Keresés

Részletes keresés

Lia123 Creative Commons License 2021.10.01 -1 0 65

Oláh Imre rekytéky számomraNem tudni azóta mi történt vele.

De tudott energiát kuldeni.

Arrol én és anyukám saját magunk gyözödtünk meg

Annak idelyén.

Apám 10 éve nem él már sajnos.

De halála elött 15 évvel kb agydaganatot állapitottak meg nála.

Ezt röngen felvételek mutatták ki.

Az Oláh Imre lett felkérve a gyogyitásâra.

Azt mondta ha pihen délutan akkor leadja a kezeléseket neki.

Anyámmal nem szoltunk neki kiváncsiak voltunk mi törtênik.

Apám delutan lepihent mi ketten a másik szobában voltunk.

Egyszer csak elkezdett jajgatnivalami jön azt mondta hozzunk vizes rongyot a fejérefáj neki bar pontosan nem emlékszem.

Utanna mondtuk meg neki.

Naponta mondta dolgozik rajta a májszterHol a kezeibe hol jobb bal lâbâba erzett bizsergést

Egy bizonyos idō utan vissza kellett mennie röngenre.

Mert fura volt hogy még él De a daganatnak nem volt nyoma.

Sok kerdes maradt,talan a rôngen gep nem volt jo.Vagy mi?

Ra 15 évre hunyt el érszükület miatt láb érszükület.

Oláh Imre Jézusnak adta ki magát.ki tudja.Jézus nem volt.De talan egy elme beteg gyogyitó .

Ezt mar nem lehet megfejteni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ródaló Creative Commons License 2010.05.06 0 0 64

Milyen szerencsés vagyok, hogy mindég Oláh Imre J.-t használok ha szökséges megneveznem magagmat. A J. a Jenő rövidítése, és eredetilag azért kezdtem használni mert sokan összetévesztettek a kaliforniai Oláh Imrével. aki östörténelemmel foglalkozott és ő írta a jólismert Nimród Hagyomány címü tanulmányt.  Én rovásíráskutatássaal foglalkozom már 30 éve, Amerikában élek 1957 óta.  Idönként az Index rovésírás tárgyu rovataiban szerepel a nevem. Szeretném ha senki nem hozna kapcsolatba távggyógyítással.

Csúvipingpong Creative Commons License 2009.04.26 0 0 63
Milyen jó az Index fórum ! Mai napig élőek a régi Topikok. /Ami már régen nem működik azt inkább archiválni kellene. Sok olyan dolog van ami máshol nem található meg./

Most 2009-et írunk.

Oláh Imre nem lett ellenpápa, a kereszténység nem omlott össze, csak Oláh Imre .
Mindaz amit állított egy nagy hazugság volt. De ez már akkor nyilvánvaló volt, csak a nép babonás. / Akiket akkor becsapott és feljelentették talán ma már nem azok. /

Anno 1997-ben voltam egy rendezvényén ahol kijelentette magát, csinálta a hókuszpókuszt, majd elmondta mennyire üldözik, és a végén lehetett vásárolni egy kisasztalról energiát adó fényképet, az ő könyvét meg ilyeneket.
Mai napig emlékszem rá, hogy a rendezvénye után otthon elkezdett fájni a karom és olyan rosszul lettem, hogy le kellett feküdnöm. Pedig nem ma volt !
Vigyázni kell tehát az ilyen pénzéhes csalókkal, nehogy megrontsák és kifosszák az embereket. Jobb az ilyet a sitten pihentetni.

Ezen a régi cikken mennyit röhögtem :D :

http://www.weblapok.hu/cikkek/olah.htm

Idézetek az őrült csalóval készült interjúból (1998) :

"- Bocsánat, hogy félbeszakítom. Ezt értsem szó szerint? Ön Jézus Krisztus reinkarnációja?

- Igen. Sõt, a szentháromságot is én képviselem. Ezt nagyon hosszú lenne elmagyarázni, de a jövõben az elõadásaimon ezt is el fogom mondani. Csodálatos gyógyerõt kaptam `föntrõl`, ami a `föntiek` szerint eddig még nem létezett itt a földön. Kétezer éve sem, amikor utoljára Jézusként itt voltam.

