Keresés

Részletes keresés

voivod666 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 134

van :D

de nem mondom

Előzmény: karoly.ignac (133)
karoly.ignac Creative Commons License 2009.01.15 0 0 133

Van valakinek friss élménye a tavalyiról? :)

 

KI

viz mániás Creative Commons License 2008.08.12 0 0 132
Biztós van csak még vonakodnak el mondani
Előzmény: Homey (129)
Tréd Márk Creative Commons License 2008.08.07 0 0 131
A diáksziget igen. Az ugyanis csak 1993-ban volt.
Utána 1994-ben Eurowoodstock, aztán meg sokáig Pepsi-Sziget.
Előzmény: Homey (129)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 130
a
Homey Creative Commons License 2008.06.18 0 0 129
Na mi az,időközben megszűnt a diáksziget,hogy nincs több élmény?
gyűszű Creative Commons License 2001.08.09 0 0 128
Ismerős a téma.Már régóta nem járkálok egyedül a szigeten bármire fel vagyok készülve.Nekem már az első szigetemen(96) a bejáratnál letörték a hetijegyemet,volt is belőle balhé.Egy szerencsém volt,hogy kivételesen nem én voltam részeg hanem ő.A nagy anyázásoknak az lett a vége,hogy két IN-KAL-os elkísért hátra.Gondoltam már csak ez hiányzott.Azután csodák csodája egy szervező tag agyonverés előtt kiszedett a markukból(úgy látszott ő jobban hitt nekem mint a részeg kolegáinak)és adott egy másik jegyet.Azóta egyedül ki sem merek menni mert ezek nem kíváncsiak arra hogy te mit szeretnél.És sokszor nincs nálam annyi pénz hogy másik jegyet vegyek.Az hogy a többieket elengedték, valószínű annak köszönhető,hogy nem hasonlítottál a mostanában "divatos " emberekre és történetesen a te fekete pólódon nem IN-KAL felirat volt.
Előzmény: tattoopiercingettibaba (126)
NagyAnd Creative Commons License 2001.08.09 0 0 127
Nekem van egy (sajnos szomoru) sztorim. Az egyik haverom penteken hajnalban elaludt a Hev-megalloban. A ket biztonsagi faszi ebresztette fel valamikor 8 ora fele. A haver felebredt es elkepedve konstatalta, hogy a hetijegye nincs a kezen. Valaki szepen levagta rola. Bizony.
Nem volt mit tenni, osszedobtunk neki egy uj hetijegyre.

Nagyon remelem, hogy az a taplo vegul is nem jutott be vele.

