Dehogyisnem, pontosan ezt mondtad az összes jelenlegi hgy-sre a 21106-ban, imígyen:
“Engem felettébb szórakoztat, hogy a
hitgyülektében már csak bennihinn-
ivadékok, teljesen elállatiasodott
ördögi sátáni pokolfajzatfigurák
maradtak. Így van ez jól, ennek
így kellett lenni.”
Semmiféle itt írt “zömükben” jelző nincs ebben az írásodban Te bunkó, és semmiféle “lehet, hogy te nem vagy az” kivétel képzés sincs benne, hanem full általánosítás az összes jelenlegi hgy-sra vonatkozóan!
"vm, aki szerinted egy “teljesen elállatiasodott, ördögi sátáni pokolfajzatfigua” "
Nem mondtam azt hogy vámmentes egy teljesen elállatiasodott pokoli ördögfigura de azt mondtam hogy akik ottrekedtek a hágyében, azok zömükben teljesen elállatiasodott pokoli ördögfigurák, különösen NS talpnyalói.
Nem emiatt nem vagy hajlandó velem tárgalni mert ha volna egy csöpp eszed (és talán van is) akkor tudhatod, nem neveztelek faszszopónak hanem olyan valakinek aki azért jár a fórumra, hogy megszégyenüljön
Az pedig se nem faszszopó se nem buzi hanem lúzer.
Az pedig rosszul eshet neked hogy azt mondom azért jársz a fórumra hogy megszégyenüljél de ez nem sértés hanem csak a fájó igazság.
Ha nem emiatt nem állsz szóba velem akkor mi miatt?
Nos azért, mert kihátrász a válaszadás elől.
Különös tekintettel ami Jézust, mint zsarolót illeti
Ez a te hülye rögeszméd, amelyről nem vagy hajlandó beismerni, hogy a buta kitalálmányod.
Akkor esetlegn megvilágítod, amit az eredeti kommentben kérdezett?
"Szóval igaz a mondás, “jajj a legyőzötteknek!”
Így járnak sajnos, emiatt nem érdemes háborús szintig eszkalálni nemezetek,
népek közötti feszültségeket."<------- ezt írja ki? na ki? Hát vámmentes a másik hágyés topikon.
Igenám. Csak ugye vámmentes ezt úgy érti, hogy jaj azoknak, akik megtámadnak egy másik országot, és elbukják. (Ő a palesztinekre utalt). Csak ugye ez a mondás általában a veszteseknek, legyőzötteknek mond jajt, függetlenül attól, ki a kezdeményező.
Ember, ha “minden szaron kiakadtam” volna, akkor már 2004 elején abbahagytam volna az írást! A HGy-sok közül én tűrtem el itt a legtöbb sértegetést, amely tűrés 03.11-ig tartott részemről.
Én nem sunnyogtam el semmit, teljesen nyíltan akadtam ki a folyamatos és egyre durvább sértegetéseimen. Philips elnézést kért 03.20-án tőlem (is és másoktól is), Te nem. Vele (és másokkal) szívesen kommunikálok, Veled nem.
Félreértetted a 22334-es írásomban lévő bunkókám szót a végén, az elterito-nek szólt.
Tőled mást idéztem, azt, amikor pár napja “műhiszti”-nek neveztem a hisztijeimet, és mondtam Neked, hogy azok valódi hisztik!
Elnézést kérek Tőled, félrérthető volt a 22334-es hsz-om vége, és emiatt értetted félre Te is, és elterito is. A 22341-ben ezt már tisztáztam elterito-vel, kérlek olvasd el Te is azt!
Oldalakon át vekengtél képzelt és valós sérelmeidről (a szeretet nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat), a lényegi kérdést pedig szépen figyelmen kívül hagytad.
Lehet, hogy így van, de nem ez lett írva a személyemről, amikor a viccben szereplő, a medve szerint fokozatosan minimum részben buzivá váló vadásszal egy az egyben azonosított engem a korábban más jelzőkkel is engem sértegető elterito.
Sátáni pokolfajzat, a medvét már élvezettel leszopó vadász, stb…
Dehogyisnem, ennek a viccnek a buzivá válás is a témája, lévén ezt feltetelezi a medve a vadászról. Azt, hogy ami először kényszer lehetett számára, az már nem annyira kényszer a medve szerint harmadjára a vadásznak, mert a medve szerint megkedvelte azt a vadász, hogy leszophatja a medvét. Azaz ez már nem büntetés a medve szerint számára, hanem élvezet. Mert buzivá, vagy biszexszé vált.
De, de, ez az elsődleges jelentése a medve szerint.
Nem, NEM ez az elsődleges jelentése a viccnek.
Olyat meg nem mondhatunk, hogy a medve szerint hogy van, mert az egy nem létező valaki, "ő" csak viccszereplő. Minden (rajtad kívüli) ember szerint ennek a viccnek NEM témája a buzulás.