Keresés

Részletes keresés

Discosa Creative Commons License 2017.08.07 0 0 66

Hello!

Két különleges és egyedi szolgáltatást kínálok esküvőre, lánykérésre, lány- és legénybúcsúra!

Az egyik a "Rádiósztár" nevű ajándék. Mi is a "Rádiósztár"? Egy személyre szabott és szóló rádióműsor, amiben az ünnepelt kedvenc dalai pörögnek, róla szólnak a hírek és őt köszöntik a családtagok, a barátok, a barátnők, valamint róla beszél a műsorvezető. Pont ugyanúgy, mint egy igazi rádióműsorban!  Ha egy igazán különleges meglepetésre vágysz, akkor ezt neked találtuk ki! Hallgass bele: https://youtu.be/HcwZEyfW-Ug

Ezenkívül vállalom az úgynevezett "esküvői nyitótánc mixek" elkészítését professzionális minőségben. Ti megmondjátok, hogy milyen zenéket találtatok a koreográfiátokhoz, hol és hány percnél kellene megvágni stb. Én pedig elkészítem a profi mixet! :-) 

https://www.facebook.com/radiosztar/

 

További információ és ajánlatkérés: djdiscosa@gmail.com

 

Szép estét és sok boldogságot! :-)

 

viragviki Creative Commons License 2010.08.17 0 0 65
Sziasztok!
Mért kell mindig ajándéktárgyakban gondolkodni? Hagy döntse már el az ifjú pár, hogy milyen csészéből akarja meginni a reggeli kávéját! Sokan vannak úgy, hogy nem mernek megválni tiszteletből olyan cuccoktól, melyekre semmi szükségük sincs, vagy nem tetszik nekik, csak azért, mert az KAPTÁK! És gyűlik...és gyűlik...minek? Az esküvőnek az ifjú párról kell szólnia, és a vendégeknek abban van szerepük, hogy a nap fényét emeljék, és emlékezetessé tegyék a résztvevők számára.
Álmosluca Creative Commons License 2010.06.10 0 0 64
Sziasztok! Íme néhány tök jó ötlet a nagy napra! Mi is tőlük rendeltünk és tényleg nagyon szépek a termékeik. Igaz inkább lakásfelszerelési cuccok, de hát az ifjú párnak előbb-utóbb lesz otthona is ... Itt tudjátok megnézni: nászajándék
prodigy.sb Creative Commons License 2009.01.08 0 0 61
Az egyik legnehezebb dolog találni az biztos, talán még a karácsonyinál is macerásabb. Találtam pár tippet és okosságot a nászajándék ötletek link alatt. Főleg ott is háztartási eszközöket és lakás kiegészítőket ajánlanak, valamint pár érdekes dolgot. Remélem segít.
andi88 Creative Commons License 2006.06.03 0 0 59

Sziasztok!

Ahogy látom ez a topik nem túl pörgős,de azért megpróbálok itt segítséget kérni.

2 hónap múlva lesz az unokahugom esküvője/akit nem láttam már kb 10 éve/!

Gyerekkorunkba nagyon jóba voltunk,sokat nyaraltunk együtt,és bár régen láttam,nagyon szeretem!Nem tudom,hogy milyen nászajándékot vegyek nekik,nem ismerem az ízlésüket!Valami személyeset szeretnék és nem túl komolyat!

Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm!

Vanek Creative Commons License 2004.03.12 0 0 58
.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.30 0 0 57
Köszi az információkat. A Skálának nem nagyon örülök, de Servál-ról pedig nekünk is hasonló véleményünk alakult ki, mint azt írtam is. (Igen, az a Széna téri hely.)

Igyekszünk mindenre odafigyelni a Skála esetében, mert a döntés összességében, figyelembe véve az elképzelt, nem túl nagyszámú ajándékot, nekik "kedvezett". (szőnyeg ilyesmi)

Még egyszer köszönöm nektek !

