Keresés

Részletes keresés

TamasS Creative Commons License 1999.04.14 0 0 10
En nehany honapja ugyanezzel a gonddal kuszkodtem. Nekem az segitett, hogy a network properties-ben az osszes letezo protokollt feltettem. Gondolom ki lehetne sakkozni, hogy tenylegesen melyiket hasznalja, de ehhez mar nem volt lelkierom.

TamasS

handras Creative Commons License 1999.03.20 0 0 9
Sajna, az egyik gép egy OmniBokk....
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.19 0 0 8
Vagy BNC-s helyett esetleg 10BaseT-t RJ45 csatlakozóval. Nem kell hozzá hub, elég egy fordítós kategória 3-as vagy 5-ös kábel, ha csak két gépet akarsz összekötni.
Előzmény: Mike (7)
Mike Creative Commons License 1999.03.19 0 0 7
Kedves Handras!
Nem kell soros kábellal szerencsétlenkedni. Vegyél 2 db. akár ISA-s hálókártyát, kösd össze koax-szal. Olcsó is, egyszerü is.
Mike
handras Creative Commons License 1999.03.18 0 0 6
Sajnos meg van osztva az egész c drive.
Előzmény: Csabo (5)
Csabo Creative Commons License 1999.03.18 0 0 5
Lehet hogy naiv feltetelezes, de a gazda gepen meg vannak osztva a konyvtarak amiben dolgozni akarsz? Nekem bizony sikerult errol megfeledkezni, aztan amiota bealitottam a megosztast, mukodik a dolog.
Előzmény: handras (-)
handras Creative Commons License 1999.03.13 0 0 4
Mondom DOs-os átvitel működik! SőT, hyperterminállal is megy a fájl transfer, igaz ez is csak egyik irányba!
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.13 0 0 3
Ebben az esetben inkább a soros port beállításainak környékén keresném a hiba okát. Mindkét gépen pontosan megegyeznek a beállítások (Baud rate, Flow control, Parity, Stop bits)? Megfelelő bekötésű nullmodem kábelt használsz? Amikor játszani akartam az öcsémmel, végigjártam a várost, és nem találtam olyan boltot, ahol tudták volna, hogy mi az. Végül a cégnél csinált nekem egy fickó.
Előzmény: handras (1)
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.13 0 0 2
Ebben az esetben inkább a soros port beállításainak környékén keresném a hiba okát. Mindkét gépen pontosan megegyeznek a beállítások (Baud rate, Flow control, Parity, Stop bits)? Megfelelő bekötésű nullmodem kábelt használsz? Amikor játszani akartam az öcsémmel, végigjártam a várost, és nem találtam olyan boltot, ahol tudták volna, hogy mi az. Végül a cégnél csinált nekem egy fickó.
Előzmény: handras (1)
handras Creative Commons License 1999.03.12 0 0 1
Soros kábellel próbálom, a jelenség az, hogy egyik irányból nem is látják egymást, a másik irányból (ha megcserélem a gazdát a vendéggel) azt írja, hogy ellenörzi a jelszót (nem kértem jelszavas védelmet) és a kapcsolat nem jön létre.
megjegyzem hogy ugyanezen hardware-el a DOS 6.22-es intersvr muködik, csak tetu lassan.
Winston Wolf Creative Commons License 1999.03.11 0 0 0
A TechNet tartalmaz egy csomó cikket a Win95 multihomed konfiguráció esetén jelentkező hibáiról. Ha pontosan leírod, mi a gond, lehet, hogy tudok választ adni.
Előzmény: handras (-)
handras Creative Commons License 1999.03.11 0 0 topiknyitó
segitségeteket kérném abban, hogy a w95-öt hogyan kell beállítani közvetlen kábelkapcsolathoz, hogy a meglévő TC/IP-s kapcsolat beállításait ne vágja haza.

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!