Ez az! Csak azert is!
Jo iccakat!
Akik meg most ugranak neki, hogy mindazt az okossagot vegigolvassak, amit mi itt ejjel elkovettunk:
Jo reggelt!
Hehhee offtopic!
Hukk :-))))))))
A gamez-t erdemes megtekinteni!!!
az értelmetlen mondatból ítélve már üres az üveg:),szóval télleg nincs értelme tovább fennmaradnod:)))
és ha bevezetjük a télleg marhára offtopickos köszöngetést és neadj Isten idetalálnak az erkölcsöszök,akkor lesz nemulass:))
jó éjt,csakazértis:)))
nekedis Orltran
hát igen tiszta Irc(bár sokkal lassabb),de a nap legsikeresebb topicja:))
pedig még fel se kelt a nap
ünnepeljünk,felemelkedett a topic háború nélkül
komolyan inni kéne erre,de mingyákelek,oszt megyek otóval suliba:))
(pedig Wágner Úr adna biztos sörtet,mert az én boromból tutira nem tart,pedig azis jó:))
Ja mar ertem! Igy raborulva a billentyuzetre, tompul a felfogasom. Es mi lesz a holnap kezdik a nagy akciot? Nekem dolgozni kell menni, hogy fogok holnap is fennmaradni?
én még mindig a 105-ik wannabe 106-ikról beszéltem
hogy ma hajnalban mindenből félreértés van:))
mellesleg a külügyminiszter asszony most beszél a cnn-en azt az ominózus csapatain harcban állnakot harangozza be...
asszem 9 hozzászólásnál tévedtem ide,most meg ez a 105-ik,hacsak közbe nem jöttök.:)
Bele se merek számolni,hogy ebből mennyi írtam én:)
most épp egy pacák a dumából nyilatkozik...ez elmarad:))
Egyetértek. Jó ötlet.
Mi lesz már, mindjárt 3 óra, és sehol semmi. Nekem meg csukódik le a szemem.
Különben milyen jó kedvünk lett, ahhoz képest, hogy 2-3 órája még minden bajom volt:) Ja, és a topic folyamatosan legelső:)
Értem, az a problémátok, hogy lőne/ nem lőne. Ez ki fog derülni akkor, amikor arra kerül a sor. Mert lőnének. Mert muszály volna. Gépfegyverrel, vaktában, ordítva. Én nem mert mint említettem volt csak egy X-Wing-gel, úgyhogy ha a helyzet fokozódik, szólok Hasonlónak, és Csupavattának, jöjjenek értem a máltai sólyommal, mert qrvára be vagyok tojva, és itt már forró a lábam alatt a talaj, ugye. Ja azt kikötném ugye, ha egy mód van rá kerüljük a Birodaliakkal való találkozást.