Tonyo

kicsi emma Creative Commons License 2000.05.30 0 0 56
A Serval az, ami ott a Szena ternel van? Szerintem az eleg igenyes, es nagyon jo hangulata van, meg tok rendesek akik csinaljak (csaladi vallalkozas) - nekem ngyon pozitiv elmeny ovlt (egy baratnomnek segitettem osszeallitani a listat).

nekunk amugy ugy volt (es nagyon bevalt!!), hogy egy notesz minden egyes lapjara felirtunk egy-egy dolgot, amire szuksegunk lenne, vagy amire vagyunk. Ez a notesz korbejart a ket csaladban meg a barati korben es mindenki kitepte azt a lapot, amit valasztott. Aki kisebbet akart, kisebbet, aki nagyobbat az nagyobbat - szoval mindenki nyugodtan tudott valasztani. Viszont olyan erzesuk se volt, hogy "megrendeltuk" az ajandekot.

Es lehet arverest is csinalni az eskuvon menyasszonytanc helyett: a par regebbi mar nem hasznalt holmijaibol, kedves emlekekbol, esetleg kozos elmenyek targyi maradekaibol stb. - nagy siker szokott lenni.

ke

kissmoni Creative Commons License 2000.05.30 0 0 55
Udv !

En (mi) is a Skalanal keszitettem /-tuk a naszajandeklistat. A valasztek oriasi; a szolgaltatas hibai :
Meg a meghivok szetkuldese elott kivalsztottunk mindet (kb 4-5 orat toltottunk valogatassal es az osszeirassal, ti. vegig kell jarni az osztalyokat, katalogus nincs). Kb. 2 hettel kesobb az elso erdeklodo (szerencsere kozeli rokon volt) megdobbenve telefonalt, hogy semmi nincs felreteve a nevunkre. Rohantunk vissza, ahol azt mondtak, nemcsak a listara kellet volna osszeirni a kivalasztott cikkeket, hanem ossze kellett volna szedni (nekunk), es bevinni a szolgaltatst biztosito helyisegbe.
Megtettuk . kiskocsival szaladgaltunk az aruhazba ujabb 2-3 orat; nehany cikk azonban mar nem is volt meg.
Elnezest kertek, de pl. eszukbe sem jutott segiteni a "gyujtogetesben"...
Gondolom, nem kell fejtegetni, hogy eskuvo elott ezer mas dolga akadna az embernek.
Szerencsere vegul mindent szepen becsomagolva hazhoz szallitottak, pontosan a megbeszelt idoben.
A benyomas tehat felemas...
Mindenesetre sok szerncset es sok sikert a keszulodeshez... aztan a folytatashoz is !

P.S.remelem nem lett tul hosszu.

Előzmény: Tonyo (54)
Tonyo Creative Commons License 2000.05.30 0 0 54
Két helyen voltunk, egyrészt a Magyar Esküvőben hirdetett Servalnál, másrészt a Budai Skálában.

Serval:
+: meghitt, családias, kedves. A pároknak készítenek egy-egy asztalt, ahol "felhalmozzák" az ajándékokat, és lehet válogatni. Jó a mellékelendő kis papír és a szöveg rajta, magáról a nászajándék szolgálatról.

-: vannak már ott ajándékok, más pároktól, ugyanakkor alapvetően katalógusból dolgoznak, abból választhatsz, mi viszont szeretjük "megfogdosni" a dolgokat, nem tudunk katalógusból vásárolni sem

Skála Buda:
+: hihetetlen áruválaszték, a viszonylag olcsótól a drága, exkluzívabb termékekig. Nincsen mondjuk Herendi stb., ez a szint szerinetem nem is áruházi.

-: még nem tudom, de hallottunk olyasmiről, amiről LGyuri írt: szolgáltatás hibái.

