Ha megnézed a Windows 3.x dobozát, arra az van írva valahová, hogy Microsoft Windows 3.x OPERATING SYSTEM. Ez persze így erős túlzás, de ha Microsofték így gondolják, akkor teljesen jogszerűen upgradelsz.
A Win 3.x-es hasznalatanak nem elofeltetele az MS-DOS x.x hasznalata. A Win 3.x-est meg nem minositi az MS op.rendszernek. A Win9x mar onmagaban is egy grafikus felulettel rendelkezo op.rendszer, igy hasznalatahoz nem feltetel semmilyen mas op.rendszer (pl. regebbi MS-DOS valtozat) hasznalata. Termeszetesen akkor, ha Frissitest (Upgrade-t) vettel, akkor rendelkezned kell a Frissitesi alap op.rendszerrel, pontosabban annak a jogos tulajdonlasat igazolo dokumentumokkal.
Nnnnnnaaaa, arról volt szó annó, hogy majd itten a windows fórumban mindenre választ kapunk, nemdebár. Sőt, állítólag a MS-Magyarországtól is néha benéz valaki, és válaszolgat.
Nem akarok türelmetlen lenni, de egy hete tettem fel A kérdésemet:
"Nekem licence problemam van:
Amikor win98-ra upgradelek win3.11-et, akkor csak a win3.11-et upgradeelem, vagy a
win3.11-et, es a hozza hasznalt MS-DOSt. Nevezetesen: Mi van akkor, ha pl. OpenDos-sal
hasznaltam a win3.11-et, es igy NINCS MS-DOS licencem? Elkepzelheto, hogy a win98
upgrade melle kell vennem egy MS-DOSt is?!?!? Jokora szop@tas lenne!
thx. robi.
mailto: baro971@ktk.jpte.hu
1999. február 15. - hétfő, 13 óra 11 perc"
Szóval! Akad itt valaki, aki tudna válaszolni? SŰRGŐS!!!!!