tattoopiercingettibaba Creative Commons License 2001.08.08 0 0 126
hm,,, szal hétföi huzos nap koncertek stb,, ..8kor aluka,aszt 10kor keltem,mer má nagyon kellett pisilni,meg a hazafele tarto vonatot is el kellene érni,,,tekrtem 1t,szomjas lettem+pisilni....gondoltam elmegyek mosdoba és utánna összepakolok,utközben elkaptak a jegyellenörök:( az rohadt kedves volt tölük,h még pisilnise,innise,pénzért(venni jegyet)sem engedtek el,sehova se,nekik meg nekem is jobb lett volna,,én hüje még arra a 2 orára is vettem volna jegyet,de váltani kölöött zsét,,,,bezzeg a buzi németek+mások,öket elengedték,,,,,a cucccom a sátornál,szomjas,pisi..stb.:) de még szolni se tuttam a többieknek...szal kedves volt a kivételezés vgy csak ismét az elöitélet? namind1
A sziget jo volt akkoris,csak kár, ezzel elbaszták az utolso napomat,mer kicsit azé gáz volt--
-ha vkinek lenne "lángos"-"fire"-szoknyája elado akko sürgösen irjon,,vagy egy cimet,,,:))
-hmmmm ;)))))) nah csok all
---tattoo-art & piercing ---
shuriken Creative Commons License 2001.07.17 0 0 125
üdv mindenki.
tavalyi colaszigeten, Tankcsapda koncerten történt, előrelátó módon korán leülünk a várható küzdőtér szélén,ahogy közeledett a kezdés,gyűlik is a tömeg,lassan már mozdulni sem lehet,számítás bejött. indul a koncert, hangulat emelkedőben, eufórikus zúzás, nos, itt a bodysurfing ideje, /jelzem, mindig próbálok óvatosan mozgolódni, nem vagyok az a tipus, aki mások rúgdosásában, fejtaposásában véli felfedezni a rockontcert sajátosságát/ szólok is a mellettem ugráló tagnak,nem-e tartana bakot, már teszi is, fel. kb. a korláttól 20 méterre mentem fel, a tömeg a színpad felé vitt, nézem, közeledig a kordon, no mindegy, 3. sor, 2., 1., s már zuhanok is be a korlát meg a színpad közé. /absolute nem ütöttem meg magam, szerencsés hátas volt/ felnézek, két marcona secus hajol fölém, megfogják a kezem, talpra, no arra jobbra irányuljak, ott lesz a kijárat. / ez kb. a koncert felénél volt /. kiérek, nézem a tömeget, gondolom magamban, mire itt visszajutok a zúzdába... már a ráadásszámok mentek,mire visszakecmeregtem, egy kis ugrabugra, no koronázzuk meg, megint felmegyek surfolni. ismét haladok fent a színpad felé, kb. a 4.-5. sor táján megállni látszott a vitel, a lában már engedik is le, de igazándiból az arcok sem tudták, most letegyenek vagy vigyenek tovább, szóval a felsőtestem még tartják, a lábam már ereszkedőben, nos ez a kb 3-4 másodperc, ez a teljesen újszerű, hasonlíthatatlan élmény, mikor ÜLSZ A TÖMEGEN, ez volt az, ami még a jól ismert bodysurfing élményen is túlmutatott, s ültem ott, s amerre elláttam, arcok, táncoló, ugráló emberek, nyoma sincs a hétköznapok monotóniájában arcokba vésődő gond-árkoknak, vagy a metrólól ismerős reményvesztett, beletörődött tekinteteknek, Sziget van, s mind jól tudjuk, mit is illettünk azzal a mondattal, miszerint " Kell egy hét együttlét!" igyekeztem azt a pár pillanatot bevésni az agyamba, hogy bármikor felidézhessem, eközben a lábaimnál egy arc üvölteni kezdett, " ne tegyük le, vigyétek tovább! ", / ezúton köszönöm neki, s mindenki másnak " így aztán tovább lözeledtem a színpadhoz, s az utolsó szám közepén ismét bezuhantam a színpad s a korlát közé, felnézek, ugyanaz a két secus néz le rám, arcukon félmosoly, talprasegítenek, s a vállamra tett mosolygó arccal jobbra int az egyik: " ismered a járást" elindulok, nézem a színpadon játszó zenekart, aztán jobbra tekintek, a korlátra tódult embereket, a szálló port, itt mindenki egyszerre mozdul, érdekes módon kezek nyúlnak be, " csapj bele! " kiáltással, kijutok a színpad körzetéből, veszek egy sört, rágyújtok, nézem a ritkuló tömeget, míg végül már alig vannak a színpad előtt, " uhhu! " mondom/nyögöm, s mosolygok magam elé.
/ szomorú utóirat, pár órával később mesélte egy ismerős, szemtanúja volt, mikor a színpad jobb széle felé egy srác fellépett a korlát alsó kereszteelemére, s behajolva headbangelt, semmi több, csak behajolt, s rázta a fejét - aki szorult már korlátra, bizos megérti, mennyivel kellemesebb fellépve szabaddá tenni a felsőtested, hogy minnél inkább belemozoghass a zenébe - erre az azt a területet lefedő secus odalépett, minden figyelmeztetés nélkül arconvágta, reccsent az orra, s fröccsent a vér...nem is igen merek belegondolni, mi lett volna, ha ez elé a secus elé zuhanok. pont a két véglet.
no, klassz szigetelés idénre is mindenkinek, üdv.
evergreen Creative Commons License 2001.07.04 0 0 124
He, emberek!
Iden jön a Placebo! Mar csak jo lehet...
ZöLd Creative Commons License 2000.08.21 0 0 123
