Szerintem előbb is oda lehet tántorogni, akár 5-től is folyamatosan, de erről nyeletkezzen pontosabban a ZöPö - mer'hogy ő ottan törzsbennfentes ritkánivós... :)))
gyerekek nem akarom a vizet verni magam körül, adja az ég hogy vaklárma, de azt mondják itt a többiek az #internetto.hu csatin, hogy zárva a hely, valami villanyszámla miatt :((( mit tudunk?
Most ugyan hallani se' fog bennünket, mert mindenféle okok miatt nem tudok még CD lejátszót sem hozni LineOut-tal Bölikukacnak, pedig van ... :-(
Azért remélem, nem csak nekem van (Line Out-tal !), és akinek van, azok közül valaki csak el tudja hozni ... ;-)
Csak ámulok és bámulok!
Több mint száz nick! Utcabált is csinálunk?
(bár don Alejandro de Silva ill. Sehonnai Bitang Ember úr külön-külön és együttesen is szerepel, az-az összesen háromszor)
attól félek, mégsem tudok menni szombaton, mert a jövő hétvégén mindenképpen itt kell maradnom az Iwa Bitová koncert miatt, és úgy tűnik, május 1-jén sem mehetek haza, és a múlt hétvégén sem voltam otthon...
A legközelebbit NE SZOMBATRA szervezzétek, légyszi!
Felhívom a fogyelmét minden kedves Versenyzőnek, aki a 6780 / 3. topic-ban nyomul, hogy a Találkozó idejére a verseny fel van függesztve, hogy az ünnepélyes díjkiosztás után semmiféle reklamáció ne érhesse a Díjkiosztó Biizottságot !