- Ezt is úgy értsem, ahogy mondta? Akkor is Ön volt itt?

- Igen. És most újra eljöttem, ahogy az meg van írva. Csodálatos kor elõtt állunk. Most jön a Szentlélek Korszaka, ami a Mennyei Jeruzsálem eljövetelét jelenti. Ez egy új csillag, egy új élettér, ahová az emberek a javarészét áttelepítjük majd. Itt van már a földön a száznegyvennégyezer igaz, akiknek az élére állok, mint az Új Csillag elsõ pápája. Erre az Új Csillagra kerül minden ember, aki megtalálja a kapcsolatot Istennel. Mindannyian kapnak majd egy láthatatlan keresztet, õk lesznek a kiválasztottak.

....

- Hol lakik az Isten?

- Ezt is hosszú lenne elmagyarázni... na jó, elmondom... valójában a Napban. Fénylényként. Õk adták az én hatalmamat, tõlük kaptam a megbízást. Így óriási a kisugárzásom. Az én imám olyan, mintha egyszerre milliárd ember imádkozna, tehát közben a tömegek csodálatosan gyógyulnak. Még a hitetlenek is. És bármilyen távolságban lehet a beteg.

- Bocsánat, de a természetgyógyászatot szabályozó törvény szerint Ön a `gyógyítás` szót ki sem ejthetné a száján.

- Valóban. Én imával segítek az egészségen. Már kijavítottam a szórólapjaimat, prospektusaimat is. Mégis ki van akadva az orvostársadalom, fõleg az ateisták. Kérem, azt nekem senki se akarja megtiltani, hogy imádkozzam. Erre igény van. Hogy közben gyógyulnak az emberek, azt nem lehet betiltani. És egyébként sem nagy összegekrõl van szó.....

....

Magyarországon élek. És itt nem lehet érvényesülni. Magyarországon kikiáltottak fõkuruzslónak - csak mert csodák történnek. Ha azt mondanám, hogy boszorkány vagyok, akkor mûködhetnék - csak adóznom kellene. A boszorkányok... küldhetnek átkot, rontást, betegséget..., az anyóst meg lehet ölni... kérem ez mûködik. És az a sajnálatos, hogy sokak szerint én vagyok a fõkuruzsló, miközben én ezeknek vagyok az ellenszere.

- És bizonyítani is tudja amit mond?

- Hát persze. Mindenfelé csodálatosan gyógyulnak a betegek.

- Zárójelentés vagy valami hasonló?

- Á, azt nem adják ki az orvosok. De ettõl függetlenül a betegek gyógyulnak.

...

- Akkor tudnia kellene a számot. Egyébként is, Ön addig nem imádkozik, amíg meg nem érkezik a befizetés - ha jól olvastam az ismertetõjét.

picpic

- Az irodán regisztrálva vannak. Most biztos sokan azt kérdezik, hogy honnan tudom, mikor kell kezdeni a kezelést, ha aznap még nem volt a postás. Hát Isten mindent tud. Kérem, ezt angyalok intézik. Odafönn is megvan nekem a nyilvántartás. Hiába mondja valaki, hogy föladta a pénzt, Isten tudja, hogy nem adta föl. De ha föladta, akkor öt órakor már várhatja is a kezelést.

- Magyarán, az ima addig nem is hat, amíg valaki nem fizet?

- Addig nem. De ez nem is mehet másként. Én járom az országot, az elõadásom mindenhol ingyenes. Ezt azért csinálom, hogy a szegényebb rétegekhez is eljussak. És ez óriási költség....

....

- Elég sok haragosa és ellensége lehet.

- Abban nincs hiány. De az jó jel, ha sok a haragos. Akkor valami megmozdult.

- Miket szoktak mondani Önnek, miket szoktak a fejéhez vágni?

- Különösebb dolgokat nem.

- Én másként tudom... az a legfinomabb vád, hogy Ön csaló, szélhámos és elmebeteg.

- Van elmeorvosi vizsgálatom. Semmi bajom nincsen. Kimagasló IQ-val rendelkezem. Nyugatról is beszereztem egy elmeorvosi vizsgálatot.

picpic

- Gondolom akik tudják, hogy Ön nem elmebeteg, azok állítják, hogy csaló.

