Ez a kedvenc játékom,még topicot is nyitottam hozzá.
A prédikátorok ellen legjobb a torony(tűzharcossal)és a sámán(darazsak spell,villám,tűzlabda).A prédikátorok gond nélkül oda tudnak menni az ellenséges prédikátorokhoz,és meg is támadják azokat.Nem egy pályán ez a győzelem kulcsa(mármint sok prédikátor kiképzése).Ez a prédikátor-kérdés csak a ballonokig gond,hiszen utána esélyük sincs a védekezésre.
Valamit valószínűleg rosszul csinálsz,ha a prédikátorok konvert helyett támadnak(szerintem többször nyomod meg az egeret,és így téves parancsot adsz).
A prédikátorok ellen még jók a kellő távolságban lévő tűzharcosok is,bár ha csak egy lövi a papot ne számítsunk gyors sikerre.
Na,csá:volkswagen
En a papok ellen a tuzlabdat hasznaltam, kesobb a tuzharcosokat. De ha a papra tamadsz, akkor nem fogjak meghallgatni, azthiszem, legalabbis neha osszejott, mindenesetre egy sajat pap ha megtamadja, az is jo.
Hmmm, valamit rosszul csinálhatsz, vigyázz arra hogy ne menjen túl közel az ellenfélhez, kell egy bizonyos távolság, ahol "hatni" tud a térítés
Vigyázz arra is, ha egyszer elkezdték ne engedj oda ellenséges papot, vagy rögtön verd le valakivel :)
Szerintem egyébként védekezésben a legjobbak, építs tornyot aztán ültesd bele, főleg vízpartokon hatásos, mert mihelyst kiszállt a csónakból, rögtön térdre borul az ellenfél
Mit lehet csinalni a papokkal?
Olvasttam amar a leirast is es ott sem volt semmi.
Ha ramegyek vmelyik ellenf;lre akkor simman megtamadja.De viszont,ha en tamadok a harcosaim fele atter az ellenfel papokhoz.