Keresés

Részletes keresés

kisvacak Creative Commons License 1999.03.01 0 0 15
Jellem! Itt vagyok!
Előzmény: jellem (7)
Bújócska Pasi Creative Commons License 1999.02.27 0 0 14
Mit gondolsz, mi miért vagyunk Bújócskáék? Van úgy, hogy eljön a szerelem a házasság és a gyerek után is. Én most annyira boldog vagyok Bújócska Lánnyal, hogy az nem is elmondható.
leha Creative Commons License 1999.02.27 0 0 13
f.szt nem lesz jó! Bocs
nem egyszer hittem már én is, hogy ennél jobb (mint amit éppen elveszttettem) már nem lehet. aztán hosszú sülyedés után megint felfelé indult a hullámasút és kiderült, hogy még magasabb dombra értünk. aztán ilyenkor reméli az ember, hogy már nem megyünk vissza az aljára, de néha mégis ...
én abban bízom, hogy a nagy mutatványt mindig a végére tartogatják : )

egyszómintszázfelafejjel
Előzmény: jellem (-)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.02.27 0 0 12
Ne szarj be. Ugyanebben a lelkiállapotomban írtam azokat a novellákat. :-)
A kispapa-szindrómák ma már egyébként is jól gyógyíthatók. Cukros sütemények, jazz. A jövő ígéretes: a leánygyermekek okosak, hamar megtanulnak egyedül WC-zni, babázni, olvasni, internetezni és pumpolni.
Iwo Creative Commons License 1999.02.26 0 0 11
kit kell felvidítani? Itt van rá egy jó poén:

Mit mond a rutinos törzsasztal tag, amikor egy szűz lánnyal van dolga?
- Jéééééé egy nullás!!!

remélem tetszett

Iwoka
Mr Spock Creative Commons License 1999.02.26 0 0 10
Kedves jellem,

De ha elég öreg, akkor azonnal azzal kezdesz foglalkozni hogy hogyan lesz
megint olyan jó, és hamar rájössz, hogy sehogysehogysesohasehogyseugysehogysem!


Hadd kezdjem valamivel, ami latszolag nem tartozik ide. Egyszer a fiam baratja tett egy megjegyzest, amit ugy lehetett ertelmezni hogy "te ven hulye", ahol a hangsuly a venen volt. Ez angolul volt, es nem jott ki olyan serton mint ahogy ez hangzik. Ennek ellenere megalltam es azt mondtam neki:"Tudod, az en vensegemnek (43 voltam akkor) van egy nagy elonye a te fiatalsagoddal szemben (o 16 volt)." A srac tagranyilt szemekkel kerdezte:"Mire gondolsz?". Mire en:"En voltam mar 16 eves. Te meg nem voltal 43, es lehet hogy nem is leszel." Kegyetlen dofes volt, de a szituacioban helytallo. A srac kifejezetten meg volt dobbenve, es talan eleteben eloszor ertette meg, hogy az ido folyamatos, minden hatar (fiatalsag, oregseg, mult boldogsaga, satobbi) mind altalunk felallitott mesterseges hatarok, amig igazabol nem is leteznek.

Tehat, csak a jelent es a multat tudhatjuk "megmerni", a jovot soha. Egyszeruen lehetetlen kijelenteni, hogy "olyan jo sohasem lesz". Lehet hogy nem lesz. Lehet hogy lesz. Lehet hogy sokkal rosszabb lesz. De az is lehet, hogy sokkal jobb lesz.

En speciel sokkal jobban ereztem magam 30-on tul, mint 30 elott. Visszanezve persze (52 leszek). De ha ezt megkerdezte volna valaki, amikor 18 voltam, kirohogtem volna az illetot.

Szinten irod:
vagy példul van egy kéthetes gyereked

Van egy kethetes gyereked? Nonemu vagy esetleg? Akkor az is lehet, hogy.....es sajnos ezt csak angolul tudom.....ugynevezett "postpartum depression (depresszio)"-rol van szo. Ami nagyon gyakori egy gyerekszules utan, es egyszeru gyogyszeres kezeles rendbehozza (szulesz orvos vagyok). Ha ferfi vagy, ne nevess ki, nem tudhatom, akkor persze ez nem ervenyes.

