a penz, hogy hozzaerjek, broaf. Amugy szerintem az, hogy tetszik-e a ferfinek, az foleg attol fugg, hogy szegyelli-e a tulajdonosa, vagy sem (a mereteit, a formajat, stb).
Duda:
azért, mert te csak a saját örömödre gondolsz, míg szerencsétlen nők cipelhetik amit nekik szántak (a pancser plaszti-sebészek)....
Alejandro mon ami:
nem még nem láttam ,de biztos hogy nem szeretnék olyat (gondolom NAGY). Én elégedett vagyok a saját méretemmel. Kár, hogy mások nem így éreznek....
Egy oregasszony ongyilkos akar lenni, es elmegy az orvoshoz, hogy megkerdezze hol van a szive. Az orvos azt mondja, hogy a bal melle alatt ket ujjnyival.
Masnapi hir: egy oregasszony terdenlotte onmagat.
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
Nem tudom, hogy milyen idos az a bizonyos holgyemeny, ha mar benne van a korban, van egy nagyon jo megoldasom: MEG KELL HUZNI a HATAN a BORT... ettol olyan lesz, mintha nagyobb lenne, es feszesebb. Csakhat akkor ilyen korban mar kinek akar tecceni??? :))))
Tényleg ezt szedni kell vagy kenni?
Ellenben eszembe jutott egy megoldás Stee problémájára. Elmehetsz profi mellúszónak ! Erről van egy aranyos vicc is. Aki ismeri attól bocsi.
Női mellúszó versenyen már mindenki beért a célba, ki is szálltak a medencéből, ekkor érkezik be egy halálosan fáradt versenyző, alig tud kimászni a partra, liheg, kapkodja a levegőt. Odatántorog a bírákhoz és azt mondja erőtlen hangon: Igazán nem akarok árulkodni, de a többiek a kezüket és a lábukat is használták!
Emberek!!
Ki garantálja, hogy ha szedem ama bizonyos szert a mellem pont ott áll meg a növekedésben, ahol én szeretném? Mi van ha nem bírja abbahagyni a növekedést???
Megamell leszek??
Lebuktam. Valoban nem hordom, csak elvezem a nagy melleket, de nem ertem miert nyafognak miatta a nok. Mozgas kozben nem akadalyoz, mert olyan helyen van, aludni biztos tok jo rajta (en is szeretek) hisz olyan, mint a parna. Egyebkent pedig a ratapado ferfitekintetek naponta novelheti az onbizalmatokat...
Köszi, talált, süllyedt! :) Csak nem te is ott voltál a háttérben? Csak nem te vagy Matild néni picifijja ? Áááá az nem lehet, akkor nem nekem kéne pötyögnöm és keresnem hanem neked. No de akkor honnan ismered a szitut? Apropó Péter zokniának sztoriát hallottátok már?
Képzeldcsakel:
"Gyere, csak kicsi fiam, képzeld a Matild néninek, tudod anyu barátnojének, az a baja, hogy látta a fókuszban ezt a mellnöveszto szert, és tudod neki most éppen mellnövesztésre lenne szüksége, dehát nem meri kipróbálni a szilikont, mert azt is látta, hogy az kidurran a repülogépen, vagy mi, és az nem jó, úgyhogy van ez a természetes és hát azt próbálna, de nem emlékszik a nevére nem lehet ezt azon az internet nevu izén elokeresni? Te ehhez úgy értesz.":))
Azt hiszem ha a RTL-es fokusz is ilyen anyagokból állna össze mint ami ezen a fokuszos honlapon van picit nagyobb lenne a népszerűsége. Bár ez csak sejtés :)
Viszont sajna a megoldáshoz még mindíg nem jutottam közelebb.
Erdekes lehet... Mi van, ha mashova kenem? :)
Azert veszelyes volna egy ilyen szer. Valaki bosszut akar allni rajtam, es ejszaka bekeni a mellkasom, brrrrr...
én is láttam, de nem hiszek benne, hogy mellékhatások nélkül fejti ki nem kis hatásait. A nevére sajnos nem emléxem, de javaslom, keresd meg a fókusz honlapját.
1. Ido, ezt már rögtön születése kor mindenki elkezdi "kapni" és 16-20 éves korig fejti ki mellnöveszto hatását. Bár van egy mellékhatása, az öregedés. Bár egy újszülöttnek minek kéne nagy mell??!
2. WC-papír mell között húzogatása. Olcsó, recept nélkül kapható és nincs jelenleg ismert mellékhatása.
Vanek -a mellgyógyász-
Ui. anyád barátnojének nem inkább egy pszichológus, vagy egy pasi kéne??
A következő a problémám:
Anyám barátnője adott egy feladatot. És mint egyetlen internethez értő egyén a környezetében, nekem kell kiderítenem a következőt. Valami RTL klubb nevű förmedvény Fókusz című műsorában látott egy riportot, ami arról szolt, hogy amerikában felfedeztek egy természetes alapanyagokból álló készítményt, ami növeli a női mellek méretét minden kockázat nélkül !? Csak hát persze a nevét nem tudja. És ekkor jött a zseniális ötletem. Megkérdezem tőletek / önöktől hátha valaki a nagy társaságból tudja. A válaszokat előre is köszi.