- Azért mert nem találkoztak még ilyen eredményekkel, mert nem éltek kétezer évvel ezelõtt, és így nem emlékezhetnek arra, hogy akkor hogyan gyógyítottam. Egyébként akkor is így neveztek. Csalónak, szélhámosnak... Sõt, akik meggyógyultak, a kereszt alatt még azt kiabálták, hogy keresztre vele. Ilyenek az emberek. Sajnos. És nem javultak azóta, hanem romlottak."


SENKI NE HIGYJEN AZ ILYENEKNEK !!!!!





surfking Creative Commons License 2000.08.19 0 0 62
Oláh Imre: ő valami ellenpápa vagy új pápa lesz 2002-ben, amikor állítása szerint összeomlik a kereszténység. Meg ő volt az , aki anno ki akarta kiáltani a győri független (város)államot (Pláh győri lakos volt). Az még számomra is új, hogy ő lenne Jézus Krisztus. ;-P

Azt Oláhnál nem értem miért kért mentőt, hiszen ő elvileg egy csodadoktor, a cellájában is fel kell tudnia épülnie, mi szükége van hagyományos orvosokra és betegégyra. (:-)))

Azt nem tudom, hogy Oláh Imre (meg társai: Gyurcsok stb) sarlatánok -e, erről hitelesen csak egy vizságálat győződhet meg. Nem tudpm miért nem kerül sor ilyenekre, és akkor elejét lehetne venni , hogy sarlatánnak kiáktsanak ki valakit. Egyszerű tesztelésről lenne szó kb. 100 betegen és ha gyógyúlnak, akkor gyógyulnak, ha nem akkor kuruszlók. Amióta egyszer kiváncsiságból elmentem egy helyre, kisebb problémával (nem Oláhhoz, kézrátételes term. gyógy.-hoz, igaz papírral is rendelkezett a szaktudásáról ), tényleg éreztem hihetlennek tűnő energiaáramlást.. Tehát létezik különleges energia, de nem mindenkinél. A hivatalos szervek pedig vizsgálattal döntsék el, hogy ki az és ki nem, ne anélkül.

Skacok: halkan megsúgom: van sárkány ellen sárkányfüvem.

Herold Creative Commons License 2000.08.19 0 0 61
Honan tudod, hogy nem gyógyítja saját magát? Lehet, hogy az gyorsítja a csontok összeforradását (attól függetlenül a műtétre szükség van), meg a sebek begyógyulását... :)

Itt most inkább a rendőri intézkedés brutalitására szerettem volna a hangsúlyt helyezni.

Előzmény: Neobarokk barakk (60)
Neobarokk barakk Creative Commons License 2000.08.19 0 0 60
Azt mondja meg valaki, mi a fenének van OI kórházban. Hívja csak fel magát telefonon, fizesse ki az X ezer Ft-ot aztán várja a gyógyulást OI-től.
Lehet, hogy ebben csak a brutális rendőri intézkedés akadályozza meg? Ágyhoz bilincselt kézzel ugyanis nehéz hazatelefonálni. Ezt még IT se tudta volna megcsinálni.

A cinizmust félretéve megjegyzem, hogy mindig csodálkozom, mennyi ember képes utolsó szalmaszálként ilyen sarlatánokhoz fordulni.
A feleségemnek szoktam mondani, ha én olyan beteg lennék, hogy már az orvosok lemondanának rólam, inkább kimennék a Baross útra (Győr sétáló utcája), és azt a pénzt amit mások a kóklerek életszínvonalának emelésére szoktak fordítani a járókelők közt szétosztanám. Az egészségi állapotomra ugyanannyi hatása lenne, mintha azt OI és hasonszőrü csalókra költeném.

Herold Creative Commons License 2000.08.19 0 0 59
Érdekes dolgok történtek Oláh Imre elfogásakor.
A lánya és az ügyvédje elmondása szerint nem adtak ki ellene körözést, ennek ellenére csütörtök reggel a rendőrök rátörték az ajtót. Oláh úr ezért kiugrott a kb. 5 méter magasan levő ablakából és combnyaktörést, valamint egyéb töréseket és zúzódásokat szenvedett. A rendőrök ekkor nem hívtak orvost, hanem betuszkolták a járóképtelen embert a rendőrautóba és bevitték a kapitányságra, ahol több órán keresztül folyt a törések miatt elképesztő fájdalmakat átélő ember kihallgatása. Csak ezek után vitték őt kórházba, ahol a műtéti ellátása után a kórházi ágyhoz bilincselték.
A rendőri eljárás ügyében vizsgálat folyik.

