Keresés

Részletes keresés

tenisz fót Creative Commons License 2011.01.24 0 0 30

Sziasztok!

A gyerekem iskolaválasztása miatt kérdezném az olvasók véleményét erről az iskoláról.

Mennyire erős?

Milyen tanárok a jók és a rosszak?

Iskolai közösség, élet?

Meg minden más vélemény érdekel....

Előre is köszi

Linda_ Creative Commons License 2003.11.28 0 0 29
Él. Idén negyven éves vagy mi...
esj1978 Creative Commons License 2003.01.07 0 0 28

haho!
Meg mindig megvan az iskolam?

Előzmény: sanzika (27)
sanzika Creative Commons License 2002.10.12 0 0 27
ezek szerint nem
Előzmény: Shock Ace (26)
Shock Ace Creative Commons License 2002.09.11 0 0 26
Haj! Ír ide még vki?
Linda_ Creative Commons License 2002.02.09 0 0 25
Nem szűnt meg, én is odajárok (idén szabadulok :)
És még a Mészáros szilvit is ismerem... Na? Milyen vagyok?
wincsi Creative Commons License 2001.09.14 0 0 24
Na mi a helyzet, fiuklanyok? Megszunt a Gimim vagy csak a kutya se jar ide?

Dunakeszisek, irjatok!

wincsi Creative Commons License 2001.02.23 0 0 23
Meszaros Szilvit nem, de Meszaros Viktort es Meszaros Gyulat igen...

I love Dunakeszi...

Dosyn Creative Commons License 2000.09.07 0 0 22
Ismeri valaki Mészáros Szilvit?
zsiguli Creative Commons License 2000.06.07 0 0 21
a topiK sullyedt el vagy a gimi, esetleg Boli kocsija a Radnoti ulicai sarban?
zs
Bölikukac Creative Commons License 1999.02.25 0 0 20
Ja, még annyit, hogy öt éve cseszegetem a tanácsot, hogy a zöld iskola utcájával (Radnóti u.) csináljanak valamit, tengelytörő huplik, vagy derékig érő sár, a múlt héten a hóban 1szerre három autó volt elakadva, néha be is szokott szakadni, csapadékvízelvezetés, vagy ilyesmi, k..vára sajnálkoznak, de nincs pénz, persze. Képvisellő télleg nem lakik erre. Csak párszáz gyerek jár erre, reggel + délben. Viszont etetik a kutyámat... :))
Bölikukac Creative Commons License 1999.02.25 0 0 19
Helló, földik! (kissé későn kapcsoltam,bocs)

Hátugye, a dologban baromira érintve vagyok, mer' a lyányom oda jár. (Rettegve várom a pillanatot, amikor felbukkan a tastalon - yézus!)
Szal a múltheti szülőin hallottam a dologról, ne tuggyátok meg, hogy mecsoda felzúdulás volt, csapkodták az asztalt. Hajlandónak láccottunk kaszát egyenesíteni. Szvsz min. a szülők felét az utcára lehet vinni. Az viszont elég baj, hogy Dkeszin olyanfajta lokálpatriotizmusról, mint pl. Sopronban, szó nincs. A lakosság egyik fele olyan, mint Wg.exörv, (vagy mint én) miszerint pösti bevándorló (maximális fővároshoz_kötöttség, de olcsó telek/lakás, szóval akkoriban (1980-85) nagyon megérte), a másik fele ugyanaz, csak pl. Szabolcsból, akik annak idején úgy erültek ide, hogy bp-i munkahelyük volt (építőipar!) csak az akkori törvények a bp-i letelepedést nem engedték. Na, ezekkel szerintem nem lehet mit kezdeni. Csak azokkal, akik most, vagy rövid távon érintva vannak.