figyelj te DÖNER-parti ember, azvan hogy szerintem neked meg mindenki masnak is igaza van, mivel a nev törökul valami döner kebab-fele, görögul gyros, arabul meg falafel? . nem vagyok telyesen egeszen biztos, de szerintem ez igy van, ne problemazz. viszont igaz hogy kurvadraga volt a szigeten, en is csak azert kaptam 50 forint kedvezmenyt döner/gyros/ stb vasarlasi ugyben mert ralepett a pasi a labujjamra. a sziget egyebkent joo volt, csak messze van mar, valahogy a nagyszinpadnal a het vege fele mar kicsit faradt volt a hangulat, föleg az oasis. a legjobb a csuzdak, valahol ott a szinhaz satornal, amit nem talaltuk meg, meg hat persze az alvosator, aminek hihetetlen neve volt, de az egesz szigeten ezeket elveztem a legjobban. meg az afrikai zöldseges rizst, es a vilagszinpad környeket ugy delutan. a chumbawamba is egesz poen volt, elsönapos energiaval, meg az hogy talalkoztam voltbaratommal egy ev utan.meg tökjoo eukaliptuszcigit vettem. vodkanarancsba viszont mindenhol szörnyu narancsitalt adtak, dragan. es persze nem jött el velem senki se satorozni, mert mindenki problemazik es egoista. majd jövöre.
DRT Creative Commons License 2000.08.15 0 0 122
Igen, míg rá nem leltünk a Kárpátia Expresszre, ott rohadtunk egész végig/héten.
Előzmény: gege7 (97)
AbhorrencE DementiA Creative Commons License 2000.08.15 0 0 121
NEM 300, CSAK 30 százalék, bocs
AbhorrencE DementiA Creative Commons License 2000.08.15 0 0 120
Hát én csajozni akartam, de a barátnőmön kívül senkivel sem csináltam semmit, ha jól emléxem.
De ez most mindegy, szerintem kurv.-ra elüzletiesedett az egész kib. diáksziget.
Gyenge együttesek (mindennap csak úgy bújtam a progfüzt hátha találok olyat aki télleg jó, ilyen egy nap max kettő volt nao lehet hogy néha három, de a 100-ból), és rohadék mocskos gánya csutak kaja, egy talicska pézért. Nem vagyok csóró, de nem szeretek, több pénzt adni valamoért mint amennyit ér. Egy példa: A döner AMIT IGENIS DÖNER_NEK HÍVNAK NEM PEDIG GYROSNAK, 450-forint volt a 3 testvér török kajáldában.
Namost, a Teréz körúton, ugyanez a cég ugyanezt az árut 350-értadja, kultúrált kiszolgálás, kultúrált igényes üzletből, jó, forgalmas helyen.
Hogyafrancba van is az hogy a leszuttyant, koszlott, bérelt sátorból, olyan hülye eladó lánykával aki azt sem tudja mit árul ( nem vicc, kértem tőle egy dönert, idézek "Mit?" mondom mégegyszer "Egy dönert, kérek ha van" mondom iróniával a hangomban "Olyan nincs" mondja zavart mosollyal. A beszélgetés fültanúja volt a cég egyik török tulaja, és miután én lehettem talán a szigeten az egyetlen aki tudta a nvét a nemzeti ételének, ingyén adott egyet néköm.), 300 százalékkal többe kerül a kaja? Kicsit talán sokat kérnek bérleti díj gyanánt a srácok, ha a Nyugati pu. mellett ocsóbban ehetjük ugyanzt.
ű
uff.
kaca Creative Commons License 2000.08.15 0 0 119
Na szasztok!
Ahogy így olvasgattam a véleményeket (nagyon vegyesek).......
Szóval: Szerintem nagyon rendben volt a sziget, az tény, hogy az inkalosokat ki kéne tenni a francba. Arról nem is beszélve, hogy nekem ellopták a kocsim. Nem a pulcsim, a napszemüvegem, hanem a kocsim. Ennyit erről. Ennek ellenére nekem mégis tetszett.
A Wanted színpad szerintem nagyon rendben volt.
Ja, ha valakit érdekel olvassátok a Wanted magazint, legalább olyan jó mint a színpad volt.
cstan Creative Commons License 2000.08.11 0 0 118
Én 97- ben voltam utoljára kint. mert akkor már be telt a pohár.
de gondoltam egyet és kimentem az első nap. mondom magamban megnézem milyen mostanság. hát négy napig else tudtam jönni. annyira tetszett.
persze vannak divat emeberek meg hasonlók, de azért találkoztam egy csomó régi ismerős arccal is. és baromira berugtunk mindennap. persze azért volt némi protekció is a Arany Ászoknál, így sokat ittunk ingyé is.
Zeneileg meg a Táncdalfesztivál sátor tetszett a legjobban. baromi jó bulik voltak ott. Dolly, Zalatnay, Aradszky, ....ilyen őrületet még sose láttam, pedig már voltam egy pár ezer koncerten.
A kétrugó szerintem is kurva drága volt.
Kaja ára még elviselhető volt. pl én találtam 100 Ft-ért állat jó húslevest.
md95857 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 117
Ja, és a Quimby
Tök jókat szóltak be, a fél8-as zenekarok közül ők illettek legjobban oda. Szerintem.
"Mi vagyunk a leggyorsabban beálló zenekar"
"Aki utánoz, az hülye"
"Ti vagytok a legjobb közönshég.... DETTÉNYLEG!"
"Figyeljetek, amúgy shem vagyok egy jó gitáros, de ha itt dobáltok, akkor bele fogok rontani"
"(egy közünségből való beszólás után) Na, téged sem basztak még meg ma. Ezaz, csak csúnyán!"