(forrás: Magyar ATV, Napkelte)

Herold Creative Commons License 2000.08.17 0 0 57
Nem róla van szó.
Előzmény: Ford Fairlane (56)
Teeny Creative Commons License 2000.08.17 0 0 55
Kedves Herold !!

Ez most a szummazasa annak amit mondani akartam ?? Mert akkor gratulaok. :)
Szoval hittem neki, aztan meg koppant, mert ezt Isten sem nezi jo szemmel. Most meg gorcsol.

ennyi

Minden jot, es jokedvet !!

Teeny

Herold Creative Commons License 2000.08.16 0 0 54
Szerintem a következő lehetett:

Oláh Imre felfedezi magán, hogy képes kiűzni a gonoszt az emberekből, ezáltal meggyógyítva őket (lásd Ufómagazin 1996/9). Elhatározza, hogy nyit egy rendelőt. Nagy reklámkampány, előadások, újságcikkek stb. Rájön, hogy ebből még pénzt is lehet csinálni. Tódulnak a betegek, fizetnek mint a katonatiszt.
Oláh Imre csodálkozva tapasztalja, hogy nem akarnak gyógyulni a betegei. Délelőttönként izzanak a telefonvonalak (tapasztaltam), emberek nyugtatgatása, legyenek türelemmel, fognak gyógyulni stb.
Oláh Imréhez megérkezik az első feljelentés és a rendőrség később vizsgálatot indít (lásd topicnyitó). Még egy utolsó elkeseredett reklámfogás (az a bizonyos riport, amiben "kiderül", hogy ő Jézus).

Oláh Imre most, ha maradt egy csöppnyi lelkiismerete, elgondolkozik azon, hogy az isteni gyógyító erőt talán mégsem lenne szabad pénzért osztogatni, mert előfordulhat, hogy megvonják tőle...

Előzmény: Herold (53)
Herold Creative Commons License 2000.08.16 0 0 53
Nem igazán értem az álláspontodat az ügyben. Most hiszel abban, hogy Oláh valóban távgyógyító/Jézus/megváltó stb. csak csalódtál benne, vagy elutasítod és szélhámosnak gondolod?
Előzmény: Teeny (52)
Teeny Creative Commons License 2000.08.16 0 0 52
Hi all !!

Elkezdtem olvasni a topikot, de feluton nem birtam tovabb, es nagyon-nagyon irhatnekom tamadt.

Nagyon sok mindenre szeretnek reagalni, de keves az idom, ugyhogy lehet, hogy holnapra marad a dolog.

Eloszor is. Ez a sajat velemenyem !!!!!!

