Keresés

Részletes keresés

ttime Creative Commons License 1999.08.25 0 0 15
LaCuS

Te olvasod is a fórumot, vagy csak írsz bele?
Egyébként, ha ez zavar, írd be a StarOffice-ba, és valóban nem lesz semmi hiba. Hacsak az nem, hogy nem is ellenőriz semmit!

Ttime

LaCuS Creative Commons License 1999.08.22 0 0 14
Word 97-ben a szövegben bárhova írd be a

édesanyáméknak
édesapáméknak

úrék

szavak bármelyikét. A bekezdés végén üss entert és káromkodj nagyokat.
sip pista Creative Commons License 1999.08.05 0 0 13
a morphologic lapján (www.-"-.hu) van rá pöcs (patchgr.exe). müxik is.
p.
cyrano Creative Commons License 1999.08.05 0 0 12
Írjátok be a word97-nek (WinnNT + Magyar office alatt).
Anyáék ma nem jönnek el.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Kezdetektől fogva használtam(om) mind a két magyar helyesírás-ellenőrzőt. MaCS igazságtalan. Főleg azért, mert az a Helyes-e? amelyet az MS az Office 97-tel szállít, valamilyen oknál fogva nem azonos azzal, amelyet Helyes-e? néven vásárolni lehet, hanem az árnyéka. Van szerencsém az igazi Helyes-e?-t használni, az lényegében korrekt rendszer. Toldalékolásra is lehet tanítani, a változatok keresése pedig az esetek nagyobb részében felesleges: a hiba megjelölése éppen elég.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Kezdetektől fogva használtam(om) mind a két magyar helyesírás-ellenőrzőt. MaCS igazságtalan. Főleg azért, mert az a Helyes-e? amelyet az MS az Office 97-tel szállít, valamilyen oknál fogva nem azonos azzal, amelyet Helyes-e? néven vásárolni lehet, hanem az árnyéka. Van szerencsém az igazi Helyes-e?-t használni, az lényegében korrekt rendszer. Toldalékolásra is lehet tanítani, a változatok keresése pedig az esetek nagyobb részében felesleges: a hiba megjelölése éppen elég.
H.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Halihó!

A Helyes-e és társai szerintem tragikusak. Anno még a 6.0-ra megvettük a Lektort, és egy új, helyesírásilag korrekt világ jelent meg előttem. Lehetett tanítani a toldalékolásra, sokkal több lehetséges változatot talált, sokkal kevesebb hátborzongató baromsággal. Ha zongorázni tudnám a különbséget, én lennék a Rubinstein. De mindegy, ez van benne, ezt kell szeretni...

Nekem is van persze konkrét gondom is: feltettem a német ellenőrzőt. Azóta, ha német nyelvű a szöveg, állandóan vibrál!!!
Láttatok Ti már ilyet???

Üdv: MaCS

pancho Creative Commons License 1999.04.14 0 0 8
Ha már megtaláltad, igazán ideírhatnád okulásul a többieknek, hogy mit kell tenni ilyenkor. (A reg. HKEY path-okkal együtt!)
Előzmény: Csabo (6)
Droopy Creative Commons License 1999.04.01 0 0 7
Ehhez hasonló problémám volt
Angol office-t szeretem, mert az excel függvénytára nem lett elb* (szinusz, kamat, stb) de kellett a magyar helyesírás is...
Megoldásom a következő:
1. Magyar office telepítés csak a köv 2 modul (word-ben helyesírás, office tools-ban ellenőrző eszközök) és semmi más (igaz, amikor a word-ben kivettem a renszert kissé ideges lett de kit érdekel)
2. az office alatti összes file és könyvtár törlése pl:c:\Program Files\Microsoft Office\ innen minden
3. Angol office install amit akarok...
3a. Reset (csinálja, ha nagyon akarja)
4. Regclean 4.1
És kész ... Angol office, támogatott magyar helyesírással...

Üdv:Droopy

Csabo Creative Commons License 1999.03.24 0 0 6
Annal makacsabb vagyok hogy feladjam, sikerult is megtalalni a registryben a hibat. Minden mukodik. Koszi az otleteket. Csabo
gaborca Creative Commons License 1999.03.22 0 0 5
Csabo, nem tudnál szerezni magyar Office-t? Szerintem megéri...
Csabo Creative Commons License 1999.03.19 0 0 4
Hello Dozsi!
A registryt mar reg visszaallitottam, az nem gond es nem tragedia az sem, ha nem mukodik az elvalasztas. Csupan bosszanto aprosag, de megvagyok nelkule. Egyszer ugyis kitalalom, vagy ha nem az sem baj. Mindenesetre van itt egy srac akinek a magyar office van telepitve, csak az o registry-jet meg nem tudtam megnezni. Majd megprobalom, hatha az segit.
Előzmény: Dozsi (3)
Dozsi Creative Commons License 1999.03.18 0 0 3
Hajjaj...nem artana egy ujrainstall. Ez mindig bevalik, ha elszurok vmit a registryben :)) Szvsz irdd visszaa dll-t az eredetire, igy egy hibauzenettel kevesebb lesz, es ez is valami. Szvsz valahova ezt a .LEX file-t kene beirni. Majd folteszem az office-t es megnezem.
Annyira kell neked az a magyar elvalasztas?
Előzmény: Csabo (2)
Csabo Creative Commons License 1999.03.18 0 0 2
Dozsi! A registry-vel belenyulhattunk valamibe. Atirtam az MSHY_HU.LEX-hez tartozo *.dll-t MSHY32.DLL helyett MSHYHU32.dll-re, most a korabbi hibauzenet elott megjelenik egy masik (magyar nyelvu) is. A "Helyesel" uzenete: "A lexikonfajl nyelve ismeretlen." Ilyenkor mi van? Van otleted?
Előzmény: Dozsi (0)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.03.17 0 0 1
Talan azert, amiert a "plakatolas" szot "plakattolas"nak akarja mindig irni...
Dozsi Creative Commons License 1999.03.17 0 0 0
Szerintem azt hianyolja, hogy nincs ez a file beirva a registrybe. Ha ott kutakodsz, talan megtalalod, hova kell beirni.
En is jartam mar igy, de office 95-tel, es az registry hiba volt, ebbol gondolom, hogy ez is az.
Előzmény: Csabo (-)
Csabo Creative Commons License 1999.03.17 0 0 topiknyitó
Nemet nyelvu Office 97 ala a megfelelo Proof alkonyvtarba bepakoltam a magyar valtozathoz tartozo helyesiras stb. fajlokat. Helyesiras es nyelvtan ellenorzes, thesaurus mukodik. Miert nem mukodik az automatikus elvalasztas? Elvileg az mshy_hu.lex fajlt hianyolja a rendszer, de az ott van a Proof konyvtarban. Hogyan tudom ravenni az Office-t, hogy elvalassza a megyar szavakat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!