A zene, amit csináltak pedig teljesen jól esett.

Nusrat Fateh Ali Khan Creative Commons License 2000.08.09 0 0 116
Bombera Krisztina Müller Péter Sziáminak reggel a TV2-n:
"Amikor Müller Péter Sziámitól azt kérdezik, mennyiben változott a Sziget karaktere, azt szokta válaszolni, hogy nem változott, mert nem is volt neki.", és várja a választ (bár még nem volt kérdés), meg is jön:
"Nekem ez jó válasznak tunik, most is ez a kérdés?"
Zslányzó Creative Commons License 2000.08.09 0 0 115
ezzel egyet értek
én is ezt éreztem, de nem tudtam megfogalmazni.
Mindenki feszít a legjobb ruhájában (ami úgyis teljesen szarrá megy két nap alatt hahaha)
és aztán elmondja hogy o kinn volt a Szigeten de kinnt ám.
viszont ami pozitívum számomra, hogy szerintem az emberek jobb fejek lettek.
Most idén nagyon úgy éreztem hogy mindenki szeret mindenkit. És ez nem csak szöveg.
Nincs annyi eloítélet az emberekben ,mint ezelött 4 évvel.
öszzegzés tehát jó a sziget de ha ennyire elmegy a divat és a "búcsúhangulat " irányába akkor nemsokára elveszti az igazi különlegességét

Előzmény: feherlofia (29)
Sanyi bácsi Creative Commons License 2000.08.08 0 0 114
Tegnap elcsentem egy TV2-os fa ülokockát, hogy legyen min ülnöm az UP-on. Félútig czipeltem, aztán letettem, mert dögnehéz volt. Na egy fél óra múlva látom, hogy két csajszi álldogál rajta. Mondom nekik ez az én cuccom, nem számolok fel bérleti díjat, de most aztán vissza. Nem akarták adni. Erre a haverom elszaladt vele, de rajtam kezdték keresni. Érthetetlen. Be kellett csalni oket a közönség közé, csak ott tudtam olajra lépni.
md95857 Creative Commons License 2000.08.08 0 0 113
Vasárnap a Clawfinger utánközbenmellett két jóbarátommal egy-egy feles borkóla mellett harcolunk egy tál szecsuáni csirkével, egyszercsak két tökari szőkécske őzikelányt veszünk észre. Ők is minket, ha félúton nem állnak meg négy srácnál. Na beszarás. Halljuk viszont, mit mondanak, kiderül, hogy svédek, és úgy beszélnek magyarul, hogy az ember majd megzabálja őket, erre a mindegyik fiuka összekulcsolt karral áll, és asse tudják, mit kezdjenek. El lehet képzelni, az egyik őzike enyhén becsípve mosolyogva mondja, hogy "nazson aranosz vattok", a másik meg csöndben tágra nyílt szemekkel figyel, a magyar gyerekeknek meg "jajistenemmihezkezdjek"-fejük van. A végén a beszédes lesmárolja az egyik csávót, az meg tök vörös fejjel elköszön, mintha életébe nem kapott volna még, a lányok meg elszaladnak, de nagyon gyorsan. Mi meg a műsort premier plánban röhögtük végig, aztán nem szaladtunk az őzikék után, száz méterrel távolabb talán már fogdossák is őket.
Ja, és a szecsuáni csirke. Rendben csíp, meg minden. De hol a csirke! Nem találtunk benne csirkét, úgy kellett keresni! Van benne zöldség, bambuszrúd, ipartelep, minden, hús meg sehol! Há hol itt az élmény, sárgák!
Van ott arrébb az egyik gyrosos emellett a kínai mellett. Drága sorstársam odaáll, kér, persze mindent bele. Erőset is? A válasz kérdés; nagyon erős? Erre pakolja bele. Hé, hé, mondom, nagyon erős? Erre még többet pakol. Jó, befejeztem. Kösz.
Godfucker Creative Commons License 2000.08.08 0 0 112
AKI össze akar fogni az
inkall Faszompici ELLEN az jelntkezzen
a ChainsaW_GS extreme klubba ,minden levél elmegy mindenkinek ki kell késziteni ezt a köcsög inkallt ,továbbá minden szigetes balhát várok
aki egyszer bejelentkezik az minden levelet megkap
email:chainsaw_gs@freemail.hu
Godfucker Creative Commons License 2000.08.08 0 0 111
Be is fogok telefonálni mert ez hányinger
hogy egy ilyen hihetetlen bulit elbasznak ezzel a faszsággal
Godfucker Creative Commons License 2000.08.08 0 0 110
Én Sátánimádo vagyok
És az INKALOSOK TOTÁL FASZ KÖCSÖGÖK
halál az inkalra,izomagyu barmok
2 nap alatt 4 szer is meggyült velük a bajom.
Diszkrécio,normális inteligens eljárás 00000.
undorito
10 percig motoztak ,nem vicc,
megkérdeztem hogy talán valami baj van ,erre meg belémkötött a b*zi,hogy mi van nálam pedig (csak bennem volt).semmi nem volt nálam.Ocsmány ez az eljárás.El akarták kobozni a láncom de elmenekültem elölük nyehehehehehehe nyeheehehhehhe
De ez még semmi.Láttam egy teljesen normális PUNKOT és a Izomagyu állat a nyakán lévö láncon fogav HUZTA (tényleng) magával(pedig HETIJEGYE VOLT)
10 ezer romadollárért azé ez elég gáz eljárás.
inkal meg védelem a nagy Sz*rt.
ki kéne rugni mindet.Nem igaz kár hogy nem volt fényképezögépem .
Halál az Ink*al ra .
ptr Creative Commons License 2000.08.07 0 0 109
meg mindig rohadtul idegesit, foleg hogy latom a forumot.
ptr Creative Commons License 2000.08.07 0 0 108
van egy olyan gyanum, hogy miota pepszireklamsziget lett azota kezdodott el ez. pepsi sux, nameg az inkal + a haverjaik, akik kibasztak,.. mondjuk meg jo hogy nem az inkalosok, mert egy haveromat ugy orronvertek, hogy darabojkratort, es nagyon tetszett neki a buli utana, legalabb annyira mint sokaknak itt a forumon, kepzeljetek csak el. lehet hogy hulyeseget csinlat, de az a vadbarom szo nelkul okollel orbaverte, es ketx olyan magas volt. raadasul a haverom soha eleteben nem bantott senkit.