Olah valamikor akkor kerult az erdeklodes kozeppontjaba, amikor az UFO magazinban megjosolta azt a bizonyos keresztet. Es kesobb (honapokra ra) valoban volt valami ilyesmi, ami benne is volt az UFO magazinban, es volt valami hivatkozas is, hogy ezt a dolgot Olah megjosolta.
De ettol eltekintve volt olyan is, hogy kicsoditett fenyes nappal embereket a (ha jol emblekszem) a parlament ele, hogy most csodat fognak latni. Aztan meg nem tortent semmi. Erre elmondta, hogy amikor nem tortent semmi, azutan elindult haza, es valami jelenest latott, hogy talan Jezus azt mondta neki, de lehet, hogy Isten volt (Olah mar csak igy nyomja, nem adja lejjebb), hogy ez csak egy proba volt a szamara, es ezt is kiallta, mert nem csalatkozott Istenben.
Kozben meg penzert gyogyit. Es a TV-ben azzal vedekezik, hogy Neki el kell venni a penzt az emberektol, mert ez a szimboluma a gyogyulni akarasnak, meg a gyogyulni vagyasnak. Mert O nem gyogyithat meg uton-utfelen minden beteget, csak azt aki igenyt tart ra, es megteszi a megfelelo lepeseket ez ugyben. "Kedves" Olah urnak nem eleg, hogy szerencsetlen bacsika elmegy hozza. Valoszinuleg nem mikulasnezobe megy oda. De az meg keves. Ha elmondja, hogy mi a baja, es megkeri hogy segitsen rajta, az is keves. Az a biztos, amikor kuldi a penzt !! Es most ne mondja senki nekem, hogy telefonon is gyogyit. Telefonon sem azert hivjak fel, hogy a pontos idot megkerdezzek tole !! Szerintem nevetsges !!
Es most nehogy barki is ramkenje, hogy ordog, meg sarlatan, meg hozzanem erto, mert en is tudom, hogy mi az a kezrateteles gyogyitas. Mert megkaptam a beavatast. Es ereztem ! Es nem azert, mert erezni akartam, hanem azert mert ez mukodik. De most hagyjuk !
Peldaul ezen a tanfolyamon is volt egy Ur, aki magasabb fokon volt, mint en, es olyan korrekt embert meg nem nagyon lattam. Ingyen gyogyitott, ha kellett, akar a munkahelyen. Ha nem ert ra. Marmint a privat munkahelyen. Es addig nem dolgozott, addig talpalt, meg a munkehelyen nem talalt egy nyugodt helyet, es ott kezelt. Aztan amikor megkoszontem, akkor csak annyit mondott, hogy " NE NEKEM KOSZOND ! MAGADNAK, HOGY GYOGYULNI AKARTAL !" Na itt van a gyogyulni akaras, es nem a penztarcamban !!!!
Kozben meg mond olyanokat, hogy meg nekem is egnek all a hajam. Hat akkor mit varhat az ember az olyanoktol, akiknek fogalmuk sincs az egeszrol. Csak eppen meghallgattak azt az interjut Olah urral a TV-ben !!???
Egy pelda :
Nem tudom, hogy ki ismeri Kisfaludy-t ?? Most nem kezdem el bemutatni. Annyi eleg, hogy O magat Idofizikusnak vallja. Es sok erdkesseget mondt. De szerintem a fele ugyanugy nem igaz, de azert a tobbi eleg erdekes. Na most O allitotta, hogy Jezus ismet megszuletett. Es mar lassan valami 8 eves. Es lany. Es a volt Magyarorszag teruleten szuletett. Marmint a regin. De tobbet nem mondhat, mert sok az ellensege. Marmint Jezusnak, aki most leany (noi) testben szuletett ujja. Kuldetese van stb...
Kerdezem Kissfaludyt, hogy mi a velemenye Olah urrol. Erre O.
Olah ur egy jo ember, meg gyogyito, taltos !!! stb.. Na gondoltam, akkor tenyleg ugy lehet.
Erre hazamegyek es MIT AD ISTEN ?? kb 2 honappal ra latom a TV-ben. Az Ablak c. musorban, hogy a kovetkezoket mondja.
Orvendeznek az angyalok,meg halleluja van fent nert kiderult a nagy igazsag,(Isten megosztotta azokkal, akikre tartozik) amit meg az angyalok sem tudtak. Megpedig azt, hogy Olah a megvalto. Obenne szuletett ujja Jezus !! Na ez azert 1 kicsit sok !!
Kissfaludy meg gondolom a hajat tepkedte, hogy Olah beleronditott a teretoi munkajaba. Vagy egyutt kitalalnak egy hiheto magyarazatot amit mind a ket egyhaz egyutt terjeszthet ??? Vagy kopkodik egymast ??? Undorito !!!

