Erre Sehonnai Bitang Ember biztos autentikusan tud valaszolni, o szok mindenhova bitangolni ...
En egyebkent 2 okbol irok: hogy mulasszam a hasfajasomat + hogy hasfajast okozzak masoknak (nevetesbol kifolyolag, ha sikerul ;-) No, ezuttal ugy velem nem sikerult :-)
Te inkább a jövő heti Buli-ra koncentrálj, jó ? .-))
Félre tréfával : ez egy ilyen fórum, aminek az alapja a topic-nyitás.
Van aki érdek(lődés)ből, van aki hasfájásból (fizikális betegség), vitahajlamból, unalomból, ismerkedési céllal, tapasztalatcseréből, információééhségből.
Engem érdekelnek a feltett kérdéseim, és időről időre frissítem őket, hogy az újonnan érkezőktől is megkérdezhessem ...
Hály!
Tisztázzunk valamit! Ize nem azonos izével, vagyis velem. Csak ennyit akartam írni. meg még azt, hogy azért nyit az ember topicot, mert:
1. Kíváncsi mások véleményére
2. feltűnési viszketettségben szenved
3.Csak
Még nagyon új koromban történt, BlackLion. A topic az újak és a régiek kapcsolatáról szólt, de teljesen eldeviált attól az iránytól, amit én szántam neki. "Cry for help" volt a címe, szerintem az új verzióban már nincs meg. (Hál'istennek?)
És a te topicod?
Engem egyszer nyomasztott valami, megfogalmaztam egy topicban.
A beérkezett válaszok után a dolog még inkább nyomasztott.
Izé... sohase nyiss személyes indíttatású topicot!
En csak akkor nyitok topicot, ha valamiben tanacstalan vagyok altalaban a szamitastechnikaval kapcsolatban. Itt altalaban mindenre kapok tanacsot, sok a szakember
Birtoklási vágyból, attól kezdve az az ő topikja ,dicsőségvágyból ,hátha sikeres lesz a dolog és sokan mondják ,de jó kis topic ez és esetleg kíváncsiságból, ha érdekli egy téma.