Örülnék, ha esetleg írnál erről picit bővebben, még mielőtt választunk !:))

KÖszi, Tonyo

LGyuri Creative Commons License 2000.05.25 0 0 53
Mi a Skalanal listaztunk. Szerintem az benne a jo, hogy sokfele cuccot lehet osszevalogatni a konyvtol a szerszamokon es fotoalbumokon at a "kotelezo" konyhafelszerelesig. A problemaink inkabb a szolgaltatassal voltak. (Hiaba, a regi idokbol ittmaradt nagyaruhaz...) Ja, es persze exkluziv meg "igazan-valodi-markas" dolgok nem tengnek tul. Ha bovebb info kell, szoljatok.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 52
Én is láttam és majdnem elájultam. A Murányiról letettünk, SKála vagy Serval lesz belőle, mindkettőt "felmérjük". A Murányiról még annyit, hogy állítólag volt olyan pár, ahol a násznép volt felháborodva az árakon, ami elég kellemetlen tud lenni.
Előzmény: BlueBird (49)
snejderfáni Creative Commons License 2000.05.05 0 0 51
+1 ötlet, hátha megteccik
Néhány éve egyik ismerősőm esküvőjére a következőket készítettem. Egy csomó tobozt összegyűjtöttem, a magokat kirázogattam a tobozokból és egy balkonládába beleszórtam az egészet. Kb. három hét múlva pici "fenyőkkel" volt tele a láda. Amikor megkapták a csomó furcsa formájú zöldet, eléggé meg voltak hökkenve, de ma ezek a fenyők díszitik a kertjüket. + Még az is jó volt a történetben, hogy nekik kellet utána gondoskodni a "picik" sorsáról és így a magukénak érezték, ellentétben néhány azóta is dobozban porosodó rendkívül frappáns háztartási eszközzel vagy porcelánnal.
Mikulás23 Creative Commons License 2000.05.05 0 0 50
Kedves Tonyo
Nászajándéklista téren a Serval nászajándékszolgálatot ajánlanám, mert pl.
Murányi-jó dolgok vannak, de marha drága /foleg exkluzív apróságok vannak, design cuccok+ egyéb konyhafelszerelés/
Skála: nem ismerem
Kátay: ez is foleg konyha-cucc, és nem is mindenki talál az ízlésének megfelelot, bár nem ismerem a tied...
szóval azért ajánlom a Servalt, mert sokféle dolog van: praktikus viccescuccok, asztalteríto, ágynemu, háztartási gépek, kovácsoltvas kisbútorok, nád és fémkombinációs apróságok, fürdoköpeny, nekem nagyon tetszett...berendeznek nektek egy asztalt a kívánságaitokkal, így könnyebben tudnak a kedves áldozatok választani.
Előzmény: Tonyo (46)
BlueBird Creative Commons License 2000.05.05 0 0 49
Muranyirol jutott eszembe, hogy lattam egy katalogusukat, volt benne egy aranyos fogpiszkalo tarto, azt hiszem muanyagbol v. atlatszatlan uvegbol, egy allo nyuszika es korulotte egy kb 2-3 cm magassagu tarto (ide lehet berakni a fogpiszkalot) es az egeszet bele lehet rakni egy cilinderforma tartoba. Jopofa megoldas, a nyuszit a ket fulenel huzod ki a kalapbol, de mindezt HETEZERAKARHANYSZAZ (azt hiszem 5 v. 6szaz) forintert?! Kb. ennyiert vettem a baratnomek eskuvojere a Zsolnay keszletbol egy 6 db-os palinkazos (vagy hogy hivjak, a roviditalokat isszak ebbol) keszletet.
Előzmény: Tonyo (46)
r_bendegúz Creative Commons License 2000.05.05 0 0 48
Banan,
van egy apró, zászlókészítő és műhímző üzlet a Szt. István körúton (a Margit híd pesti hídfőjéhez közel, a BÁV régiségbolttól a Nyugati felé).
tisztelettel
r_bendegúz
Előzmény: Banan (44)
illus Creative Commons License 2000.05.05 0 0 47
Lehet csinálni az ifjú párnak poénos névjegykártyákat.
pl. Kovács Béla
Papucs és férj

Kiss Nikolett
Ügyeletes házisárkány

Stb

Tonyo Creative Commons License 2000.05.05 0 0 46
Ismerek egy-két nászajándék listát vezető helyet: Skála Budapest, Murányi, Kátay. Van tapasztalatotok valamelyikről ? most vagyunk választás előtt, és eddig csak a Skáláról van némi infóm.