word

Előzmény: gege7 (97)
ptr Creative Commons License 2000.08.07 0 0 107
Arrol beszelek, hogy nem azert mentem ki, hogy allandoan a csoszoket nezzem es bujkaljak, hanem hogy jol erezzem magam, ami egeszen az ominozus idopontig sikerult is. Szemetek voltak, es azok is maradnak. Annak szulettek, es meg mindig azon a velemeneyen vagyok, amin eddig. neked meg mazlid volt es jol csinlaod. ezeknek a kocsogoknek en nem fizetek tobbet egy vasat sem.

byez

Előzmény: Kúper (101)
Zslányzó Creative Commons License 2000.08.07 0 0 106
hát nekem lenne egy sztorim de elötte csak annyit, hogy a Sziget nagyon jó és nem az a lényeg, hogy kik vannak kinnt - bár engem is zavar a sok divatember-hanem hogy jól érezzük magunkat......
szóval az volt, hogy kinn ültünk a barátnommel a sátor elött, benn a sátorban pedig két haver épp tekert, amikor feltünt egy kamera.
kérdezgettek tolünk és a barátnom poénból mondta, hogy inkább a sátorba nézzenek be.
Persze nem sikerült,e mert a két fiú bennt nem engedte - nem is értem miért... :-)
na hát para volt nekik
de nekem is amikor egy kis zöld erdobe járás után
felültem valami vidámparki izéra ami nagyon forgott...
próbáljátok ki nagyon gáz....
még szerencse hogy nem szakadt le mint tavaly....
RIcs Creative Commons License 2000.08.07 0 0 105
Drága a Sziget?! 160-ért hol kapsz korsó sört?!! És 35 Ft-ért üdítőt? 40 egy deci bor. Ha ti ezt drágáljátok, akkor nem ezen a bolygón éltek.

A ToiToi igaz hogy estére leamortizálódik, de a konténeres wc szerintem ok. Ja, és egyáltalán nem vagyok igénytelen, de simán kint tudok élni egy hétig. És nem csak a bizniszről szól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!