1ebkent meg szerintem ugyis megtudhatjuk lassan, hogy igazat mondd-e. Mert hipotezise szerint egy hatalmas meteor zug 100-al 1000-rel a fold fele. Es mar megvan a bibliaban megirt 144000 kivalaszott, aki a nagy katasztrofa elott odakoltozhet az aszteroidara, merrt az mar speci korulmenyek kozott be van rendezve, es varaja a kivalasztottakat. Es persze meg sem kell emlitenem, hogy azon az eszeroidan O lesz a 144000 kivalasztott KIRALYA !! Csak ilyen szeliden nyomja az urge !! Ezt csak azert irom, mert szerinte a kikoltoztetes ugy lesz, ha jol emlekszem, hogy 2001 szilveszteren 0:00 perckor meg fog allni az ido, es mindenki sztazis szeru allapotban lesz. Ekkor fogjak a kivalasztottakak felkoltoztetni az aszeroidara. Es HA JOL EMLEKSZEM mindenki maganal lesz, es erezni fogja, es emlekezni fog ra !!
Hat errol ennyit !!
Varom mindenki eszrevetelet, es tapasztalatat az ugyben, mert engem is erdekel a dolog.
Tomoren ez az "ur" el van szallva magatol, es elkepzelheto, hogy most megkapja a magaet. De az is lehet, hogy megint csak egy proba Isten reszerol. De akkor ideje lenne atertekelnem a vilagnezetemet !! :(

Na egyelore ennyit.
Minden jot, es jokedvet Mindenkinek !!!
Teeny

Herold Creative Commons License 2000.08.16 0 0 51
Na most akartam felhozni szegény topicomat, örülök, hogy másnak is eszébe jutott.
Szerintem tudja magáról az ürge, hogy bűnös, azért menekült.
Előzmény: LUCzI FERencz (50)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 50
Megfogták a komát, becsukták, és annyit fog ülni, mint varjú az ágon!!!

hokuszpok Creative Commons License 1999.05.06 0 0 49
Az hogy ki tudtak belőled 70E HUF-ot szedni a részben a Te hülyeséged,részben
pedig azon Reiki mester mohósága aki csak a pénzedet látta és az volt neki a legfontosabb.

Az hogy egy előzőélettel kapcsolatos "kezelés" során kiborultál az nem csodálható mivel bár roppant hasznos
de nem ajánlott mindenkinek.

Mellesleg Te magadat vitted be a málnásba.

Azt mondták mindent tudni fogsz?

Ki igért és mit igért?

Saját mohóságod áldozata lettél mert azt hitted a lelki fejlettség megvásárolható
pénzzel,de nem.

Mindent csak akkor kapsz meg ha eljött az ideje.Se előbb,se később.
Az igazán nagy és komoly beavatásokat pedig már nem emberektől kapja az aki eljutott egy bizonyos szintre,bár mindenki akivel találkozunk az egyfajta tanítás magunkról és a másikról.

Előzmény: Malacbőr és Körömpörkölt (48)
Malacbőr és Körömpörkölt Creative Commons License 1999.05.06 0 0 48
Szemét rokadék az ilyennek!

Engemet is bevit a málnásba egy ilyen rejkiimester,mert azt monták hogy,
beavatot leszek és mindentt tudnifo-gok!!! de Az egészböl nemlet semmi
mert kaposváron az előzöélet kezelésen kiborultam.
Belement a három szintu beavatásba hetvennezer forint ,de nézzétek meg,mi változot?

Előzmény: Herold (47)
Herold Creative Commons License 1999.05.05 0 0 47
Feljelentették Jézus Krisztust! Oláh Imre barátunk ugyanis rájött, hogy ő Jézus, és résztvett a világ teremtésében.
http://www.weblapok.hu/cikkek/olah.htm
csutak Creative Commons License 1999.03.27 0 0 46
Dear Zullu!
Ahhoz, hogy valakiben felmerüljön a tanulás vágy nem elég az egyszerű kiváncsiság. Annál azért több kell. Én megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy ne a kocsmába hordjam a pénzem, hanem kielégitsem kiváncsiságom bizonyos elvont dolgok iránt.
Az pedig, hogy valaki elfogad (nem kér!) pénzt ügyfelétől egyszerűen az emberi furcsasággal magyarázható. Aki nem fogad el pénzt, az nem ért ahhoz amit tesz. Ez gyakorlati tapasztalat.
De ha belegondolsz, ha valaki nem fizet ezreket gyógyszerre, nem esik ki a munkából és ezért mondjuk ad ezer (vagy kevesebb) forintot akkor már nem olyan fekete a kép. Mintmár leírtam a tisztességen van a hangsúly!
Üdv: csutak
Előzmény: ZULLU (40)
csutak Creative Commons License 1999.03.27 0 0 45
Kedves Nane!
"A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy kevered a gizikét a gőzekével.
A parapszihológia nem Isten tudománya, de természetfeletti - kétségtelen."
Valamit félreértettél! Én azt írtam, hogy például. Tehát egy módszert kivettem az általam ismer (és alkalmazott) módszerek közül. Sajnos sokan abból élnek,hogy a Sylva módszerek egyikét feltupírozzák, majd hangzatos névvel elllátva tanfolyamokon értékesítik. Lásd: Csontos féle Pszihotronika, Eckhard Storm nevével fémjelzett Reiki és társai.
HItem szerint az őszinte, tiszta szeretet képes gyógyítani és az egyén önmagába vetett hite.
Üdv:csutak
Előzmény: NaNe (32)
Herold Creative Commons License 1999.03.22 0 0 44
Az, hogy Gyurcsok nem ismeri a PC hibaüzeneteinek okát, nem jelenti azt, hogy nem gyógyít az energiájával. Elvégre nem érthet mindenhez.