A felvázolt forgatókönyv a gimn. kinyírásáról elég életszerűnek tűnik. Az önkormányzókat nem ismerem, (őszintén szólva elfelejtettem, hogy ki is a polgármester, ciki), viszont az említett ig.helyettest igen, megpróbálok beszélni vele, hogy mi is az ábra.
Exörv, nichtbekacken, nem eszik olyan forrón a gimit!
Üdv minden kedves keszipolgárnak + másoknak!
Bölikukac extörm. (MN1549) :-))))))))

ZöPö, a telefonfülkék hívhatok vißa! :))))))
robicsek Creative Commons License 1999.02.24 0 0 18
tévedsz. megve(r)hetők, megvesztegethetők, kényszeríthetők, meggyőzhetők, az lehet.
visszahívni nem lehet már 90 óta.

nem akarok ünneprontó lenni - de ha nem tudsz partnereket szerezni, akkor nem lehet, hogy tényleg be kell zárni azt a sulit?
Előzmény: ZöPö (15)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.24 0 0 17
Nem az a kérdés, hogy kik vagyunk, hanem az, hogy hová tartunk... én most pl. a sarki órás felé fogok tartani, mert kimerült az elem a pészmékeremben. :) (Életutam egyes részletei Joseph Hellernél olvashatók.)

Előzmény: fczigony (16)
fczigony Creative Commons License 1999.02.23 0 0 16
Hu ár ju,wintörgrín?
Előzmény: Wintergreen exörv. (-)
ZöPö Creative Commons License 1999.02.23 0 0 15
A képviselők visszahívhatók! (Tudom, macerás, de vesztenivalód nincs. Csak az iskola.)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 14
Nem, ahhoz konkrétumok kellenének. Legalábbis nekem. Szar sincs a kezemben, csak pletykák.
Előzmény: corporal (13)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 12
Jaaa, megszüntetésről szó nincs. Legalábbis a városi önkorm. részéről. Ők csak átpasszolják a megyének, mert nincs pénz, sorry. Majd azok henteskednek. Mindenki tudja, hogy fejkvótából nem lehet a gimit fenntartani. Először kinyírják a felesleges "sallangokat", (szinjátszók, népitánc, számítástechnika, stb.), csökkentik a "nem kötelező" óraszámokat (nyelv!), nyilatkoznak, hogy a gimi marad, ettől mindenki tudni fogja, hogy vannak "terveik", erre a szülők fele átrakja a gyerekét máshova. Kiderül, hogy "nincs igény" a gimire, pofa be, roló le. Ennyi.
Előzmény: bcsi (9)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 11
robicsek,
ezek jó ötletek, valószínűleg ez az egyetlen módja. Persze, mindenki érzi a fenyegetettséget, (pl. a tanarak munkáltatója az önk.), a szülőknek is van mitől félniük. Az ellenfeleknek nem gond megvenni egy-két bézból-ütőst. Állítólag komoly fenyegetés is történt az ügyben. Lakik néhány orosz (ukrán?) is a közelemben. A lobbizást elkezdtem, (most is azt csinálom :-)) az eredmény siralmas. Senki sem hallott a dolgról. Eleve kevés embert ismerek (a fővárosból agglomerálódtam, mint annyian), egyik sem túl "tökös" gyerek, (én sem). Egyszóval, fosunk, mint a guminyúl...

Előzmény: robicsek (7)
Coulomb Creative Commons License 1999.02.23 0 0 10
Úgy tudom. hogy márciusban dönt a képviselőtestület.
bcsi Creative Commons License 1999.02.23 0 0 9
Ha jók az infoim, holnap lesz egy határozat a gimi megszűntetésről.Minden érdekel a fenti témában. Választ - SOS
Előzmény: Wintergreen exörv. (-)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 8
Jaaa, közszolgálatilag... hehe, ez jó. Ráadásul valami nagyszabású anyázás megy a városi_tiví/kábelszolgáltató/önkormányzat viszonylatban. Príma hely...

