Keresés

Részletes keresés

tzatz Creative Commons License 2005.08.01 0 0 25
fuzet
Tintás Barnes Creative Commons License 2002.07.04 0 0 24
Nightswimming d a q n.

De kár, hogy a legtöbb topik buzizás kontra fasiztázásba fullad:(

Mondjuk az kifejezetten vicces, amikor mutatják az MTV-n az énekest kifestett arccal öltönyben a hülye kézmozgásával. Egyéniség, meg kell hagyni, és ha igaz a hír, évek óta meghit kapcsolatban él egy férfival. Hadd tegye.

Jó nektek, hogy kint lehettetek! Mondjuk annyira nem szeretem, de egy-két számuk, ahogy mondani szokás, jó, sőt mi több, ott van a szeren.

krisz537 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 23
No comment......
Előzmény: zuizuizui (22)
zuizuizui Creative Commons License 2002.04.07 0 0 22
A bíróság felmentette az R.E.M. gitárosát (origo.hu)

2002.04.06. 13:01:20

Ejtették az R.E.M. gitárosa, Peter Buck ellen felhozott vádakat. Bucknak azért kellett a bíróság elé állnia, mert a vád szerint randalírozott a British Airways Seattle-ből Londonba tartó járatán.

Peter Buck, az R.E.M. gitárosa visszatérhet a zenéléshez, miután az esküdtszék felmentette repülőgépen elkövetett randalírozás vádja alól. A vád szerint Buck tavaly áprilisban a Seattle-ből Londonba tartó British Airways gépen a nyugodt és udvarias úriemberből faragatlan, káromkodó részeggé vált a fedélzeten elfogyasztott 15 pohár bornak köszönhetően. Az R.E.M. gitárosa tagadta a vádakat, és azt állított nem került ittas állapotba, mindössze kiszámíthatatlan reakciót váltott ki belőle, hogy az általa szedett altatókra megivott hat kis pohár bort.

A British Airways szóvivője a döntés után úgy nyilatkozott, hogy elfogadják a bíróság döntését, ám továbbra is fellépnek a személyzetüket inzultáló alkohol befolyása alatt álló utasokkal szemben - adta hírül az Ananova internetes újság.

---
rem.lx.hu
---

krisz537 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 21
a heavent én se nagyon birom,az ÜÚF-t kedvelem,de azt én sem értettem,hogy ök mit keresnek ott.Mind1.Szerintem a Szigetre nem jönnek,bár én nagyon örülnék neki.Nem hiszem,hogy lenne rá pénzük.
Előzmény: Nancy boy (20)
Nancy boy Creative Commons License 2002.04.05 0 0 20
jó lenne,naná.csak erre tök kicsi esély van.pl.szigetre jöhetnének.végül is voltak itt már nagy zenekarok.a deus nekem tetszett,inkább a hs7 és az üllői-vel volt problémám.nem is értem,mit a fenét kerestek ott?
NB
Előzmény: krisz537 (19)
krisz537 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 19
Szerintem is cool volt,de már alig bírtam kivárni a sok elözenekar után a REM-et.És az a Deus kifejezetten szar volt,legalábbis nekem nem jött be..Jó lenne ha megint jönnének.
Előzmény: Nancy boy (18)
Nancy boy Creative Commons License 2002.04.05 0 0 18
király volt!!! kár,hogy alig láttam michaelt,mert nem tudtam a legelső sorba furakodni.jobb lett volna,hogy ha nincs ott az a sok hülye beszívott cseh rajongó,a 2 méteres magaságával.simán letapostak.de azért szuper volt.:)
NB
Előzmény: krisz537 (17)
krisz537 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 17
Csak eszembe jutott az a koncert.......nosztalgiázok...
MGperY Creative Commons License 1999.03.16 0 0 16
ne provokálj.
nos az oázis nekem is bejönne, jól, de hát tagadhatatlan, h ha vkik akkor ők isznak, mint az állat, volt nem csak 1-2 narkós botrányuk és ha jól emléxem gyakran látni _igen-igen-fiatal_ rajongó lányokat a videóikon, akik mindenre hajlandóak, érted ugye ?

ja és nem ezért jó hogy vannak , ugyhogy maraggyunk a témánál.

a csajom pl kimegy a koncertre, én meg nem. jók, de nem szeretem pl. pénzt nem adnék érte.

Előzmény: drhv (15)
drhv Creative Commons License 1999.03.16 0 0 15
Mi a baj a hozzászólással, talán te nem viseled el a másságot?