Egyébként meg fogsz lepődni, de valóban lehet hatni a számítógépekre, velem előfordult már, hogy nagyon feldühödtem a főnök egy döntése miatt, és a program, amellyel dolgoztam, lefagyott és nem is indult el. Ez 2-3-szor történt meg idáig, mindig hasonló szituációban (felindultság, visszafojtott düh stb.).

Előzmény: Stöki (41)
Herold Creative Commons License 1999.03.22 0 0 43
Állítólag néhány ezren látták a keresztet, de ezt csak OI állítja. Jó lenne beszélni valakivel, aki ***tényleg*** látta.
Előzmény: Stöki (41)
bcsi Creative Commons License 1999.03.22 0 0 42
Az sem ártana, ha ezek az "energikus" emberek dolgoznának.Ennyi pénzért igazán megtehetnék...
Stöki Creative Commons License 1999.03.22 0 0 41
Oláhról:
OI 1997-ben megjövendölte a Kisalföld c. megyei napilapban, hogy "1997. július 23-án égő ferde kereszt fog megjelenni az égen, ami egy új kor kezdetét fogja jelezni", és mellesleg ennek az új kornak OI lesz a pápája. Namost ezt drága nagymamám olyannyira elhitte, hogy július 23-án kint ült a lócán és nézte az eget, hogy mikor jön már a kereszt... Szerintem OI egy pofátlan szélhámos, akárcsak Gyurcsók. Ráadásul (mint a fenti eset mutatja) OI még hülye is.

Gyurcsókról:
Egy haverom számítógépet szervizelt nála. Bootolt, de bennmaradt egy lemez a meghajtóban, és kijött a "Non system-disk..."- üzenet. Gyurcsók (aki végig a haverom háta mögött állt), halálosan komoly hangon megszólalt:
- Várjon, hátrébbállok, mert zavarom a gépet az energiáimmal. - és kettőt hátralépett...

ZULLU Creative Commons License 1999.03.22 0 0 40

Kedves csutak!

" ... Ahhoz, hogy valaki segíteni tudjon azon aki gyógyulni akar, sajnos tanulni kell. Az pedig pénzbe kerül. Egy tisztességes segítő (tehát nem gyógyító!) csak annyit kér, amennyi a valóban felmerült tanulmányi költségeit fedezi. ... "

Fenti soraid néhány logikai bukfencet tartalmaznak.

1.Ha még nem végezte el a pénzbe kerülő tanfolyamot, akkor nem tud segíteni. (most tekintsünk el attól, hogy szerintem tud-e a tanfolyam után :) )
2.Ha már elvégezte, valahonnan csak kikerült a rávaló.
3.A tisztességes segítő igencsak megbízható jós is lehet, ha már az első pacienstől is el tudja kérni költségei ( majdan gyógyítandó betegei között felosztandó költségei ) arányos részét...