Előzmény: DeZo (6)
robicsek Creative Commons License 1999.02.23 0 0 7
demonstráció, sajtó, hajcihő lehet - de elébb lobbying. (lehet, hogy a képviselőid nem ismerik a szót, de)

hány képviselővel beszéltél/beszéltetek?
voltatok oktatási, stb bizottsági ülésen?
frakcióüléseken (általában kocsmákban szok lenni mindenhol...)?

csinálj listát a képviselőkről. térképpel, munkahellyel. Hol fordulnak elő napközben, este. stb. keress a lehető legtöbb helyen beépített embert. Fodrász, boltos, taxis, kurva, stb

Mindegyik "véletlenül" azon a véleményen legyen, hogy kell az iskola. Csak úgy véletlenül....Ha ez pár hétig megy, akkor kell sajtó. Olvasói levelek,
rádióban betelefonálók, stb.

Hidd el. ha párszázember csendesen, jól megtervezve csinálja, akkor a képviselők elhiszik, hogy mindenkinek ez a véleménye. (persze, ha az
ellentábor, is ugyenzt teszi, akkor más tészta...)

ez a megalapozás.

de azé nézzétek át azt a büdzsét, hogy mi mást lehet megspórolni/pénzhez jutni, mert az ellenérv az lesz:OK, ha marad a suli, akkor honnan lesz pénz erre, arra, stb

lehet persze uccára menni is, de a politizálásnak nem ez a lényege. És ha te okosabbnak tartod magad a képviselőknél, akkor többet ésszel, ugye.

Ja, és ha ez sikerül, akkor nyugodtan indulhatsz a következő választáson, mert az ismertséged már megvan :-))
DeZo Creative Commons License 1999.02.23 0 0 6
Nincs más hátra, el ekll kezdeni szerveszkedni.
Én a kicsi pocakos /;-)) jön a harmadik/ feleségemmel és a két gyerekkel, ha lesz hova, megyünk demonstrálni.
Esetleg segítséget is kérhetünk valamelyik TV-től (közszolgálatilag ugye)
Előzmény: Wintergreen exörv. (4)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 5
Jó neked... de többen maradnak. Persze, vannak klassz gimik, csak órákat kell vonatozni/buszozni. Nektek sem lenne sok időtök itt netezni ezerrel, ha azokban a jó auschwitzi tipusú (kipuf.helyett bepuf.) Volán-buszokon rázatnátok magatokat, + BKV. Vagy mi az, hogy "közel"? Üdv: Wg
Előzmény: DESTROYER (3)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 4
Az enyémek is ovisok. Ill. az egyik még az se. :-)) De majd 10 év múlva érint minket ... Amúgy a most érintett Tűzdelt Züllők is csak egy hete, az össziskolai züllői értekezleten értesültek az egészről.

Ezeket a "politikusokat" vagy miket meg mi választottuk (nem TE vagy ÉN, hanem MI). Azistenit. Bár én már nem csodálkozom. Ahol egy Torgyán szóba jöhet, mint köztársaságielnök-jelölt... na, ezt hagyjuk, mert áthajtanak innen a "(nagy)Politikába", aztán dobálhatjuk a csembalókat.
Előzmény: DeZo (2)
DESTROYER Creative Commons License 1999.02.23 0 0 3
Wintergreen, amit írtál szentigaz...bár van még néhány gimi a közelben./Különben is, én nemsokára elmegyek az USA-ba, úgyhogy...
DeZo Creative Commons License 1999.02.23 0 0 2
Én is DK-n lakom.
A problémáról még csak nem is tudok. (igaz, a gyermekeim még csak ovisok)
Valami normális módja az ellenérvek érvényesítésének lennie kell.
Ha más nincs, marad a demonstráció, nyilvánosság előtti sírás (láttunk már ilyet, vidéki kisiskola esete)

Egyébként meg _politikusok_, mit vársz tőlük?
TIM Creative Commons License 1999.02.23 0 0 1
korruptvilagez..
(meg egy 0 as topic)
Wintergreen exörv. Creative Commons License 1999.02.23 0 0 0
Tudom, nullás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!