Egyébként a reakciódból ítélve te le se szarod, hogy mi van az énekessel. Engem érdekel.

Előzmény: Törölt nick (14)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.03.16 0 0 13
Allitolag a Heaven Street Seven lesz az elozenekar. Ket legy egy csapasra.... Tuti buli lesz. Megtalatok a kuzdoteren az elso sorban szokas szerint!
Sz Tamas Creative Commons License 1999.03.11 0 0 12
Cicus nagyon szerette mindig is az REM-et. Az egyik kedvenc együttese volt.
Ezért légyszi ne szidd, kedves drhv.
És én is szeretem őket, habár inkább a régi zenéjüket.
Evrybody hurts RULEZ!
Ez volt Cicus kedvence is. Bocsánat az ilyen sorokért, de hát még mindig Ő jut eszembe, szinte mindig.

Sz Tamás

drhv Creative Commons License 1999.03.11 0 0 11
Nekem mindegy, én Oasis-rajongó vagyok, egyszerűen csak arra vagyok kiváncsi, hogy mi a baja a fickónak.

Ha buzi, akkor buzi. Kész.

Előzmény: MGperY (10)
MGperY Creative Commons License 1999.03.11 0 0 10
"Szerinted az énekes narkós, AIDS-es vagy csak szimplán buzi, mivel nagyon lerobbant az utóbbi időben."

akkor most jó hogy jönnek ebbe az elképesztően lepattant koncert kínálattal rendelkező maradék-e hazába vagy sem ?
IMHO ez jó.

ne buzizzunk már itt, mert akkor én fasisztázni fogok és akkor lesz egy kis nem mulass !

drhv Creative Commons License 1999.03.11 0 0 9
Szerinted az énekes narkós, AIDS-es vagy csak szimplán buzi, mivel nagyon lerobbant az utóbbi időben.
Előzmény: che guevara (6)
drhv Creative Commons License 1999.03.11 0 0 8
Arról nem tudtok valamit, hogy az Oasis jön-e Budapestre.
kornel Creative Commons License 1999.03.11 0 0 7
Nem baj, ha sok a koncert Becsben, ugyanis gyori vagyok :) (kozelebb van Becs)
En is ezt az arat hallottam -> v.szinuleg ennyi is lesz az ara, ha mar mindenki ennyirol tud
De jobb lenne, ha szigetre jonnenek...
che guevara Creative Commons License 1999.03.11 0 0 6
Ja, en is 4500+ jegyarat hallottam.
De akkoris mindenkepp megyek :)
Ha egyaltalan kihuzza az enekes addig...
Rapid Creative Commons License 1999.03.11 0 0 5
tovabbi info: http://www.ticketexpress.hu
de ok csak 1-2 heten belulre igernek jegyarakat
De lehet, hogy erdemesebb kimenni nyaralni pl. olaszba, aztan ott elkapni a normalis koncerteket, ott talan nem zavarna ennyire a jegy ara, es meg jobban is erzem magam.
Calliope Creative Commons License 1999.03.11 0 0 4
Jegyek 4500-től felfelé, legalábbis itt a Mérleg utcai jegyakármi irodában ennyit mondtak.
Planney Creative Commons License 1999.03.11 0 0 3
Na, ez tenyleg jo hir. :-)
Bar gyanitom, a jegyarak a csillagos eget fogjak verdesni. Dehat egyszer elunk...

Planney

katica Creative Commons License 1999.03.11 0 0 2
Örülök!
phoebee Creative Commons License 1999.03.11 0 0 1
nagyon durva dolognak kell itt ma tortenni, hogy ne ez legyen a nap legjobb hire. koszi.
freeze flash Creative Commons License 1999.03.11 0 0 0
NULLA!
Igen, ehhez kell a nyaralást igazítani, vagy megszakítani, és akkor hazajönni...
Rapid Creative Commons License 1999.03.11 0 0 topiknyitó
REM koncert lesz Budapesten, az MTK stadionban, juli 9-en.
Jegyarak meg nem ismeretesek.
A dolog onmagaban is orvendetes, most pedig kulonosen, mert mar jo ideje egyetlen valamirevalo zenekar sem birta eltolni a kepet kis hazankig, mind megalltak Becsnel mag Praganal.
Miert van ez igy ?
Vagy csak en latom rosszul a dolgokat, es inkabb annak kene orulnom, hogy vegre nyugodtan bontakozhatnak ki a hazai nyugdijaszenekarok ?
Ez a jovo, hogy a normalis koncertekhez kell igazitanom a nyari nyaralast?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!