Gabor
Előzmény: jellem (-)
zuzmo Creative Commons License 1999.02.26 0 0 9
Komoly...
Ennék komolyabb csak a holnapi farsangi bulink lesz. Isten óvjon engem!

zuzmó
Előzmény: jellem (5)
heki Creative Commons License 1999.02.26 0 0 8
Nem kisvacak vagyok. Bocs, hogy ugatok belé...
Nem volt jobb régen, ...
Mindig adunk-kapunk: valamit valamiért.. Vesztek valamit, hogy nyerjek....Főleg, lehet, hogy célja is van, nem csak oka, gondold ezt misztikusan...segít. És megcáfolni úgyse lehet, csak 2elkedni ebben, azt meg minek akkor már, vegyük 1xűen, há nem van igazam, de.
jellem Creative Commons License 1999.02.26 0 0 7
itt vagy még kisvacak?
kisvacak Creative Commons License 1999.02.26 0 0 6
Nyomtatom...ígérem olvasom!
Előzmény: jellem (5)
jellem Creative Commons License 1999.02.26 0 0 5
mail nem ment át, ezért ide..


...ha van egy kis idod, olvasd el ezt a rovid novellat, ami rolam szol meg
arrol aki irta. Illetve az akkori eletunkrol, es arrol, ami elkezdett
hianyozni

http://www.extra.hu/emilrulez/we_hajo.html

jellem
kisvacak Creative Commons License 1999.02.26 0 0 4
Gondolj rá:))))vidáman, könnyedén. Más orvosság nincs. Teljesen egészséges, amit érzel. Csak ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad, please.
Előzmény: jellem (3)
jellem Creative Commons License 1999.02.26 0 0 3
kisvacak (annak ellenére, hogy nekem most te vagy a legnagyobb)

Hát épp az van, hogy nincsen semmilyen szar ügy, vagy válság, vagy probléma. Sőt. Csak éppen egy pillanatra bejött a régi.
kisvacak Creative Commons License 1999.02.26 0 0 2
Drága Jellem!
Tudom, tudom. Szar ügyek vannak az ember életében, de csinálni kell tovább, mert tudod - közhely, de tény - egyszer élünk. Kiborulni lehet... nagyon is... de aztán fel vitézek, mert ketyeg az időnk!:)) Tsók
Ha gondolod send a Mailt, ott lehet részletezni. Bizalommal és barátsággal: kisvacak
Előzmény: jellem (1)
jellem Creative Commons License 1999.02.26 0 0 1
kedves drága kisvacak!

Nagyon jól esett, hogy gyorsan megvigasztaltál. Életemben most volt másodszor szükségem ilyesmire. Amit írtál abban teljesen igazad van, ezt én is tudom, közben is tudom, de mégis. Tudod hogyvan ez...
kisvacak Creative Commons License 1999.02.26 0 0 0
Jellem Kedves!
A pániknosztalgikus memóriagörcs rossz dolog. De! Ne rémülj és ne gondold, hogy sohasemnemlesztöbbetolyannagyonjó! Örülj a pici, apró dolgoknak és mosolyogva gondolj vissza a "pániknosztalgikus memóriagörcsöt" kiváltó élményekre. Gondolj arra, hogy az volt, attól Te több lettél, tapasztaltál. Fel a fejjel (a falnak) és légy vidám!
Most frankón nem tudom, hogy beégek-e, én tényleg szerettelek volna gyorsan vigasztalni. Ennyire tellett! Picit azért jobb?:)))
Előzmény: jellem (-)
jellem Creative Commons License 1999.02.26 0 0 topiknyitó
pániknosztalgikus memóriagörcsöm volt.

ez egy olyan trip, hogy elolvasol valami régi dolgot, ami a fájó múltadról szól, plussz még, fáradt vagy, esetleg másnapos, vagy példul van egy kéthetes gyereked, és akkor (ha elég közel vagy a monitorhoz, akkor kár elektrosztatikus szikráddzást is tapasztalhatsz) szóval akkor hirtelen, rájössz, hogy régen nagyon nagyon jó volt egyszer.

Ha elég fiatal vagy akkor berémülsz. De ha elég öreg, akkor azonnal azzal kezdesz foglalkozni hogy hogyan lesz megint olyan jó, és hamar rájössz, hogy sehogysehogysesohasehogyseugysehogysem! Akkor behalsz.

Ez röviden egy pániknosztalgikus memóriagörcs.

Légyszíves viditsatok föl

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!