Köszi a választ.

Egyébként esetleg szép ajándék lehet egy cserepes virág, általad díszített kaspóban, vagy ha olyan a pár koncertsorozatra bérlet. (Persze lehet, hogy hülyeségek.)

illus Creative Commons License 2000.05.05 0 0 45
Mi a haveroktól egy 16 éves kombi trabit kaptunk nászajándékba, amit ők maguk fel is díszítettek mindenféle masnival meg konzervdobozokkal, plusz telefirkálták az ablakokat.
Nagyon meglepődtünk és örültünk neki, de a gatyánkat is ráköltöttük szervizre.

Ami még szokatlan volt, egy üveg szép "Nászéjszaka bora", amit eltettünk az aranylakodalomra.

Banan Creative Commons License 2000.05.05 0 0 44
Köszi az ötleteket, a hímzéses ágynemű nagyon tetszik!!
Ismer valaki olyan embert Bp-en, aki ezt meg tudja csinálni izlésesen?
Banan
BlueBird Creative Commons License 2000.05.05 0 0 43
Ami ebben a temaban eddig a legjobban tetszett, hogy a baratnomek kijeloltek egy Zsolnay porcelan boltot, ahova a kedves vacsora meghivottak elzarandokoltak, ott pedig az elado megmondta nekik, hogy a hazasulandok melyik keszletet szeretnek es szamontartotta, hogy eddig melyik darabja kelt el ennek az etkeszletnek. Ha a keszlet valamelyik darabja nagyon draga volt, akkor ket csalad, vagy tobb barat osszedobta ra a penzt. Egyebkent azert esett erre a megoldasra a valasztasuk, mert
1. nem akartak sok haszontalan ajandekot kapni,
2. nem nagyon valoszinu, hogy a kozeljovoben pont egy Zsolnay keszletet engedhetnek meg maguknak,
3. nagyon szep es emlekezetes ajandek.
En egyebkent kulon halas voltam nekik, mert nem kellett a fejemet tornom, hogy mi is lenne hasznos nekik, nem kellett a boltokat jarnom, egyszeruen besetaltam ebbe a boltba, kivalaszthattam, hogy melyiket engedhetem meg magamnak es el is volt intezve a dolog.
Ennek tulajdonkeppen csak egy hibaja van: ezt nem nagyon lehet eljatszani akkor, ha a rokonok/baratok nagy resze nem a kijelolt Zsolnay-boltos varosban lakik, de biztosan erre is van megoldas, pl. telefonos megrendeles.
Udv: BlueBird
Shiro Creative Commons License 2000.05.05 0 0 42
Sziasztok!

Én nemrég voltam esküvőn, és magam csináltam az ajándékot. Vettem két nagy (müzlis) bögrét, ami hőalló. Teljesen sima volt és átlátszó. Lehet kapni hobby boltokban üvegfestéket, ami tubusos és a tubusra rá lehet csavarni "csőrt" amivel írni lehet. Ezzel a festékkel, szép cirkalmas betűkkel ráírtam a nevüket a bögrékre.
Ja, a festék ha megszárad, akkor hőálló, vízálló, szóval mehet a microba is, meg lehet mosogatni is... .o)
Ha valakit érdekel a bolt címe előkotrom valahonnan.
Üdv.:S.

