Valamelyik nap IRL beszégettünk egy páran, és szóbajött ez a cikk, és megszerettem volna mutatni vkinek, de csalódottan látom, hogy már nem müx. a link. :(((
Megvan valakinek esetleg?
Nem.
Évekig rengeteget írtam újságokba. A fizetés "flekk"-re van számolva, ami nem ugynanaz, mint a gépelt oldal. Meghatározott sor, és leütésszám egy flekk.
Monika egby liba.
Ne tiltakozz mailbomberüGen! Igy van, Te is tudod, moderatorok leggyengebbike.
Liba, mert meg azt sem veszi eszre, milyen rossz ahogyan csinal valamit, viszont meg van gyozodve arrol, hogy nagyot alkotott. A nyiro meg letojja az egeszet. neki van igaza. Rohog rajtatok.
Valahogy úgy kellene kezdeni a dolgozatot, hogy a világhálós vita kezelői még egy pályázatot sem tudnak kiírni.
Nem tudják plédául, hogy gépelt oldal helyett a karakterek számát kellene megadni, és nem is gondolnak olyan egyszerű dologra sem, hogy a pályázónak tudnia kellene, zseniálmányát kekinek, vagy Nyírőnek küldje el.
Az olvasók kifejezett kérésére és kezdeményezésére az
iNteRNeTTo cikkpályázatot hirdet a legnagyobb olvasói fórum,
a Törzsasztal leírására, megmagyarázására.
A pályázat címe: Vitakör a világhálón (köszönet jellemnek a
cím kiötlőjének).
A beérkezett alkotásokat közzétesszük az iNteRNeTTo
hasábjain, a legjobbak állandó helyet kapnak a
Törzsasztalban. A győztesek választhatnak a rendelkezésre
álló internettós ajándékok közül (sapka, póló, pulóver).
Az első helyezettek egyikét az iNteRNeTTo által felállított zsűri
(vegyesen hozzáértők és laikusok) választja ki, a másikat
pedig közönségszavazattal a Törzsasztal tagjai egy később
nyitott, a pályázathoz kapcsolódó topicban.
A cikk terjedelme maximum 2 gépelt oldal lehet.
A tartalomból a laikusok számára is érthetővé kell válnia a
Törzsasztal működésének és jellegzetességeinek.
A cikkek leadásának határideje: 1999. március 31.
A pályázati műveket csatolt file-ban, rtf formátumban kérjük a
következő címre: Kádár Mónika
Ez egy annyira szép gondolat, hogy bele kéne paszirozni valami kellőképp érthetetetlen, de annál tyugyományosabb formában az Engels topikjába :)))) CooCooFooZoo, én a helyedben megkeresném, talán még előkerül és nyomhatjuk tovább a Virtális Lét Elméletét....
Igen banya, sokkal. Ha ugyanis egy újságban az IRL neveddel megjelenik hogy csúnyagonoszrossznéni vagy, az a kutyát nem érdekli, az ismerőseid tévedésre vagy rágalomra fognak gyanakodni.
Ha ellenben ott kinn banyáról írják ugyanezt, azt itt mindjárt sok-sok száz ember megbeszéli és esetleg sok ezer elovassa.
Itt egy kicsit még mindenki "híres ember"... egyelőre.
tudom, hogy nem tartozlik közvetlenül ide, de látta már valaki az Internetto legfrissebb hiret (vonatbaleset), és humor harold mai mottoját... nekem ez igy kicsit morbrit, igy kegyeleti-jogilag, nem lehetne ezt kivételsen kicserelni?
Te most kóstolgacc engem?? Erről hamar szokjál le, míg finom vagyok!
Szeretnél tudni pár dolgot?
...
Na ugye. Ez a különbség köztünk. Te csak szeretnél, viszont én tudok. Előny itt, szerva ott. Gondolod, hogy érdemes tovább kóstolgatnod? Nem akarlak megbántani, de nem vagyunk azonos súlycsoportban, úgyhogy szerintem hátra arc, és irány Surány!
Nem mintha fenyegetni akarnálak (ez nem lenne méltó egy NATO tagország állampolgárához)...
Na pihikézzél inkább, öreg vagy Te már ahhoz hogy hülyét csinálj magadból. Nem szólva arról, hogy már egyébként is késő... :))
Látod, rezső!
Pont így gondolkodnak azok is, akik ilyen csodás cikkeket írnak. Mert ha nem szakma, nem kell megtanulni, ugye. Akkor nincsenek is olyan fogások benne, amit ha tudsz, jó szakember vagy, ha nem, akkor meg kutyaütő zugfirkász. Szakma az, csak kevés helyen tanítják igazán. Több helyen viszont elhitetik, hogy akárki is lehet újságíró, ha eltalál két betűt egymás után a billentyűzeten. Aztán olvasd!
Szegény soknevű...
Anyiszor és annyi mindent állítottál már, hogy ne csodálkozz, ha senki sem hisz neked. Egyébként a téma szempontjából teljesen lényegtelen, hogy te most éppen ki is vagy, a lényeg az, hogy egy "mezei" internetezőről, mennyi adatot lehet megtudni, még olyanoknak is, akiknek nem ez a munkája.
El lehet töprengeni azon, hogy a "profik" mennyivel hatékonyabbak.
A jelek szerint akkor te is bekajoltad. Átvertem ZöPö("csö")t, Mogorvát de ezek szerint tégedet is. Nem Ragika vagyok, csak egy kívülálló, SKNV-vel egyetemben. Az a legröhejesebb, hogy ezt már nem tudom bebizonyítani sem.
"Apropos, hallom a N.A.T.O. már a balkánon is terjeszkedik, ahol a szaremberek élnek?"
emléxel, amikor valamelyik Tasztalos bulin váltottunk pár szót, az újságírói precizitásról, etikáról meg felelősségtudatról?
Tudod, amikor olyan rettenetes nagyot röhögtem, amikor ezeket mondtad, és nem értetted, miért.... :)
Én nagyot csalódtam. Magam is újságíró, így tudom, hogy baromi feladat a Tasztalról írni, de ha nem megy, nem vállalnám el. Az Irén cikke szerintem nem egy tragédia, csak éppen a lényeg nem jön át.
Egy felszínes, tartalmatlan duma, nem derül ki belőle, hogy mit AD nekünk az, ha itt együtt vagyunk. És sajnos aligha fog egy jobbal kísérletezni a 168 óra hasábjain mostanság...
off: én sem tudnám jól megírni, pedig lógok itt egy jó ideje:-(