Hmm... Nem kéne átgondolnod mégegyszer?

a ZULLU

Előzmény: csutak (29)
NaNe Creative Commons License 1999.03.22 0 0 39
Benjy,

Amiket leírtam nem a saját újjamból szoptam, hanem a Biblia említi.
Én nem tudom, hogy milyen dolgok vannak a természetfeletti világban, és nem vagyok balfék, hogy olyan dolgokba nyulkáljak bele, amihez nem értek és a tájékozatlanságom árán csak kárt szenvedhetek.
De Isten nagyon jól ismeri ezt a világot, hiszen Ő teremtette. Így én Ő rá hallgatok és nem fogok kutakodni olyan dolgok után, amit Ő nem akar az orrunkra kötni. Egyszerűen azért, mert a világban vannak aknásított területek - akár számodra érzékelhetően, akár nem.
De egy biztos, az embernek a saját dimenzióin belül kell kutatni.
És ez nem azonos a fejlődés ellenességgel.
A természetfelettibe való illegális behatolás halálos veszély. (Nézd meg a többi, hasonló témájú topicokat)

NaNe

Előzmény: Benjy (35)
N e t S h a r k Creative Commons License 1999.03.22 0 0 38
OláH ImrE engeM meggyógyítotT. AZ volT A betegségeM, hogY mindeN szÓ utolsÓ betűjétT nagY betűveL írtaM.
ZULLU Creative Commons License 1999.03.22 0 0 37
Kedves Benjy!

"...meg akkor is ha ZULLU-nak nem teszik vagy nem akarja erteni azt hogy nem vagyunk egyformak. "

???

Bizony valamennyien egyformák vagyunk. Az anyag - és csakis az anyag - törékeny és múlandó gyermekei az alig elképzelhetően hatalmas - tisztán anyagi - univerzum parányi galaxisának jelentéktelen szegletében.
Még ha különbözünk is abban, hogy ezel nem mindannyian tudunk szembenézni. Még ha - elképpesztő nagyképüséggel - azt hiszi is egyikünk-másikunk, hogy mindez " ... őérte jött létre, csakis őérte, mind... "

Ez meg az én véleményem. Még ha Neked nem tetszik is.

A sejtlatok meg gyógyítsák meg Oláh Imrét... Legalább hogy már ne ő legyen a "leggyengébb" a "szakmában".

Mert ha ilyen a "reklámember", akkor milyen lehet a többi?

a ZULLU

Előzmény: Benjy (10)
Herold Creative Commons License 1999.03.21 0 0 36
Gyerekek, próbáljunk meg visszakanyarodni Oláh Imréhez. Tudom, némileg a tárgyhoz tartozik Isten létezése, de azért mégsem erről szól a topic.
Benjy Creative Commons License 1999.03.21 0 0 35
Kedves NaNe!

Azt hogy mi létezik és mi nem azt nem Te és nem én fogjuk itt eldönteni.

Ha 100%-ig csak materialista módon gondolkodunk és ebből egy fikarcnyit sem engedünk akkor akkor felesleges a vita.

Nem fog neked sem Isten sem angyalok sem
az UFO-k idejönni,csinálni egy attrakciót csak hogy végre már NaNe elhiggye hogy sokkal bonyolultabb az ember és a világegyetem mintsem gondolnánk vagy hogy elhidd létezésüket.

Ha hiszed, ha nem de nincs szükségük arra hogy Neked vagy bárki másnak bebizonyítsák létezésüket.

Furcsa nem?

"egy kicsit zavaros..."
Még az is lesz nagyon sokáig.
Te csak tudom mi a valóság és mi nem az nem de?

Előzmény: NaNe (30)
Gyuszi bá Creative Commons License 1999.03.21 0 0 34
NaNe,

ha most eltekintünk attól a kialakult képzettől, hogy az Isten a felhőkről lábát lelógató hisztériás vénember, akkor eléggé közel vagyunk egymáshoz. Nagyszerően foglaltad össze feltételezéseidet a gondolkodásról, és én teljesen egyetértek vele. Valahol itt kell keresni az ilyen típusú gyógyulás okait: "a gondolatok fizikai megnyilvánulása már mérhető a testben" - mint írod. Végtelenül leegyszerűsítve a kérdést: higyj benne, és sikerülni fog, kételkedj benne, és életed árán sem vagy képes rá. Aztán hogy a hited tárgya Isten, Allah, Jahve, Buddha vagy éppen egy kukoricaisten - az már másodlados.

Gyuszi bá.

Előzmény: NaNe (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!