Csak egy érdekes adalék ehhez a nagy biztonságos bankhoz:
A barátnôm ösztöndíját ennél a banknál vezetett számlára utalják.
Karácsony elôtt fordult elô, hogy valaki - nyilván a tanulmányi osztályon nyilvántartott adatok alapján, vagy egyéb belsô infók segítségével - kihasználva az egyetemen működô bankfiók ellenôrzési lazaságait, személyesen felvett egy jókora összeget a barátnôm számlájáról, ugyanis a diákok esetében elég gyakran nem kellô gondossággal ellenôrzik a személyazonosságot. Többszöri megkeresésre végre elôkotorták az ominózus bizonylatot, és kiderült, hogy az aláírás valóban nem egyezett a barátnômével.
Az egyetlen pozitív a dologban, hogy azért pár hónap múlva bocsánatkérés kiséretében kártalanították ôt.
"... hogy az Ótépében még nagyobb biztonságban van a pénze."
És még fizethetsz is érte, hogy ott tartod.
Nem vagyok egy OTP barát, és azt hiszem, nem is leszek az soha. Amit az OTP csinál, az szerintem gusztustalan. Nem csak a vezető helyzetükkel élnek vissza, még tisztességtelen úton próbálják is erősíteni.
De a témánál maradva: Én Erste Bank párti vagyok, de ez a reklám szerintem is nagyon ótvar. Ezzel inkább elijeszteni lehet az ügyfeleket, nem odacsábítani.
Majd ha legkozelebb a haverommal talakozom, akkor megkerdezem tole. O ugyanis az a gondor feketehaju csako, aki az egyik reklam vegen atadja a cetlit a szepsegkiralynenenek, es vadul integet.
No, ja. Errol van szo, ezt akartak elerni. Mit csinalunk? A mondd meg Odonnek kampanyrol beszelunk.....
Gap is a fogyasztoi tarsadalom resze...
Ertelmezzetek, ahogy akarjatok. :-)
ezen csodás mondat folytatásait lehet ide írni, ki milyet akar. Azért csinálok topikot, mert roppant idegesítő, és szeretném ha mindenki elmondhatná mit gondol eme modern marketingremekekről. Ettől a reklámtól falra tudok mászni. Az első befejezés tehát:
Mondd meg .. -nek ..... hogy fogja be a pofáját.
... hogy igyon egy pohár langyos sósavat ebéd előtt.