Keresés

Részletes keresés

ignorancebliss Creative Commons License 2003.07.30 0 0 5
Ja, sirály...
volkswagen Creative Commons License 1999.03.13 0 0 4
Ez a kedvenc játékom,még topicot is nyitottam hozzá.

A prédikátorok ellen legjobb a torony(tűzharcossal)és a sámán(darazsak spell,villám,tűzlabda).A prédikátorok gond nélkül oda tudnak menni az ellenséges prédikátorokhoz,és meg is támadják azokat.Nem egy pályán ez a győzelem kulcsa(mármint sok prédikátor kiképzése).Ez a prédikátor-kérdés csak a ballonokig gond,hiszen utána esélyük sincs a védekezésre.
Valamit valószínűleg rosszul csinálsz,ha a prédikátorok konvert helyett támadnak(szerintem többször nyomod meg az egeret,és így téves parancsot adsz).
A prédikátorok ellen még jók a kellő távolságban lévő tűzharcosok is,bár ha csak egy lövi a papot ne számítsunk gyors sikerre.
Na,csá:volkswagen

Előzmény: Melis János (-)
Dozsi Creative Commons License 1999.03.12 0 0 3
En a papok ellen a tuzlabdat hasznaltam, kesobb a tuzharcosokat. De ha a papra tamadsz, akkor nem fogjak meghallgatni, azthiszem, legalabbis neha osszejott, mindenesetre egy sajat pap ha megtamadja, az is jo.
Eroberer Creative Commons License 1999.03.03 0 0 2
Nem is lehet rossz ötlet a torony...
Melis János Creative Commons License 1999.02.22 0 0 1
Koszi.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.02.22 0 0 0
Hmmm, valamit rosszul csinálhatsz, vigyázz arra hogy ne menjen túl közel az ellenfélhez, kell egy bizonyos távolság, ahol "hatni" tud a térítés
Vigyázz arra is, ha egyszer elkezdték ne engedj oda ellenséges papot, vagy rögtön verd le valakivel :)

Szerintem egyébként védekezésben a legjobbak, építs tornyot aztán ültesd bele, főleg vízpartokon hatásos, mert mihelyst kiszállt a csónakból, rögtön térdre borul az ellenfél
Melis János Creative Commons License 1999.02.22 0 0 topiknyitó
Mit lehet csinalni a papokkal?
Olvasttam amar a leirast is es ott sem volt semmi.
Ha ramegyek vmelyik ellenf;lre akkor simman megtamadja.De viszont,ha en tamadok a harcosaim fele atter az ellenfel papokhoz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!