Na mondok okosakat.
1. Szekeres Gyurka ült 6 évet pedófiliáért
2. Azért kapott ennyit, mert csak ezt tudták ráverni
3. Ugyan úgy mint Dörcher Gyurika ő is kijárt dolgozni a Kozmából
4. Egy darabig együtt dolgoztam vele
5. Tölünk elment dolgozni egy másik KFT-hez
6. Ez a cég csinálta a videórendszert
7. Mikor ezt csinálta már kiszabadult
8. Nem valószinü, hogy öngyilkos lett, nem az a fajta ember
9. az egyik legjobb volt a szakmájában, az az ő szerencsétlensége, hogy pedófil volt. Egy nagy gyerek volt, valahol sajnálom.
10. vége az okoskodásnak
Valóban elég felháborító, hogy ennyire hanyagul "osztogatják" a parlamenti belépőt, de sajnos én már "belefáradtam", hogy az ilyeneken felháborodjak.
Hallottam, láttam a híradást a televízióban, és csak hümmentettem egyet... már megint kiderült valakiről, hogy nem voltrendes ember... puff neki...
videotechnikus úgy is kell a parlamentben... majd most keresnek mást... az talán csak tolvajlásért kapott hat hónapot felfüggesztve.... :)
Arról van szó, hogy egy figura valószínűleg megöngyilkolta magát. Legalábbis az biztos, hogy halott és az is biztos, hogy volt már elítélve néhány évre pedofil bűncselekmény (-ek?) -ért. Mint kiderült jó magaviseletéért szabadlábra helyezték egy ideje, de a gyerekek megrontásáról úgy néz ki azóta sem tudott lemondani, mert a rendőrség újra körözni kezdte. Ugyanez az ember "civilben" éppen az Országház videórendszerét pofozta helyre, miután ez volt a munkája fényképes belépőkártyával rendelkezett az említett intézménybe. Sajnálatos módon senkinek nem tünt fel, hogy éppen körözés alatt álló ember járkál ki-be azon az ajtón, melyet úgy hírlik elég komoly megfigyelés alatt tartanak. Legalábbis az embereket akik átkelnek rajta.
Én pedig óvatosan gondolkodni kezdtem, ilyenkor ki lehet a hunyó.
Mivel a média az említett emberről éppen ezredik formában rágja a csontot tényleg komolyan gondolom az óvatosságot. Az üggyel kapcsolatos hivatalos nyilatkozatok viszont némi iróniára késztetnek, amit ezekután gondolom felesleges tovább ecsetelnem.
Ha valóban büntetve volt, akkor ezt a BM jelezte az erkölcsi bizonyítványon, ami ilyen helyen még véletlenül sem elfelejtendő. Szóval vagy nem volt korábban büntetve, vagy a Parlamentben/BM-ben volt jó ismeretsége.
"emberünk a Parlamentbe dolgozott, belépőkártyával rendelkezett és mint olyat adtak is neki -csak úgy" Ezt a mondatot nem tudom értelmezni, hiszen ha a Parlament épületében dolgozott, még szép, hogy kapott belépőkártyát, egyébként nem tudott volna a munkahelyére bemenni, ergo nem "csak úgy" kapta.
Ha pedig mindenkit leellenőriznének, akinek kártyát adnak ki... Már csak azért is, mert sokat nem is a helyszínen igényelnek személyesen, t.i. van bizonyos kerete minden parlamenti pártnak, a minisztériumoknak, etc.
Nem tudom mennyien maradhatnának, ha szigorúan figyelembe vennék a "szeplőket" és elvennék a belépőket. Talán ez az egyetlen módszer, hogy csökkentsék a képviselők számát. :-)
Már megint egy eset, amikor a gyanutlan polgár hülyének nézetik.
Az bármikor megeshet, hogy egy ember szívrohamot kap csak úgy, bár néhai léte kapcsolatba hozható ilyen-olyan kétes esetekkel.
Az már tényleg mellőzhető, hogy ugyanez az alak pedofil dolgai miatt összeütközésbe keveredett a törvénnyel és ilyen okból még büntetve is volt.
Az, hogy néhány hete hasonló okokból a rendőrség ismételten kereste, már csak hab a tortán.
Aztán itt van még az is, hogy emberünk a Parlamentbe dolgozott, belépőkártyával rendelkezett és mint olyat adtak is neki -csak úgy.
Sajnálatos, de nem néztek a múltja után. Hja persze. Minek is tennének ilyet... Ha mindenkit végigellenőriznének, akkor esetlegesen kiszűrnék mondjuk a robbantós embereket is.
Valószínű valakinek kedves régi ismerőse lehetett és tényleg nem tudta, hogy miminden foglalkoztatja a videótechnikán kívül a barátját...
Arra már gondolni sem merek, hogy mégis mindenki mindent tudott, és a kártya kiadásával egyidejűleg körlevelet intéztek a "fontos" emberekhez, miszerint kéretik a gyerekeket munkába nem magukkal hozni.