Előzmény: Lookretia (41)
Lookretia Creative Commons License 2000.05.05 0 0 41
A névre szóló, vagy egyedi ajándék szerintem is tuti. Például lehet venni ágynemű- vagy törölköző garnitúrát (egyszínűt), majd belehímez(tet)ni valamit. Nem muszáj a nevüket, lehet valami figurális, de mindenképpen valami rájuk jellemző dolog is (pl. gitár, teniszütő, stb.)
Porcelángyárak szoktak vállalni egyedi kerámiák festését, teljesen korrekt áron. Lehet pl. só- és borsszórót rendelni úgy, hogy pl. só helyett Kati, bors helyett Peti van ráírva :-) De lehet ez müzlisedény vagy mézesköcsög is, kedvenc dalszövegük idézetével, stb.
Egyénként én tavaly semmi ilyenfélét nem kaptam, de azok is jó ajándékok voltak: kovácsoltvas gyertyatartó, fából készült bennszülött szobra ami CD-tartó állvány, modern kerámiaszobor, stb.

luki

Előzmény: LGyuri (37)
Banan Creative Commons License 2000.05.05 0 0 40
ZsB
Azért inkább nem kockáztatom meg egy nagyobb esküvőn.
Ma is várom a király ötleteket?
Banan
Banan Creative Commons License 2000.05.02 0 0 38
OK, akkor majd irok egy programot SK :)))

Köszönöm az eddigi ötleteket, jöhet még!

Banan

Előzmény: Zsádele Bábele (36)
LGyuri Creative Commons License 2000.05.02 0 0 37
Mi csinaltunk naszajandek-listat, pont azert, hogy olyat es annyit kapjunk, amit es amennyit hasznalni is tudunk. Nagyon jol bevalt, csak ajanlani tudom. De azert nehany tipp:

- Nevre gravirozott poharkeszlet (Mondjuk ha tudod, hogy szeretik a viszkit/bort/sort/...)
- Nevre szolo Tokaji aszu. (Elall az aranylakodalomig!)
- Valamilyen SK keszitett cucc. (Mi nagyon orultunk az egyik baratom anyukaja altal himzett teritonek. Plane, hogy szep is...)

- A lufiba csomagolt cuccokkal vigyazzatok, mert az egyik ismeros ifju par nem ismerte a dolgot, igy nem is bontotta ki.
- Disztargyat csak akkor adjatok, ha nagyon jol ismeritek a fiatalok izleset.

Na, most ennyit... Sziasztok!

Gyuri, aki majdnem egy eve hazas... :-)

Banan Creative Commons License 2000.05.02 0 0 35
Sziasztok!

Bár lárom, kissé eltértünk a témától, de én szeretnék visszakanyarodni oda.

Szal, nemsokára megyek esküvőre és gőzőm sincs, hogy mit lehetne venni nászajándék gyanánt. Info: a fiatal pár hölgy tagját ismerem, amire szükségük van, azt már megvették, tehát a háztartási kisgépek kilőve, nagyobb ajándékot pedig anyagi okokból nem szeretnék.
Várom, a jobbnál jobb ötleteket!
Banan

Rémusz bácsi Creative Commons License 1999.07.08 0 0 34
Én meg amondó vagyok, hogy az a sok férfiember, aki elveszi azt a sok hisztis nőszemélyt, az meg is érdemli a sorsát, mert akkor nem a nőben van a hiba.

Jó házasságot kívánok neked ! (persze még nem most, csak ha eljött az ideje)

Rémusz atya

Előzmény: Halászkirály (33)
Halászkirály Creative Commons License 1999.07.08 0 0 33
Rémusz bá, én ezt így látom. Hímsovinizmus? Az!

Kockásfülű, ne haragudj! Valóban szar volt az időzítés. De én már csak ilyen kiszámíthatatlan tuskó vagyok!

Vanek, köszönöm a bizalmat! :) De én nem azért nyilatkoztam, hogy bevegyél a VST (vagy mittoménmibe), csupán ez az én magányos kis halk beleröfögésem volt az éterbe, mellőzve mindennemű fűalatti és -feletti partizánakció-típusú offenzívát!

Előzmény: Rémusz bácsi (28)
juci Creative Commons License 1999.07.08 0 0 32
Visszatérve a nászajándék-témára: én azóta az akkor kapott személymérleget használom a legtöbbet (hiába, a tényekkel szembesülni kell, nincs sumákolás!)

De lyó volt még unokatesóm saját készítésű, személyre szóló tányéralátéttye is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!