Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2003.02.17 0 0 12
Az ötlet önmagában nem elég ha a megvalósításához nincs elég lóvéd,hiába sétálsz be egy úgymond "ötletmenedzser céghez"
Jól lefejnek belépési menedzselési díj címén,de ha a tipp tényleg jó simán ellopják, oszt menjél perre velük.
Amit nem nyersz meg ha bírod anyagilag egyáltalában,nem ámerikában vagyunk.
Én is "feltaláltam" a robotporszívót,kb 2 éve gyártják az angolok de módjával alkalmazzák a háztartásokban.
Nem csoda, hisz majd 500 fontba kerül.
Ennél még ott is olcsóbb a takaritónő.
Értelmetlenül magasnak tartom az árat de jellemző, ami újdonság azt fizesd meg!
Idővel olcsóbb lesz majd az "ötletem" amiből nyilván egy kanyival sem fogok részesedni.
Előzmény: Janus (-)
Rvin 156 Creative Commons License 2003.02.15 0 0 11

kk

Rvin 156 Creative Commons License 2003.02.15 0 0 10
Ma reggelre a szomszéd utcában parkoló márkatárs autóját így láttam:
img src="http://kep.tar.hu/popik/Alfa-téglákon-006web.jpg"
Fagyna le a keze annak aki az éjszakét ezzel tölti. Remélem nem innen valakié.
Rvin
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.03.17 0 0 9
Szerintem a legnagyobb talalmanyoknak mindig az egyszerusegeben volt a nagyszerusege. Ez olyan, mikor meglatod, es homlokodra csapsz, hogy miert nem Neked jutott eszedbe.
En valami ilyet szeretnek egyszer kitalalni, de meg sajna nem jott az ihlet. :-(

Egyebkent volt egy hulye otletem annak idejen kozepsuliban, mikor arrol tanultunk, hogy a nagyfrekis jelek csak a vezetekek peremen terjednek, a vezetekbe nem hatolnak be. Agyam jarni kezdett, es eszembe jutott, ha a vizvezeteket es a telefont kombinalnank, akkor mindket rendszer mukodne, es ha le akarnek valakit kopni....

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.03.17 0 0 8
Én igazán naggyá lenni nem kívánok, de régen ötleteim voltak ezt célzandó (és most jő a vagánykodás! ).

Én az elektronikus könyvet "találtam fel" kb. 1979-80 - ban, ami kijelzőre írja a lapokat és gombnyomással lehet lapozni.
Most olvastam valami PC-s újságban, hogy megjelent egy A4-es formátumú elektronikus könyv ...

Hallottam egy szervezetről, aki a tervezéstől a megvalósításig végigviszi a a találmányt, elég "csak" az ötletet szállítani. Gondolom nem ingyen teszik ezt, de a semminél azért több.

cannabis Creative Commons License 1999.03.17 0 0 7
5let :-(
Mr Spock Creative Commons License 1999.02.24 0 0 6
Kedves Mindenki,

Tini koromban "feltalaltam" a fejemben egy ket dolgot, amit kesobb masok tenyleg feltalaltak. Egy pelda: fejemben persze, osszekombinaltam a 8mm filmfelvevogepet, es az orsos magnot, azzal a felkialtassal, hogy miert ne lehetne valamit talalni, ami a kepet elektromos jelle alakitana, amit magneses jelle lehetne alakitani, es mindezt egy kezben tarthato, filmfelvevogep szeru formaban. Azt hiszem mindenki felismeri, hogy mirol van szo, dehat ezt en a korai 60-as evekben gondoltam amikor mindez meg nem letezett. Es tobb mast is, amit most itt nem akarok reszletezni.

Enszerintem sok embernek sok jo otlete van, csak nem veszi komolyan. Biztosan arra gondol, hogy "ha nekem ez eszembe jutott, masnak mar biztos eszebe jutott, vagy mar van, vagy amugyis lehetetlen [fantazia]). Es elsikkad a gondolat a semmiben. Enszerintem a sikeres emberek azok, akik MERNEK cselekedni, akik ELHISZIK magukrol, hogy tenyleg valamit kitalaltak (megtalaltak, rajottek valamire, van valami hasznalhato gondolatuk, stb.) es ez nemcsak tudomanyra vonatkozik.

Gabor
Péter Creative Commons License 1999.02.24 0 0 5
A gáz csak az, hogy A. Hitler is hallhatatlan lett. Pedig ő is csak a modern technika vívmányait használta... Igaz, ő az emberek kiírtásához.
garage Creative Commons License 1999.02.24 0 0 4
Szerintem ma sokkal könnyebb feltalálni valamit, mert sokkal specializáltabb a világ és a tudomány, tehát több a lehetőség, viszont az is igaz, hogy a találmányok manapság pont ezért kisebb jelentőségűek, amolyan "résztalálmányok", ergo igazán nagyot kell alkotnia annak, aki most hallhatatlan akar lenni.
Másrészt úgy gondolom, hogy a fejlődésnek nincs határa, tehát most is lehet korszakalkotó dolgokat feltalálni, amelyek egy másik kor kezdetét vagy annak alapjait teremtik meg, ráadásul ezt a fejlett technika, tudomány segítit is.
De mégiscsak az volt az igazi, amikor a kereket, a gőzgépet, a golyóstollat, elektromosságot, vagy pl a háromnyomásos gazdálkodást feltalálták. Minden segédeszköz nélkül, csak úgy fejből.
Janus Creative Commons License 1999.02.24 0 0 3
GAZDAGGA!!!
Janus Creative Commons License 1999.02.24 0 0 2
Sajna mar javitanom is kell magamat. Max gaydagga syeretnek valni es nem sztarra!!!!!!
TIM Creative Commons License 1999.02.24 0 0 1
000000 :-)
Péter Creative Commons License 1999.02.24 0 0 0
Békét.
Előzmény: Janus (-)
Janus Creative Commons License 1999.02.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Sajnos úgy látom, hogy egyre nehezebb jó ötleteket kitalálni. Pl.: Híressé válni, gazdaggá válni, sztárrá válni stb. (Én egyikké se akarok válni talán az utolsót kivéve) Pl.> Te mit találnál ki, hogy bekerulj a halhatatlanok koze?
(elment sajna a magyar kiosztasom tiszta erobol es most nem akarok vacakolni holmi beallitasokkal mert akkor kimegy a fejembol amit irni akarok)
Neked van valami jo otleted (ha igen osyd meg velunk is) estleg Te is ugy gondolod, hogy aki valami ujat akar kitalalni sokkal nehezebb dolga van mint pl.: az okorban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!